- 15 Aralık 2014
- 202
- 94
- 103
- 41
evet kadın biliyor nişanlı oldugunu kadına anlatıyor birde utanmadan beni alalhım bu nasıl kötü insanlıktırO kadina yazdigi mesajda mi soylemis seninle yasayamadigini onunla yasadigini? simdi gordum senin devamindaki mesajlarini?
Yani simdi bu kadina seninle yasamadiklarini onunla yasadigini soylerken nasil diyor anlamadim. Hani baska bir arkadasina anlatmis olsa iliskisini biyle soyler de, karsidaki kadina nasil biyle soyluyor anlamadim... Ama anlamaya calismaya gerek yok. Bitir gitsin acidan korkma. Bugunun acisi senin yarininin mutlulugu icin olmasi gereken bir sey malesef. Evlebdijten sonra daha zor olurdu. Atarsin gider nisani. Tereddut etme bence.evet kadın biliyor nişanlı oldugunu kadına anlatıyor birde utanmadan beni alalhım bu nasıl kötü insanlıktır
tşk ederım bende zaten yüzüğü atmayı düşünüyorum sabah kesı bıtcekYani simdi bu kadina seninle yasamadiklarini onunla yasadigini soylerken nasil diyor anlamadim. Hani baska bir arkadasina anlatmis olsa iliskisini biyle soyler de, karsidaki kadina nasil biyle soyluyor anlamadim... Ama anlamaya calismaya gerek yok. Bitir gitsin acidan korkma. Bugunun acisi senin yarininin mutlulugu icin olmasi gereken bir sey malesef. Evlebdijten sonra daha zor olurdu. Atarsin gider nisani. Tereddut etme bence.
Hakkinda en iyisi boyle olur inan. Kime sorsan ayril der zaten. Insallah kinin ofken nefretin de tez vakitte gecer cunku onlar da sana zarar sadecetşk ederım bende zaten yüzüğü atmayı düşünüyorum sabah kesı bıtcek
İşte ondan emin olmak çok zor:)Bizimkini degil karsidakini okusun da isimize yarasin ya. Benden bana ne :)
Canım genelleme yapmak istemiyorum ama ikizler burcu erkeğinden iyi bir ilişki adamı olmaz. Çok kolay yalan söyler, ne istediğini bilmez, dengesiz adamlar çoğu. Sabır taşı olmak lazım onlarla ilişki yaşamak için yada aşırı rahat birşeyi takmayan. Başka türlüsü zor.kızlar cok alakasız ama ikizler burcu erkeğiyle ilgili ne düsünüyorsunuz aranızdan böyle bir başbelası burçla başa çıkabilen var mı
sağol canım insanı akıl hastası yapar böyle tipler aman aman Allah korusun uzak kalmak en iyisiCanım genelleme yapmak istemiyorum ama ikizler burcu erkeğinden iyi bir ilişki adamı olmaz. Çok kolay yalan söyler, ne istediğini bilmez, dengesiz adamlar çoğu. Sabır taşı olmak lazım onlarla ilişki yaşamak için yada aşırı rahat birşeyi takmayan. Başka türlüsü zor.
arkana bakmadan kaç derler onlar için ama ben yinede ağır konuşmak istemedim :)sağol canım insanı akıl hastası yapar böyle tipler aman aman Allah korusun uzak kalmak en iyisi
kızlar cok alakasız ama ikizler burcu erkeğiyle ilgili ne düsünüyorsunuz aranızdan böyle bir başbelası burçla başa çıkabilen var mı
yükseleni yengeç olabilirmiş gibime geldibi ikizler erkeğini terkettim. İyi bilirim ikizleri. Hiç tarzım değil ama. Böyle deli aşık gibi dolanıyordu etrafta. Maço aşık köle olmuş tavırlar. Aşık olunca çok değişiyor ikizler. Normal halini de biliyorum çünkü. Umursamaz ne istediğini bilmez maceraperestler aşık değillerse. Ama aşıksa, köpek oluyor ve sizi çok boğuyor. Bıktırmıştı bıraktım. Ayrıldıktan sonra da bırakmıyor. Çok ağlamıştı. Sürekli arıyor yazıyor çok pişmanım hatamı da bilmiyorum ama yine de dön. daha güzel günler yaşatıcam modundaydı. Çok saflaşır aşık olunca. Cok zor sever çünkü gerçek anlamda. Sevince de kendi vücudundan bir parça gibi görür seni. Eğer sen de onun kadar sevmiyosan tek çare ayrılmandır. Çünkü çok yogun yaşıyor aşkı.. Bir anda o medeni umursamaz adam gitmişti, yerine kıskanç mı kıskanç maço mu maço bildiğin kaptan mağara adamı gelmişti. Sürekli beni yoklyan, sen beni sevmiyosun ki zaten tek taraflı yürüyor falan diyen bir duygusal melankolik.. Yogunum yarın buluşamam drdiğimde kıyamet kopardı. Tavırlar tiripler. Ama bu adam tam tipik bir ikizlerdi. Çok iyi biliyorum kaç yıldır tanırım. Aradan 6 7 ay geçti geçen instagramına baktım. Hikayesinde "şükret ki sen zaafımsın" yazıp acıklı bi müziği de fona koymuş onu dinlliyor jssjjsh
yükseleni yengeç olabilirmiş gibime geldi
yengeçle aslan arka arkaya zaten bence yengeçmiş hehehyükselenim aslan diyordu bilmiyorum
ama şimdi düşününce bana da öyle geldi. çünkü ben de bi bakıyım demiştim yükselenine, bir yerde aslan çıkmıştı bi yerde yengeç.
Benim ki de aynımary jane ki gibiydi. Çok seviyordu çok bağlıydı sonra araya mesafe girdi adam iyice bağlandı çoğu kişi böyle bir ilişki isteyebilir ancak ben biraz daha özgürlüğüme düşkünüm kisitlanmaya gelemiyorum. O yüzden ayrildik
kızlar cok alakasız ama ikizler burcu erkeğiyle ilgili ne düsünüyorsunuz aranızdan böyle bir başbelası burçla başa çıkabilen var mı
yengeçle aslan arka arkaya zaten bence yengeçmiş heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?