Binnaz Abla

Kızlar hangi üye nakta nın reklamını yaptı kim bu? Ben bunu kaçarmışım
Tellwe başlığında yeni bir üyeydi ben reklam yapıyorsunuz sadece ondan bahsediyorsunuz deyince siz naktanın başarısını kıskanıyorsunuz demişti ve yönetim tarafından banlandı.

Cherrycoco'yu ben de beğenmedim
Cherrycoco herkese olumlu mu konusuyor? Benim ilk baktirdigimdir o. Cok inanmistim cok gzuel yazdi falan diye. Simdi donup bakinca anla ilgili oyle tutan b sey de yok ama hayat ne guzel hersey super olacak tarzi imis fali. Ben toplamda ona 4 tane baktirmisim. Hepsi olumlu idi. En sonunda verdigi vade (ilk falinda vade yok) pekcok falciyla ayni hale geldi. Sanirim burada birisi cherrycoco nun falinin ciktigini soylemisti. Karistirmiyorsam eger.

Bende de geysu ve yeşilçingene zıt konuştu. Biri olumlu biri olumsuz. İkisi de övülüyor, anlamadım ki.
Bende yesilcingene olumsuz giviydi daha dogrusu ne olacagi belli olmaz tarzi gibiydi. Geysu cok olumluydu ama ona da inanamiyorum cunku anla ilgili uyan b sey yoktu. Yesilcingene mi sizde de olumsuz konusan?

Bende yesilcingene olumsuz giviydi daha dogrusu ne olacagi belli olmaz tarzi gibiydi. Geysu cok olumluydu ama ona da inanamiyorum cunku anla ilgili uyan b sey yoktu. Yesilcingene mi sizde de olumsuz konusan?
Yeşilçingene olumsuzdu. Adamı gömdü. Yeni talip çıkacak ama eylül gibi dedi. Geysu ise adamı övdü ve Haziranda dönecek dedi. Şurda pek bişey kalmadı. Ak koyun kara koyun çıkacak

Kesinlikle. Keske sadece iade etmekle kalsaydi. Uslubu hic hos olmamis... Tehdit etmek yakisir mi isini yapan insana. Ben tek yildiz verdifim taraca dan iade almistim. Hicbir mesaj yazmamisti bana.

Merhabalar kızlar, hayırlı ramazanlar dilerim. Ben zamanın behlinde Binnaz abla'da hira soydana çevrimiçi olduğunda haber ver butonuna tıklamışım, bu gün de bildirimi geldi, diğerlerine nazran kredisi de az gelince bi boşluk anıma denk geldi katina atayım dedim. Fakat bana biraz pembeci geldi, nasıl desem benim duymak istediklerimi söylüyor gibi hisettim. Daha önce baktıran oldu mu, sizde nasıldı

Naktanın bana baktığı fal gayet başarılıydı. Olumsuzdu duyduklarım ama kafamdaki sorular netlik kazandı ve hayatıma bakabildim. Uslubu tavrı gayet yerindeydi. Ben beğeniyorum.

Ben ilk defa falsepetinde medyum gizem e fal baktirmistim o zamanlar kredisi düşüktü. Ben geçmişten birini sormuştum o da demişti ki o kişiyi bırak şimdilerde seni düşünen biri var sizin yakında çok güzel bi ilişkiniz olucak falan filan
Tabi Ben inanmadım, sonra hiç beklemediğim birinden telefon aldım meğer beni düşünüyormuş
Gerçekten güzel bi ilişkimiz oldu ama kısa sürdü. medyum gizem suan 40 tl ye filan bakıyor sanırım bence o para çok fazla, öyle ahim sahim fallari yok. Benimki attı tuttu gibi bi şey

Ya gelecekle ilgili doğru düzgün tutturan bir tane falcıya denk gelmedim daha. medyum gizem ilişkiniz şöyle olacak böyle olacak diye anlatmıştı ama çok kısa sürdü. bir de seval oztürkoğlu diye bi kadın tarih verdi o tarih çıktı. onun dışında hiç tutturana denk gelmedim. Bir de net soru olmadan bakmıyoruz diyorlar. soruyu sorduktan sonra ben de yorumlarim, sorunun üzerinden gitmek kolay bence

Bu seval nerede peki?

