Binnaz Abla

mary jane gel en iyisi sen hangi burç adamlarından uzak durmalı, hangi burç kadınıyla hangisi anlaşır onları bir yaz da ona göre davranalım bence en iyisi bu bizim durumlar için

Öyle bir gaz verdin ki Mary jane, zırhımı kuşanıp atıma atlayıp fethedesim geldi erkekleri

Sizinkiler yine uzun sürmüş kızlar biz, tanıştık 1ay sonra evlenelim dedi ve şuan ben bu yazdıklarınızı okudugumda şoklardayım.. hep evlilik dıyor eminmisin dıyorum daha 2ay oldu dıyorum emınım dıyor ısrar edıyor ve inanılmaz derecede kıskançlık yapıyor şuan evlilik moduna girdiğimizden ötürü ben korkuyorum çok sık tartıyorum ailemin gözüne benden çok girmeye çalışıyor ama bana da sanki ev hanımı istiyor dışarda eğlenceye devam ederim diye düşünüyor gibi geldi bunun tel sebebi ise hem burcu hemde bu kadar hızlı evlilik kararı almasıdır.... çevremi soruşturuyorum boyle kısa sürede evlilik kararı alan adamlar varmış ama ikinizde ilişkisi uzun sürmüş ve evlilik muhabbetiyle başlamış.... şimdi ben ne yapayım akıl verin sene sonuna dek düşüneyim dedim.... buarada bundan evvelkide teraziydi 2hafta da evlilik teklif etti.... ayy psikolojim inanılmaz bozuk evlilik bu kadar kolay ağza alınır mı yoksa iyi çocuklar mı bilmiyorum kafam karma karışık başlamadan bitirmelimiyim sizce
yoksa kıskançlıga ragmen onu sınamak için ev kızı modumdan sıyrılmalo birde öyle mi denemeliyim kızlar akıl vrn....

Öyle bir gaz verdin ki Mary jane, zırhımı kuşanıp atıma atlayıp fethedesim geldi erkekleri

Benimde ayrılasım geldi ödüm kopuyor iki aydır evlilik diye tutturan adamın bir sabah uyandığımda daha iyi bir potansiyel görünce ben vazgeçtim demesinden sırf bu korkum yüzünden bitiresim var baksanıza herkes aynı şeyi diyor....
güçlü kadın olup seçilmemek lazım

yaaa kızlar ben bu topicten iş çıkcağını biliyordum iyiki buraya yazmışım varya yok yaniii hemen araya çizgi çiziyorum terazimle 2ay oldu uzatıp yara almadan....

canım dediğim gbi evlilik onlar için garantide hissedeceği bir müessese. senin düşüncen ise, aşkın ve tutkunun olduğu bir ömür mutlu olacağın sadece 2 kişiden ibaret olan bir müessese ama onlar için farklı işte. bir an önce bu işi halledip sıyrılmak istiyorlar farklı dünyalara. direkt evlilik istemeleri ondan. kıskançtırlar zaten yazmıştım. bu aldatmayacahı anlamına gelmez. seni bogar kıskançlıklarıyla sindirir. sen onu kıskanmaya kalksan kıyameti kopartır sogur vs vs.

terazi gorunce yazip yazmama konusunda cok direndim ama benim agzim yandi... siz bence kendiniz gozlemleyin zaten 2 ay evlilik karari almak icin cok erken zamanla kendiniz iyiye kotuye karar verirsiniz tabi bu surecte o tatli sozlere hatta yaptigi buyuk fedakarliklara kanip asik olmamak baglanmamak kaydiyla :)

Hangi burçtan olursa olsun erkeklere güvenilmez. Hepsi evlilik moduna girer sonrada korkup kaçar. Evlenenler de gerçek kişiliklerini saklar. Evlenince ortaya çıkarırlar. Kiminle evlilik düşünüyorsanız aile hayatına ve ailesinde kadına verilen değere bakın. İyice araştırın. Şiddet gören bir evde büyüyen erkek mesela şiddete meyilli olur. Bu yüzden bir erkeğin anne ve babasının kişiliği de oldukça önemlidir. Tabiki burada bahsettiğim aileye olan bağlılıktır, bağımlılık değildir asla. Bağımlı olan erkek zaten ana kuzusudur. Uğraşmaya değmez

ana kuzusu demişken yanımda canım anam diyip annesinin dizlerine sarılıp yatan bir koç burcu erkek arkadasım olmuştu bi gülme geldi

