Binnaz Abla

Benim İlkaya baktırdığım ilk fal tamamen çıktı. Ama geçen hafta baktırdım bana sorumun cvbi olumlu olmasa da olumlu konuştu.ben İlkay in hislerine güveniyorum,güzel yorumluyor

Benim İlkaya baktırdığım ilk fal tamamen çıktı. Ama geçen hafta baktırdım bana sorumun cvbi olumlu olmasa da olumlu konuştu.ben İlkay in hislerine güveniyorum,güzel yorumluyor
Ya teşekkürler.valla bu fal sonuçta ama tamamının olumlu olması şaşırttı beni.pembeci değildir inşallah

Ben ilkaya 2 hafta önce baktırdım. Söylediği şeyler doğru ve mantıklıydı ama biraz genel geldi bana söylediği şeyler yani nokta atışı belki 1-2 tane vardı o da işle ilgiliydi. 3 haftalık bi vade vermişti ama bakalım 1 haftası kaldı:))
Gelecekle ilgili dediği şeyler vadesiyle çıkıyor mu? Bana dönüş için uzun bi vade verdi
Ama mesela en sevdiğim yanı şu oldu, özgür iradem olduğunu söylüyor yani bu yolu tercih edersen şöyle olur bu yolu tercih edersen de şöyle bi geleceğin var diyor. Şunu istersen tercih edersin kapın açık diyor. Çok mantıklı geldi böyle yorumlaması :)

Bende pembeci değildi basbaya bu adamdan bişi olmaz dedi kibar bi dille :)
Bana evlilik gördü vede iki çoçuk.kesin dedi.inanması çok zor geliyor ama önemli olan falları nedenli çıkıyor.tarihler konusunda çok iyi olmadığını ilave etmiş.ayrıca bu falda benim için evet doğru diyebileceğim tek şey benim kişilik analizimdi.gerisinide bekleyip görecez.çünkü zamanı var daha.

Benim de zamanım var bekliyorum. Hadi inşallah güzel dediği her şey çıkar :)

fal uzunluğu nasıldı ben bunu merak ediyorum. ilkay aklımda da bir süredir, kısacık yazanlardansa baktırmak istemiyorum açıkçası

Moral bozuculuk yapmak istemem ama ilkaya bir kere baktirdim olumluydu ama cikmadi. Arkadasim baktirdi, kiza ilkay dogrucu davutmus hadi ogrenelim gercekleri dedim, ona da olumluydu ama ona da acikmadi. Zaman 2015 yazi.

Moral bozuculuk yapmak istemem ama ilkaya bir kere baktirdim olumluydu ama cikmadi. Arkadasim baktirdi, kiza ilkay dogrucu davutmus hadi ogrenelim gercekleri dedim, ona da olumluydu ama ona da acikmadi. Zaman 2015 yazi.
Yok canım söylemene sevindim.amacım zaten nedüşündüğünüzü öğrenmek.biz burda ne falcıları dile getirdik zaman haklı çıkardı.bu sonuçta bir fal çıkar ya da çıkmaz.ama ucundanda olsa birşeylerin çıkmasını istiyor insan.

Tabi ki istiyor, istemez mi. Ben aylar once patladigi belli olan fallarim icin hala umut besliyorum. Su siralar baktirmiyorum, inanilmaz mutluyum. En son 1 aya yakin sure once geysuya attim. Kafam rahat. Hatta bu surecte hic umulmadik bisey olduk hayatimda ama bunla ilgili de baktirmiyorum. Bu olayla ilgili fal baktirmis olsam, coktan hayaller alemine girmis, tatile nereye gitsek acaba diye yer arastiriyor olacaktim.

Kesinlike haklısın.bende üç hafta önce ilkaya attım ve nadasa bıraktım.enson 4 ay fal atmadığım zaman dilimi içerisinde güzel gelişmeler yaşamıştım.keşke hiç atmasak.gerçi inan artık hayellere dalmıyorum.ben falcılara falcılar bana alışkanlık yaptı okadar

Peki geri donup baktin mi hic eski fallarina, bu umulmadik olayi ongoren bir falci olmus muydu? Varsa o lazim bize bence.

Peki geri donup baktin mi hic eski fallarina, bu umulmadik olayi ongoren bir falci olmus muydu? Varsa o lazim bize bence.

Inan cikmis olur mu, hangisi cikmis olur bilemiyorum. Ama cok da tutturamiyorlsr gelecek atip tutma tamamen. Evet anı biliyorlar ama gelecek gercekten yuzlerce olasiliktan sadece biri. Inan cikti diyemiyorum hicbirine.

Inan cikmis olur mu, hangisi cikmis olur bilemiyorum. Ama cok da tutturamiyorlsr gelecek atip tutma tamamen. Evet anı biliyorlar ama gelecek gercekten yuzlerce olasiliktan sadece biri. Inan cikti diyemiyorum hicbirine.
Ben soz verdim yazavagim buraya. Bana cogu eylul ekim yada yil sonu vadesi verdi. Insallah cogunluk cikar ve ben yazarim ayni vadeleri verenlwri. Benim sonucum net belli olacak. Evliligimin geleceviyle ilgili sorsugum icin hep. Ya batar ya cijar. Insallah cikar tabi!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…