Binnaz Abla

HariKa yorum

Serkan Tek hakkında yorum yapabilecek olan var mı? İlkayı beklemekten sıkıldım Serkan'a mı yollasam acaba sizce hangisi

terazi erkeğiyle ilgili tavsiyem kısa ve öz; ona aşık olma. mümkümse bağlanma. tıpkı onda olduğu gibi sende de hep bi alternatifin olsun. Gözün açık olsun en azından. Onun için kimseyi engelleme yani. Bir zaman sonra gidiyo geliyo birşeyler yapıyo. Sen de anlamıyosun durumu. Beynini yakıyor insanın. Güzel duygular hissettirie ama yüzünde gözünde bir kırışık varsa eğer, sebebi de odur. Saçında beyaz varsa, onun suçudur. Ben 5 kg zayıflamıştım bir haftada. akreple terazinin çakıştıgı günde doğmuştu benimki hem de. hem akrep hem terazi gibi bişeydi. Benim yükselenim akrep ama beni bile çok yordu üzdü. (5 yıl öncesi)

Serkan Tek hakkında yorum yapabilecek olan var mı? İlkayı beklemekten sıkıldım Serkan'a mı yollasam acaba sizce hangisi

ben baktırmıştım vasat. ama söylediği gidişat aynı diğer dogru bilen falcılar gibiydi. yani güvendiğim falcıların zıttına konuşmamıştı.

Anladım canım sence beklemeli miyim İlkay'ı ona baktırdın mı ne yapsam bilemedim Önerebileceğin kimler var başka

ilkay çok suya sabuna dokunmadan konuşuyor. gidişattan bazı şeyleri biliyor sanıyorsun ki falı harika ama cidden vasat ilkay da. ben ordan aylinş beğeniyorum. fama bile daha net tarihler veriyor. aylin en iyisi orda bana göre.

Terazi burcuyla ilgili 1,5 senemi vermiş biri olarak ben de konusmak isterim terazi erkeği icin kimse vazgecilmez değildir, cok flörtözdür, her zaman alternatifi olur size sıkı sıkıya bağlanmadıkca asla onlar icin aptal asığı oynamayın, sizin ondan vazgecemediğinizi anladıkları an ilgileri yavas yavas azalır, ince ruhlu adamlardır ama cok romantik değillerdir. Bir yay kadını olarak 1,5 sene o kadar fedakarlıktan sonra tarafından aldatıldığım nacizane burç olur kendileri.

Son düzenleme:

Amannn yarabii anlattıklarınız nekadar da çok benımkıne benziyo yaa valla korkmaya başladım çünkü daha bir ay oldu evlilik planları yapmays başladı eger yukardaki gıbı bıranda vazgeçme huyları varsa ben ciddiyim çok korktum cunku burçlara çok inanıyorum... çıkıyor yani dedikleri....
ben burclara acayıp ınandıgı için buna bekleyelim dedım defalarca emınmısın dıye sordum emınım hazırlıklara baslayalım dedı şimdi bu yorumlara baktım korktum vallaha yaaaa
oyuzden alternatifleri itmiycem bakalım sözünde durcakmı.... akrep terazi yi napar acaba

Amannn yarabbii yaaa en sevmediğim sey flortozlüktür burcunu bıldıgımden aldatırsan sıkar vururum dedım... yıne burcunu bıldıgımden bıraz soguk duruyorum ipleri eline vermıyorum da hemen evlilik planları yapmaları tuhaf bunlar her çıktıkları kızla evlenmk istiyolar herhalde iyiki yazdınız kızlar bu sayede kendımı fazla kaptırmayayım

benimki ilk aydan başlamıştı evlilikle ilgili konuşmaya. bekle acele etme dedim daha çok erken dedim önce fikrime katılır gibi oldu sonra devam etti. e bir yerden sonra ben de güvendim artık ailesiyle falan da tanıştırıp yüzük ölçüsü alınınca tamamdır oldu bitti bu iş dedim evlilik benim gözümde kesindi. kıskançlığı atlamayım aşırı kıskançtı giyim tarzımdan tutun arkadaşlarıma hatta kuzenlerime kadar karışıp kısıtlamaya başladı. kıskançlığımdan değil ama sırf misilleme olsun diye ben aynısını ona yapınca boğuldu uzaklaştı vs. ne diyeyim bilemedim şimdi temkinli yaklaşmanızda fayda var ben 1 buçuk yıldır yaşadıklarımı halen sindiremedim kimse aynı şeyi yaşasın istemem

