- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
ya o kadar kötü bakmıstı ki ben iadesini istemiştim ama kendisi de söylemişti bana bazen asırı yorgun oluyormus fal baktığında tutmayabiliyormus yorgun oldugu anlarda bakınca icinden geldiğinde enerjimiz tutuyor demek ki, of yine bişi bilemez diyip attım dünden beri soklardayım yani anlık olarak durumu bilseler yeterli benim icin gelecek cok mühim değil cunku anlık duyguları falcıların hissettiği düsüncesindeyim tamamen enerjik bir olay, ama uzak gelecek konusunda bel bağlamıyorum söylediklerine2015te Geysu ya baktirdigun tutmadı mi ya. Ben de tutmadı sanıyordum hala da emin değilim tuttuguna sonradan olan olaylar yüzünden.
Valla uzak durun diyorum ki gerçekten uzak durun çok alakasız tam tersi yorumlarda bulunuyor. .hiç bana tutarlı yorum yapmadı , dedim bu ne yani..olumsuzu da gectim bir tuhaf yani gercek hayatla ne alaka..felaket tellali kadın..1 yildiz verdim iade etti falimi puan kaygısı olan bi kadın ..bence 1 verin yani iade edecektir.sonuçta bizde kolay para kazanmiyoruz.yani hiç tutmadı kişilik analizi yapıyor tam tersi.evlenmiş ayrılmış biriyle evlenecek misim 2 seneye manyak ya .2 seneyi de nerden görüyorsun. Kahve fali yakın gelecegi gösterir. .bunuda geçtim evlenmiş boşanmış biriyle ilk etapta ben konuşmam. Ne evliliği . Tabi bu benim kendi hayatım ben yapmam bu bu kadar net tir.Ramazandan önce naktaya fal atayım dedim aklım karmançorman oldu saçma sapan bi fal olmuş sorumu bile okumamış çok garip bi tarzı vardı 5 yıl sonrasını söyledi bana ...Baktırıp beğenmeyen var mı?
Genel olarak anlik durumlari bilmis mi? Pek sonuc odakli fikri olan yok burda. Ama dun arkadasim da atti ona olumsuz olacak dedi sonuc naparsan yap istedigin olmayacak dedikizlar bu byzmelek e bende baktirdim, bir konu hakkinda cok zor deyip olacak bu sene diye tamamladi. sizce pembeye baglayanlardan mi bu da? yoksa olmayacaksa da direkt soyleyen tiplerden mi?
Canım bana da çok kötüydü falı kafana takma. Kadından tarz olarak hiç hoşlanmadım.8 Haziran diye eskilerden biri iletişim kurmaya çalışacakmış. O zaman anlayacağım gelecek kısmınıda.Ramazandan önce naktaya fal atayım dedim aklım karmançorman oldu saçma sapan bi fal olmuş sorumu bile okumamış çok garip bi tarzı vardı 5 yıl sonrasını söyledi bana ...Baktırıp beğenmeyen var mı?
Genel olarak anlik durumlari bilmis mi? Pek sonuc odakli fikri olan yok burda. Ama dun arkadasim da atti ona olumsuz olacak dedi sonuc naparsan yap istedigin olmayacak dedi
Selma sultana nasıl ulaşabilirimben o sitedeki hemen hemen herkese fal baktırmış biri olarak yorum yapayım;
Tarotta Selma Sultan ve Yaseminden uzak durun yorumlar çokta tutarlı değil ortalama şeyler söylüyorlar.. Elif ve Jülidenin yorumları güzeldi bugünü ve geçmişi bildiler gelecekle ilgili tutarlı şeyler söylediler verdikleri tarihlere daha var bekleyip göreceğim..
Kahveye gelince Evgin Sevgi ve Elmas vasattı pek bişey bildiklerini söyleyemeyecem sorduğunuz soruya göre destekli bişeyler sölemeye çalışıyolar.. Meral iyi 2 defa baktırdım ikisinde de tutarlı ve doğru yorumlar yaptı, Zeynep oldukça iyiydi verdiği bugün ve geçmişi tam analiz etti gelecekle ilgili de söyledikleri tutarlı şeylerdi..
elif jülide zeynep ve meral bu dört insan hemen hemen aynı şeyleri söylediler arkadaşlar verdikleri tarihlerde birbirlerine çok yakın..
bide efsun ve emire çok iyi diyorlar da henüz açık yakalayamadım ikisini de..
