Binnaz Abla

Bende anda iyiydi geysu, beni iyice tarif etmis eski sevgilimin sorunlarini anlatmis. Bi detayi göremedi ama onuda bugüne kadar sadece basirly can görmüstü. BekleYelim bakalim :)

bana kalırsa bizim bilinçaltımızı da okuyor olabilir ki eğer öyleyse bilmesi pek imkansız sayılmaz
Bana da öyle geldi bende onun dediği gibi düşünüp tahmin ediyordum zaten:)Bu şekilde benim bilinç altımı da okuyabilir dediğin gibi bu kadın benim psikolojimi bozdu zaten...offfff

Şimdi siz böyle deyince fali yeniden okuyasim var ama içimden gelmiyor yahu enerjimi somurecek diye

Dağ taş işi de gezmeyle olan gezen adama hareket etmeyi sevmez demiş. Şu anki iş yeri siz bir şey katmamis demiş ama kattıklarıni yazsam sayfalar yetmez. Bildikleri adama keskin konuşmami çok güzel anlatmış adamın geçmişte yaşadığını söylemiş ki ben de öyle sanıyorum. Eğer bu zihin okumaysa zihnimdeki bu. Yoksa onun zihnindeki mi emin değilim Kızlar bana da boşanmış bir adam görmüş ama gecici imiş.

Şimdi ne cikarayim bu daldan bilemedim.

kızlar söylemeye utanıyorum biriyle nişanlıyım ama nişanlımın beni başka biriyle aldatıyor ve piskolojim bozluyor öyle bir çıkmazdayımki neymiş efendim sadece okadınla benimle yaşayamadıklarını yaşıyormuş bende bunlar öğrendim dün akşam şoklara girdim neyapcağımı bilemiyorum evet diyeceksiniz öyle birini terket veya nişanı at bugün aradı bilmemezlikten geldim kafam çok karışık siz olsanız neyapardınız lütfen fikirleriniz neler cok köütüyüm ihanet çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın

Utanmadan sana bunu söylüyor öyle mi :/ Senin yerinde olamam ama ben ağzına yapardım hayatımdaki kişi karşıma gelip bunu bana söyleseydi.

söylemiyor hayır öğrendim kendisi söylemiyor o cesaret yok aklı sıra ikimizi idare ediyor
Neyse ki nisanlilik evresinde ogrenmissin. Cok var boyle okuzlerden malesef. Canin yanmis yanacak biraz daha. Ama akil verecek bir durum yok bence, yine de yazayim tabi. ayril kesin hemen ayril. Hatta sinirlerini bile bozmadan ayrilmaya calis. Hemen kiz arkadaslarinla plan yap kafa dagit gez toz. Yarin yepyeni bir gun olacak de! Iyi ki evlenmeden once ogrendim diye sukret! Okuz resmen. Yasamadiklarini yasiyormus haspam!!!! Az otede yasasin senden uzak olsun, bosver sansliymissin simdi ogrendin.

evet msjlarını gördüm ve birde okadınla beraber oluyor utanmadan birde gözümün içine baka baka bana sevdiği söylüyor bu ne utanmazlık allahım kafayı sıyırcam
O kadina yazdigi mesajda mi soylemis seninle yasayamadigini onunla yasadigini? simdi gordum senin devamindaki mesajlarini?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…