Binnaz Abla

Merhabalar :) İlkay Gür ile ilgili yorumları okudum fazlasıyla beğeneni ve bir o kadar da beğenmeyeni var ama yine de yollamak bir denemek istedim kendisini, 2 gün oldu yollayalı sistemde ama kimsenin falına bakmıyor, en erken ne zaman yollar acaba deneyenler biraz bilgi verebilir mi :) Ve yeni olarak çıkan falı oldu mu acaba kendisinin yakın zamanda? Teşekkürler :)

Eveline'nin bana baktığı falin çoğu çıkmış nerelere kayboldun sevgili eveline'ciimm
keşke bana da çıkmış olsaydı çok ümitliydim kendisinden ama hiç olmayacak bir olaya acayip pembe bir tablo çizmiş baktırdığımda çok beğenmiştim anlık çok iyiydi ama gelecek vasat çıkmadı

ben hiç beğenmemiştim. ki genelde falcıların hepsiyle enerjim tutar benim. çok itici gelmişti bana. olumluydu da falı. hanimolumsuz konuştu da gıcık kaptım değil yani.
1 hafta sonrs yorumum elime ulşamıştı benim. çok geç yorumluyor

Anlayabiliyorum canım benim de aynı durum Nakta'da geldi başıma, çok övüldü bir deneyeyim dedim denediğim andan itibaren bir ağırlık bastı olumlu şeyler söylese bile irkilmiştim rahatsız olmuştum :/

Bir hafta kadar beklemiştim. İlkay çevrim içi olup fal alır ama yorumu geç gönderir. Karakter analizi ve anda başarılı bulmuştum. Durumu analiz edip gidişat konusunda da iyi diyebilirim. Ama ben çok spesifik konular için danışmıştım kendisine.

Peki ilkay dışında denenebilecek kim var acaba biryolunvar'da? Fama'dan memnun kalmamıştım da :/

Fama'ya katina ve astroloji göndermiştim. Katinada iyiydi. Astroloji hiçbir şekilde çıkmadı.
Aylin hiç çıkmadı. Serkan Tek bana çok olumsuz konuştu. Yanılmadı ama onun dediği gibi çok keskin bir durum yoktu.
Falcı Sema çok yuvarlak ifadelerle yorumluyor. "Olabilir de olmayabilir de" demişti bana. Düşük puan verince kızmıştı.
Medyum Cem ve Serkan Tek aynı yorumu yapmışlardı.
Asiye'yi beğenmiştim. Ama uzunca bir süredir biryolunvar'a uğramıyorum.

konusmuyoruz suan hoslantı vardı aramızda ben yay burcuyum yükselenim ikizler benden kötü olamaz heralde dedim gercekten ne istediğini bilmeyen insanlar ama eğer sallamazsanız ve onu umursadığınızı göstermezseniz kuyruklarını kıstıra kıstıra geri geliyorlar .. şuanda konusmamız kesildiği icin üzülüyorum aslında sizce bana yazmasını nasıl sağlayabilirim sosyal medyadan elimi eteğimi ceksem merak eder belki

mutlaka geri yazar. aşık olmayanı da merakından yazar. ikizler erkeği döner dolaşır aynı noktaya gelir. çok uzaklaşamaz. :))

ben ara ara okurum falları okudukça aaa falan diyorum şimdi enerji meselesi tabi ama gerçekten çok güzel bakmış bana

Birde Terazi hakkında fikrinizi alimm:)

ikizler kadar kolay yolu bulunan bir burç değil. çok gururludur. insan kıymeti bilmez. hayatında sana sahşp olmuş olmamış farketmez. hep daha iyisini bulurum modundadır (tabi aşık değilse) aşıksa da asabileşir. kılınkır yaran bi hal alır. kıskandırırsan (bilerek veya bilmeyerek farketmez) , hemen uzaklaşır. o da birkaç kez şans verir ama daha iyisini bulana kadar. hep bi alternatifi vardır. ikizlerin gözü kapalıdır aşıksa. dünyada tek kadın sen kalmışsın gibi olur aşıkken. ama terazi öyle değil. en ufacık hatanda dışarı itersin onu. yani onun karakter sorunu bu. senden kaynaklı değil.

