- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
Akrep erkeği...
Çok çekici olur. Bakışları delicidir. (Ciddiyim. Çok etkili bakar)
Teraziye benzer özellikler sergilemekle birlikte ondan biraz daha aşk adamıdır. Ama sadakatsizlik konusunda en az terazi kadadır. Tek fark var. Akrepin sadakatsizliğini asla öğrenemezsiniz. Terazininki bişekilde ortaya çıkar. Çünkü terazi teşhir etmekten de çok hoşlanır. Neyse, bu yüzden akrep sadıktır diyenler falan olur burçla uğraşanlar arasında. Ama değildirler. Uzun süreli ilişkilere uygundur. Kendini güvende hissetmesi için buna ihtiyacı vardır çünkü. Onu sorgulamadan sevecek itaatkar yumuşak huylu bakımlı ve cazibeli kızlardan hoşlanır. Kadının fiziği onun için çok önemlidir EĞER YANINDA TAŞIYACAKSA (!)
Tek gecelik vs. gibi konularda hiç bakmaz güzel mi çirkin mi. Terazi burcu mesela her daim çekiciliğine güzelliğe giyime vs bakar karşısında ama akrep erkeği 2ye ayırıyor bu konuda kadınları.
Akrep özellikle anne ve kardeşlerine çok düşkündür. Sevgili olarak bir süre takılmalık iyi bir adamdır. Heyecanını sürekli tavanda tutmanız gerekir. Heyecanını kaybederse aşkı da gider ve boşluğa düşer. Psikolojisi bozulur, hemen bir arayış içine girer. Yeni birini buluncaya dek sizi bırakmaz. Garanti bir potansiyel bulursa, o zaman sizinle yollarını ayırır. Bunun için de kavga çıkarır. Sizi aşagılar. Bir anda canavara dönüşür. Hiç haketmediğiniz kadar acımasızlaşabilir. Ondan güzellik, para, çekicilik vs her konuda üstün olsanız bile bu onu daha cok rahatsız eder. Kendi para yönünden güçlü kadınlara tahammül edemez. (Eğer bu konuda kadını kullanmayı düşünmüyorsa) vs vs akrep erkeği uzar gider arkadaşlar. onu hiçbir türlü cezbedemezsiniz. o kendi aşık olur kendi gelir. kendi ısrar eder. fır döner çevrenizde. böyle birşey yoksa akrepin gözüne zorla girilmez. sizden sinyali o çoktan almıştır zaten. karşılık vermek isterse hemen gelir. kılını kıpırdatmazsa tipi değilsinizdir. çok ısrarcı olursanız geçici tek gecelik kontenjandan alır listeye, bu kadar.
yorumlamakla bitmez akrep
(eski sevgilim ve çok yakın erkek dostlarımın hayatlarından edindiğim tecrübeler, gözlemler sonucu derlenmiştir)
(kısacası kadın seçilmez. kadın seçilmeyi bekleyen bir varlık olmamalıdır. güçlü olalım, 2.sınıf muamelesine asla izin vermeyelim. beklemeyelim gidip söküp alalım)
Öyle bir gaz verdin ki Mary jane, zırhımı kuşanıp atıma atlayıp fethedesim geldi erkekleriAkrep erkeği...
Çok çekici olur. Bakışları delicidir. (Ciddiyim. Çok etkili bakar)
Teraziye benzer özellikler sergilemekle birlikte ondan biraz daha aşk adamıdır. Ama sadakatsizlik konusunda en az terazi kadadır. Tek fark var. Akrepin sadakatsizliğini asla öğrenemezsiniz. Terazininki bişekilde ortaya çıkar. Çünkü terazi teşhir etmekten de çok hoşlanır. Neyse, bu yüzden akrep sadıktır diyenler falan olur burçla uğraşanlar arasında. Ama değildirler. Uzun süreli ilişkilere uygundur. Kendini güvende hissetmesi için buna ihtiyacı vardır çünkü. Onu sorgulamadan sevecek itaatkar yumuşak huylu bakımlı ve cazibeli kızlardan hoşlanır. Kadının fiziği onun için çok önemlidir EĞER YANINDA TAŞIYACAKSA (!)
