Binnaz Abla

Selam herkeslere ,

mesajları tek tek alıntılayamıyorum. Okudum hemen yazıp kaçıçam... BYV Aylin ve Fama'yı soran arkadaş...
2'sini de geç... Bilhassa Fama... Hayatında ya da aranızda başka biri var, ama sonra yine sana dönecek demediği bir avuç insanız şurada...
Her 2 'side patladı. Bir de soruda trip atarlar...
Alex'i soran arkadaş. Tastamam boş 1 yorumdu... Neyse ki para vermemiştim... Ama bana çıktı diyen arkadaşlar oldu. Basirly başlığında daha fazla detay bulabilirsiniz... Bir cümlesi var ki hala gülerim hatırladıkça... Tatliştir ama...
Evet Derin'in bende de bildiği şeyler oldu.. Ekim'deki yorumunda dediği şeyleri bugünlerde yaşıyorum...
Nehir'e sanırım 10 kez filan gittim.İlk falları çıkmıştı... Son 4-5 falında gördüğü hiç birşey olmayınca ahhhh dedim bunu da tükettik... Ve bingo... Çok gecikmeli çıkıyor... Derin'de bende çok gecikmeli çıkıyor.
Fal alem diyen arkadaş... Bir Gizem ve Banu'yu bilirim...2. side patladı...
Öpüyorum hepinizi mutlu olasıcalar...

Bizde seni öptük canım :))

derim ve nehir nerde bakıyor? derine atasım geldi şuan?

Kizlar binnazda önerebilceginiz kim var geleceği tutturan veya cok cok iyiydi dediginiz uygun fiyatli.. cok ihtiyacim var

ya binnaz napmıs öyle ya 200 hediye kredim var hesapta coktandır girmediğim icin nehire fal atarım dedim 500 kredi almak bile epey bir tutuyor gercekten inanamıyorum..

70 tl olmuş uçmuş
Binnaz uçtu iyice zaten
Evet Nehir cidden pahalı bence de...
İndirimlerde kredi alıp atıyorum.
Binnazda... yarı fiyatına geliyor .. alırken de Enpara kart kullanıyorum %10 iade veriyor bir sonraki aya.. aylık kredi hediyesi filan derken 30 tl ye kurtarıyorum... yoksa cidden yüksek benim içinde...

Ben sezgi candana baktirmak istiyorum. Cok kisiye cikmis. Ama dediginizbgibi cok yüksek fiyat

vay be 2013 den sonra ilkkez zeusun bir falının çıktğını duydum

vay be 2013 den sonra ilkkez zeusun bir falının çıktğını duydum
Vallahi çıktı bende şaşkınım. Şubatta katina attım Ve kartlara göre yorumlamış. Ekstra bir his Yok bana kalırsa. Anlamlarına tek tek baktım çünkü. Ben öyle kartlar seçmişimki geleceğime cuk oturmuş. İkincide kahve baktırdım çok kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…