Teşekkürler cvbin için☺Ben paypalla ödemiştim dolar çekmişler
Benim İlkaya baktırdığım ilk fal tamamen çıktı. Ama geçen hafta baktırdım bana sorumun cvbi olumlu olmasa da olumlu konuştu.ben İlkay in hislerine güveniyorum,güzel yorumluyorKızlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var.İlkay için nedüşünüyorsunuz?sonunda falım geldi.kaç haftalık bekleyiş bitti.sizce fallı çıkıyor mu ufakta olsa yoksa tamamen patlıyor mu?birde pembecimi sizce?bana baktığı fal baştan sona çok olumluydu.bir kısmı bile çıkacaksa daha neisterim ki..,
Ya teşekkürler.valla bu fal sonuçta ama tamamının olumlu olması şaşırttı beni.pembeci değildir inşallahBenim İlkaya baktırdığım ilk fal tamamen çıktı. Ama geçen hafta baktırdım bana sorumun cvbi olumlu olmasa da olumlu konuştu.ben İlkay in hislerine güveniyorum,güzel yorumluyor
Ben ilkaya 2 hafta önce baktırdım. Söylediği şeyler doğru ve mantıklıydı ama biraz genel geldi bana söylediği şeyler yani nokta atışı belki 1-2 tane vardı o da işle ilgiliydi. 3 haftalık bi vade vermişti ama bakalım 1 haftası kaldı:))Benim İlkaya baktırdığım ilk fal tamamen çıktı. Ama geçen hafta baktırdım bana sorumun cvbi olumlu olmasa da olumlu konuştu.ben İlkay in hislerine güveniyorum,güzel yorumluyor
Bende pembeci değildi basbaya bu adamdan bişi olmaz dedi kibar bi dille :)Ya teşekkürler.valla bu fal sonuçta ama tamamının olumlu olması şaşırttı beni.pembeci değildir inşallah
Bana evlilik gördü vede iki çoçuk.kesin dedi.inanması çok zor geliyor ama önemli olan falları nedenli çıkıyor.tarihler konusunda çok iyi olmadığını ilave etmiş.ayrıca bu falda benim için evet doğru diyebileceğim tek şey benim kişilik analizimdi.gerisinide bekleyip görecez.çünkü zamanı var daha.Bende pembeci değildi basbaya bu adamdan bişi olmaz dedi kibar bi dille :)
Benim de zamanım var bekliyorum. Hadi inşallah güzel dediği her şey çıkar :)Bana evlilik gördü vede iki çoçuk.kesin dedi.inanması çok zor geliyor ama önemli olan falları nedenli çıkıyor.tarihler konusunda çok iyi olmadığını ilave etmiş.ayrıca bu falda benim için evet doğru diyebileceğim tek şey benim kişilik analizimdi.gerisinide bekleyip görecez.çünkü zamanı var daha.
fal uzunluğu nasıldı ben bunu merak ediyorum. ilkay aklımda da bir süredir, kısacık yazanlardansa baktırmak istemiyorum açıkçasıKızlar acil yorumlarınıza ihtiyacım var.İlkay için nedüşünüyorsunuz?sonunda falım geldi.kaç haftalık bekleyiş bitti.sizce fallı çıkıyor mu ufakta olsa yoksa tamamen patlıyor mu?birde pembecimi sizce?bana baktığı fal baştan sona çok olumluydu.bir kısmı bile çıkacaksa daha neisterim ki..,
Hadi inşallah hepimiz için en güzeli olurBenim de zamanım var bekliyorum. Hadi inşallah güzel dediği her şey çıkar :)
fal uzunluğu nasıldı ben bunu merak ediyorum. ilkay aklımda da bir süredir, kısacık yazanlardansa baktırmak istemiyorum açıkçası
Bence falı çok ama çok kısaydı.ilkin çok şaşırdım hemen ikinci defa dinledim yok gerçekten kısaydı.sesli faldı buarada.
