Binnaz Abla

Sen dediklerimizi dikkate al bence :) kendini teslim etme ve sınırını çiz. Bazılarının sevgisi sadece ele geçirene kadardır, ikiniz beklentilerinizi dile getirirken kararlar alırken bi bakmışsın kontrolü o eline almış bunları ölçüp tart mutlaka. Her terazi bir değildir belki ama sonradan pişman olmamak adına öyle biri olup olmadığını iyice gözlemlersen iyi edersin:) 5 parmagın 5i bir degil bizimki sadece tavsiye iste:)

Bu durumu bilen birileri olmuşmuydu

aa çok şaşırdım hayırlı olsun. asker nofrost gitti mi yani artık :)

Ah ah cok dogru yazmıssın delirtir insanı bunlar... Bide nasıl romantiklik kası
Kanka bana son günlerde

Basirly Can
Basirly astrolilith

çıktı.
Nakta süper bakmış, arkadaşıma da çıktı sesli kaydını gönderdiydi bana
Durmayın baktırın diyorum:)
Naktaya baktırdım uzun zamandır online falı bırakmıştım kadın hisli durumu aynen anlattı çok iyi biliyor.Geleceği yazarım.

naktayı mı denesem yoksa alexe bir daha mı atsam? bana basirly de alex le eftelya cıktı tarihleriyle alex bilmiş. can çıkmadı.

Neye göre veriyorlar canım krediyi bende isterim :))
Fal atınca ve özellikle falcı hakkında yorum yapınca kredi yüklüyorlar. Bide aylık 50 tl baktırınca sanırım. Ben bunları her yaptığımda bayağı kredi geliyordu. Tabi atacak falcı yok o sitede.

Evet o adamdada bunu hissettim ele geçirene dek sevıyor bence zaten ben sınır çizdikçe o bıkmaya başladı bile onun sevgi bombardımananına karşılık veremedim aynını istiyorlar ne tuhaflar... bende dedımki kafana silah mı dayadım beni seb diye dedim...

aa çok şaşırdım hayırlı olsun. asker nofrost gitti mi yani artık :)

Ayyy canım ya beni ne kadar duygulandırdın hatırlaman ne güzel hepimiz, zor ve bekleyiş sürecimizi burda geçirmiştik o günleri unutmamış demekki..
asker nfrost um hala kalbimin efendisi ama beni o son ekişine kalbim dayanamaZken Allah bu teraziyi ansızın karşıma çıkardı hersey çok ama çok hızlı gelişti ben sadece akışa teslim oldum Fal bile atmadım ask erimlede 1aydır hiç konuşmadım her falda yaza onunlaydım.. üstelik bu yeni yi kimse görmedi sadece taksim deki toprak kısmen boyle bi adamdan bahsetmişti.... ama kalbimin Reisi hâlâ askerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…