- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
eski sevgilimle de bana barısma görmüstü bu kisinin dısında bakalım anlık olarak hissettiklrrini ve durumu bilmişti karsı tarafın ama sanırım gelecek cıkmayacakBanada yeniden baslicak dedi. 30 gün bu hafta doluyor. Sanirim geysu hep olumlu konusuyor
Geysu tarihlerde iyi değil dediği zamanı beklemeyin bence.
Çıkıyor ben de, tamamen olmasa da dediği çoğu şeyi yaşadım. Farklı hesaplardan attığımda bile aynı şeyleri söylüyor. Ama herkese aynı olmaz tabii mesela burda çok sevilen Sezgi bende anda bile kötüydü.Cok pembeci konustugu icin gelecegi cikmaz gibi geldi. Sende cikti mi ?
Çıkıyor ben de, tamamen olmasa da dediği çoğu şeyi yaşadım. Farklı hesaplardan attığımda bile aynı şeyleri söylüyor. Ama herkese aynı olmaz tabii mesela burda çok sevilen Sezgi bende anda bile kötüydü.
İnşallah çıkar olumlu olan her şey hepimiz için :)Bende anda iyiydi geysu, beni iyice tarif etmis eski sevgilimin sorunlarini anlatmis. Bi detayi göremedi ama onuda bugüne kadar sadece basirly can görmüstü. BekleYelim bakalim :)
bana kalırsa bizim bilinçaltımızı da okuyor olabilir ki eğer öyleyse bilmesi pek imkansız sayılmazHımmm anladım canım bende uzağım ama tahmini olarak öylemi diye düşündürdü beni:)))
Bizimkini degil karsidakini okusun da isimize yarasin ya. Benden bana ne :)bana kalırsa bizim bilinçaltımızı da okuyor olabilir ki eğer öyleyse bilmesi pek imkansız sayılmaz
Bana da öyle geldi bende onun dediği gibi düşünüp tahmin ediyordum zaten:)Bu şekilde benim bilinç altımı da okuyabilir dediğin gibi bu kadın benim psikolojimi bozdu zaten...offfffbana kalırsa bizim bilinçaltımızı da okuyor olabilir ki eğer öyleyse bilmesi pek imkansız sayılmaz
Utanmadan sana bunu söylüyor öyle mi :/ Senin yerinde olamam ama ben ağzına yapardım hayatımdaki kişi karşıma gelip bunu bana söyleseydi.kızlar söylemeye utanıyorum biriyle nişanlıyım ama nişanlımın beni başka biriyle aldatıyor ve piskolojim bozluyor öyle bir çıkmazdayımki neymiş efendim sadece okadınla benimle yaşayamadıklarını yaşıyormuş bende bunlar öğrendim dün akşam şoklara girdim neyapcağımı bilemiyorum evet diyeceksiniz öyle birini terket veya nişanı at bugün aradı bilmemezlikten geldim kafam çok karışık siz olsanız neyapardınız lütfen fikirleriniz neler cok köütüyüm ihanet çok kötü bişey rabbim kimseye yaşatmasın
söylemiyor hayır öğrendim kendisi söylemiyor o cesaret yok aklı sıra ikimizi idare ediyorUtanmadan sana bunu söylüyor öyle mi :/ Senin yerinde olamam ama ben ağzına yapardım hayatımdaki kişi karşıma gelip bunu bana söyleseydi.
Onun pitisini keser, derin dondurucuda saklardım. Nasıl öğrendin? Mesajları mı gördün?söylemiyor hayır öğrendim kendisi söylemiyor o cesaret yok aklı sıra ikimizi idare ediyor
evet msjlarını gördüm ve birde okadınla beraber oluyor utanmadan birde gözümün içine baka baka bana sevdiği söylüyor bu ne utanmazlık allahım kafayı sıyırcamOnun pitisini keser, derin dondurucuda saklardım. Nasıl öğrendin? Mesajları mı gördün?
Neyse ki nisanlilik evresinde ogrenmissin. Cok var boyle okuzlerden malesef. Canin yanmis yanacak biraz daha. Ama akil verecek bir durum yok bence, yine de yazayim tabi. ayril kesin hemen ayril. Hatta sinirlerini bile bozmadan ayrilmaya calis. Hemen kiz arkadaslarinla plan yap kafa dagit gez toz. Yarin yepyeni bir gun olacak de! Iyi ki evlenmeden once ogrendim diye sukret! Okuz resmen. Yasamadiklarini yasiyormus haspam!!!! Az otede yasasin senden uzak olsun, bosver sansliymissin simdi ogrendin.söylemiyor hayır öğrendim kendisi söylemiyor o cesaret yok aklı sıra ikimizi idare ediyor
O kadina yazdigi mesajda mi soylemis seninle yasayamadigini onunla yasadigini? simdi gordum senin devamindaki mesajlarini?evet msjlarını gördüm ve birde okadınla beraber oluyor utanmadan birde gözümün içine baka baka bana sevdiği söylüyor bu ne utanmazlık allahım kafayı sıyırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?