Sen dediklerimizi dikkate al bence :) kendini teslim etme ve sınırını çiz. Bazılarının sevgisi sadece ele geçirene kadardır, ikiniz beklentilerinizi dile getirirken kararlar alırken bi bakmışsın kontrolü o eline almış bunları ölçüp tart mutlaka. Her terazi bir değildir belki ama sonradan pişman olmamak adına öyle biri olup olmadığını iyice gözlemlersen iyi edersin:) 5 parmagın 5i bir degil bizimki sadece tavsiye iste:)Demeyin kızlar yaaaa bende kendimden bıktırmaya çalışıyorum o ömürlük seviyorum dediği gerçek mi diye denemek amaçlı sizde saolun çok yardımcı oldunuz kimse olumlu bişey yazmamış:=)
bazen okadar iyi bir insan diyorumki şu yorumlarda dogruluk payı oldugunu hissedince üzüldüm:=(
Bu durumu bilen birileri olmuşmuyduHoşbulduk aklıma gelince yazayım dedim :)) Benim fallar kısmi dönemli çıkmıştı zaten artık o kişiyle ilgilenmiyorum da. Fal baktırcak kimsem dahi yok ne güzel bir hafiflikStresli ama dönüp baktığımda güzel muhabbetli günlerdi. Vay be aylar sonra gelip bunları yazacakmışım demek.
aa çok şaşırdım hayırlı olsun. asker nofrost gitti mi yani artık :)Aaa zehrina kızz imojin bile değişmemiş
yazmayı unutmuşum benım hayatımsa çok şey değişti iş buldum yeni biri var ama bu sefer bu yeniyi fal olaylarına hiç bulaştırmamaya karar verdim
bakalım falsız süreç nasıl işliyor bunu merak ediyorum
Ah ah cok dogru yazmıssın delirtir insanı bunlar... Bide nasıl romantiklik kası
Naktaya baktırdım uzun zamandır online falı bırakmıştım kadın hisli durumu aynen anlattı çok iyi biliyor.Geleceği yazarım.Kanka bana son günlerde
Basirly Can
Basirly astrolilith
çıktı.
Nakta süper bakmış, arkadaşıma da çıktı sesli kaydını gönderdiydi bana
Durmayın baktırın diyorum:)
Tellwenakta hangi sitede?
Nakta 2 konuda patladı bende. Birde Ağustos'ta bir tarih verdi çıkarsa yazarım. Anda da pek iyi değildi.Naktada gelecek çıkan var mı ?
Alexe ne baktırmıştın canım?naktayı mı denesem yoksa alexe bir daha mı atsam? bana basirly de alex le eftelya cıktı tarihleriyle alex bilmiş. can çıkmadı.
ask falı atmısım cnmAlexe ne baktırmıştın canım?
Neye göre veriyorlar canım krediyi bende isterim :))Binnaz 150 kredi hediye vermiş, resmen günaha davet bu.
Bilmiyorum ki, bir bakayım dedim 150 kredi olmuş nedense. :)Neye göre veriyorlar canım krediyi bende isterim :))
Fal atınca ve özellikle falcı hakkında yorum yapınca kredi yüklüyorlar. Bide aylık 50 tl baktırınca sanırım. Ben bunları her yaptığımda bayağı kredi geliyordu. Tabi atacak falcı yok o sitede.Neye göre veriyorlar canım krediyi bende isterim :))
Sen dediklerimizi dikkate al bence :) kendini teslim etme ve sınırını çiz. Bazılarının sevgisi sadece ele geçirene kadardır, ikiniz beklentilerinizi dile getirirken kararlar alırken bi bakmışsın kontrolü o eline almış bunları ölçüp tart mutlaka. Her terazi bir değildir belki ama sonradan pişman olmamak adına öyle biri olup olmadığını iyice gözlemlersen iyi edersin:) 5 parmagın 5i bir degil bizimki sadece tavsiye iste:)
aa çok şaşırdım hayırlı olsun. asker nofrost gitti mi yani artık :)
basirly dediğinz nerede alex nerede bende baktırıcambu akex hangi sitede peki? geysuyla paralel mi konuştu alex?
basirly dediğinz nerede alex nerede bende baktırıcam
buldum basirlyi sen baktırmısmıydın kaçırdım sanırım baktırdıgını söylediysen de alexin yorumlarını da okudum simdi denemeye niyetlendim ama ne baktırsamBasirly app kanka sitesi yok. google storeda bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?