Ya bak ben bu konuda safca umudumu beslemeye devam edecegim cunku cogunlugu bana eylul ekim dedi. Allahim.insallah hepsi ciksin da patlamasin diyorum.... Zaman cok yavas gecmese iyiydi deAman belki bana tutmuştur canım falini begenmedim ben
Karman corman yazmış
Bana geleceği tutturan hiçbir falcı yok gibi ya mesela nurgamze mayıs vermiş patlamış
Ademir nisan vermiş patlamış
Klothoyagmur u çok beğenmiştim o bile patlamış
Kehriban i inatla bekledim ben. Bende anda iyi cikti. COk kesin olacak demis o da. Vade ayni.Soruyu bile okumamış demek ki
Kehriban da beni evlendirdi çocukla halbuki biz görüşmüyoruz yazmıştım...
Böyle herkesi evlendiren bi de tahzire mi ne vardı herkesi evlendiriyodu beni de evlendirmisti sağolsun
Walla beni de evlendirdi. Ahh geysu ahh. Sen de mi!GeYsu senide evlendirdi mi eski ile? Bendede ayni sekilde konustular herkese ayni mi ...
Walla beni de evlendirdi. Ahh geysu ahh. Sen de mi!
Siz olumsuz düşüncelerinizi paylaşmışsınız ben de olumlu düşüncelerimi paylaşmak istedim. Düşük yıldız vermem için bir sebep olsaydı elbette verirdim.Nakta'nın falıyla hayatınıza mı baktınız? Alt tarafı bir fal ya bu kadar abartmayın. Ayrıca bana yaptığı saygısızlığı da burada paylaştım. Siz yıldızları bastığınız için gayet kibar davranmıştır. 1 yıldız verinde görün o meleğin! neye dönüştüğünü.
Siz olumsuz düşüncelerinizi paylaşmışsınız ben de olumlu düşüncelerimi paylaşmak istedim. Düşük yıldız vermem için bir sebep olsaydı elbette verirdim.
geysu beni de barıstırdı adamla sezgi 3 keredir fal bakıyor üzerine basa basa bu iş olmayacak o adamın sana döneceği falan yok dedi ama bakalım artık gelecekte değilim anlık baktıkları tutsa yeter benim icinZaten inanamamistim böyle mutlu sona imkansiz
Ben tarot atmıştım canım. İstersen sana falı yollayabilirim. Kendininkiyle karşılaştırabilirsin.Siz nakta ya ne fali atmıştınız?
Ben tarot atmıştım canım. İstersen sana falı yollayabilirim. Kendininkiyle karşılaştırabilirsin.
mail adresine yollayabilirim canım özleden atarsan.Sesli fal değil mi ki, yollayabilirsen çok sevinirim
Emin olamıyorum çünkü
Merhaba bende de tam tersi bir durum varYeşilçingene olumsuzdu. Adamı gömdü. Yeni talip çıkacak ama eylül gibi dedi. Geysu ise adamı övdü ve Haziranda dönecek dedi. Şurda pek bişey kalmadı. Ak koyun kara koyun çıkacak
Hadi yaa... Tam da demek yesilcingene karamsar geysu iyimser diye karar vermistim:) yine tutmadi :)Merhaba bende de tam tersi bir durum var
Yaa iste asil problem bu. Ilk fal baktirmaya basladigimdaani bilenlerin kesin gelecegi de tutacak gozuyle bakiyordum. Ani bilmmek ne demek onu da bu forumda ogrendim hos. Hani benle ilgili bildikleri varsa gelecegi de iyi goruyirsa degme keyfime oluyordu. Sonr sonra ani bildi patladi diye ojudukca iyice tirsar oldum. Ama bu beni durdurdu mu? hayir! Bu kez adi her iyi gecen kisiye fal baktirmaya basladim. Simdi biri beni durdursun modundayim. Bugun fal atmadim meselaYesilcingene 6 li bir vadede ilişkimızın yeniden başlayacağını , geysu ise olmayacağını başkasıyla tanisacagimi yazdı .artık karıştı bütün fallarimm.ben Naira suman var falalem de onun anlık durumu geçmişi yorumlama sini vs çok tutarlı ydi. ..ama gelecek tutar mu bilmem yesilcingene yle aynı vadeye verdi
Valla bana baya bi olumluydu ama çıkmadı tabi, olacak şey değildi bendeki. Hem işte, hem aşkta.Geysunhn olumsuz konuştuğu kimse var mi diye peki
Valla bana baya bi olumluydu ama çıkmadı tabi, olacak şey değildi bendeki. Hem işte, hem aşkta.Geysunhn olumsuz konuştuğu kimse var mi diye peki
ben de naktayı beğendim de bu nasıl bir yaklaşım anlayamadım Önünüze bakma ya da bakmama kararını tıpkı sizin gibi sadece insan olan birine göre almanız? Nasıl bir garantisi olabilir ki altı üstü falNaktanın bana baktığı fal gayet başarılıydı. Olumsuzdu duyduklarım ama kafamdaki sorular netlik kazandı ve hayatıma bakabildim. Uslubu tavrı gayet yerindeydi. Ben beğeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?