- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
uzak gelecek hakkında bana pek söyledikleri cıkmıyor arkadasıma da cıkmamıstı, anca icinde bulunduğım duruma dair yaptığı yorumlar tutuyor yada sordugum kisi suan hakkımda ne düsünüyor vs gibi sorarsam varı yoğu döker genelde ortayaO onceinawhile sezgiye göre şu aralıkta benim de beklediğim bir şey var umarım o da çıkar.
Özel değilse erkek arkadaşınızla alakalı bir durum muydu?Geysunun bana baktığı fal da da çıkma ihtimali yoktu çıktı sayılır. Şimdi başka bir vade için bekliyorum yine
Canım geçen sene bu zamanlar sezgiye fal atmıştım. Birisiyle tanışacağımı söylemişti ama 3-5 ay gecikmeli oldu. Dediği özellikler de yüzde 40 tuttu. Hani attı tuttu mu yoksa denk mi geldi bilmiyorum. O zaman baktırdığım kişi için bunla bişi olmayacak, şu şu özelliklere sahip kişiyle şu zaman olacak demişti. Oralar tuttu nitekim.sezgi mayista biriyle tanistirilacagimi falan soylemisti hayatimin aski o adam olacakmis 2 gunu kaldi umudu kessem mi:)
Özel değilse erkek arkadaşınızla alakalı bir durum muydu?
Eski sevgilimle yeniden bir araya gelecek miyim diye sordum, olmayacağını söyledi.yeni birinden bahsetti hayatıma girecek benim falim böyleydi. .tutarsa yazarım ☺şaşırdım... geysu ve olumsuz yorum...
kendisini anda beğenirim ama gelecek de ne bileyim...
Yepisyeni biri olsun... Eskilerden bir cacık olmuyorEski sevgilimle yeniden bir araya gelecek miyim diye sordum, olmayacağını söyledi.yeni birinden bahsetti hayatıma girecek benim falim böyleydi. .tutarsa yazarım ☺
Aynı şeyi banada yazdı desem :/ Yaz başlangıcı Mayıs Haziran gibi biriyle tanıştırılacaksın. Arkadaşımın arkadaşıymış falan filan...sezgi mayista biriyle tanistirilacagimi falan soylemisti hayatimin aski o adam olacakmis 2 gunu kaldi umudu kessem mi:)
çok net M harfi görüyorum ya mart ya mayısta olacak demişti. tabi işin şakası birkaç yıldır fal baktıran biri olarak zamanın ya da olayların tutmasını beklemiyorum olur da çıkarsa mutlu olurum :)Canım geçen sene bu zamanlar sezgiye fal atmıştım. Birisiyle tanışacağımı söylemişti ama 3-5 ay gecikmeli oldu. Dediği özellikler de yüzde 40 tuttu. Hani attı tuttu mu yoksa denk mi geldi bilmiyorum. O zaman baktırdığım kişi için bunla bişi olmayacak, şu şu özelliklere sahip kişiyle şu zaman olacak demişti. Oralar tuttu nitekim.
zamana çok takılmamak lazım ne de olsa tutan da tesadüfen tutuyor da aynı olayları yaşama aynı kaderi paylaşma ihtimalimiz vardır belki deAynı şeyi banada yazdı desem :/ Yaz başlangıcı Mayıs Haziran gibi biriyle tanıştırılacaksın. Arkadaşımın arkadaşıymış falan filan...
Ben yeni biri istiyorum onu soruyorum genelde. Sezginin de evet geç de olsa çıktı
Geysu dedigi vadede mi cikti ?
Kalbim hızlı hızlı atmaya başladı.Biraz önce oldu sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?