İyi ki şu yazdığınızı görmüşüm teşekkür ederim, arzu bacı ya atmıştım ben de bir kaç gün oldu yazılı falda problem var canlı sohbete gelsene yazmış. Ben de sağ olun ama o kadar kredim yok yazılı hiç mi gönderemiyorsunuz bir kaç gün sonra da olabilir diye yazdım cevap vermedi, geri çekeceğim

Ayni sey byzmelek icin de gecerli. Ilk aldigim fali iyiydi ani iyi anlatmis. (zaten kotu olsa sonrasi gelmezdi).Sonra canliya cagirdi onemli dedi gittim cok pahali. 200 kusur kredi tuttu. 2 jere 100 yukledim fal sirasinda! Arkasindan sen bana onumuzdeki sali gunu yine gel ben senin icin ruyaya yatacagim dedi. Ben gittim yine ama canliya gelemrm deyip fal attim normal. Soru kisminda da yazdim boyle demistiniz diye. Sonraki hafta yine ayni sekilde cagirdi yine gittim (ben kendi salakligimi biliyorum bu arada artik ama is isten gecti) bu kez attigimda fali dedim ki yeni bir sey gormediyseniz iade eder misiniz. Bana yeni bir sey yazmayacaksan yazma artik demek istedim anladi elbette. Mesaj yazmis demis ki ben sana dua verecegim. Ama bunu iade et dedigin icin once sana sormak istedim. Ben de bu fali lutfen iade edin. Duanin ismi de soylerseniz ben netten arastirir bulurum dedim. Bana buyuk harflerle (zaten hep buyuk yaziyor hos) dunyada olmaz o duayi oyle mesajla veremem emek veriyorum sonucta falan demis. Kadin sanki peygamber bana ozel dua yazacak!!! Yahu Allah'in duasi neyse soyle kacinci ayet falan ne bileyim. Emek veriyormus! Hala kaziklattirdigima kizarim kendimi. Ustelik bu kadin benimle canli falda kredim bitince 2 kez kredi yukleyip geldigimi bilen kadin. Sagolsun b de afedrsiniz kredim bitti geldim dedigimde "ben anladim kredinin bittigini" demisti. Saflik benimki de!! Her cumleyi 2 ser kere yazip gonderdi, kredilerim bittiginde elimde kalan bilgi su idi felak nas ve diger bildigin sureleri oku nazara karsi...??? Bunun icin canliya gerek var miydi? Ha tabi bubarada esmer biri nazar falan dedi ama diger falcilar bunu falda soyluyor. Canliya cagirmadan. Benden o kadar para alip canlida, sonra da dua icin emek veriyorum oyle mesaj atamam dediginde yok artik dedim yaa. Uzun yazdim yine ama siz kaziklanmayin yani lutfen

Kıyamam yahu üzüldüm şimdi, estağfurullah ne salaklığı Binnaz da bir kez canlı fal tecrübem olmuştu benim de o günden sonra tövbe ettim canlı fala. İnanıyoruz, umutlanıyoruz o an gerçekten çok önemli bir şey söyleyeceklerini zannediyoruz ama maalesef tek yaptıkları bizi oyalamak oluyor. Başımıza gelmeden de anlayamıyoruz çünkü merak ediyoruz. Kendinizi üzmeyin lütfen, o kendi saygısızlığını ortaya koymuş sadece, yazık yahu dua ismi söylemek bu kadar mı zor neyin emeği insan bunu yazarken utanır. Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim, herkes görür umarım kimse ona baktırmaz.

Sinirleniyorum hala aklima geldikce ama tecrube lazimmis bana demek ki
Baktirmayin asla demem diyemem Allah icin. Cunku bana gonderdigi falda anda yakaladigi deyltaylar vardi beni sasirtan. Denemek isteyen denesin ama sadece sonrasinda bu tarz tuzaklara dusmesin kimse. Vadesi gelmedi tabi beklemede o ayri.

ya morelim bozuldu aşık oldugunu goruyorum hep benle vakıt gecirmek ıstıyor ve terazi olmasına ragmen ki ben onları rahat insanlar olarak bılirdin onlae kadar kıskancını gormedim normal kız arkadaşımdan bile kıskanıyor... morelini bozan şey burc yorumlarının hepsinde aik burcu felan dıyor çapkınlığa gelemem beb çok fena yaparım ben akrebim sadığım
bu acelelikleri felan hep sanki ilişki sonlanacak gıbı hıssetriyo bana ama aşıksa sadık olur dıyorlarda nerden anlıycaz bi terazinin asık oldugunu??????
en ıyı bilenler bu forumda oldugu için bı raya yazdım mazur gorun efenim :=)

2 yil boyunca benle evlilik planlari yapan her gun sana biraz daha asik oluyorum diyen son evlilik planlarindan 1 hafta sonra da ben seni sevmiyorum hic de sevmedim diyen bir teraziydi tabi baslarda inanmamistim altinda baska nedenler arayip durdum bu laflarin ama gercekten sevmis olsa bir sure sonra illa ki donerdi hic donmedi. gerci capkinligini gormedim hic o konuda bisey diyemicem ask sozleriyle leyla olmusken ayakta uyumus olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…