5 yıl sonra o kendisini nerede görüyormuş acabaRamazandan önce naktaya fal atayım dedim aklım karmançorman oldu saçma sapan bi fal olmuş sorumu bile okumamış çok garip bi tarzı vardı 5 yıl sonrasını söyledi bana ...Baktırıp beğenmeyen var mı?
evet çok değişik bi tarzı var kafa karıştıran cinsten ben kahve gönderdim kart bakmış 5 yıl sonra şöyle olucak falan filan yani çok saçmalamış...Kahve atmışım sen niye kart bakıyosun kart istesem tarot atarım katina atarım...Ufak tefek nokta atışları var ama sanırım karşı tarafın burcu üzerinden o da...Sorumu bile okumamış adımı bile yanlış dedi ben nasıl güveneyim şimdi..Canım bana da çok kötüydü falı kafana takma. Kadından tarz olarak hiç hoşlanmadım.8 Haziran diye eskilerden biri iletişim kurmaya çalışacakmış. O zaman anlayacağım gelecek kısmınıda.
Bilmem saçma işte:))5 yıl sonra o kendisini nerede görüyormuş acaba
Olumsuz olduğu için değil saçma sapan olduğu için beğenmedim açıkçası bende senin gibi keşke 1 yıldız verseydim tellwede falcılarda fal atanlara oy veriyor ....Sonra diğer falcılarda bakmıyor fala iyi mi?Valla uzak durun diyorum ki gerçekten uzak durun çok alakasız tam tersi yorumlarda bulunuyor. .hiç bana tutarlı yorum yapmadı , dedim bu ne yani..olumsuzu da gectim bir tuhaf yani gercek hayatla ne alaka..felaket tellali kadın..1 yildiz verdim iade etti falimi puan kaygısı olan bi kadın ..bence 1 verin yani iade edecektir.sonuçta bizde kolay para kazanmiyoruz.yani hiç tutmadı kişilik analizi yapıyor tam tersi.evlenmiş ayrılmış biriyle evlenecek misim 2 seneye manyak ya .2 seneyi de nerden görüyorsun. Kahve fali yakın gelecegi gösterir. .bunuda geçtim evlenmiş boşanmış biriyle ilk etapta ben konuşmam. Ne evliliği . Tabi bu benim kendi hayatım ben yapmam bu bu kadar net tir.
Katiliyorum ben de yazdim burda cok kisa 20 tl icin. Ama bi suphem var iste baska sitedeki bi falci olabilirmi diye. Daha once biryolunvar da fal baktirdinmi hic? Acaba diyorum isim verdigimizde hemen ordaki fallardan mi senkronize haraket ediliyoranlik bilmis yani istedigim okulu bolumu uzakligina varana kadar bilmis, eski gorustugumun hayatinda biri oldugunu soylemis, 2 ay 23 gun e tarih verdi bakicaz artik
ama genel olarak fali baya baya kisaydi
Olumsuz olduğu için değil saçma sapan olduğu için beğenmedim açıkçası bende senin gibi keşke 1 yıldız verseydim tellwede falcılarda fal atanlara oy veriyor ....Sonra diğer falcılarda bakmıyor fala iyi mi?
Katiliyorum ben de yazdim burda cok kisa 20 tl icin. Ama bi suphem var iste baska sitedeki bi falci olabilirmi diye. Daha once biryolunvar da fal baktirdinmi hic? Acaba diyorum isim verdigimizde hemen ordaki fallardan mi senkronize haraket ediliyor
aynen aynen bikaç nokta atışı var sadece ve çok garip bi bakım tarzı...sorumu bile okumamış kiNaktaya demeyin kizlar bana dengesiz dedigi gun bitti benim icino kadin goruyosa cok gecmisi iliski icindeki bikav cumleyi biliyo su ani bilmediginden adim gibi eminim bilmesi gereken birseyi cok sacma olmicak diye anlatmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?