Binnaz Abla

Sezgi candan mi? Ne baktirmistin ona :)

Sezgiye iki kere kahve baktirdim adamın mesleğini tutturdu şok oldum. Şimdi yine bekleme surecindeyim Geysu ve sezgi ile ilgili malum olamadı ilişki.

Ben de en son ki fal deneyimimi paylaşmak istedim bugün kadar tüm sitelerdeki herkese hemen hemen fal baktırmis biri olarak tek çıkan falim dağa doğrusu o seyirde ilerleyen falım selena nin baktığı fal...gelelim asil konuya arkadaşım facebooktan bir gruba eklemiştir beni genelde kadınsal anneler geyikler dönüyo ordaki uyelerden biri 5 liraya kahve ve 10 liraya kart fali bakiyormus fala ı kadar para dökmüş biri olarak rakamı duyunca hiç sallamayarak kart fali istedim ve tam söylediği boyda anlattığı gibi biriyle tanıştım olayların sonuçlanması için tarih de verdi bakalım devamı gelecek mi artık sitelerde de fal baktırmama kararı aldım özellikle binnaz tellwe ve biryolunvar hepsi patladı

Kiz cikti miydi sezgi sana? Bana cikmadi da hic kimse cikmadigi icin 2.tura donucem. Anlik tespitler duygu durumlar iyi pampa dersen ses et.

Kanka bana da Nesibe ve basirly can, astrolilith çıktı onun dışındakiler ofsayt. Yeni bir keşfim var ama online değil yazarım.

Kanka bana da Nesibe ve basirly can, astrolilith çıktı onun dışındakiler ofsayt. Yeni bir keşfim var ama online değil yazarım.
Astrolilith askla ilgili mi cikti? Sakincasi yoksa tabi soylemenin. Hangi fali cikti? Bir de vade ne kadardi verdigi vadesinde mi cikti?

Astrolilith askla ilgili mi cikti? Sakincasi yoksa tabi soylemenin. Hangi fali cikti? Bir de vade ne kadardi verdigi vadesinde mi cikti?

0. Hem astro hem aşk falı baktırdım

1. Kanka aşka verdiği vadeye var çıktı çıkmadı diyemem

2. Ben zaten iş için baktırmıştım :)

3. İş için dediği vade ve kişi çıktı, Mayısın son haftası ve zengin bir adam yardımcı olacak demişti. Nisanda baktırmıştım.

Kızlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var.İlkay için nedüşünüyorsunuz?sonunda falım geldi.kaç haftalık bekleyiş bitti.sizce fallı çıkıyor mu ufakta olsa yoksa tamamen patlıyor mu?birde pembecimi sizce?bana baktığı fal baştan sona çok olumluydu.bir kısmı bile çıkacaksa daha neisterim ki..,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…