Binnaz Abla

Kızlar kaç hafta oldu ilkay güre yolladığım falı bekliyorum.nezormuş bu kadını beklemek.beklerken başka fal yollamadım kimseye.sonuç gelirse değerlendirip yazarım.
ramazan geldi çattı.sanırım biray nadasa bırakacam fallarımı.buarada nehir,Geysu,Berrak,Rezzan,Gizem Sitare, gibi yorumcuları denemiştim.Nehir çok boş beleş fal bakıyor gibi gelmişti bana.oysa ki gönderdiğim falları dikkatli dinleyince bildikleri olmuş diyebilirim.Geysu ise özenli ve anlaşılır bakmış gene bildikleri fazlaca.Gizem olumlu olumsuz değildi.sonuç şimdilik söylediği gibi ilerliyor.berrakı ise hiç beğenmedim.sizlerle paylaşmak istedim.

Merhaba kızlar, uzun zamandır foruma bakmıyordum. ayda sadece 1-2 kişiye fal atmaya başladım. Geçenlerde hayatımda değişiklik olmaya başladı(özel hayat ile ilgili) fallarıma baktım tabiki hiç bi falcı bu olayları bilemedi. Bir tek venüs bilmiş sadece zaman veremem demiş. Bildiği şeyler basit olaylar kişi tarifleri değil.katinadan nasıl çıkardı bunları çok şaşırdım. Ama galiba bıraktı venüs falı şimdiye kadar ilk kez böyle falımda ki olaylar çıkınca yazmak istedim. Bu son falı bana efsaneymiş an ve gelecek bu kadar olur dedirtti sanırım ses kaydını 15 kere dinledim. Gitmeseydi iyidi venüs ya

Ne falı baktırdınız chitraya?
Kahve fali atmistim biten ilişkim hakkında sorularım olmuştu. Ama o sorularımı dışında böyle farklı birinin tekrar iletisime geçeceğini pismanligini dile getireceğini benim istemeyecegimi söylemişti. .gerçekten istemiyorum cevap verir miyim karşı tarafa bilmiyorum ama benim aklım son giden sevgilimde ☺önerebilirim konu dışında böyle bir yorumda bulunmuştu. Yazılı ve uzundu falim ayrıca. .diğeri için olumlu konuşmuştuk bakalım olursa yazarım yine.

Şimdi baktımda bana da geçmişte bıraktığım,ona karşı hislerimi dondurduğum birinden haber var demiş. Sana da cümlesi böyle miydi canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…