Binnaz Abla

Bosver surpriz olsun sakladiklari sorsan bilecek falci garantisi olsa neyse... Halimize baksana kapi kapi geziyoruz.

Bu seferki adamın çok fazla sakladığı şeyi olduğunu düşünüyorum tam baktırmam gereken zamanda aslında baktırmıyorum hata mı yapıyorum şöyle ki adamın dolandırıcı çıkması bile muhtemel gıtmem lazım dıyorum ama etik bi falcı bulsam gıtcem adam tehlikeli olabılır ogrenmm lazım

Sen simdi benim de kafami karistirdin dolandirici falan? ... Ama sozum yine ayni sen simdi sana dolandirici diyen bir falci ciksa inanacaksin ama ya falci sadece senin suphelerini hissediyorsa... Bence arastirma falan yapmaya calis daha mantikli. Fal olayi malum

Hosbuldum kizlar Acik soylemem gerekirse binnaz abla da fali cikan 3 kisi var bana bunlardan ilki bilge özdoğru su an 70 tl olmus o yuzden gonderemiyorum. İkincisi muge aydin tarihler tutmadi ama dediklerini bizzat yasadim. 3. Esma sultan bu kadin yeni daha ucuz diye denedim. Yakin gelecekte olacaklari bildi, uzun vade icin bekliyorum. Falsepeti nesibe ona cok sik baktirdim uzun gelecek degil yakin gelecekte cok dogru yönlendirmeler yapti ve dogru. Tellwe de asmara gecmisi iyi bildi. Nakta nin bazi dediklerine yakın seyler yasadim. Zamazona bir soru sormystum olumsuz dedi ve oyle oldu. Bu saydiklarimin disindakilerden birsey cikmadi gercek olsun sanal olsun istanbulda gitmedigim fal gondermedigim falci yok. Hersey psikolojimizin bozuklugundan oluyor, fal gonderdikce rahatliyoruz. Bu arada taksimde falcilar sokagindaki tum falcilara tek tek gittim hepsi fiyasko bir tanesi de bir seyi bilseydi bilen olmadi. Bu arada bir ara kozyataginda bir kafede medyum mehmet diye birine gitmistim. Takir takir yazmisti bana kağıda herseyi simdi onu ariyirum o kafeden gitmis bukan varsa yazsin lutfen cafenin adini hatırlayamadim su an hatirlarsam yazacagim

Nakta ile ilgili detay verebilir misin sakincasi yoksa kucuk seyler mi yoksa asil baktigin konuyla ilgili mi? VErdigi vadede cikti mi yani aslinda o merak ettigim. Anda iyi miydi sende b de basta enerji tuttu mu? Bende anda cok iyiydid e gelecegi cok merak ediyorum.

Canim soyke soyliyeyim tarihler tutmadi o ayri. Soyle ornek vereyim anlasilir olsun. Sevgilim donecek mi dedim , onsan bir haber alacaksin su an eli kolu bagli engeli var dedi evet oyleydi. Haber aldim ve eski sevgilisine dönmek zorunda kalmis kiz hamile cunku

Anı bilen tek Geysu var bende, illa atmak istiyorsan denemediysen önerebilirim.

Arkadaşlar merhaba ben telwe topiğinde yazıyordum. Ancak binnaz abladan hediye kredi gelicek 3 gün sonra. Önereceğiniz falcılar var mı? Not edeceğim.

Hehh bende buyuzden gıdemedim işte çünkü kafamda dolandırıcılık tan aldatmaya kadar bisürü şey var ve çoğu falcı düşünce okuyor bunları onun davranışları olarak görüp bana yansıtabilir..
ohalde bilinçaltını harbi okuyan sağlam bi falcı gerek...

evet öyle diyorlar sanırım en iyisi o..
Geysu bende tutmadi. Bende nakta dir karsi tarafi kitap gibi okuyan. Kendi konusma tarziyla hem de, ama sende tutmayabilir o yuzden var olan iliskini zedeleme riski var yani olumsuz b sey duyup

Ben falsepeti sitesinde baktiriyorum o sitede karsi tarafin dusuncesini okuyan nesibe var ve emre dinc de oyle

tesekkur ederim kızlar bende baktırmamaya karar verdim ama sözümü bozarsam aklımda olucak... kimine iyi olan kimine kötü çıkıyor.. en iyisi inceldiği yerden kopsun... zaten bu gidişle öyle olucak gibi limoniyiz..

Mrb canim muge aydina kahve mi katina mi baktrmistin ve dedigi tarihten ne kadar zaman sonra gerceklesti? Ben kahve baktrmstm temmuz da bir sene olacak dedgi bir olay cikti gibi oldu ama tam netlesmedi desem daha dogru sonuca baglnmadi yani

Neden kii ilişki olumsuz etkilenirse diye mi??

Yani ne gerek var ki ilişkideyken eğer büyük soru işaretlerin yoksa fal baktırmaya. Soru işaretin varsa dahi bunu fallarda değil beraber olduğun adamdan öğrenirsin zaten. Hadi sıkıntılı anlarımızı anlıyorum sarıyoruz da halihazırda ilişki varken baktırmanın manası yok bence. Biraz akışta yaşamak lazım. Fallar sadece kafa karıştırır ilişki varken ve yanlış da yönlendirebilir.

Gebzedeki falcının adfesini ya da telefonunu bana da atar mısın?

selam kızlar bende bir şeyler yazmak istedim, suana kadar eski sevgilimle kafayı yediğim icin son zamanlar baktırdığım butun fallarda sadece onu sordum, anlık durum olarak sezgi,geysu neredeyse 3 ay arayla baktırmama rağmen aynı cümlelerle durumu anlatmışlar, bir ara acaba beraber mi falı yorumladılar diye düsündüm.. Sezgiyi her seferinde darladım verdiği cevap adamın bana dönmeyeceği ama mevcut ilişkisinde de artık bir takım hosuna gitmeyen seyler olduğunu ilişkide karsı tarafın cok sevip cok üzerine düştüğünü gösterir sekildeydi kesin net ayrılık gördü onlar icin de ama tarih vermedi. Geysuya baktırdığımda ayrılık sebebimizi ilişkimizin ne kadar sürdüğünü kavga nedenlerimize kadar bildi suanki ilişkisindeki kızın görüntüsünü tarif etti ve bana sezgiyle hemen hemen aynı seyleri söyledi , bu konuda değil ama baska bir adamla gelecekle ilgili söyledikleri cıkmadı. Eski sevgilim ve suanki sevgilisinin büyük bir kavgasını görmüştü geçmişte gercekten de büyük bir kavga ettiklerini sosyal medya üzerinden öğrendim enteresan..

Tabi ki de iflah olmaz bir fal manyağı oldugumdan en son bir arkadasımın annesine baktırdım, hani bazı insanların öteki alemle iletişimi vardır ya öyle biri,bu tarz seylerle uğrasır. Kendisi de yine geysu ve sezgiyle birebir aynı cümleleri kurdu sanırım anlık durumda bu kadar kişinin birebir aynı seyleri söylemesi artık tesadüf olamaz diye düsünüyorum..
Anlık olanlar doğrudur heralde resmen sağlamasını yapmış oldum, artık falları bırakabilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…