Binnaz Abla

İnşallah çıkar ve yuvan kurtulur

Geysu bana çok olumsuz konuşmuş ama beni şaşırtan şu oldu
Sorduğum kişinin öğrenci olduğunu belirtmedigim halde kendisinin derslere okula çok önem verdiğini eğitimiyle uğraştığını filan bildi. Ha bi de beni dersleri yüzünden boşladığını, ikinci plana attığını da bildi.Yani adam çalışıyor da olabilir neticede. halbuki yaşı da öyle öğrenci olduğu tahmin edilecek kadar küçük değil. Onun dışında olumsuz konuştu.

bu Tümay Cennet neden online olmuyo kızlar bileniniz var mı? onu beklemekten yaşlandım ya. Tam lazım olacagı zaman girmiyor 1 aydır neredeyse... off of.

İlkaya attığım fala soru bile sormadım.çok kısa ve özensizdi.şuan hayatımdaki kişiyi bile görmedi.hüma balın falları copy paste,selena geleceği tutturamadı.anda bildi mi o bile muamma.nesibe sorudan yürüyo ve gelecek boş.maya hayal dünyasında gezdiriyor insanı.hülya demir tam bir fiyasko.asenat dürüst ama gelecekte patlak verenlerden.Nehir çok harf sayıyor fakat onca lafın arasında gelde bul bildiklerini.Kısacası onlarca falcı denemiş biri olarak ki sayamadıklarım çoook var Geysuyu tek geçerim.geçmişi ve geleceği tek bende bilen kişi.özenli uzunca fal bakıyor.gecikeceğini mesajla özür dileyerek bildiriyor.helal olsun verdiğim paraya.Geysu bence tüm falcıların örnek alması gereken bir yorumcu.

Bende de oyle cok nazikti. Gecikecegini soyledi ve soyledigi saatte bakti. Gelecek olumlu. Anda tutmasa bile (daha dogrusu anda tuttu ama sebebini tamamen ters soyledi hic benimle alakali.olmadigini soyledi tamamen beninle alakli oysa) ama insallah gelecekte dogru cikar. Vadesi dogru mu cikti sende?

Canım bende vadesi olan son birşey kaldı onuda bekliyorum.ama hiç ihtimal vermediğim şeylerden bahsetmişti tamda süreç onun söylediği gibi gerçekleşti.geçmişte olan şeyleri tek tek söyledi ayrıca.yüzlerce fal baktırdım henüzböylesine pata pata söyleyeni görmedim.ondan belkide çok beğendim.kimbilir belki kötünün iyisidir.okadar çok kötü yorumcu gördümki.akıllara ziyan

Sende anda tuttugu icin mi tuttu gelecek yoksa bende anda tutmasa da tutar mi gelecek iste benim asil meselem:))

Evet geysu çok kibar çok tatlı biri ama ben bu sorduğum kişinin sevgilisiyle fotoğraflarını görüyordum her yerde
Ve fal baktırdıgım herkese bu kişinin suan ilişkisi var mi diyordum ve hemen hemen hepsi ilişkisi yok dedi. halbuki var eminim gördüm çünkü.
Geysu da ilişkisi yok demiş, halbuki o tarihte de vardı.
İlişkisi var, hayatında biri var diyen tek kişi nakta oldu. bunu da belirtmek istedim.

Ama geysu uzun ve oldukça ayrıntılı bakıyor.

Bu ilişkiyi görmeme nedenleri arada çok ciddi bir bağ kurulmamış olması veya duygusal anlamda çok bir şey hissedilmediği anlamına gelebiliyormuş.

Bu ilişkiyi görmeme nedenleri arada çok ciddi bir bağ kurulmamış olması veya duygusal anlamda çok bir şey hissedilmediği anlamına gelebiliyormuş.

Umarım öyledir
Yani aralarında çok ciddi bir bağ yoksa sevinirim tabi
Gerçi nakta da aralarının kötü olduğunu ama beraber olduklarını söylemişti.

