Bizde seni öptük canım :))Selam herkeslere ,
mesajları tek tek alıntılayamıyorum. Okudum hemen yazıp kaçıçam... BYV Aylin ve Fama'yı soran arkadaş...
2'sini de geç... Bilhassa Fama... Hayatında ya da aranızda başka biri var, ama sonra yine sana dönecek demediği bir avuç insanız şurada...
Her 2 'side patladı. Bir de soruda trip atarlar...
Alex'i soran arkadaş. Tastamam boş 1 yorumdu... Neyse ki para vermemiştim... Ama bana çıktı diyen arkadaşlar oldu. Basirly başlığında daha fazla detay bulabilirsiniz... Bir cümlesi var ki hala gülerim hatırladıkça... Tatliştir ama...
Evet Derin'in bende de bildiği şeyler oldu.. Ekim'deki yorumunda dediği şeyleri bugünlerde yaşıyorum...
Nehir'e sanırım 10 kez filan gittim.İlk falları çıkmıştı... Son 4-5 falında gördüğü hiç birşey olmayınca ahhhh dedim bunu da tükettik... Ve bingo... Çok gecikmeli çıkıyor... Derin'de bende çok gecikmeli çıkıyor.
Fal alem diyen arkadaş... Bir Gizem ve Banu'yu bilirim...2. side patladı...
Öpüyorum hepinizi mutlu olasıcalar...
Selam herkeslere ,
mesajları tek tek alıntılayamıyorum. Okudum hemen yazıp kaçıçam... BYV Aylin ve Fama'yı soran arkadaş...
2'sini de geç... Bilhassa Fama... Hayatında ya da aranızda başka biri var, ama sonra yine sana dönecek demediği bir avuç insanız şurada...
Her 2 'side patladı. Bir de soruda trip atarlar...
Alex'i soran arkadaş. Tastamam boş 1 yorumdu... Neyse ki para vermemiştim... Ama bana çıktı diyen arkadaşlar oldu. Basirly başlığında daha fazla detay bulabilirsiniz... Bir cümlesi var ki hala gülerim hatırladıkça... Tatliştir ama...
Evet Derin'in bende de bildiği şeyler oldu.. Ekim'deki yorumunda dediği şeyleri bugünlerde yaşıyorum...
Nehir'e sanırım 10 kez filan gittim.İlk falları çıkmıştı... Son 4-5 falında gördüğü hiç birşey olmayınca ahhhh dedim bunu da tükettik... Ve bingo... Çok gecikmeli çıkıyor... Derin'de bende çok gecikmeli çıkıyor.
Fal alem diyen arkadaş... Bir Gizem ve Banu'yu bilirim...2. side patladı...
Öpüyorum hepinizi mutlu olasıcalar...
derin mailden bakıyor sanırım canım ya da facebooktan, emin değilim ama nehir binnazdaderim ve nehir nerde bakıyor? derine atasım geldi şuan?
Nehirin tam adi nedir sitedederin mailden bakıyor sanırım canım ya da facebooktan, emin değilim ama nehir binnazda
Nehirin tam adi nedir sitede
700 krediye mi bakiyorNehir ateşoğlu
700 krediye mi bakiyor
Evet Nehir cidden pahalı bence de...70 tl olmuş uçmuş
Binnaz uçtu iyice zaten
derin mailden bakıyor sanırım canım ya da facebooktan, emin değilim ama nehir binnazda
vay be 2013 den sonra ilkkez zeusun bir falının çıktğını duydumÇıkan fal haberi: Fal sepeti Zeus'un şubat ayında söylediği ama benim ihtimal vermediğim bir konu meğer doğruymuş. Duydum öyleymiş cidden. Kadının ilk katina falı çok iyiydi ama ikinci attığım kahvesi kötüydü. Diğer çıkan Binnaz Nehirin son falı: eski sevgilimin engellediğim halde bir şekilde bana ulaşacağını söyledi ertesi gün aradı adam,birde hane içinde hararetli konuşmalar olacak dedi abimin eşi sayesinde yaptık malesef. İnşallah asıl dedikleri de olur dinimiz amin.
Vallahi çıktı bende şaşkınım. Şubatta katina attım Ve kartlara göre yorumlamış. Ekstra bir his Yok bana kalırsa. Anlamlarına tek tek baktım çünkü. Ben öyle kartlar seçmişimki geleceğime cuk oturmuş. İkincide kahve baktırdım çok kötüydü.vay be 2013 den sonra ilkkez zeusun bir falının çıktğını duydum
ben baktırdığımda 20 tl idi700 krediye mi bakiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?