Bosver surpriz olsun sakladiklarisorsan bilecek falci garantisi olsa neyse... Halimize baksana kapi kapi geziyoruz.
Sen simdi benim de kafami karistirdin dolandirici falan? ... Ama sozum yine ayni sen simdi sana dolandirici diyen bir falci ciksa inanacaksin ama ya falci sadece senin suphelerini hissediyorsa... Bence arastirma falan yapmaya calis daha mantikli. Fal olayi malumBu seferki adamın çok fazla sakladığı şeyi olduğunu düşünüyorum tam baktırmam gereken zamanda aslında baktırmıyorum hata mı yapıyorum şöyle ki adamın dolandırıcı çıkması bile muhtemel gıtmem lazım dıyorum ama etik bi falcı bulsam gıtcem adam tehlikeli olabılır ogrenmm lazım
Nakta ile ilgili detay verebilir misin sakincasi yoksa kucuk seyler mi yoksa asil baktigin konuyla ilgili mi? VErdigi vadede cikti mi yani aslinda o merak ettigim. Anda iyi miydi sende b de basta enerji tuttu mu? Bende anda cok iyiydid e gelecegi cok merak ediyorum.Hosbuldum kizlar Acik soylemem gerekirse binnaz abla da fali cikan 3 kisi var bana bunlardan ilki bilge özdoğru su an 70 tl olmus o yuzden gonderemiyorum. İkincisi muge aydin tarihler tutmadi ama dediklerini bizzat yasadim. 3. Esma sultan bu kadin yeni daha ucuz diye denedim. Yakin gelecekte olacaklari bildi, uzun vade icin bekliyorum. Falsepeti nesibe ona cok sik baktirdim uzun gelecek degil yakin gelecekte cok dogru yönlendirmeler yapti ve dogru. Tellwe de asmara gecmisi iyi bildi. Nakta nin bazi dediklerine yakın seyler yasadim. Zamazona bir soru sormystum olumsuz dedi ve oyle oldu. Bu saydiklarimin disindakilerden birsey cikmadi gercek olsun sanal olsun istanbulda gitmedigim fal gondermedigim falci yok. Hersey psikolojimizin bozuklugundan oluyor, fal gonderdikce rahatliyoruz. Bu arada taksimde falcilar sokagindaki tum falcilara tek tek gittim hepsi fiyasko bir tanesi de bir seyi bilseydi bilen olmadi. Bu arada bir ara kozyataginda bir kafede medyum mehmet diye birine gitmistim. Takir takir yazmisti bana kağıda herseyi simdi onu ariyirum o kafeden gitmis bukan varsa yazsin lutfen cafenin adini hatırlayamadim su an hatirlarsam yazacagim
Anı bilen tek Geysu var bende, illa atmak istiyorsan denemediysen önerebilirim.Bu seferki adamın çok fazla sakladığı şeyi olduğunu düşünüyorum tam baktırmam gereken zamanda aslında baktırmıyorum hata mı yapıyorum şöyle ki adamın dolandırıcı çıkması bile muhtemel gıtmem lazım dıyorum ama etik bi falcı bulsam gıtcem adam tehlikeli olabılır ogrenmm lazım
Arkadaşlar merhaba ben telwe topiğinde yazıyordum. Ancak binnaz abladan hediye kredi gelicek 3 gün sonra. Önereceğiniz falcılar var mı? Not edeceğim.
Gümüş üye veya altın üye olunca her ay hediye kredi veriyoNasil hediye kredi alabiliyoruz?
Sen simdi benim de kafami karistirdin dolandirici falan? ... Ama sozum yine ayni sen simdi sana dolandirici diyen bir falci ciksa inanacaksin ama ya falci sadece senin suphelerini hissediyorsa... Bence arastirma falan yapmaya calis daha mantikli. Fal olayi malum
Anı bilen tek Geysu var bende, illa atmak istiyorsan denemediysen önerebilirim.
Geysu bende tutmadi. Bende nakta dir karsi tarafi kitap gibi okuyan. Kendi konusma tarziyla hem de, ama sende tutmayabilir o yuzden var olan iliskini zedeleme riski var yani olumsuz b sey duyupevet öyle diyorlar sanırım en iyisi o..
