Binnaz Abla

:))) valla karisikmis:) cikan olursa haber verirsin di mi? Peri tarotu bakan cok az insan var galiba. Ben hic baktirmadim. Chitra iade etmisti peri tarotunu. Bekleyelim bakalim. 3 kez baktirdim ben chitra ya. Sonuncusu bir hayli uzundu umutlandim... Gorecegiz.

Sende nasıldı peki chitra. Benimki kadar belirsiz miydi? Kesinlik var mıydı?

Sende nasıldı peki chitra. Benimki kadar belirsiz miydi? Kesinlik var mıydı?
Bana olumlu konustu. Fal uzundu. Anla ilgili bildikleri var baska soyledigi seyler de var anla ilgili ama dogrulugunu teyid etmem mumkun degil su an. Benim sorum hep evliligimin gelecegi nasil olacak. Dolayisiyla ya olur diyecek ya olmaz diyecek. O yuzden bana soyledikleri onun falini ne kadar iyi yapar bilemiyorum olumlu konusmus olmasi umut veriyor tabi. 6 haziran tarihinden bahsetmis yildiznamemde kucuk bir gelisme olarak. bakalim az kaldi. Sonra asil vade eylul sonu ekim ayi... Ama kesin ekimde duzelmeye basladigini goreceksin hic merak etme diye net bir cumlesi var...

Kehriban da cok kesin konustu hatta olmayacak seye olur demem ben kesin olacak demis (?)
Kendim yazdigim mesajla ke dimi durttum resmen :) kehriban i arattim forumda. O kadar cok cikti diyen var ki... Denemek isteyenler haberiniz olsun kredisi 10. Fazla kredilileri denemektense bence kehriban daha cok sansi hakediyor. Eski fallarini karistirip bilgi veren olursa dah da super olur gelecekte nasildi diye? 2013 2014 yilinda baktiranlar var bir suru? Buralarda misiniz kizlar hala? Yoksa kehriban in fallari cikti artik fal ihtiyaci mi kalmadi. Insallah oyledir!

geysu bana bir çok falınd aolumsuz konuşmuştu kızmıştım olumsuz olmaz bu kadar da diye ama çok olumsuz oldu sorduklarımla.. ben falının cıktıını düşünüyorum tabi enerji meselesi herkesle tutmayabilir

Kızlar Naktayla alakalı düzeltme yapmam lazım; evet kadın hisli, bilinçaltı konularında bilgili ama bu kadın mutsuz ve de depresif resmen. Hadi adam dönmesin, sınavımda mı iyi geçmeyecek, kız kurusu olup çocuklu dul adamı mecburiyetten kabul edeceğim yani başkasıda mı olmayacak? İş yerimde mi değişmeyecek? İliğimi kemiğimi sömürdü be isterse kahin vanga olsun daha da gitmem. Falı tavsiye etmiyorum bu kadını hiç hiç etmiyorum. Ha biliyor mu geçmişi falan? Bende inanılmaz iyi bildi detaylı detaylı çünkü kadın muhtemelen yüksek benlik falan yapıyor ama bu kadın bu karamsarlıkla bir neslin sonu olur ben size diyeyim

Banada evlenmis bosanmis birini bulcan dedi, ama istemeyeceksin :) gercekden olumsuzluga acik biri

Doğru yola gelmene sevindim Seka bu kadın konusunda :) İkinci falda mı bunları saydı sana?

Doğru yola gelmene sevindim Seka bu kadın konusunda :) İkinci falda mı bunları saydı sana?
Yok ilkinde de bu moddaydı da ben o an pek sallamadım ama sonradan bu ne dedim negatifliğin dibi 1 tane olumlu cümle yok. Şartlar yeterince ağır zaten bir de paramla rezil olamam

Anlık karşı tarafın düşüncelerinde nasıl sence hani karşı tarafın bilinçaltına girme durumu..

Kızlar geysunun Tarotu mu kahvesi mi dersiniz? Fincan fotolarını yollayana kadar kaçırıyorum kadını,tarot mu atsam acaba,nasıldır tarotu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…