bu kadar olur. anlattıklarım üzerine unuttugum noktaya direkt değinmişsin canım ♡
hemen evlilik hayalleri kurar. çünkü onlar evlenmeyi "birini bahçemde tutayım o çocuklarımın anası olsun ben de dışarıda devam" modunda planladıkları için, o plana uyan bir kadını bulunca hemen evlilik planları yaparlar. Bizim çocuklarımızın isimlerini bile koymuştu (KENDİ KENDİNE) kız şu olcak oğlan bu olcak. eee? o da biraz dırdır rttiğinde hemen karılarla maceralara uçucak. sen de evde ONUN çocuklarına bakıcılık yapıcaksın :)))))

aylin bir gün bekletiyordu en son yılbaşı civarı baktırmıştım
sevgili mary jane, birazda akrep burcu erkeği yorumu alabilir miyim senden? platonik olarak bir akrepten hoşlanıyorum sanki onda da birşeyler var ama emin olamıyorum. Nasıl harekete geçirebilirim bir akrep erkeğini? :)

ailesinin özellikle de annesinin hizmetçiliğini üstlenmeni de bekliyorlar bunu da bir kenara not edelim :) ailesine aşırı düşkün oluyor bunlar tuvalete gitme deseler gitmeyecek o derece :) Allah kurtarmış desene

Kizlar terazi yorumlariniza hayran kaldim 2 duzgun iliskim oldu onlarda teraziyleydi bende kovayim.ikiside kismi aldatmayla bitti her kelimesine katiliyorum yazdiklarinizin hatta fal atmis olsam siz bana bunlari deseniz bangir bangirrr bir biliyoooor diye bagirirdim ahahah muthissiniz kizlar

Falda burç isteyenler bu yüzden istiyorlar sanırım

Akrep erkeği...
Çok çekici olur. Bakışları delicidir. (Ciddiyim. Çok etkili bakar)
Teraziye benzer özellikler sergilemekle birlikte ondan biraz daha aşk adamıdır. Ama sadakatsizlik konusunda en az terazi kadadır. Tek fark var. Akrepin sadakatsizliğini asla öğrenemezsiniz. Terazininki bişekilde ortaya çıkar. Çünkü terazi teşhir etmekten de çok hoşlanır. Neyse, bu yüzden akrep sadıktır diyenler falan olur burçla uğraşanlar arasında. Ama değildirler. Uzun süreli ilişkilere uygundur. Kendini güvende hissetmesi için buna ihtiyacı vardır çünkü. Onu sorgulamadan sevecek itaatkar yumuşak huylu bakımlı ve cazibeli kızlardan hoşlanır. Kadının fiziği onun için çok önemlidir EĞER YANINDA TAŞIYACAKSA (!)
Tek gecelik vs. gibi konularda hiç bakmaz güzel mi çirkin mi. Terazi burcu mesela her daim çekiciliğine güzelliğe giyime vs bakar karşısında ama akrep erkeği 2ye ayırıyor bu konuda kadınları.
Akrep özellikle anne ve kardeşlerine çok düşkündür. Sevgili olarak bir süre takılmalık iyi bir adamdır. Heyecanını sürekli tavanda tutmanız gerekir. Heyecanını kaybederse aşkı da gider ve boşluğa düşer. Psikolojisi bozulur, hemen bir arayış içine girer. Yeni birini buluncaya dek sizi bırakmaz. Garanti bir potansiyel bulursa, o zaman sizinle yollarını ayırır. Bunun için de kavga çıkarır. Sizi aşagılar. Bir anda canavara dönüşür. Hiç haketmediğiniz kadar acımasızlaşabilir. Ondan güzellik, para, çekicilik vs her konuda üstün olsanız bile bu onu daha cok rahatsız eder. Kendi para yönünden güçlü kadınlara tahammül edemez. (Eğer bu konuda kadını kullanmayı düşünmüyorsa) vs vs akrep erkeği uzar gider arkadaşlar. onu hiçbir türlü cezbedemezsiniz. o kendi aşık olur kendi gelir. kendi ısrar eder. fır döner çevrenizde. böyle birşey yoksa akrepin gözüne zorla girilmez. sizden sinyali o çoktan almıştır zaten. karşılık vermek isterse hemen gelir. kılını kıpırdatmazsa tipi değilsinizdir. çok ısrarcı olursanız geçici tek gecelik kontenjandan alır listeye, bu kadar.
yorumlamakla bitmez akrep
(eski sevgilim ve çok yakın erkek dostlarımın hayatlarından edindiğim tecrübeler, gözlemler sonucu derlenmiştir)

(kısacası kadın seçilmez. kadın seçilmeyi bekleyen bir varlık olmamalıdır. güçlü olalım, 2.sınıf muamelesine asla izin vermeyelim. beklemeyelim gidip söküp alalım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…