Tek gecelik vs. gibi konularda hiç bakmaz güzel mi çirkin mi. Terazi burcu mesela her daim çekiciliğine güzelliğe giyime vs bakar karşısında ama akrep erkeği 2ye ayırıyor bu konuda kadınları.
Akrep özellikle anne ve kardeşlerine çok düşkündür. Sevgili olarak bir süre takılmalık iyi bir adamdır. Heyecanını sürekli tavanda tutmanız gerekir. Heyecanını kaybederse aşkı da gider ve boşluğa düşer. Psikolojisi bozulur, hemen bir arayış içine girer. Yeni birini buluncaya dek sizi bırakmaz. Garanti bir potansiyel bulursa, o zaman sizinle yollarını ayırır. Bunun için de kavga çıkarır. Sizi aşagılar. Bir anda canavara dönüşür. Hiç haketmediğiniz kadar acımasızlaşabilir. Ondan güzellik, para, çekicilik vs her konuda üstün olsanız bile bu onu daha cok rahatsız eder. Kendi para yönünden güçlü kadınlara tahammül edemez. (Eğer bu konuda kadını kullanmayı düşünmüyorsa) vs vs akrep erkeği uzar gider arkadaşlar. onu hiçbir türlü cezbedemezsiniz. o kendi aşık olur kendi gelir. kendi ısrar eder. fır döner çevrenizde. böyle birşey yoksa akrepin gözüne zorla girilmez. sizden sinyali o çoktan almıştır zaten. karşılık vermek isterse hemen gelir. kılını kıpırdatmazsa tipi değilsinizdir. çok ısrarcı olursanız geçici tek gecelik kontenjandan alır listeye, bu kadar.
yorumlamakla bitmez akrep
(eski sevgilim ve çok yakın erkek dostlarımın hayatlarından edindiğim tecrübeler, gözlemler sonucu derlenmiştir)
(kısacası kadın seçilmez. kadın seçilmeyi bekleyen bir varlık olmamalıdır. güçlü olalım, 2.sınıf muamelesine asla izin vermeyelim. beklemeyelim gidip söküp alalım)
Öyle bir gaz verdin ki Mary jane, zırhımı kuşanıp atıma atlayıp fethedesim geldi erkekleri
benimki ilk aydan başlamıştı evlilikle ilgili konuşmaya. bekle acele etme dedim daha çok erken dedim önce fikrime katılır gibi oldu sonra devam etti. e bir yerden sonra ben de güvendim artık ailesiyle falan da tanıştırıp yüzük ölçüsü alınınca tamamdır oldu bitti bu iş dedim evlilik benim gözümde kesindi. kıskançlığı atlamayım aşırı kıskançtı giyim tarzımdan tutun arkadaşlarıma hatta kuzenlerime kadar karışıp kısıtlamaya başladı. kıskançlığımdan değil ama sırf misilleme olsun diye ben aynısını ona yapınca boğuldu uzaklaştı vs. ne diyeyim bilemedim şimdi temkinli yaklaşmanızda fayda var ben 1 buçuk yıldır yaşadıklarımı halen sindiremedim kimse aynı şeyi yaşasın istemem
bu kadar olur. anlattıklarım üzerine unuttugum noktaya direkt değinmişsin canım ♡
hemen evlilik hayalleri kurar. çünkü onlar evlenmeyi "birini bahçemde tutayım o çocuklarımın anası olsun ben de dışarıda devam" modunda planladıkları için, o plana uyan bir kadını bulunca hemen evlilik planları yaparlar. Bizim çocuklarımızın isimlerini bile koymuştu (KENDİ KENDİNE) kız şu olcak oğlan bu olcak. eee? o da biraz dırdır rttiğinde hemen karılarla maceralara uçucak. sen de evde ONUN çocuklarına bakıcılık yapıcaksın :)))))
Öyle bir gaz verdin ki Mary jane, zırhımı kuşanıp atıma atlayıp fethedesim geldi erkekleri
Kizlar terazi yorumlariniza hayran kaldim 2 duzgun iliskim oldu onlarda teraziyleydi bende kovayim.ikiside kismi aldatmayla bitti her kelimesine katiliyorum yazdiklarinizin hatta fal atmis olsam siz bana bunlari deseniz bangir bangirrr bir biliyoooor diye bagirirdim ahahah muthissiniz kizlar
