Binnaz Abla

Valla canim ne desem yalan olur verdigi zaman geçti seni arayacak dedi ablami aradi beni degil ablama beni sordu benimle ilgili konustular. Inanki net sonuc gösterecek çünkü madam salu bana bu adam dönecek ama kismetin degil senin kismetin daha parlak biri demisti. Somut bi sonuc alamadigim icin bisey diyemiyorum. Ancak olayların akisi uymadi ama durum henuz sonuclanmadi kimseye haksizlik etmek istemem

Anladım canım,inşallah istediğin gibi devam eder,gönlüne göre sonuçlanır.

Hayirlisi olsun canim sevindim... Ins hersey senin dilefigin gibi gerceklesir

Ayyyy kızlar binnazablada Mesut Kırgız a astroloji baktırdım bana 30lu yaşlarda evleniceksin demiş, çok sinirim bozuldu Bu adamla da bir sonuç göremiyorum demiş extra sinirim bozuldu Ayyyyyyy çıldırıcam sinirimden sabah sabah

Son düzenleme:
dün benim salağı gördüm. napıyosun dedi gitti yanında bi kız vardı çıldırıcaktım çıldırmadım uzaktan inceledim kızda bundan uzun çirkin.
ona yazıyosa ağzını kırıcam valla çok sinirliyim

off valla yeter degil mi..kizlar ne garip sevdigimiz istedigimiz adam hakkinda yorum istiyoruz ve hersey tarotta gelen kartlarin tersligine ve duzlugune bagli..bu kadar basit olabilir mi sizce!!

off valla yeter degil mi..kizlar ne garip sevdigimiz istedigimiz adam hakkinda yorum istiyoruz ve hersey tarotta gelen kartlarin tersligine ve duzlugune bagli..bu kadar basit olabilir mi sizce!!

Iste bu yuzden insan farkli fallara yoneliyor su fali yumurta fali falan..ben kahveye dondum tarotu sevmiyorum hic

Bu arada cliviaxx tam kopyala yapistir fal atmis..hayqlkirikligi oldu.rumiii eh iste.ovulen kadar degil.mina yine eh iste 20kredi etmez
Galende cok basarili degil ama kotude degil.
Son hafta tellwede 100 krediden fazla harcadim.
Sonuc memnun kaldigim sadece 10kredilik iki adi duyulmqmis yeni falci..yazik oldu geri kalanq

tarotu oldum olasi sevmem ..hisleri olan falci o kartlarda neler goruyor ama olmayan iste adam ters cikmis vayy namussuz bu adam sana hayirli degil diyor

tarotu oldum olasi sevmem ..hisleri olan falci o kartlarda neler goruyor ama olmayan iste adam ters cikmis vayy namussuz bu adam sana hayirli degil diyor

Cok daraldim cok.bir psikologa gidecegim onumuzdeki ay fal yerine.bence bende takinti oldu.adam sevmiyorum dedi gitti.uc ay oldu cit yok.dinse donerdi.ben kilitlendim fala doner mi doner mi diye..donmeyecek belli.niye kabullenemiyorsam anlamadim.ha bakiyorum artik o kadar da uzulmuyorum.e o zaman fal niye??? Vallahi yiprandim yaslandim

hirsa donuyor birinin bizi seni sevmiyorum diyerek birakmasi aslinda yeterince acik bir gosterge..ama bazen takinti oluyor bu tamamen dogal aslinda kacan balik buyuk olur hesabi..palamutcum kendini uyusturma bence yine istersen psikologa git ama ben sana bir kitap onermek isterim "iyi hissetmek" ismi..psikologlarin yazdigi bir kitap ve mutalaka bu forumda herkes okumali

Canım sen melis durkana fal baktırmışsın memnun kaldın mı dedikleri çıktı mı ? Ben tarot atmıştım anı süper yorumlamış karşı tarafı birebir anlatmış ben beğendim sence nasıldı ?

canim ben ona baska bir olay icin epey zaman once baktirmistim hakkaten dedigi gibi olmustu.en son attim aslinda kotu degildi ama herkes hakkinda olumlu konusmayinca inancimi yitirdim.

Canim önümüzdeki günlerde unuttirma sana bi acilim yapayim..:) bak bende merak ettim:)))

slm kızlar ben geldım ama pek moralım yokgecen hafta melege tarot atmıstım benımkının hayatında baska bı kız oldugunu soyledı ve gercektende hayatında baskası var bılgınıze

Hep kötü haber geliyor tolincim babyster üzüldum gercekten acaba fal baktirmasak daha mi iyi olacak bu kdr fal baktiriyoruz moralimiz bozulsun doye sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…