Binnaz Abla

çıkan bir fal haberi de benden gelsin o zaman sezginin hayatındaki konustugun erkekle bitiş noktası görüyorum mayıs gibi biticek demişti gercekten de mayıs ayında konusmama kararı aldık iletisim koptu. gerci o kesin olarak bitiş demişti ama suan yeni yeni tekrar konusuyoruz gibi. sebepleri ve anlık olacakları tutturdu

O onceinawhile sezgiye göre şu aralıkta benim de beklediğim bir şey var umarım o da çıkar.
uzak gelecek hakkında bana pek söyledikleri cıkmıyor arkadasıma da cıkmamıstı, anca icinde bulunduğım duruma dair yaptığı yorumlar tutuyor yada sordugum kisi suan hakkımda ne düsünüyor vs gibi sorarsam varı yoğu döker genelde ortaya

sezgi mayista biriyle tanistirilacagimi falan soylemisti hayatimin aski o adam olacakmis 2 gunu kaldi umudu kessem mi:)
Canım geçen sene bu zamanlar sezgiye fal atmıştım. Birisiyle tanışacağımı söylemişti ama 3-5 ay gecikmeli oldu. Dediği özellikler de yüzde 40 tuttu. Hani attı tuttu mu yoksa denk mi geldi bilmiyorum. O zaman baktırdığım kişi için bunla bişi olmayacak, şu şu özelliklere sahip kişiyle şu zaman olacak demişti. Oralar tuttu nitekim.

Kızlar ben Hira Soydan dedim ama araya kaynadı sanıyorum. Daha önce baktıran var mı? Bana bir tık pembe geldi.

selam kızlar sezgi bende uzak gelecek tutturmaz demiştim bi tek söylediği vardı patlasan da catlasan da bu adam sana geri dönmez demesi ısrarla gercekten de dönmüyor hahaha bildi sayabiliriz bunu da suan ki kız arkadasıyla da ayrılacaklarını ikimizinde onun kaderindeki insanlar olmadığımızı söylemisti,sezgi sen kimin tarafındasın ya :) hahaha

çok net M harfi görüyorum ya mart ya mayısta olacak demişti. tabi işin şakası birkaç yıldır fal baktıran biri olarak zamanın ya da olayların tutmasını beklemiyorum olur da çıkarsa mutlu olurum :)

Aynı şeyi banada yazdı desem :/ Yaz başlangıcı Mayıs Haziran gibi biriyle tanıştırılacaksın. Arkadaşımın arkadaşıymış falan filan...
zamana çok takılmamak lazım ne de olsa tutan da tesadüfen tutuyor da aynı olayları yaşama aynı kaderi paylaşma ihtimalimiz vardır belki de ben tanıştırılmaktan da çok hoşlanan biri değilimdir bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…