Bana evlilik gördü vede iki çoçuk.kesin dedi.inanması çok zor geliyor ama önemli olan falları nedenli çıkıyor.tarihler konusunda çok iyi olmadığını ilave etmiş.ayrıca bu falda benim için evet doğru diyebileceğim tek şey benim kişilik analizimdi.gerisinide bekleyip görecez.çünkü zamanı var daha.
Yok canım söylemene sevindim.amacım zaten nedüşündüğünüzü öğrenmek.biz burda ne falcıları dile getirdik zaman haklı çıkardı.bu sonuçta bir fal çıkar ya da çıkmaz.ama ucundanda olsa birşeylerin çıkmasını istiyor insan.Moral bozuculuk yapmak istemem ama ilkaya bir kere baktirdim olumluydu ama cikmadi. Arkadasim baktirdi, kiza ilkay dogrucu davutmus hadi ogrenelim gercekleri dedim, ona da olumluydu ama ona da acikmadi. Zaman 2015 yazi.
Yok canım söylemene sevindim.amacım zaten nedüşündüğünüzü öğrenmek.biz burda ne falcıları dile getirdik zaman haklı çıkardı.bu sonuçta bir fal çıkar ya da çıkmaz.ama ucundanda olsa birşeylerin çıkmasını istiyor insan.
Kesinlike haklısın.bende üç hafta önce ilkaya attım ve nadasa bıraktım.enson 4 ay fal atmadığım zaman dilimi içerisinde güzel gelişmeler yaşamıştım.keşke hiç atmasak.gerçi inan artık hayellere dalmıyorum.ben falcılara falcılar bana alışkanlık yaptı okadarTabi ki istiyor, istemez mi. Ben aylar once patladigi belli olan fallarim icin hala umut besliyorum. Su siralar baktirmiyorum, inanilmaz mutluyum. En son 1 aya yakin sure once geysuya attim. Kafam rahat. Hatta bu surecte hic umulmadik bisey olduk hayatimda ama bunla ilgili de baktirmiyorum. Bu olayla ilgili fal baktirmis olsam, coktan hayaller alemine girmis, tatile nereye gitsek acaba diye yer arastiriyor olacaktim.
Peki geri donup baktin mi hic eski fallarina, bu umulmadik olayi ongoren bir falci olmus muydu? Varsa o lazim bize bence.Tabi ki istiyor, istemez mi. Ben aylar once patladigi belli olan fallarim icin hala umut besliyorum. Su siralar baktirmiyorum, inanilmaz mutluyum. En son 1 aya yakin sure once geysuya attim. Kafam rahat. Hatta bu surecte hic umulmadik bisey olduk hayatimda ama bunla ilgili de baktirmiyorum. Bu olayla ilgili fal baktirmis olsam, coktan hayaller alemine girmis, tatile nereye gitsek acaba diye yer arastiriyor olacaktim.
Geysu nasıldı sendeBaldankabak
Peki geri donup baktin mi hic eski fallarina, bu umulmadik olayi ongoren bir falci olmus muydu? Varsa o lazim bize bence.
Bende geysuyu beğenenlerdenim.şuana kadar bende ençok bilen kişi kendisi olduBen hep begeniyorum geysuyu. Gelecek cikmiyor biraz olumlu goruyor ama an icin begeniyorum.
Ben soz verdim yazavagim buraya. Bana cogu eylul ekim yada yil sonu vadesi verdi. Insallah cogunluk cikar ve ben yazarim ayni vadeleri verenlwri. Benim sonucum net belli olacak. Evliligimin geleceviyle ilgili sorsugum icin hep. Ya batar ya cijar. Insallah cikar tabi!!!Inan cikmis olur mu, hangisi cikmis olur bilemiyorum. Ama cok da tutturamiyorlsr gelecek atip tutma tamamen. Evet anı biliyorlar ama gelecek gercekten yuzlerce olasiliktan sadece biri. Inan cikti diyemiyorum hicbirine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?