Aynen doğru haklısın canımYani ne gerek var ki ilişkideyken eğer büyük soru işaretlerin yoksa fal baktırmaya. Soru işaretin varsa dahi bunu fallarda değil beraber olduğun adamdan öğrenirsin zaten. Hadi sıkıntılı anlarımızı anlıyorum sarıyoruz da halihazırda ilişki varken baktırmanın manası yok bence. Biraz akışta yaşamak lazım. Fallar sadece kafa karıştırır ilişki varken ve yanlış da yönlendirebilir.
selam kızlar bende bir şeyler yazmak istedim, suana kadar eski sevgilimle kafayı yediğim icin son zamanlar baktırdığım butun fallarda sadece onu sordum, anlık durum olarak sezgi,geysu neredeyse 3 ay arayla baktırmama rağmen aynı cümlelerle durumu anlatmışlar, bir ara acaba beraber mi falı yorumladılar diye düsündüm.. Sezgiyi her seferinde darladım verdiği cevap adamın bana dönmeyeceği ama mevcut ilişkisinde de artık bir takım hosuna gitmeyen seyler olduğunu ilişkide karsı tarafın cok sevip cok üzerine düştüğünü gösterir sekildeydi kesin net ayrılık gördü onlar icin de ama tarih vermedi. Geysuya baktırdığımda ayrılık sebebimizi ilişkimizin ne kadar sürdüğünü kavga nedenlerimize kadar bildi suanki ilişkisindeki kızın görüntüsünü tarif etti ve bana sezgiyle hemen hemen aynı seyleri söyledi , bu konuda değil ama baska bir adamla gelecekle ilgili söyledikleri cıkmadı. Eski sevgilim ve suanki sevgilisinin büyük bir kavgasını görmüştü geçmişte gercekten de büyük bir kavga ettiklerini sosyal medya üzerinden öğrendim enteresan..
Tabi ki de iflah olmaz bir fal manyağı oldugumdan en son bir arkadasımın annesine baktırdım, hani bazı insanların öteki alemle iletişimi vardır ya öyle biri,bu tarz seylerle uğrasır. Kendisi de yine geysu ve sezgiyle birebir aynı cümleleri kurdu sanırım anlık durumda bu kadar kişinin birebir aynı seyleri söylemesi artık tesadüf olamaz diye düsünüyorum..
Anlık olanlar doğrudur heralde resmen sağlamasını yapmış oldum, artık falları bırakabilirim..
Canim verdigi tarihten bir yil sonra gerceklesti. Katina baktirmistimMrb canim muge aydina kahve mi katina mi baktrmistin ve dedigi tarihten ne kadar zaman sonra gerceklesti? Ben kahve baktrmstm temmuz da bir sene olacak dedgi bir olay cikti gibi oldu ama tam netlesmedi desem daha dogru sonuca baglnmadi yani
Anladim canim tesekkur ederm:)bekleyeym bakalim sonuc ne olacakCanim verdigi tarihten bir yil sonra gerceklesti. Katina baktirmistim
Bendede sezgi demişti ilk falında bu kızla yürümeyecek dedi ikinci faldada farklı bi kız vardı onlada olmayacak dedi ikiside olmadı bi tek bu dedikleri çıktı diğerleri olmadı anı gerçekten iyi biliyoselam kızlar bende bir şeyler yazmak istedim, suana kadar eski sevgilimle kafayı yediğim icin son zamanlar baktırdığım butun fallarda sadece onu sordum, anlık durum olarak sezgi,geysu neredeyse 3 ay arayla baktırmama rağmen aynı cümlelerle durumu anlatmışlar, bir ara acaba beraber mi falı yorumladılar diye düsündüm.. Sezgiyi her seferinde darladım verdiği cevap adamın bana dönmeyeceği ama mevcut ilişkisinde de artık bir takım hosuna gitmeyen seyler olduğunu ilişkide karsı tarafın cok sevip cok üzerine düştüğünü gösterir sekildeydi kesin net ayrılık gördü onlar icin de ama tarih vermedi. Geysuya baktırdığımda ayrılık sebebimizi ilişkimizin ne kadar sürdüğünü kavga nedenlerimize kadar bildi suanki ilişkisindeki kızın görüntüsünü tarif etti ve bana sezgiyle hemen hemen aynı seyleri söyledi , bu konuda değil ama baska bir adamla gelecekle ilgili söyledikleri cıkmadı. Eski sevgilim ve suanki sevgilisinin büyük bir kavgasını görmüştü geçmişte gercekten de büyük bir kavga ettiklerini sosyal medya üzerinden öğrendim enteresan..
Tabi ki de iflah olmaz bir fal manyağı oldugumdan en son bir arkadasımın annesine baktırdım, hani bazı insanların öteki alemle iletişimi vardır ya öyle biri,bu tarz seylerle uğrasır. Kendisi de yine geysu ve sezgiyle birebir aynı cümleleri kurdu sanırım anlık durumda bu kadar kişinin birebir aynı seyleri söylemesi artık tesadüf olamaz diye düsünüyorum..