canım dediğim gbi evlilik onlar için garantide hissedeceği bir müessese. senin düşüncen ise, aşkın ve tutkunun olduğu bir ömür mutlu olacağın sadece 2 kişiden ibaret olan bir müessese ama onlar için farklı işte. bir an önce bu işi halledip sıyrılmak istiyorlar farklı dünyalara. direkt evlilik istemeleri ondan. kıskançtırlar zaten yazmıştım. bu aldatmayacahı anlamına gelmez. seni bogar kıskançlıklarıyla sindirir. sen onu kıskanmaya kalksan kıyameti kopartır sogur vs vs.Sizinkiler yine uzun sürmüş kızlar biz, tanıştık 1ay sonra evlenelim dedi ve şuan ben bu yazdıklarınızı okudugumda şoklardayım.. hep evlilik dıyor eminmisin dıyorum daha 2ay oldu dıyorum emınım dıyor ısrar edıyor ve inanılmaz derecede kıskançlık yapıyor şuan evlilik moduna girdiğimizden ötürü ben korkuyorum çok sık tartıyorum ailemin gözüne benden çok girmeye çalışıyor ama bana da sanki ev hanımı istiyor dışarda eğlenceye devam ederim diye düşünüyor gibi geldi bunun tel sebebi ise hem burcu hemde bu kadar hızlı evlilik kararı almasıdır.... çevremi soruşturuyorum boyle kısa sürede evlilik kararı alan adamlar varmış ama ikinizde ilişkisi uzun sürmüş ve evlilik muhabbetiyle başlamış.... şimdi ben ne yapayım akıl verin sene sonuna dek düşüneyim dedim.... buarada bundan evvelkide teraziydi 2hafta da evlilik teklif etti.... ayy psikolojim inanılmaz bozuk evlilik bu kadar kolay ağza alınır mı yoksa iyi çocuklar mı bilmiyorum kafam karma karışık başlamadan bitirmelimiyim sizce
yoksa kıskançlıga ragmen onu sınamak için ev kızı modumdan sıyrılmalo birde öyle mi denemeliyim kızlar akıl vrn....
terazi gorunce yazip yazmama konusunda cok direndim ama benim agzim yandi... siz bence kendiniz gozlemleyin zaten 2 ay evlilik karari almak icin cok erken zamanla kendiniz iyiye kotuye karar verirsiniz tabi bu surecte o tatli sozlere hatta yaptigi buyuk fedakarliklara kanip asik olmamak baglanmamak kaydiyla :)Sizinkiler yine uzun sürmüş kızlar biz, tanıştık 1ay sonra evlenelim dedi ve şuan ben bu yazdıklarınızı okudugumda şoklardayım.. hep evlilik dıyor eminmisin dıyorum daha 2ay oldu dıyorum emınım dıyor ısrar edıyor ve inanılmaz derecede kıskançlık yapıyor şuan evlilik moduna girdiğimizden ötürü ben korkuyorum çok sık tartıyorum ailemin gözüne benden çok girmeye çalışıyor ama bana da sanki ev hanımı istiyor dışarda eğlenceye devam ederim diye düşünüyor gibi geldi bunun tel sebebi ise hem burcu hemde bu kadar hızlı evlilik kararı almasıdır.... çevremi soruşturuyorum boyle kısa sürede evlilik kararı alan adamlar varmış ama ikinizde ilişkisi uzun sürmüş ve evlilik muhabbetiyle başlamış.... şimdi ben ne yapayım akıl verin sene sonuna dek düşüneyim dedim.... buarada bundan evvelkide teraziydi 2hafta da evlilik teklif etti.... ayy psikolojim inanılmaz bozuk evlilik bu kadar kolay ağza alınır mı yoksa iyi çocuklar mı bilmiyorum kafam karma karışık başlamadan bitirmelimiyim sizce
yoksa kıskançlıga ragmen onu sınamak için ev kızı modumdan sıyrılmalo birde öyle mi denemeliyim kızlar akıl vrn....