Yeşilçingene olumsuzdu. Adamı gömdü. Yeni talip çıkacak ama eylül gibi dedi. Geysu ise adamı övdü ve Haziranda dönecek dedi. Şurda pek bişey kalmadı. Ak koyun kara koyun çıkacak

GeYsu senide evlendirdi mi eski ile? Bendede ayni sekilde konustular herkese ayni mi ...

Bu seval nerede peki?

Seval'in binnazda olması lazım emin değilim
Ama tavsiye etmem çünkü yazılı faldi
Hatta fal değil burç analizi yapmıs tatlim sen şöyle bi kızsin böyle bi kızsin falan filan en sonda da bi tarih vermiş bu tarihte sana süpriz aşk gözüküyor demiş
Tabi Ben inanmadım hatta pişman oldum.
Tam o tarihte o bahsettiğim kişi aradı ve ben şok oldum. Kadının profilinde "net tarih veriyorum" yazıyor. Ama bence fallari iyi değil, tavsiye etmem.

tarihleri cikiyorsa tarih versin ciksin raziyim ben yaa binnaz a zamaninda bakmistim ama baktirmadim hic. Yanlis hatirlamiyorsan odeme sekilleri bana uymyordu. Tekrar b bakarim.acaba baskalarina da cikti mi tarihi seval in?

tarihleri cikiyorsa tarih versin ciksin raziyim ben yaa binnaz a zamaninda bakmistim ama baktirmadim hic. Yanlis hatirlamiyorsan odeme sekilleri bana uymyordu. Tekrar b bakarim.acaba baskalarina da cikti mi tarihi seval in?

Aman belki bana tutmuştur canım falini begenmedim ben
Karman corman yazmış
Bana geleceği tutturan hiçbir falcı yok gibi ya mesela nurgamze mayıs vermiş patlamış
Ademir nisan vermiş patlamış
Klothoyagmur u çok beğenmiştim o bile patlamış

E simdi ben sana mecburen bu savini curuterek gelicem ben taraca ya evliligim duzelecek mi diye sordum. Gelen falda evlilikte sorun bile yoktu. Ben sonra ona dedim ki bizim su an dueum boyle boyle. Bu falla.ilgisi yok. Sonra bana dedi ki ama bu ayna fali evliligin gelecegini gosterir. Senin evliliginin geleceginde problem yok ki dedi. Ben de ona ayna fali herseyi gosterir diye yazmiasiniz o yuzden yuksek kredi olmasina ragmen onu atmistim. Emeginize tesekkurler dedim. 1 yildiz verdim. Iade etmia ertesi gun. Yani diyecegim o ki burada soru uzerinden bile sallamadi bana yani

Naktanın bana baktığı fal gayet başarılıydı. Olumsuzdu duyduklarım ama kafamdaki sorular netlik kazandı ve hayatıma bakabildim. Uslubu tavrı gayet yerindeydi. Ben beğeniyorum.
Nakta'nın falıyla hayatınıza mı baktınız? Alt tarafı bir fal ya bu kadar abartmayın. Ayrıca bana yaptığı saygısızlığı da burada paylaştım. Siz yıldızları bastığınız için gayet kibar davranmıştır. 1 yıldız verinde görün o meleğin! neye dönüştüğünü.

Soruyu bile okumamış demek ki
Kehriban da beni evlendirdi çocukla halbuki biz görüşmüyoruz yazmıştım...
Böyle herkesi evlendiren bi de tahzire mi ne vardı herkesi evlendiriyodu beni de evlendirmisti sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…