- 28 Şubat 2017
- 576
- 1.283
- 33
1 yıl oldu. Aynı adamla evlendirdi beni. Kaderimde başkası yokmuş. Yazık ayol banaİ
Canım sen yeni ayrılmadın mı eşinden? Nehir seni ikinciye mi evlendirdi :))
Birde derini çok beğendim demiştin mail ile bakan. O yaşadığın son gelişmeleri bildi mi?Nehir bana da öyleydi. Kabarık ve straplez gelinlik ile çok güzel görüneceksin demişti :))))
Özelden yazayım sana.Birde derini çok beğendim demiştin mail ile bakan. O yaşadığın son gelişmeleri bildi mi?
Derini bende çok merak ettim son 2 falından bana çıkan bir kaç şey oldu, sende de çıktı mı? Son falı çok olumluydu tamamen çıkmasını çok isterim, hatta geysu ile paralel şeyler görmüşler.. :)Birde derini çok beğendim demiştin mail ile bakan. O yaşadığın son gelişmeleri bildi mi?
Canım ben baktırmadım derine hiç. Bones arkadaşımız baktırmış.Derini bende çok merak ettim son 2 falından bana çıkan bir kaç şey oldu, sende de çıktı mı? Son falı çok olumluydu tamamen çıkmasını çok isterim, hatta geysu ile paralel şeyler görmüşler.. :)
Odemeyi banka havalesi olarak mi yapiyorsunuz? Banka hesap nosunu mu veriyor? Bir de ne kadara bakiyor hatirlar misiniz?Derini bende çok merak ettim son 2 falından bana çıkan bir kaç şey oldu, sende de çıktı mı? Son falı çok olumluydu tamamen çıkmasını çok isterim, hatta geysu ile paralel şeyler görmüşler.. :)
Yanlış mesajı kopyalamışım canım :)Canım ben baktırmadım derine hiç. Bones arkadaşımız baktırmış.
Evet aynen havale yapıyorum Facebook dan yazıyorum hep baktırmak istediğimde gerçekten de çok hızlı geri dönüş yapıyor, genelde aynı gün içerisinde bakar ve kendisi her kahve de ayrıyeten kartta açıyormuş. Ama kadın gerçekten iyi bakıyor bence. 30 liraya bakıyor canımOdemeyi banka havalesi olarak mi yapiyorsunuz? Banka hesap nosunu mu veriyor? Bir de ne kadara bakiyor hatirlar misiniz?
Bana öyle değil.Olumlu olumsuz herşeyi söylüyor. Hiç pembiş falım olmadı onda. Dediğin gibi enerji meselesi diyelim. Herkesin çok beğendiği sezgi, geysu vs. da bana hiç uymadı ne anda ne gelecekte.
Nehir bana da öyleydi. Kabarık ve straplez gelinlik ile çok güzel görüneceksin demişti :))))
Ay deme öyle geysu ve eveline bende olumlu idi, chitra olumlu ama sonucu olumsuz gördü. Umarım chitranın dediği gibi olmaz..ilk dinlediğimde gülüp geçmiştim hayatımda dinlediğim en pembiş faldı, aksine geysu her şeyi döktü bende sonucu bilemem tabi olumsuzdu birde chitra ve eveline şöyle hissedeceksin şunları yaşayacaksın demişti onlar oldu fal dünyası değişik gerçekten
Canım birkaç gün önce baktırdım ona. Bazı nokta atışları vardı. Ama geleceğin çıkacağını hiç sanmıyorum ve beklemiyorum artık. Kişilik analizleri ve geçmiş ayrıntıları doğruydu. Bu yani...Derini bende çok merak ettim son 2 falından bana çıkan bir kaç şey oldu, sende de çıktı mı? Son falı çok olumluydu tamamen çıkmasını çok isterim, hatta geysu ile paralel şeyler görmüşler.. :)
Ah ah cok dogru yazmıssın delirtir insanı bunlar... Bide nasıl romantiklik kasıyolar bi ömür öyle olacklarına inandırıyolar snra birden değişiyolar :) elleri açıktır aslında ama aldanmayın tuzağa düşürmek adına kurdukları stratejiler bunlar :) suan iyiki bitmiş diyorum
Hoş geldin özledik seni
Hoşgeldin bizde seni özledik..Nerelerdeydin?Neler yapıyorsun?Fal işini sorarsan çok azalttım kırk yılda bir bi tane olarak devam neye niçin baktırdığımı bile unuttum:)))))
İyi olmana sevindim biz baristik yine ayrıldık hala buralardayız senin anlicanHoşbulduk aklıma gelince yazayım dedim :)) Benim fallar kısmi dönemli çıkmıştı zaten artık o kişiyle ilgilenmiyorum da. Fal baktırcak kimsem dahi yok ne güzel bir hafiflikStresli ama dönüp baktığımda güzel muhabbetli günlerdi. Vay be aylar sonra gelip bunları yazacakmışım demek.
Hoşbulduk aklıma gelince yazayım dedim :)) Benim fallar kısmi dönemli çıkmıştı zaten artık o kişiyle ilgilenmiyorum da. Fal baktırcak kimsem dahi yok ne güzel bir hafiflikStresli ama dönüp baktığımda güzel muhabbetli günlerdi. Vay be aylar sonra gelip bunları yazacakmışım demek.
Arada uğramak güzel ara ara selamlaşalım:))Okadar ayı birlikte geçirdikHoşbulduk aklıma gelince yazayım dedim :)) Benim fallar kısmi dönemli çıkmıştı zaten artık o kişiyle ilgilenmiyorum da. Fal baktırcak kimsem dahi yok ne güzel bir hafiflikStresli ama dönüp baktığımda güzel muhabbetli günlerdi. Vay be aylar sonra gelip bunları yazacakmışım demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?