ana kuzusu demişken yanımda canım anam diyip annesinin dizlerine sarılıp yatan bir koç burcu erkek arkadasım olmuştu bi gülme geldi
Teraziden benim gibi ne çok nem kapan hemcinslerim varmış meğerr :)) Bende sizi destelemek istiyorum.. dengesiz davranışlar sergileyen,aldatan, bi öyle bi böyle davranıp illallah ettiren ne kadar adam varsa burcu yada yükseleni mutlaka terazidir..terazi gorunce yazip yazmama konusunda cok direndim ama benim agzim yandi... siz bence kendiniz gozlemleyin zaten 2 ay evlilik karari almak icin cok erken zamanla kendiniz iyiye kotuye karar verirsiniz tabi bu surecte o tatli sozlere hatta yaptigi buyuk fedakarliklara kanip asik olmamak baglanmamak kaydiyla :)
canım dediğim gbi evlilik onlar için garantide hissedeceği bir müessese. senin düşüncen ise, aşkın ve tutkunun olduğu bir ömür mutlu olacağın sadece 2 kişiden ibaret olan bir müessese ama onlar için farklı işte. bir an önce bu işi halledip sıyrılmak istiyorlar farklı dünyalara. direkt evlilik istemeleri ondan. kıskançtırlar zaten yazmıştım. bu aldatmayacahı anlamına gelmez. seni bogar kıskançlıklarıyla sindirir. sen onu kıskanmaya kalksan kıyameti kopartır sogur vs vs.
terazi gorunce yazip yazmama konusunda cok direndim ama benim agzim yandi... siz bence kendiniz gozlemleyin zaten 2 ay evlilik karari almak icin cok erken zamanla kendiniz iyiye kotuye karar verirsiniz tabi bu surecte o tatli sozlere hatta yaptigi buyuk fedakarliklara kanip asik olmamak baglanmamak kaydiyla :)
Teraziden benim gibi ne çok nem kapan hemcinslerim varmış meğerr :)) Bende sizi destelemek istiyorum.. dengesiz davranışlar sergileyen,aldatan, bi öyle bi böyle davranıp illallah ettiren ne kadar adam varsa burcu yada yükseleni mutlaka terazidir..
Hangi burçtan olursa olsun erkeklere güvenilmez. Hepsi evlilik moduna girer sonrada korkup kaçar. Evlenenler de gerçek kişiliklerini saklar. Evlenince ortaya çıkarırlar. Kiminle evlilik düşünüyorsanız aile hayatına ve ailesinde kadına verilen değere bakın. İyice araştırın. Şiddet gören bir evde büyüyen erkek mesela şiddete meyilli olur. Bu yüzden bir erkeğin anne ve babasının kişiliği de oldukça önemlidir. Tabiki burada bahsettiğim aileye olan bağlılıktır, bağımlılık değildir asla. Bağımlı olan erkek zaten ana kuzusudur. Uğraşmaya değmez
iyyyyy evlerden ırak hiç sevmemana kuzusu demişken yanımda canım anam diyip annesinin dizlerine sarılıp yatan bir koç burcu erkek arkadasım olmuştu bi gülme geldi
mary jane evlenince bağlı olur diyorlar iyi eş burcu diyorlar buna ne dıyorsun
yaa varya kızlar bundan once bi sevgılım vardu oda evlılık kararını bı turlu alamazdı buyuzden ayrıldık şimdi şu başıma gelene bakın ya zıtlıgın boyle si
haaa bu arada sizin teraziler kaç yaşlarındaydı belkş evlilik için yaşları erkendi...
koç burcu erkeğini mi sevmezsin yoksa ana kuzusu erkeği mi? bu adam 28 yaşındaydı bir de manzarayı düsünün karşımdaki annesinin dizlerine yatıp sarılan biri ufak bir şok yaşamıştımiyyyyy evlerden ırak hiç sevmem
Hoş geldin özledik seniKızlaaaaar merhaba, herkese hayırlı Ramazanlar3 ay olmuş gelip gitmeyeli. lebara masalkizi- Dasdar L livingdeath S Springgg85 Nesvete Mavikurdele10 ve aklıma şimdi gelmeyen pek çok şeker. Herkes burada mı, iyi mi ne var ne yok? Fal dünyası ve sizler bıraktığım gibi misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?