- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Banada 48 yaşında evli ama evliliğinde mutsuz birini gördü yawwww.:)))) 40 tl az para değil kahve attım bana kart bakmış bilemedim...Yok ilkinde de bu moddaydı da ben o an pek sallamadım ama sonradan bu ne dedim negatifliğin dibi 1 tane olumlu cümle yok. Şartlar yeterince ağır zaten bir de paramla rezil olamam
Kızlar geysunun Tarotu mu kahvesi mi dersiniz? Fincan fotolarını yollayana kadar kaçırıyorum kadını,tarot mu atsam acaba,nasıldır tarotu?
Çok kafa karıştırıcı fal bakıyooo çok....Ne Naktaymış kızlar hepinize noktayı koymuş.boşverin artık fal baktırmayın baksanıza şen dullarla evlendrmiş sizi
Bana da citir gormusBanada 48 yaşında evli ama evliliğinde mutsuz birini gördü yawwww.:)))) 40 tl az para değil kahve attım bana kart bakmış bilemedim...
Vayyy beee....Çok değişik bi kafa yapısı var ortaya döküldükçe anlıyoruz:)))Bana da citir gormusama parasi yokmus artik kadin beni ne sandiysa...Zengin kaca avcisi gibi duruyorum acaba uzaktan ondan istemicekmisimm 2 yil beklersem hayatimin aski gelicekmis...27 yil beklemisim be ablacim 2 yil daha beklerim
Yillardir fal baktiririm ilk defa birine irite oldum yaVayyy beee....Çok değişik bi kafa yapısı var ortaya döküldükçe anlıyoruz:)))
Bende ilk defa karmakarışık oldum yok bilinçaltından konuşmalar filan hiç bilmiyorum çıkanı da oluyor ama bana saçma geldi dediğin gibi irite oldum diyebilirim...Yillardir fal baktiririm ilk defa birine irite oldum ya
Ya banada oyle bi ex icin adam sana hayran ama barismaz bi eskilerden biri bi ilerisi masallah 7 kocali hurmuze dondum...Bende ilk defa karmakarışık oldum yok bilinçaltından konuşmalar filan hiç bilmiyorum çıkanı da oluyor ama bana saçma geldi dediğin gibi irite oldum diyebilirim...
Hahahhhaaa demekki herkeste karmakarışık bakıyor...Ve gerçekten ağırlık yapıyor..Bilmiyorum olumsuz düşünüp olumsuz enerjiyi çekmek istemiyorum...Ya banada oyle bi ex icin adam sana hayran ama barismaz bi eskilerden biri bi ilerisi masallah 7 kocali hurmuze dondum...
kizlar ecem 23 un falinda birseyi bildi, telefonun bozulacak yada sevdigin bseyi kaybedeceksin dedi, cidden telefonum bozuldu iki gundur
Peki asil vaden ne zaman? Bana baktigi fal oyle super degil ama olumlu. 4 vade demis ama ay dememis. Yil degildir umarimkizlar ecem 23 un falinda birseyi bildi, telefonun bozulacak yada sevdigin bseyi kaybedeceksin dedi, cidden telefonum bozuldu iki gundur
Karşı tarafa anlık durumu ucundan bile tasdik edemeyecek kadar uzağımAnlık karşı tarafın düşüncelerinde nasıl sence hani karşı tarafın bilinçaltına girme durumu..
Hımmm anladım canım bende uzağım ama tahmini olarak öylemi diye düşündürdü beni:)))Karşı tarafa anlık durumu ucundan bile tasdik edemeyecek kadar uzağım
Nakta bende esimin bana soyledigi cumlelerin aynisini daha detayiyla soyledi. Ask kartlari baktirdigimda karsi taraf odakli sorular sormustum. Ama buradaki negatif yorumlari da okuyun. Bu benimle tutan enerjisi belki de.Hımmm anladım canım bende uzağım ama tahmini olarak öylemi diye düşündürdü beni:)))
selam kızlar geysunun sizde vadesiyle söylediği seyin daha geç de olsa cıktığı olmustur umarım söylediklerine cok inanmıstım.. 1 hafta -10 güne arar seni dediği adam aramadı hatta ilişkiye başlayacağımızı görmüştü..
Bari sahura kaldırmak icin arasaydın be adam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?