HariKa yorumikizler kadar kolay yolu bulunan bir burç değil. çok gururludur. insan kıymeti bilmez. hayatında sana sahşp olmuş olmamış farketmez. hep daha iyisini bulurum modundadır (tabi aşık değilse) aşıksa da asabileşir. kılınkır yaran bi hal alır. kıskandırırsan (bilerek veya bilmeyerek farketmez) , hemen uzaklaşır. o da birkaç kez şans verir ama daha iyisini bulana kadar. hep bi alternatifi vardır. ikizlerin gözü kapalıdır aşıksa. dünyada tek kadın sen kalmışsın gibi olur aşıkken. ama terazi öyle değil. en ufacık hatanda dışarı itersin onu. yani onun karakter sorunu bu. senden kaynaklı değil.
ya morelim bozuldu aşık oldugunu goruyorum hep benle vakıt gecirmek ıstıyor ve terazi olmasına ragmen ki ben onları rahat insanlar olarak bılirdin onlae kadar kıskancını gormedim normal kız arkadaşımdan bile kıskanıyor... morelini bozan şey burc yorumlarının hepsinde aik burcu felan dıyor çapkınlığa gelemem beb çok fena yaparım ben akrebim sadığım
bu acelelikleri felan hep sanki ilişki sonlanacak gıbı hıssetriyo bana ama aşıksa sadık olur dıyorlarda nerden anlıycaz bi terazinin asık oldugunu??????
en ıyı bilenler bu forumda oldugu için bı raya yazdım mazur gorun efenim :=)
Serkan Tek hakkında yorum yapabilecek olan var mı? İlkayı beklemekten sıkıldım Serkan'a mı yollasam acaba sizce hangisi
Anladım canım sence beklemeli miyim İlkay'ı ona baktırdın mı ne yapsam bilemedimben baktırmıştım vasat. ama söylediği gidişat aynı diğer dogru bilen falcılar gibiydi. yani güvendiğim falcıların zıttına konuşmamıştı.
Anladım canım sence beklemeli miyim İlkay'ı ona baktırdın mı ne yapsam bilemedimÖnerebileceğin kimler var başka
2 yil boyunca benle evlilik planlari yapan her gun sana biraz daha asik oluyorum diyen son evlilik planlarindan 1 hafta sonra da ben seni sevmiyorum hic de sevmedim diyen bir teraziydi tabi baslarda inanmamistim altinda baska nedenler arayip durdum bu laflarin ama gercekten sevmis olsa bir sure sonra illa ki donerdi hic donmedi. gerci capkinligini gormedim hic o konuda bisey diyemicem ask sozleriyle leyla olmusken ayakta uyumus olabilirim
terazi erkeğiyle ilgili tavsiyem kısa ve öz; ona aşık olma. mümkümse bağlanma. tıpkı onda olduğu gibi sende de hep bi alternatifin olsun. Gözün açık olsun en azından. Onun için kimseyi engelleme yani. Bir zaman sonra gidiyo geliyo birşeyler yapıyo. Sen de anlamıyosun durumu. Beynini yakıyor insanın. Güzel duygular hissettirie ama yüzünde gözünde bir kırışık varsa eğer, sebebi de odur. Saçında beyaz varsa, onun suçudur. Ben 5 kg zayıflamıştım bir haftada. akreple terazinin çakıştıgı günde doğmuştu benimki hem de. hem akrep hem terazi gibi bişeydi. Benim yükselenim akrep ama beni bile çok yordu üzdü. (5 yıl öncesi)
Terazi burcuyla ilgili 1,5 senemi vermiş biri olarak ben de konusmak isterim terazi erkeği icin kimse vazgecilmez değildir, cok flörtözdür, her zaman alternatifi olur size sıkı sıkıya bağlanmadıkca asla onlar icin aptal asığı oynamayın, sizin ondan vazgecemediğinizi anladıkları an ilgileri yavas yavas azalır, ince ruhlu adamlardır ama cok romantik değillerdir. Bir yay kadını olarak 1,5 sene o kadar fedakarlıktan sonra tarafından aldatıldığım nacizane burç olur kendileri.