Sende anda tuttugu icin mi tuttu gelecek yoksa bende anda tutmasa da tutar mi gelecek iste benim asil meselem:))
Canım benim falımın %95 lik kısmı çıktı.ben ayrıldığım kişiye sarfettiğim sözü bildi.bu onu rahatsız etmiş dedi.daha neolsun.pürüzleriniz olacak gelgitleriniz vs ve 3-4 ay sonra evlilik teklifi alacaksın dedi.bu faldan sonra ayrıldık.ardında barıştık.ki ben istemiyordum bu kişiyi silmiştim.biznasıl oldu bilmiyorum birlikteyiz.geysuyada bu kişiyi istemediğimi söylemiştim oysaki o senin için bu kişi hayırlı dedi.başka biriylede olamazmış.evlilik teklifi alırsam fal tamamamen çıkmış olur.ayrıca eski durumlar ve kişilik analizleri vs herşeyde tam doğruydu.eski nişanlımla ayrılma sebebimide bilmişti.ayrıca onunlada hiç iletişim olmayacağını söyledi olmadı.ben bunca detaylı bir fala nasıll kötü diyebilirim ki?

Haklisin tabi ki. Insallah bende de gelecekle ilgili soyledigi seyler cikar... Cok okuyorum cunku burada bir suru insan ilk etapta ciddiye bile almadigi fallarin cikmis oldugunu yazabiliyor.

geysuyu ben de çok beğeniyorum konusu geçmişken söylemeden geçemeyeceğim.
ona şimdiye kadar 4 farklı hesaptan fal attım. ilk falımda isim/yaş/burç hiçbir şey söylemediğim halde çok isabetli bir yorum yaptı ve falı tarihleriyle birlikte tamamen çıktı. ondan sonraki fallarımda tarihi sarkanlar oldu, verdiği tarihten daha kısa sürede gerçekleşenler oldu. ama genel olarak yorumları bende tuttu.

eğitimimle ilgili bir planım var mesela, kadın bunu 3 hesapta da gördü. direkt meseleyi takatak söylemedi ama yazdığı cümleleri okuyunca o planımdan bahsettiği benim için çok barizdi

ha biraz pembeci mi derseniz, bilemiyorum olabilir. bana mesela "bundan sonrası çok olumlu, ayrılık görmüyorum" dedikten sonra tutup ayrıldığımız oldu. ama barıştıktan sonrası gerçekten çok daha olumlu ilerledi

geysucugumu ben de çok severim. şuana kadar en çok fal attıgım online falcım kendisi. dediklerinden patlayanlar demiyim de tarihi sarkıp hala çıkmayanlar oldu. bilmiyorum üzerinden 1 yıl geçtikten sonra patlamış sayılır mı..
ama duygu düşünceler iş güç aile kişilik analiz yeteneği çok iyi. bazen anı bile bilseler yeter diyorum. zaten eskisi gibi de online fal baktırmıyorum bi tümay cennetin yolunu gözlüyorun şuan, o kadar.

Gordukleri seyin ustune pembeci olup olumluya cevirmeye calismasalar. Gormeyince bska birsey gormuyorum deseler ya. Kisa fal bakti der cikariz. Uzatinca suslemeye calisiyorlar bazen Ben simdi falalrimi okuyup okuyup aratiyorum tekrar forumsa cikan olmus mu diye... Ama nafile. Chitra cikan vardi en son yasonranolcek in imkansiz dedigi bebegi gormustu. Insallah bana da cikar diyorum. Sen hic chitra ya baktirdin mi? Ozellikle eski fal yani aradigim vadesi gelmis olan?

Tumay cennet in cikan fali mi oldu sende?

Chitraya Mayıs ayında Peri tarotu baktırmıştım anla ilgili dedikleri doğruydu ama gelecek için çok belirsiz bir tablo çizdi. İki kişiyi sordum biri eski sevgilim diğeri yeni hoşlandığım biri. İkisi içinde olur dedi.Birde daha eskilerden birini çıkardı karşıma.Bende soru bölümünde çok belirsiz bir gelecek sunmuşsunuz dedim. O da doğru anlatamadım kusura bakmayın diyerek. İkisiyle de olur ama biri hayırlı diğeri hayırsız diye yuvarladı lafı.Eskisiyle yaz boyunca devam edecekmiş ilişkim ama beni yorarmış.Yeni hoşalandığım ise beklersem Ağustosa kadar o da olurmuş. Beynimi çorba etti resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…