- 20 Şubat 2010
- 33.282
- 6.545
- 773
Elmas Sezer, Zeynep Aksu, Meral Saydam , Diyar Demir kişilerinden Elmas dışındakileri beğenmiştim.
Kahve falı baktırmıştım bunlara.
Elif Işık'a tarot baktırmıştım. Dedikleri olmaz sanıyordum ama oldu.
Olumsuz konuşmuştu, inanmak istememiştim. Maalesef dediği olmuştu.
Tellwe'de ise Chloe'ye kahve de , tarot da baktırdım. Çok memnun kaldım.
Oldu bir dediği. Diğerleri olur mu bilemiyorum. Zamanı var.
Rumii de fena değildi. Adı geçmiş burada ama ben beğenmedim o kadar.
peki chloeyi hangi falda daha çok beğendiniz tarot mu kahve mi? yada hangi falda dediği çıktı ? dün bende tarot baktırdım ona kahvesini de merak ediyorum.
yuzyuze bakmak sizin cektiginiz kartlar ile her zaman en iyi yontemdir ancak sizin yerinize ben de kartalari bende cekebilirim.Nasil bakiyorsunuz?
Baktirmak isteyen arkadaslar benimle iletisime gecsin.
Kizlarrrrr benim adam aylar sonra ortaya çıktı. Ama beni aramadi ablami aradı beni sordu... yine elif isik'in dedigi gibi oldu bu defa zamanida tutturdu
kiz ozgeee super insallah devami gelir.neden aramis:))
Ay insallah canim..ailemle tanisiyordu ama ayriliktan dolayi onlarlada iletisimi bitmişti ayy oylesine hic bisey yokmus gibi konustular hatta ablama ozgeyi buraya gönder falan dedi biz ayri sehirlerdeyiz..ablamda görüşmek istiyorsan sen buraya gel dedi:))) bilmiyorum ne olacak..bu arada rezzan ablanin ruya yorumuda cikmis oldu
ay ay hadi insallah canim ya..nasil sevindim:13:
Canım benim nasıl mutlu oldum senin adına inşallah sonrasîda çok güzel olur.Kizlarrrrr benim adam aylar sonra ortaya çıktı. Ama beni aramadi ablami aradı beni sordu... yine elif isik'in dedigi gibi oldu bu defa zamanida tutturdu
Canım benim nasıl mutlu oldum senin adına inşallah sonrasîda çok güzel olur.
Buda güzel bi haber,sadâkatini görmüş oldun.Çok çok güzel bişey canım ,inşallah mutlu sonla kapatırsın fal olayını.Canımcım bu durumda Madam Salu çıkmışmı oluyor?Falını bana atmîştın ama hiç hatırlamıyorum.Canim benim tsk ederim. hepimizin guzel yorumlari ciksin.. ayy insallah devami gelirde bende fal olayini mutlu mutlu kapatirim:)))) bu arada falcilara sordugum tek soru hayatinda bi kadin var mi cogu yorumcu yani rezzan abla elif isik. Melek. Merticigim yok demislerdi. Gercektende yokmus..
ayyy özgece çok sevindim yaa bugünlerde üstüste geliyor güzel haberler.benim durumumda sana benzerdi umurlandımm bende:):)
kizlar bu fal sepetindeki melek dedikleri cikan oldumu bana bilgi verirmisiniz?aklima takildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?