- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Hoşgeldin bizde seni özledik..Nerelerdeydin?Neler yapıyorsun?Fal işini sorarsan çok azalttım kırk yılda bir bi tane olarak devam neye niçin baktırdığımı bile unuttum:)))))Kızlaaaaar merhaba, herkese hayırlı Ramazanlar3 ay olmuş gelip gitmeyeli. @lebara @masalkizi- @pythia @livingdeath S Springgg85 @Nesvete Mavikurdele10 ve aklıma şimdi gelmeyen pek çok şeker. Herkes burada mı, iyi mi ne var ne yok? Fal dünyası ve sizler bıraktığım gibi misiniz?
hahahaTeraziden benim gibi ne çok nem kapan hemcinslerim varmış meğerr :)) Bende sizi destelemek istiyorum.. dengesiz davranışlar sergileyen,aldatan, bi öyle bi böyle davranıp illallah ettiren ne kadar adam varsa burcu yada yükseleni mutlaka terazidir..
tanistigimizda 25ti 27sinde ayrildik :) askerlik bitti is buldu artik evlilige engel kalmadi ve hoop beyimiz topuk :)mary jane evlenince bağlı olur diyorlar iyi eş burcu diyorlar buna ne dıyorsun
yaa varya kızlar bundan once bi sevgılım vardu oda evlılık kararını bı turlu alamazdı buyuzden ayrıldık şimdi şu başıma gelene bakın ya zıtlıgın boyle si
haaa bu arada sizin teraziler kaç yaşlarındaydı belkş evlilik için yaşları erkendi...
Canim parti kur oy vereelimana kuzusu deyince direkt yengeç erkeği gelmeli aklınıza.
Yani burda hic teraziyle yasamayan arkadaslar varsa benim yasadiklarim basit seyler degildi cidden sizi hayattan sogutuyor zaten iliskiniz varmi yok mu anlamiyotsunuz gozlerinin icine bakip mutlu oluyosunuz eve geliyosunuz ayrilmis ertesi gun geri mi barissak yada ayrilmis pat hic bisey olmamis gibi davranmalar zaten hep git gellerle siz delirmeye basliyosunuz biyerden sonrada zaten ya aldatmasini yakaliyosunuz yada gelip size hayatim tek bi kisiyle gevirilemeyecek kadar cok fazla secenek barindirdigini anlatam aldatmadan terk edeyim bak konusmasini..Teraziden benim gibi ne çok nem kapan hemcinslerim varmış meğerr :)) Bende sizi destelemek istiyorum.. dengesiz davranışlar sergileyen,aldatan, bi öyle bi böyle davranıp illallah ettiren ne kadar adam varsa burcu yada yükseleni mutlaka terazidir..
fal krizim geldi ya elim ayagım titriyor yine hahahaha atacak adam kalmadı artık iyi mi, geysunun yakın gelecek söylediği suanlık cıkmadı kızlar bilginize, 10 gün icinde adam bana geri yazıcaktı da konusup sevgili olucaktık 2 hafta oldu herif ortalarda yok :) belki de ben sabırsızımdır 10 gün değil de 20 güne yazar...
anlık söyledikleri cıktı ama bilginize
Koy koy mutlaka. terazi kara listede cok büyük eksiklik :)hahahakesinlikle katiliyorum tuylerim diken diken oluyor :) koc ikizler ve basaktan sonra teraziyi de engelliler listeme ekledim :)
Ah ah cok dogru yazmıssın delirtir insanı bunlar... Bide nasıl romantiklik kasıyolar bi ömür öyle olacklarına inandırıyolar snra birden değişiyolar :) elleri açıktır aslında ama aldanmayın tuzağa düşürmek adına kurdukları stratejiler bunlar :) suan iyiki bitmiş diyorumYani burda hic teraziyle yasamayan arkadaslar varsa benim yasadiklarim basit seyler degildi cidden sizi hayattan sogutuyor zaten iliskiniz varmi yok mu anlamiyotsunuz gozlerinin icine bakip mutlu oluyosunuz eve geliyosunuz ayrilmis ertesi gun geri mi barissak yada ayrilmis pat hic bisey olmamis gibi davranmalar zaten hep git gellerle siz delirmeye basliyosunuz biyerden sonrada zaten ya aldatmasini yakaliyosunuz yada gelip size hayatim tek bi kisiyle gevirilemeyecek kadar cok fazla secenek barindirdigini anlatam aldatmadan terk edeyim bak konusmasini..
ya bu nehirden cok bahsediliyor uzun uzun detaylı yorumluyor mu acabaÇıkan fal haberi: Fal sepeti Zeus'un şubat ayında söylediği ama benim ihtimal vermediğim bir konu meğer doğruymuş. Duydum öyleymiş cidden. Kadının ilk katina falı çok iyiydi ama ikinci attığım kahvesi kötüydü. Diğer çıkan Binnaz Nehirin son falı: eski sevgilimin engellediğim halde bir şekilde bana ulaşacağını söyledi ertesi gün aradı adam,birde hane içinde hararetli konuşmalar olacak dedi abimin eşi sayesinde yaptık malesef. İnşallah asıl dedikleri de olur dinimiz amin.
Canım nehir sesli 10 dk civarı bakıyor.Yazılı değil.Kahve bakıyor sadece ve çıkan şekilleri güzel benzetiyor. Benim ve birkaç kişinin enerjisi onunla iyi tuttu. Ama beğenmeyenlerde var tabi. Fiyatı yüksek olduğu için illa baktır diyemem.ya bu nehirden cok bahsediliyor uzun uzun detaylı yorumluyor mu acaba
Canım nehir sesli 10 dk civarı bakıyor.Yazılı değil.Kahve bakıyor sadece ve çıkan şekilleri güzel benzetiyor. Benim ve birkaç kişinin enerjisi onunla iyi tuttu. Ama beğenmeyenlerde var tabi. Fiyatı yüksek olduğu için illa baktır diyemem.
bir ara kemal devrim mi ne furyası vardı burada ne kadar fiyatı sitede aradım bulamadım ama..Canım nehir sesli 10 dk civarı bakıyor.Yazılı değil.Kahve bakıyor sadece ve çıkan şekilleri güzel benzetiyor. Benim ve birkaç kişinin enerjisi onunla iyi tuttu. Ama beğenmeyenlerde var tabi. Fiyatı yüksek olduğu için illa baktır diyemem.
herşey enerji meselesidir tabi de bana resmen hikaye yazmıştı pembe baloncuklar uçuştuğunu görebilirdin yaniya bu nehirden cok bahsediliyor uzun uzun detaylı yorumluyor mu acaba
70 tl.bir ara kemal devrim mi ne furyası vardı burada ne kadar fiyatı sitede aradım bulamadım ama..
Bana öyle değil.Olumlu olumsuz herşeyi söylüyor. Hiç pembiş falım olmadı onda. Dediğin gibi enerji meselesi diyelim. Herkesin çok beğendiği sezgi, geysu vs. da bana hiç uymadı ne anda ne gelecekte.herşey enerji meselesidir tabi de bana resmen hikaye yazmıştı pembe baloncuklar uçuştuğunu görebilirdin yani
Nehir bana da öyleydi. Kabarık ve straplez gelinlik ile çok güzel görüneceksin demişti :))))herşey enerji meselesidir tabi de bana resmen hikaye yazmıştı pembe baloncuklar uçuştuğunu görebilirdin yani
Canım sen yeni ayrılmadın mı eşinden? Nehir seni ikinciye mi evlendirdi :))Nehir bana da öyleydi. Kabarık ve straplez gelinlik ile çok güzel görüneceksin demişti :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?