- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
sana mesaj attım salsaO onceinawhile evet bende de Geysu ve sezgi çıkmış ki onlar tutarlı yorum yapmış sanki.
Allah beni bildigi gibi yapsiinn
Sen baktırmışmıydın ki ?
Ne falı baktırdınız chitraya?Chitrayi önerebilirim bana çıktı .geçmişten biri yazacak dedi ..an itibariyle yazdı
Kahve fali atmistim biten ilişkim hakkında sorularım olmuştu. Ama o sorularımı dışında böyle farklı birinin tekrar iletisime geçeceğini pismanligini dile getireceğini benim istemeyecegimi söylemişti. .gerçekten istemiyorum cevap verir miyim karşı tarafa bilmiyorum ama benim aklım son giden sevgilimde ☺önerebilirim konu dışında böyle bir yorumda bulunmuştu. Yazılı ve uzundu falim ayrıca. .diğeri için olumlu konuşmuştuk bakalım olursa yazarım yine.Ne falı baktırdınız chitraya?
Şimdi baktımda bana da geçmişte bıraktığım,ona karşı hislerimi dondurduğum birinden haber var demiş. Sana da cümlesi böyle miydi canım?Kahve fali atmistim biten ilişkim hakkında sorularım olmuştu. Ama o sorularımı dışında böyle farklı birinin tekrar iletisime geçeceğini pismanligini dile getireceğini benim istemeyecegimi söylemişti. .gerçekten istemiyorum cevap verir miyim karşı tarafa bilmiyorum ama benim aklım son giden sevgilimde ☺önerebilirim konu dışında böyle bir yorumda bulunmuştu. Yazılı ve uzundu falim ayrıca. .diğeri için olumlu konuşmuştuk bakalım olursa yazarım yine.
Şimdi baktımda bana da geçmişte bıraktığım,ona karşı hislerimi dondurduğum birinden haber var demiş. Sana da cümlesi böyle miydi canım?
Aynen bu cümleleri mi kullandı yahu ? Hatta toprak burcu özelliklerini kendinde barındıran diye devam etmiş yazıya. Ki toprak grubu sevgilim olmadı.Banada öyle dediherkese ayni seyi mi söylüyor
Merhaba verdiği zaman diliminde mi yaşadınız bunuChitrayi önerebilirim bana çıktı .geçmişten biri yazacak dedi ..an itibariyle yazdı
Aynen bu cümleleri mi kullandı yahu ? Hatta toprak burcu özelliklerini kendinde barındıran diye devam etmiş yazıya. Ki toprak grubu sevgilim olmadı.
Şimdi baktımda bana da geçmişte bıraktığım,ona karşı hislerimi dondurduğum birinden haber var demiş. Sana da cümlesi böyle miydi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?