Hehh bende buyuzden gıdemedim işte çünkü kafamda dolandırıcılık tan aldatmaya kadar bisürü şey var ve çoğu falcı düşünce okuyor bunları onun davranışları olarak görüp bana yansıtabilir..
ohalde bilinçaltını harbi okuyan sağlam bi falcı gerek...
gümüş üye altın üye nasıl olunuyor onlarGümüş üye veya altın üye olunca her ay hediye kredi veriyo
Mrb canim muge aydina kahve mi katina mi baktrmistin ve dedigi tarihten ne kadar zaman sonra gerceklesti? Ben kahve baktrmstm temmuz da bir sene olacak dedgi bir olay cikti gibi oldu ama tam netlesmedi desem daha dogru sonuca baglnmadi yaniHosbuldum kizlar Acik soylemem gerekirse binnaz abla da fali cikan 3 kisi var bana bunlardan ilki bilge özdoğru su an 70 tl olmus o yuzden gonderemiyorum. İkincisi muge aydin tarihler tutmadi ama dediklerini bizzat yasadim. 3. Esma sultan bu kadin yeni daha ucuz diye denedim. Yakin gelecekte olacaklari bildi, uzun vade icin bekliyorum. Falsepeti nesibe ona cok sik baktirdim uzun gelecek degil yakin gelecekte cok dogru yönlendirmeler yapti ve dogru. Tellwe de asmara gecmisi iyi bildi. Nakta nin bazi dediklerine yakın seyler yasadim. Zamazona bir soru sormystum olumsuz dedi ve oyle oldu. Bu saydiklarimin disindakilerden birsey cikmadi gercek olsun sanal olsun istanbulda gitmedigim fal gondermedigim falci yok. Hersey psikolojimizin bozuklugundan oluyor, fal gonderdikce rahatliyoruz. Bu arada taksimde falcilar sokagindaki tum falcilara tek tek gittim hepsi fiyasko bir tanesi de bir seyi bilseydi bilen olmadi. Bu arada bir ara kozyataginda bir kafede medyum mehmet diye birine gitmistim. Takir takir yazmisti bana kağıda herseyi simdi onu ariyirum o kafeden gitmis bukan varsa yazsin lutfen cafenin adini hatırlayamadim su an hatirlarsam yazacagim
Neden kii ilişki olumsuz etkilenirse diye mi??
Gebzedeki falcının adfesini ya da telefonunu bana da atar mısın?Kızlar bende dışarda yüzyüzede baktırıota bılen oldu... tel de de yardımcı olurmu bılmıyorum.. su yıldıznama ve kahve bakıyor.. su ve yıldıznamesı pahalı bence baktırdım mı dersenız evet:) ama kahvede de ıyı o uygun 50 tl ... onerırmıyım dedıgını dedıgı tarıhte yasadım .. ama gebzede oturuyor. Kahveyı de yalvar yakar gecen gece aglama krızındeyken telden baktı yalan yok ben samımıyetı kurdum.. istermısınıx bılemem. Daha dogrusu burdan nosun vermeme ızın verırmı onu bıle bılmıyorum. Gebzede olan varsa yuzyuze gıdebılır ... denk mi geldı yoksa ıyımı bıldı orası elbette net degıl.. barıştıgımozda gıtmıştım be olur dıye arsıx ben barışmışsın ne gıdıyın hala falla dımı işte donuncede tekrar gıdermı korkusundan falcı dolandım. Ayrılık var yine 45 gun demıştı aynen yaaa dedıgı gıbı oldı.. o gunlerde dedıgı 3 sey daha oldu burdan yazamam özel bıraz ama bılemedım... aslında yazmıcaktım cunku ruhum zaten bıttık bı de burdan yok reklam yok arkadasın trıplerını ınanın cekemem.. elımde mendıl bı ınstagram bı face an ve an takıpten beynım donmuş durumda. 4 kg verdım 17 gunde dönüpte tekrar bıtmesi daha zormuşyıllarca bekledım barıştık 10 gunde gıttı gene (((( genr gelicek dıyenler var.. hüma, ceren aydın, saraylı, bu gebzedeki kadın,asenat 10 hafta dedı ama ıskanbıl bakmıştı ki iskanbılını cok sevmedım,, nehır, elif ışık,arada baktırdıgım arkım var parasoz o.. bakalım cıkarsa yazarımm... ayyy hiçç iyi degılımmm alışmıştım yokluguna şimdi geldı tam mutluluk cıglıgı atarken içime kactı sesımmm.. Allahım yardım etsın hepımızeee ınanınn aşk acısından çürüdümm. 3 sene sonra dönsün bekle hop başladıgın yere don he eskıden düşman gibiydi suan ark olarak konuşuyorux
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?