Binnaz Abla

Ya bak ben bu konuda safca umudumu beslemeye devam edecegim cunku cogunlugu bana eylul ekim dedi. Allahim.insallah hepsi ciksin da patlamasin diyorum.... Zaman cok yavas gecmese iyiydi de

Soruyu bile okumamış demek ki
Kehriban da beni evlendirdi çocukla halbuki biz görüşmüyoruz yazmıştım...
Böyle herkesi evlendiren bi de tahzire mi ne vardı herkesi evlendiriyodu beni de evlendirmisti sağolsun
Kehriban i inatla bekledim ben. Bende anda iyi cikti. COk kesin olacak demis o da. Vade ayni.

Siz olumsuz düşüncelerinizi paylaşmışsınız ben de olumlu düşüncelerimi paylaşmak istedim. Düşük yıldız vermem için bir sebep olsaydı elbette verirdim.

Yesilcingene 6 li bir vadede ilişkimızın yeniden başlayacağını , geysu ise olmayacağını başkasıyla tanisacagimi yazdı .artık karıştı bütün fallarimm.ben Naira suman var falalem de onun anlık durumu geçmişi yorumlama sini vs çok tutarlı ydi. ..ama gelecek tutar mu bilmem yesilcingene yle aynı vadeye verdi

Yaa iste asil problem bu. Ilk fal baktirmaya basladigimdaani bilenlerin kesin gelecegi de tutacak gozuyle bakiyordum. Ani bilmmek ne demek onu da bu forumda ogrendim hos. Hani benle ilgili bildikleri varsa gelecegi de iyi goruyirsa degme keyfime oluyordu. Sonr sonra ani bildi patladi diye ojudukca iyice tirsar oldum. Ama bu beni durdurdu mu? hayir! Bu kez adi her iyi gecen kisiye fal baktirmaya basladim. Simdi biri beni durdursun modundayim. Bugun fal atmadim mesela

.
Naktanın bana baktığı fal gayet başarılıydı. Olumsuzdu duyduklarım ama kafamdaki sorular netlik kazandı ve hayatıma bakabildim. Uslubu tavrı gayet yerindeydi. Ben beğeniyorum.
ben de naktayı beğendim de bu nasıl bir yaklaşım anlayamadım Önünüze bakma ya da bakmama kararını tıpkı sizin gibi sadece insan olan birine göre almanız? Nasıl bir garantisi olabilir ki altı üstü fal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…