Kızlar pardon çok özür dilerim Geysu geç çıktı sezgi önce çıktı. Aynı konuda bir yıldır baktiruyorum Geysu ya aynı şeyleri söyledi hep ama geç çıktı. Dediği kişi ile tanıştım ama ilişki başlayamadı o evlilik görüyordu
Mail ile baktrdim sezgiye
Mail ile baktrdim sezgiye
Maili bende vardı ama bulamadım. Ben de alabilir miyim?
Kiz cikti miydi sezgi sana? Bana cikmadi da hic kimse cikmadigi icin 2.tura donucem. Anlik tespitler duygu durumlar iyi pampa dersen ses et.
Kanka bana da Nesibe ve basirly can, astrolilith çıktı onun dışındakiler ofsayt. Yeni bir keşfim var ama online değil yazarım.
astrolilithe ne baktırıyorsunuz canlar ?Kanka bana da Nesibe ve basirly can, astrolilith çıktı onun dışındakiler ofsayt. Yeni bir keşfim var ama online değil yazarım.
astrolilithe ne baktırıyorsunuz canlar ?
Astrolilith askla ilgili mi cikti? Sakincasi yoksa tabi soylemenin. Hangi fali cikti? Bir de vade ne kadardi verdigi vadesinde mi cikti?Kanka bana da Nesibe ve basirly can, astrolilith çıktı onun dışındakiler ofsayt. Yeni bir keşfim var ama online değil yazarım.
Astrolilith askla ilgili mi cikti? Sakincasi yoksa tabi soylemenin. Hangi fali cikti? Bir de vade ne kadardi verdigi vadesinde mi cikti?
Kızlar basirly de ödeme kredi kartından dolar olarak mı çekiliyor? Bilgi verir misiniz?
Binnaz da 200 liraya yıldızname açılmış. telefonla bakılıyor sanırım. hiç baktıran oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?