Binnaz Abla

Yok ilkinde de bu moddaydı da ben o an pek sallamadım ama sonradan bu ne dedim negatifliğin dibi 1 tane olumlu cümle yok. Şartlar yeterince ağır zaten bir de paramla rezil olamam
Banada 48 yaşında evli ama evliliğinde mutsuz birini gördü yawwww.:)))) 40 tl az para değil kahve attım bana kart bakmış bilemedim...

Banada 48 yaşında evli ama evliliğinde mutsuz birini gördü yawwww.:)))) 40 tl az para değil kahve attım bana kart bakmış bilemedim...
Bana da citir gormus ama parasi yokmus artik kadin beni ne sandiysa...Zengin kaca avcisi gibi duruyorum acaba uzaktanondan istemicekmisimm 2 yil beklersem hayatimin aski gelicekmis...27 yil beklemisim be ablacim 2 yil daha beklerim

Bana da citir gormus ama parasi yokmus artik kadin beni ne sandiysa...Zengin kaca avcisi gibi duruyorum acaba uzaktanondan istemicekmisimm 2 yil beklersem hayatimin aski gelicekmis...27 yil beklemisim be ablacim 2 yil daha beklerim
Vayyy beee....Çok değişik bi kafa yapısı var ortaya döküldükçe anlıyoruz:)))

Bende ilk defa karmakarışık oldum yok bilinçaltından konuşmalar filan hiç bilmiyorum çıkanı da oluyor ama bana saçma geldi dediğin gibi irite oldum diyebilirim...
Ya banada oyle bi ex icin adam sana hayran ama barismaz bi eskilerden biri bi ilerisi masallah 7 kocali hurmuze dondum...

KIzlar bınnazda yağmur tekin bilem varmı kredısu yuksek ben bıyerrden hatırlıcan ama nerden??

kizlar ecem 23 un falinda birseyi bildi, telefonun bozulacak yada sevdigin bseyi kaybedeceksin dedi, cidden telefonum bozuldu iki gundur
Peki asil vaden ne zaman? Bana baktigi fal oyle super degil ama olumlu. 4 vade demis ama ay dememis. Yil degildir umarim hafta olmasi da pek gercekci degil. Geldik mi yine eylul e kadar beklemeye :)

Hımmm anladım canım bende uzağım ama tahmini olarak öylemi diye düşündürdü beni:)))
Nakta bende esimin bana soyledigi cumlelerin aynisini daha detayiyla soyledi. Ask kartlari baktirdigimda karsi taraf odakli sorular sormustum. Ama buradaki negatif yorumlari da okuyun. Bu benimle tutan enerjisi belki de.

selam kızlar geysunun sizde vadesiyle söylediği seyin daha geç de olsa cıktığı olmustur umarım söylediklerine cok inanmıstım.. 1 hafta -10 güne arar seni dediği adam aramadı hatta ilişkiye başlayacağımızı görmüştü..
Bari sahura kaldırmak icin arasaydın be adam...

Banada yeniden baslicak dedi. 30 gün bu hafta doluyor. Sanirim geysu hep olumlu konusuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…