Binnaz Abla

Birde derini çok beğendim demiştin mail ile bakan. O yaşadığın son gelişmeleri bildi mi?
Derini bende çok merak ettim son 2 falından bana çıkan bir kaç şey oldu, sende de çıktı mı? Son falı çok olumluydu tamamen çıkmasını çok isterim, hatta geysu ile paralel şeyler görmüşler.. :)

Odemeyi banka havalesi olarak mi yapiyorsunuz? Banka hesap nosunu mu veriyor? Bir de ne kadara bakiyor hatirlar misiniz?

Odemeyi banka havalesi olarak mi yapiyorsunuz? Banka hesap nosunu mu veriyor? Bir de ne kadara bakiyor hatirlar misiniz?
Evet aynen havale yapıyorum Facebook dan yazıyorum hep baktırmak istediğimde gerçekten de çok hızlı geri dönüş yapıyor, genelde aynı gün içerisinde bakar ve kendisi her kahve de ayrıyeten kartta açıyormuş. Ama kadın gerçekten iyi bakıyor bence. 30 liraya bakıyor canım

Bana öyle değil.Olumlu olumsuz herşeyi söylüyor. Hiç pembiş falım olmadı onda. Dediğin gibi enerji meselesi diyelim. Herkesin çok beğendiği sezgi, geysu vs. da bana hiç uymadı ne anda ne gelecekte.

Nehir bana da öyleydi. Kabarık ve straplez gelinlik ile çok güzel görüneceksin demişti :))))

ilk dinlediğimde gülüp geçmiştim hayatımda dinlediğim en pembiş faldı, aksine geysu her şeyi döktü bende sonucu bilemem tabi olumsuzdu birde chitra ve eveline şöyle hissedeceksin şunları yaşayacaksın demişti onlar oldu fal dünyası değişik gerçekten

Ay deme öyle geysu ve eveline bende olumlu idi, chitra olumlu ama sonucu olumsuz gördü. Umarım chitranın dediği gibi olmaz..

Canım birkaç gün önce baktırdım ona. Bazı nokta atışları vardı. Ama geleceğin çıkacağını hiç sanmıyorum ve beklemiyorum artık. Kişilik analizleri ve geçmiş ayrıntıları doğruydu. Bu yani...

Demeyin kızlar yaaaa bende kendimden bıktırmaya çalışıyorum o ömürlük seviyorum dediği gerçek mi diye denemek amaçlı sizde saolun çok yardımcı oldunuz kimse olumlu bişey yazmamış:=)
bazen okadar iyi bir insan diyorumki şu yorumlarda dogruluk payı oldugunu hissedince üzüldüm:=(

kızlar yuh binnazda 70 tl ye fal mı bakılıyor bundan sonra telweden baskaya baktırmam o zaman ucuz gayet 30 lira bile cok geliyordu simdi fiyatların ne kadar uctugunu görünce sok oldum

Hoş geldin özledik seni

Hoşgeldin bizde seni özledik..Nerelerdeydin?Neler yapıyorsun?Fal işini sorarsan çok azalttım kırk yılda bir bi tane olarak devam neye niçin baktırdığımı bile unuttum:)))))

Hoşbulduk aklıma gelince yazayım dedim :)) Benim fallar kısmi dönemli çıkmıştı zaten artık o kişiyle ilgilenmiyorum da. Fal baktırcak kimsem dahi yok ne güzel bir hafiflik Stresli ama dönüp baktığımda güzel muhabbetli günlerdi. Vay be aylar sonra gelip bunları yazacakmışım demek.

İyi olmana sevindim biz baristik yine ayrıldık hala buralardayız senin anlican

Biryolunvar'da Aylini ve Famayı denedim, ikisi de hayatında başkası var ama değerini anlayıp ondan ayrılınca sana dönecek falan dediler. Hayatında biri olduğu doğru ama dönecek oldugunu sanmıyorum. Aynı tarzda dönüp senin kıymetini özel olduğunu anlayıp geri dönecek denilen arkadaşlar da var sanırım forumda. Bu tarz konuşup da dedikleri çıkan oldu mu acaba? Herkese mi böyle diyorlar anlamadım :/

Aaa zehrina kızz imojin bile değişmemiş
yazmayı unutmuşum benım hayatımsa çok şey değişti iş buldum yeni biri var ama bu sefer bu yeniyi fal olaylarına hiç bulaştırmamaya karar verdim
bakalım falsız süreç nasıl işliyor bunu merak ediyorum

Arada uğramak güzel ara ara selamlaşalım:))Okadar ayı birlikte geçirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…