Binnaz Abla

Fal birebir yaşantımızla örtüşünce ben de o kişiyi beklemekten vazgeçtim. Araya başkalarını koyan siz mutsuz ve üzgünken hayatını yaşayan birini pişman olsa da içinize sindiremezsiniz herhalde. Burada olay fal değil faldaki durumun gerçek hayatta karşılık bulması.

bende aylardır bırakmıstım resmen bu aralar fal atağı geldi zor durduruyorum kendimi, anı bilmek söyle oluyor gelecek ön görüsü değil de karsı tarafın ve senin icinde bulunduğun durumun enerjisini hissedip yorumluyorlar gelecekten cok bunlara inanmaya basladım ben nedense cunku uzak gelecek icin genelde falcıların söylediği büyük seyler cıkmayabiliyor, ama karsı tarafın düsüncelerini okumakta basarılı olabiliyorlar.

Tellwede arzubacı ya baktıran var mı ya? Ben merak ettim bu falcıyı.
Bence hiç deneme... ben uzun zaman önce baktırmıştım acayıp sallıyor kanka modunda bakıyor bana güven sen bana İnan böyle kendinden emin bir duruşu vardı hiçbir şey de dediği gibi olmadı canlı sohbete çağırmıştı hep gereksiz bence. Bu arada bir kaç kişiyle paslaşıyorlar diye duymuştum yani pek güvenilir değil ama tabi sen bilirsin yönlendirmiş olmayım :)

Nakta ile ilgili bir iki yorum ben de yapmak isterim. Açıkçası nakta harika diyemem, süper bir fal baktı da diyemem. Ben iki kişi sordum birinin benimle ilgili bana söylediği düşünceleri bildi ama diğerini tam olarak bilemedi. Gelecek desen yok. Eğer mail adresimizi görüyorsa gerçekten Facebook profiline ben de baktığını düşünüyorum. Çünkü beni uzun boylu sandı ve o resim de öyle gözüküyor ama gerçekte uzun boylu değilim :) bi daha baktırmam, tavsiye de etmem. Ben karşı tarafın düşüncesini sorarken beni sevip sevmediğini yani bilmediğim kısımlar öğrenmek için soruyorum ama bu kadın bana bildiklerimi anlatmış bence bunlar bu kadar para için gereksiz detaylar.

tellwe karadedeye fal atan var mı..olumsuzun dibiydi
Tellwede doğru düzgün falcı yok binnazda da yok ama tellwe çok dandikleşti herönüne gelen falcı orda. ... hem fiyatları iyice yükseldi 3 te 1 alıyor falcılar diye o paralar verilmez çok kısa ve saçma yorumlar yapıyorlar tellwe geysu ve yeşilcingene hariç falcı denebilecek kimse yok ki...

Aynen katılıyorum düşünceleri okuyor olabilir ama kahve attım bana tarot bakmış çokta inandırıcı gelmedi burçtan yürümüş gibi illaki doğum tarihi istiyor ya şüphe uyandırdı yaniii...

Para vermeye değer bi falcı yok ki hiç atma derim zaten ramazan ayı enerjiler düzelsin:))Değecek kimsede yok...
cıldırıyorum resmen ya yine psikolojim bozuldu fallardan sonra bi eski sevgilimi ve sevgilisini stalklıyorum sonra falcıların söylediklerini okuyup rahatlıyorum hahahahahaha

cıldırıyorum resmen ya yine psikolojim bozuldu fallardan sonra bi eski sevgilimi ve sevgilisini stalklıyorum sonra falcıların söylediklerini okuyup rahatlıyorum hahahahahaha
falcıların dedikleri okuma dinleme ve unutmaya çalış çünkü psikolojini yıpratmaktan başka hiçbirşeye yaramıyor maalesef...zor biliyorum ama yapmaya başlamalısın..:))

falcıların dedikleri okuma dinleme ve unutmaya çalış çünkü psikolojini yıpratmaktan başka hiçbirşeye yaramıyor maalesef...zor biliyorum ama yapmaya başlamalısın..:))

bırakmıstım coktandır resmen fal batağına düştüm,işin şakasındayım tabi ki de enerjimizi akısa bırakıp görmek lazım önümüzde mübarek ay kendimize gelme zamanı dualarla ibadet ederek iyi olacagız insallah, dileğimi de Allahtan isteyeceğim zaten bir şey kısmetimizdeyse olacaksa her türlü olur

En güzeli ben online falı bayağı azaltım ramazandan önce bikaç tane baktırdım yine kafama üşüştü sorunlar en iyisi çok nadir baktırmak ve bence yüzyüze baktırmak çünkü yüzyüzede burcunu vs.hiç birşey sormuyo takır takır anlatıyorlar...Online fal yalan ..

şaşırdım... geysu ve olumsuz yorum...
kendisini anda beğenirim ama gelecek de ne bileyim...
Bana bayağı olumlu konuştu ama çıkma ihtimali yok. Arkadaşımın durumu ise bayağı olumsuzdu ve nehir,fallarkraliçesi,cevaplar vb. hepsi olumlu konuştu. Durumla ilgili olumsuz konuşan ve gerçek nedenlerini söyleyen bir tek geysu oldu diyebilirim. O çok fal baktırmaz belki bu yüzden tutturmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…