- 15 Ocak 2017
- 1.261
- 1.344
- 133
- 37
Bu nakta ne ara bu kadar popüler oldu.Bu kadar saçma fal bakanı görmedim. Kartlarla enerjisi olduğunu sanmıyorum. Bakarken farklı şeylerden yardım alıyor ki onlara da asla güvenilmez. Kendi iş yeri olan adama işten ayrılacak anlaşamayacak falan demiş. Ayrıca 1000 tane fal bakmış bugüne kadar ve adı son zamanlarda duyuldu.Çıkar kokusu.
Ama bir çok kişi işte x kişinin söylediği aynı cümleleri söyledi diye yazmışlardı bu yüzden bende kestiremiyorum arrık söylediklerinin ne kadarı doğru acabaGecen biri girip burda reklamini yapti. Sadcee onun hakkinda yorumlari vardi, en son banlandi zaten.
Boyle bir cabam yok aslinda. Bana baktigi falin cikmasini istemekten baska. Sanirim herkes olumlu fallarin cikmasini istiyor, ben de onlardan biriyim. Yanlis anlasildi sanirim.Neden nakta ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara illa olumlu bir bakış açısı getirmek için uğraşıyoruz.Biraz dikkat çekiyorsunuz.
Ama bir çok kişi işte x kişinin söylediği aynı cümleleri söyledi diye yazmışlardı bu yüzden bende kestiremiyorum arrık söylediklerinin ne kadarı doğru acaba
Ben de once yeni uye diye haksizlik yapildigini dusundum. Sonra o kisinin tum mesajalrini okudum. 7 gun vadesi var dediginde saglik ile ilgili oldugunu soylemisti. Sonra isle ilgili oldugunu yazdi. Mesajlari okuduktan sonra cikan tablo gercekten hos degildiO kisi cok israr etti nakta icin.. bi kac kisiye kiskaniosun filan yazmis.. yani reklam oldugu belli
anlamadım yani olumsuz söyledikleri mi cıktı sana antoniecimhüma ve sezgi söyledi bana, olumlu bir şey de değildi olumsuzun daniskasıydı. aslına bakarsan gelecek yorumu da değildi, anlık durumda bir şeydi. sezgi harf bile vermişti. ama doğru filan değilmiş
yok canım olumsuz bir durum söylemişlerdi bana ve gerçekleşmedi.anlamadım yani olumsuz söyledikleri mi cıktı sana antoniecim
Ben de once yeni uye diye haksizlik yapildigini dusundum. Sonra o kisinin tum mesajalrini okudum. 7 gun vadesi var dediginde saglik ile ilgili oldugunu soylemisti. Sonra isle ilgili oldugunu yazdi. Mesajlari okuduktan sonra cikan tablo gercekten hos degildiasilsiz reklam yaparak insanlarin parasini harcatmak ustelik de umutlarla oynama ihtimali olan bir durumda kul hakki yemenin cok daha otesinde bir durumdur. Kimsenin vebalini almak istemiyorum ama ne yalan soyleyeyim ben inanmadim o kisinin yazdiklarina hepsini okuyunca. Sonraki uslubu da hos olmamis zaten. Yazik!
Ben de inanmistim bastan elbette. Sonra butun mesajalrini okudum tek tek. O zaman inanmadim.Ben bsta inanmistim 7 gün söylemedigim seyi bilmis diye. Insanlar güvenip yolluyo bu Yoruma göre. Sonradan reklam oldugu cok belli oldu,
Sorumu bile okuyup anlamamış...Ayy naktayi begenenler ben anlamıyorum sizi , o enerji, o konuşma tarzı, o anlatım biçimi, alakasız karakter analizi, anlattığı kadar kötü bir hayatım yok şükür .sadece sevgilimden ayriyim.Nakta öyle yorumlar yaptın ki kıyısından köşesinden ucundan hiç olmadı tutmadı yani..zaten soru sorduğumda hiç mi imkan yok dediğimde siz bilirsiniz demekte.hiç olmadı. Bir puan verdim.falimi iade etti.iyiki 1 vermişim.birde bu saçma sapan konuşmasına para verecektim.ben hiç begenmedim açıkçası.
yok canım olumsuz bir durum söylemişlerdi bana ve gerçekleşmedi.
ikisi de aynı şeyi söyledi ama tutmadı yani, sormuşsun ya, onu demek istedim
Hanımefendi beğenmedim diye hakkını helal etmemişNakta hanım herkes seni beğenmek zorunda değil. Hayatımda gördüğüm en berbat faldı. Şu falcı tehditleri de sıkmaya başladı. Kimse bakmayacakmış. Ay çok üzüldüm. O sitede sadece geysu ve yeşilçingeneyi benim için özeldir. Çıkmasalar bile saygılı tavırlarından ve anlık durumu bilmelerinden ötürü baktırırım. Yeri geliyor onları da beğenmiyorum. En azından çocuk gibi tehdit etmiyorlar.
Kartlarla muhabbeti boşa gitti diye üzüldü sanırım : ) Kadın benimle alakasız şeyler söyledi ki ben iade istemedim. Düşük verdim. Kendisi iade etti. Bunlar zaten iade ede ede %100 oluyorlar. Bir şey bildiklerinden değil.ay cok komik sanki beğenmek zorundasın ya bunlar neyin kafasını yasıyorlar ben merak ediyorum
Kartlarla muhabbeti boşa gitti diye üzüldü sanırım : ) Kadın benimle alakasız şeyler söyledi ki ben iade istemedim. Düşük verdim. Kendisi iade etti. Bunlar zaten iade ede ede %100 oluyorlar. Bir şey bildiklerinden değil.
Nakta'nin bana baktığı fal alakasız değildi, sorduğum kişinin konuşma tarzında konuşmuş hatta. Yani o kişinin soyleyebilecegi sözler söyledi. Facebooktan filan araştıramaz çünkü soyadi yok.
Bilmiyorum çoğu dediği tutarlı geldi bana, mesela cherycoco muydu onu çok fazla övüyorlardi ben de beklentim yüksek attım ama pek de begenmedim falini ne yazık ki. Sanırım enerjiyle alakalı...
Hanımefendi beğenmedim diye hakkını helal etmemişNakta hanım herkes seni beğenmek zorunda değil. Hayatımda gördüğüm en berbat faldı. Şu falcı tehditleri de sıkmaya başladı. Kimse bakmayacakmış. Ay çok üzüldüm. O sitede sadece geysu ve yeşilçingene benim için özeldir. Çıkmasalar bile saygılı tavırlarından ve anlık durumu bilmelerinden ötürü baktırırım. Yeri geliyor onları da beğenmiyorum. En azından çocuk gibi tehdit etmiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?