benimki ilk aydan başlamıştı evlilikle ilgili konuşmaya. bekle acele etme dedim daha çok erken dedim önce fikrime katılır gibi oldu sonra devam etti. e bir yerden sonra ben de güvendim artık ailesiyle falan da tanıştırıp yüzük ölçüsü alınınca tamamdır oldu bitti bu iş dedim evlilik benim gözümde kesindi. kıskançlığı atlamayım aşırı kıskançtı giyim tarzımdan tutun arkadaşlarıma hatta kuzenlerime kadar karışıp kısıtlamaya başladı. kıskançlığımdan değil ama sırf misilleme olsun diye ben aynısını ona yapınca boğuldu uzaklaştı vs. ne diyeyim bilemedim şimdi temkinli yaklaşmanızda fayda var ben 1 buçuk yıldır yaşadıklarımı halen sindiremedim kimse aynı şeyi yaşasın istememAmannn yarabii anlattıklarınız nekadar da çok benımkıne benziyo yaa valla korkmaya başladım çünkü daha bir ay oldu evlilik planları yapmays başladı eger yukardaki gıbı bıranda vazgeçme huyları varsa ben ciddiyim çok korktum cunku burçlara çok inanıyorum... çıkıyor yani dedikleri....
ben burclara acayıp ınandıgı için buna bekleyelim dedım defalarca emınmısın dıye sordum emınım hazırlıklara baslayalım dedı şimdi bu yorumlara baktım korktum vallaha yaaaa
oyuzden alternatifleri itmiycem bakalım sözünde durcakmı.... akrep terazi yi napar acaba
benimki ilk aydan başlamıştı evlilikle ilgili konuşmaya. bekle acele etme dedim daha çok erken dedim önce fikrime katılır gibi oldu sonra devam etti. e bir yerden sonra ben de güvendim artık ailesiyle falan da tanıştırıp yüzük ölçüsü alınınca tamamdır oldu bitti bu iş dedim evlilik benim gözümde kesindi. kıskançlığı atlamayım aşırı kıskançtı giyim tarzımdan tutun arkadaşlarıma hatta kuzenlerime kadar karışıp kısıtlamaya başladı. kıskançlığımdan değil ama sırf misilleme olsun diye ben aynısını ona yapınca boğuldu uzaklaştı vs. ne diyeyim bilemedim şimdi temkinli yaklaşmanızda fayda var ben 1 buçuk yıldır yaşadıklarımı halen sindiremedim kimse aynı şeyi yaşasın istemem
Amannn yarabii anlattıklarınız nekadar da çok benımkıne benziyo yaa valla korkmaya başladım çünkü daha bir ay oldu evlilik planları yapmays başladı eger yukardaki gıbı bıranda vazgeçme huyları varsa ben ciddiyim çok korktum cunku burçlara çok inanıyorum... çıkıyor yani dedikleri....
ben burclara acayıp ınandıgı için buna bekleyelim dedım defalarca emınmısın dıye sordum emınım hazırlıklara baslayalım dedı şimdi bu yorumlara baktım korktum vallaha yaaaa
oyuzden alternatifleri itmiycem bakalım sözünde durcakmı.... akrep terazi yi napar acaba
sevgili mary jane, birazda akrep burcu erkeği yorumu alabilir miyim senden? platonik olarak bir akrepten hoşlanıyorum sanki onda da birşeyler var ama emin olamıyorum. Nasıl harekete geçirebilirim bir akrep erkeğini? :)aylin bir gün bekletiyordu en son yılbaşı civarı baktırmıştım
ailesinin özellikle de annesinin hizmetçiliğini üstlenmeni de bekliyorlar bunu da bir kenara not edelim :) ailesine aşırı düşkün oluyor bunlar tuvalete gitme deseler gitmeyecek o derece :) Allah kurtarmış desenebu kadar olur. anlattıklarım üzerine unuttugum noktaya direkt değinmişsin canım ♡
hemen evlilik hayalleri kurar. çünkü onlar evlenmeyi "birini bahçemde tutayım o çocuklarımın anası olsun ben de dışarıda devam" modunda planladıkları için, o plana uyan bir kadını bulunca hemen evlilik planları yaparlar. Bizim çocuklarımızın isimlerini bile koymuştu (KENDİ KENDİNE) kız şu olcak oğlan bu olcak. eee? o da biraz dırdır rttiğinde hemen karılarla maceralara uçucak. sen de evde ONUN çocuklarına bakıcılık yapıcaksın :)))))
Falda burç isteyenler bu yüzden istiyorlar sanırımKizlar terazi yorumlariniza hayran kaldim 2 duzgun iliskim oldu onlarda teraziyleydi bende kovayim.ikiside kismi aldatmayla bitti her kelimesine katiliyorum yazdiklarinizin hatta fal atmis olsam siz bana bunlari deseniz bangir bangirrr bir biliyoooor diye bagirirdim ahahah muthissiniz kizlar
Aynen öyle ben karşı taraf bilgisini hiç vermiyorum ki:)))Falda burç isteyenler bu yüzden istiyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?