Teraziden benim gibi ne çok nem kapan hemcinslerim varmış meğerr :)) Bende sizi destelemek istiyorum.. dengesiz davranışlar sergileyen,aldatan, bi öyle bi böyle davranıp illallah ettiren ne kadar adam varsa burcu yada yükseleni mutlaka terazidir..

valla ben öyleyim aşk ve tutku olmalı burcları iyi biliyosun şekerimm ya benyice soğudum yabancı forumları felan da geziyorum evlilik burcu diyorlar aldatmaya çok rastlamadım ama bunlar çok sosyal çok yatkınlar

umarım olmam evet dedıgın gıbı oyuncu gıbı rol yapıyolar Sanırsınız kendınız prenses oda herseyi ayaga seren prens ben boyle hıssettım bu ilişkimde hiçbi ilişki boyle olmıycagı içinde şüpheye düşüp hemen arastırmaya girdim ve şu yorumlar dan anladıgım kadarıyla bunlarıdan bi cacık olmaZ

yaaa sorma benim terazi daha önce olmamıştı bi araştırdım hep aldatma sözüyle karşılaşıyorum en tıksıntı verici şey buyuzden kıskanç olmama rolü yapıyorum pusuda beklıyorum bakalım
beklıyorum 2ayda evlilik planı evin yeri vb planı yapan adam birden bıkacakmı onu beklıyorum bi bıksın agır kelimelerimw Maruz kalıcak beyefendi hatta kızlar ben şimdiden dedim ona "sen benden bıkarsın ne bu acele bekleyelim görelim bakalım evlenecek kadar sevıyormuymuşsun" dedim ne düşündü artık bilmiyorum.....

on numara yazı valla şu 2haftada ilk kez aşkı bu kadar hızlı yaşamama rağmen erkeklrrden acayip nefret ettim biz mi inanmak istemiyoruz acaba diyorum bazen inandırıcı gelmiyor bukadar çabuk evlilik isteğide yaşta önemli tabi 27 yastan bahsedıyoruz belki bu evlilik isteğini ortaya sermekle nıyetinin ciddiyetini belli etmek istiyordur dıye düşündüm sonra yaza evlenelim dıyınce bu benden bıkar nasıl bukadar kolay agzına alıyorlar ki diye düşündüm... ya aslında bnm evlilik nıyetinde başlayan hiçbi ilişkim olmadı ve duşardan sert görünen biriyim oyle flörtöz biri deilim acaba bundan mıki diyorum sudan çıkmış balığa döndüm ailesini araştıracağım köyden gelince ama ben once seni tanımak istiyorum dedim... ya kızlar bizmi bazen çok abartıyoruz acaba nıyetı iyi ve dobra erkekler gercekten var mıdır
dogrusu hiçbi düşünmezler ya ben bu kıxa evlilik dedim 2ayda bi kavga olırsa soğursam hakkına gırerım dıye hiç mi düşünmezlrr erkeklerin her çeşidin den nefret etmeye başladım

mary jane evlenince bağlı olur diyorlar iyi eş burcu diyorlar buna ne dıyorsun
yaa varya kızlar bundan once bi sevgılım vardu oda evlılık kararını bı turlu alamazdı buyuzden ayrıldık şimdi şu başıma gelene bakın ya zıtlıgın boyle si
haaa bu arada sizin teraziler kaç yaşlarındaydı belkş evlilik için yaşları erkendi...

yok erken değildi. benimle evlilik niyetiyle konuşurken yaşı 26ydı, işin hgaribine bakar mısın şuan 30 31 yaşında ve evlenmemiş hala. şimdi anladınız mı? shshah
evlenip kapağı atacagı biri lazım teraziye. ben ona yazsam görüşmeye başlasak tekrar evlilik moduna girer yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…