Ayrıca is konusundaki yorumuda tutarlı ydi banaEki Görüntüle 2000728 bana böyleydi yorumu
hüma ve sezgi söyledi bana, olumlu bir şey de değildi olumsuzun daniskasıydı. aslına bakarsan gelecek yorumu da değildi, anlık durumda bir şeydi. sezgi harf bile vermişti. ama doğru filan değilmişSoru sormustum daha once kaynamış arada kızlar, değisik falcıların size aynı seyi söylediği ve cıktığı oldu mu hiç su ana kadar herhangi birinize
Canli fala cagirdi mi seni peki?byzmelek tellwe beni şoka soktu. hayatımın özetini geçmiş resmen.gelecek tutarmı bilmem ama anda inanılmaz..
tek şikayetim 20 tl ye biraz fazla kısa..
Ben de ayni sekilde karsi tarafla negatif bir konusmam oldugnu soyleyip ikinci falimi atmistim ona. Ilk falimda da agzim acik kalmisti. Ama ikinci falda negatif b kknusma deyip genel soylememe ragmen detaylariyla verdi ayni seylerdi duydugum karsibtaraftanHatırlarsaniz ben dün gece babalara gelmiştim baya hatta fal göndermemle alakası olabilir mi filan demiştim
Ay Allah bi daha yasatmasin tövbe tövbe.Bugün akşama kadar da başim ağrıdı, ağrı kesici bile fayda vermedi.. enerjiyle alakalı galiba.
Ben nakta'ya fal göndermiştim yorumu bugün geldi ve ürperdim yemin ederim... Karşı tarafın bana söylediği sözlerin bazılarını aynen söyledi. Ha diğer dediklerini bilmiyorum, bir gün o kişiyle görüşürsek kendisine sorup burda güncelleme yapicam
Nakta'yla ilgili tecrübesi olanlar var mi?
Bence de neredeyse aldigim en kisa faldi. Ama baska uzunlara gore (geysu, taraca, hissiyattt, falaniyethakkaniyet...) cok daha tutarli idi. Yalniz canli fala cagirip durdu saglam para odedimanlik bilmis yani istedigim okulu bolumu uzakligina varana kadar bilmis, eski gorustugumun hayatinda biri oldugunu soylemis, 2 ay 23 gun e tarih verdi bakicaz artik
ama genel olarak fali baya baya kisaydi
Ben de ayni sekilde karsi tarafla negatif bir konusmam oldugnu soyleyip ikinci falimi atmistim ona. Ilk falimda da agzim acik kalmisti. Ama ikinci falda negatif b kknusma deyip genel soylememe ragmen detaylariyla verdi ayni seylerdi duydugum karsibtaraftan
Bana aynen soyledi. Neden peki diye sormus kendiliginden cebaplar aynen tutuyor. Birkac cunlesi krsi tarafla birebir ayni idi. O yuzden cok iatiyorum gekecege dair de hakli cikmasiniNasıl yani karşı tarafın düşüncelerini verebiliyor mu sizce? memnun kaldınız mı?
Nakta acaba düşünce mı okuyor yani bi şekilde bağlantı mı kuruyor karşı taraf ile? Çğnkü hangi falı atarsak atalım kendisi bir şey yapıyorBana aynen soyledi. Neden peki diye sormus kendiliginden cebaplar aynen tutuyor. Birkac cunlesi krsi tarafla birebir ayni idi. O yuzden cok iatiyorum gekecege dair de hakli cikmasinivadem eylul ekim.
Bilmiyorum bana kartlarla iletisimi var gibi geliyor. Hisleri mi kuvvetli yoksa dedigin gibi karsi rarafi mi okuyor bilemedim.Nakta acaba düşünce mı okuyor yani bi şekilde bağlantı mı kuruyor karşı taraf ile? Çğnkü hangi falı atarsak atalım kendisi bir şey yapıyor
Sana vade verdi mi nakta? Kisa vadesi olan varsa gorelim istiyorum cok. Benim vadem uzun. Bana %90 falcilar eylul ekim hatta yil sonu diyen var vade olarak.Nakta acaba düşünce mı okuyor yani bi şekilde bağlantı mı kuruyor karşı taraf ile? Çğnkü hangi falı atarsak atalım kendisi bir şey yapıyor
Sana vade verdi mi nakta? Kisa vadesi olan varsa gorelim istiyorum cok. Benim vadem uzun. Bana %90 falcilar eylul ekim hatta yil sonu diyen var vade olarak.
Off yaaa... O kadar istiyorum ki hakli ciksinBana 5 aylık bir vade vermişti bugün tekrar baktırdım ve bir önceki falı ile çelişti evet olacak beklersen dediği bir konuda şimdi bekleme dedi. İlk falı olumsuz ağırlıktı ikinci olumlu bu biraz daha olumsuz yine. Yani anlayamadım şu anda inandırıcılığını kaybetti gözümde bir haftda ne değişebilir ki bukadar?
Arastirma yapiyor diyenler oldu ama benimle ilgili arastirma yapamaz. Facebook son 2 yildir kullanmadim neredeyse. Kullanici isimlerim de farkli tellwe ile burada. Bilmiyorum. Zaman gosterecek tabiBu nakta ne ara bu kadar popüler oldu.Bu kadar saçma fal bakanı görmedim. Kartlarla enerjisi olduğunu sanmıyorum. Bakarken farklı şeylerden yardım alıyor ki onlara da asla güvenilmez. Kendi iş yeri olan adama işten ayrılacak anlaşamayacak falan demiş. Ayrıca 1000 tane fal bakmış bugüne kadar ve adı son zamanlarda duyuldu.Çıkar kokusu.
Neden nakta ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara illa olumlu bir bakış açısı getirmek için uğraşıyoruz.Biraz dikkat çekiyorsunuz.Arastirma yapiyor diyenler oldu ama benimle ilgili arastirma yapamaz. Facebook son 2 yildir kullanmadim neredeyse. Kullanici isimlerim de farkli tellwe ile burada. Bilmiyorum. Zaman gosterecek tabi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?