Binnaz Abla

Gecen biri girip burda reklamini yapti. Sadcee onun hakkinda yorumlari vardi, en son banlandi zaten.

kızlar sadece merakımdan soruyorum mesela x falcı hakkında önce baktırdım şöyle dedi sonra baktırdım böyle dedi diyorsunuz bir kere fal baktırınca onların verdiği vadeleri beklemiyormusunuz aynı konu hakkında nden aynı kişiye tekrar tekrar fal atıyorsunuz bazen falcıların verdiği tarihten çok sonra çıkıyor fallar bir kere baktırdıktan Sonra hem kendinize hem de falcıya zaman verin bence bu şekilde enerjileri değiştiriyorsunuz diye düşünüyorum sadece benim fikrim yanlış anlamayın lütfen

Gecen biri girip burda reklamini yapti. Sadcee onun hakkinda yorumlari vardi, en son banlandi zaten.
Ama bir çok kişi işte x kişinin söylediği aynı cümleleri söyledi diye yazmışlardı bu yüzden bende kestiremiyorum arrık söylediklerinin ne kadarı doğru acaba

Neden nakta ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara illa olumlu bir bakış açısı getirmek için uğraşıyoruz.Biraz dikkat çekiyorsunuz.
Boyle bir cabam yok aslinda. Bana baktigi falin cikmasini istemekten baska. Sanirim herkes olumlu fallarin cikmasini istiyor, ben de onlardan biriyim. Yanlis anlasildi sanirim.

Ama bir çok kişi işte x kişinin söylediği aynı cümleleri söyledi diye yazmışlardı bu yüzden bende kestiremiyorum arrık söylediklerinin ne kadarı doğru acaba

O kisi cok israr etti nakta icin.. bi kac kisiye kiskaniosun filan yazmis.. yani reklam oldugu belli

O kisi cok israr etti nakta icin.. bi kac kisiye kiskaniosun filan yazmis.. yani reklam oldugu belli
Ben de once yeni uye diye haksizlik yapildigini dusundum. Sonra o kisinin tum mesajalrini okudum. 7 gun vadesi var dediginde saglik ile ilgili oldugunu soylemisti. Sonra isle ilgili oldugunu yazdi. Mesajlari okuduktan sonra cikan tablo gercekten hos degildi asilsiz reklam yaparak insanlarin parasini harcatmak ustelik de umutlarla oynama ihtimali olan bir durumda kul hakki yemenin cok daha otesinde bir durumdur. Kimsenin vebalini almak istemiyorum ama ne yalan soyleyeyim ben inanmadim o kisinin yazdiklarina hepsini okuyunca. Sonraki uslubu da hos olmamis zaten. Yazik!

Ayy naktayi begenenler ben anlamıyorum sizi , o enerji, o konuşma tarzı, o anlatım biçimi, alakasız karakter analizi, anlattığı kadar kötü bir hayatım yok şükür .sadece sevgilimden ayriyim.Nakta öyle yorumlar yaptın ki kıyısından köşesinden ucundan hiç olmadı tutmadı yani..zaten soru sorduğumda hiç mi imkan yok dediğimde siz bilirsiniz demekte.hiç olmadı. Bir puan verdim.falimi iade etti.iyiki 1 vermişim.birde bu saçma sapan konuşmasına para verecektim.ben hiç begenmedim açıkçası.

Ben bsta inanmistim 7 gün söylemedigim seyi bilmis diye. Insanlar güvenip yolluyo bu Yoruma göre. Sonradan reklam oldugu cok belli oldu,

Sorumu bile okuyup anlamamış...

yok canım olumsuz bir durum söylemişlerdi bana ve gerçekleşmedi.
ikisi de aynı şeyi söyledi ama tutmadı yani, sormuşsun ya, onu demek istedim

bana hepsi suan eski sevgilimin hayatındaki kızla ilgili düsüncelerini söyledi hepsi tutarlıydı yani anlık olarak karsı tarafın dusuncelerini yorumlamada bazen tutturabilirler diye dusunuyorum ama fal sonucta sezgi de geysu da 1-2 ay vade verdi en fazla ilişkilerinin bitmesi icin bekleyip görücez sanırım

Hanımefendi beğenmedim diye hakkını helal etmemiş Nakta hanım herkes seni beğenmek zorunda değil. Hayatımda gördüğüm en berbat faldı. Şu falcı tehditleri de sıkmaya başladı. Kimse bakmayacakmış. Ay çok üzüldüm. O sitede sadece geysu ve yeşilçingene benim için özeldir. Çıkmasalar bile saygılı tavırlarından ve anlık durumu bilmelerinden ötürü baktırırım. Yeri geliyor onları da beğenmiyorum. En azından çocuk gibi tehdit etmiyorlar.

Eklentiler

• IMG_20170527_212228.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 98
Son düzenleme:

ay cok komik sanki beğenmek zorundasın ya bunlar neyin kafasını yasıyorlar ben merak ediyorum

ay cok komik sanki beğenmek zorundasın ya bunlar neyin kafasını yasıyorlar ben merak ediyorum
Kartlarla muhabbeti boşa gitti diye üzüldü sanırım : ) Kadın benimle alakasız şeyler söyledi ki ben iade istemedim. Düşük verdim. Kendisi iade etti. Bunlar zaten iade ede ede %100 oluyorlar. Bir şey bildiklerinden değil.

Nakta'nin bana baktığı fal alakasız değildi, sorduğum kişinin konuşma tarzında konuşmuş hatta. Yani o kişinin soyleyebilecegi sözler söyledi. Facebooktan filan araştıramaz çünkü soyadi yok.

Bilmiyorum çoğu dediği tutarlı geldi bana, mesela cherycoco muydu onu çok fazla övüyorlardi ben de beklentim yüksek attım ama pek de begenmedim falini ne yazık ki. Sanırım enerjiyle alakalı...

Allah herkese şu kadının özgüveninden versin ya rezil olmalara doyamadı valla. Ben utandım artık. Önce ben fal yolladım, hanımefendinin arkadaşı bana 1 yıldız vermiş (kopyala yapıştır fal gelmişti) onun için gitmiş arkadaşına söylediklerimi okumuş o yüzden bana fal bakamazmış. Bu yetmez gibi geldi bu sitede üyelik açıp reklamını yaptı. Rezillik valla. Kimse memnun kalmıyor senden anla ve sus artık, gitgide rezil oldun ya.

Cherrycoco'yu ben de beğenmedim

Bende yesilcingene ve geysu ya baktirdim ikisi farkli seyler söyledi, sende hic ikisinin fali cikti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…