kızlar yeni ilişkim için de fal atmalımıyım sizce adam biraz anormal oldugu için merak edıyorum bıryandanda fal atmasam neler olur dıyorum burda oyle falcılar dıydukki anı bile bilemeyen çekiniyor insan yaaa napsam
Bence cozemeyecegin bir sorunla karsi karsiya degilsen, diyalogunda sorun yoksa, sana hayatiyla kendisiyle ilgili dogru soyledigine inaniyorsan aklini gonlunu beraberce dinle. Fazla kaptirmadan kendini temkinli git ve fal baktirip kendini yonlendirme. Gercekten olacagi bilen falci olsa hadi neyse. Yolunda gidebilecek bir iliskiyi riske etme belki atmasyon bir olumsuzluk duyup bence. Ani yasa gonlunce. Hersey guzel olur umarim.kızlar yeni ilişkim için de fal atmalımıyım sizce adam biraz anormal oldugu için merak edıyorum bıryandanda fal atmasam neler olur dıyorum burda oyle falcılar dıydukki anı bile bilemeyen çekiniyor insan yaaa napsam
Neden kii ilişki olumsuz etkilenirse diye mi??İlişkiniz varken fal atmayın.
Fal sonuçta doğruluğunu bilmediğimiz bir şey. Kötü bir falcıya denk gelip doğru olmayan şeyler duyunca ilişkide karşı tarafı boşa yanlış konuma itebiliyoruz maalesef. O yüzden zararlı bence.Neden kii ilişki olumsuz etkilenirse diye mi??
Kizlaar evleneceğimiz kişiyi ruyada girmek icin elma kabugunu yarim elmayla aynayi bir posete koyup yastigin altina mı koycakmisiz? Tam bilmiyorum bazi yerlerde yüksek yere asin diyolar birde kac ihlas kac fatiha okuycaz bilen varmi bu uygulamayi?
İlişkiniz varken fal atmayın.
Bence cozemeyecegin bir sorunla karsi karsiya degilsen, diyalogunda sorun yoksa, sana hayatiyla kendisiyle ilgili dogru soyledigine inaniyorsan aklini gonlunu beraberce dinle. Fazla kaptirmadan kendini temkinli git ve fal baktirip kendini yonlendirme. Gercekten olacagi bilen falci olsa hadi neyse. Yolunda gidebilecek bir iliskiyi riske etme belki atmasyon bir olumsuzluk duyup bence. Ani yasa gonlunce. Hersey guzel olur umarim.
Neden kii ilişki olumsuz etkilenirse diye mi??
Benim b arkadasim universite doneminde yapmisti. Ruyasinda beyaz sacli yat sahibi bir adam vardi. Ya demistik cok gec evlenecek ya da yasi gecgin biriyle evlenecek. Her ikisi de olmadi. Ruyayla alakasi olmayan biriyle evlendi. Hala evliler.Bence yapma böyle bir şey. İyi değildir ya
Bosver surpriz olsun sakladiklariöyle yapcam inşallah teşekkür ederim
Birazcık sakladığı şeyler olabilceğini düşünüyorum da onu öğrenmek istedim ama yapmamk lazım atmasyon bi Olumsuz luga kurban gidebilirim
Benim b arkadasim universite doneminde yapmisti. Ruyasinda beyaz sacli yat sahibi bir adam vardi. Ya demistik cok gec evlenecek ya da yasi gecgin biriyle evlenecek. Her ikisi de olmadi. Ruyayla alakasi olmayan biriyle evlendi. Hala evliler.
Ben yeni uyeyim ama hizli basladimkızlar eski üyeler için bence alarmlar çalıyor artık falı azaltma evresine geçmiş olmanız lazımdı..yeni üyelere lafım yok
Merhaba hoşgeldin bende senin gibi yeni üyeyim burayi uzaktan takip ediyordum binnazda, fal sepetinde, fal alemde bir çok fal baktirdim sonuç umutlandigimla kaldım fal saplantı gibi bir şey bence ama baktiriyorumSelam kızlar, araniza yeni katildim, donem dönem bunaluma girip fallara sariyirum. Bundan 3 yil once fal sepeti ve binnaz ablada ciddi paralar harcadim. Milyarlar yani 6 ay lik bir bunalimim vardi ve gunde en az 10 fal baktirdim o yuzden tum falcilara baktirdim. Bana tek tek fal sepeti ve binnaz abla falcilarini sorabilirsiniz, kim ne dedi cikti mi cikmadi mi kopya mi degil mi size yazacagim. Bu ara yine fala sardim ama cok yuksek ucrerler sadece kemal devrime baktirdim 70 tl icime oturdu bir haftadir icimden atamadim. Verdigim paraya acidim. Simdi 15 tl lik falcılara baslayacagim oneriniz var mi yeni falcilardan?
kemal can abi iletişim için verdiği tarih 1 veya 2 deda cikti esas olay çıkmadı verdiği vadenin üzerinden çok zaman geçti bir daha baktirmam 70 çokÇıkan oldu mu hiç peki
Selam kızlar, araniza yeni katildim, donem dönem bunaluma girip fallara sariyirum. Bundan 3 yil once fal sepeti ve binnaz ablada ciddi paralar harcadim. Milyarlar yani 6 ay lik bir bunalimim vardi ve gunde en az 10 fal baktirdim o yuzden tum falcilara baktirdim. Bana tek tek fal sepeti ve binnaz abla falcilarini sorabilirsiniz, kim ne dedi cikti mi cikmadi mi kopya mi degil mi size yazacagim. Bu ara yine fala sardim ama cok yuksek ucrerler sadece kemal devrime baktirdim 70 tl icime oturdu bir haftadir icimden atamadim. Verdigim paraya acidim. Simdi 15 tl lik falcılara baslayacagim oneriniz var mi yeni falcilardan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?