Anlık olanlar doğrudur heralde resmen sağlamasını yapmış oldum, artık falları bırakabilirim..
hem onlar hemde kızla ilgili arasındaki anlık durumu ve ilişkileriyle ilgili söyledikleri tuttuGeysu eski sevgilin dönmeyecek mi dedi? O mu cikti
sezgi bana baslarda bu kızla suanda mutlu ve huzurlu sen kendi hayatına bak derken sonra fallarda sürec ve gidişatla ilgili ya bunların arası bozulmaya baslamıs seninki kıza asık oldugunu sanmış ama asık değil yeni yeni düsüyo kafasına falan dedi sonraki fallarda da hep üzgünüm ne sen ne de o kızın kaderinde yoksunuz, cok üzgünüm bu adam sana dönmeyecek ama o kızla da yapamayacak dedi. Kız daha cok seven bağlanmış taraf olarak cıktı dedi , gercekten de kız sürekli mutluyuz diyip ilişkisini orada burada göze sokmak ister gibi paylasırken adamın hiç bir sosyal medya hesabında kıza ait en ufak bir şey bile yok sanki gizlemek istiyor yada emin olana kadar bekliyormus gibi ..Bendede sezgi demişti ilk falında bu kızla yürümeyecek dedi ikinci faldada farklı bi kız vardı onlada olmayacak dedi ikiside olmadı bi tek bu dedikleri çıktı diğerleri olmadı anı gerçekten iyi biliyo
Merhaba geysunun falı vadesinde mi tuttu sarkma oldu muhem onlar hemde kızla ilgili arasındaki anlık durumu ve ilişkileriyle ilgili söyledikleri tuttu
canım anlık durum diyorum suanki durumu bildi yani gelecekle ilgili bir tahmin değil,bunlar tuttu o yuzden vadesinde yada sarkma oldu diyemem geysunun falları genelde anında değil vadeli cıktığı olmus buradaki kişilere beni baskasıyla sevgili yapmıstı mesela sana yazacak demişti cocukla hala konusmuyoruz o tutmadı mesela, ama eski sevgilimin suanki ilişkisini falan olanı bildi kızın görünüsünü ve bas harfini meselaMerhaba geysunun falı vadesinde mi tuttu sarkma oldu mu
teşekkürler bende de geysu anda iyiydi ama malum sonuç bekliyorum vade sarkti ama umarım er geç çıkarcanım anlık durum diyorum suanki durumu bildi yani gelecekle ilgili bir tahmin değil,bunlar tuttu o yuzden vadesinde yada sarkma oldu diyemem geysunun falları genelde anında değil vadeli cıktığı olmus buradaki kişilere beni baskasıyla sevgili yapmıstı mesela sana yazacak demişti cocukla hala konusmuyoruz o tutmadı mesela, ama eski sevgilimin suanki ilişkisini falan olanı bildi kızın görünüsünü ve bas harfini mesela
ben de ayrılmalarını bekliyorum fal paralarıma yazık valla bi ayrılsalar da vatan millet kurtulsateşekkürler bende de geysu anda iyiydi ama malum sonuç bekliyorum vade sarkti ama umarım er geç çıkar
geysu ya mı baktırsam acaba eger düşünce okumuyorsa ona baktırcam ama düşüncemizi karşı tarafın düşüncesi olarak okumuyor deilmi kızlar çünkü ben dayanamıyorum devamlı yalan soyluyor gibi hissediyorum bunu gerceği öğrenmem lazım Geysu yu varmı artıran hem kredimde var
İşte anı biliyor sadece o an mutlu ama ileri bi kaç ay sonra arası bozulcağını göremiyo çok net görüyorum demişti dönüş için bana zaman sarkmasınıda geçti benim olmaz artıksezgi bana baslarda bu kızla suanda mutlu ve huzurlu sen kendi hayatına bak derken sonra fallarda sürec ve gidişatla ilgili ya bunların arası bozulmaya baslamıs seninki kıza asık oldugunu sanmış ama asık değil yeni yeni düsüyo kafasına falan dedi sonraki fallarda da hep üzgünüm ne sen ne de o kızın kaderinde yoksunuz, cok üzgünüm bu adam sana dönmeyecek ama o kızla da yapamayacak dedi. Kız daha cok seven bağlanmış taraf olarak cıktı dedi , gercekten de kız sürekli mutluyuz diyip ilişkisini orada burada göze sokmak ister gibi paylasırken adamın hiç bir sosyal medya hesabında kıza ait en ufak bir şey bile yok sanki gizlemek istiyor yada emin olana kadar bekliyormus gibi ..
Benleyken her yerde paylaşım yapıp ilişkisini bi gazeteye ilan vermediği kalmıştı..
Birinin yalan söyleyip söylemediğinin cevabını fallarda aramayın. Çünkü gerçekten bunun kesin cevabını alacağınızın garantisi yok. Belki diyecek ki hayır yalan söylemiyor, başkası da diyecek evet yalan söylüyor. Siz de bunları baz alarak adam hakkında fikir edineceksiniz. Onun yerine adamın davranışlarını yaklaşımını baz alın, daha sağlıklı olur.
Falları bu kadar önemsememek lazım. Hepimiz sıkıntılı evrelerde fala sarıyoruz ancak gerçeği fallarda bulacağımızı sanmak yanlış olur.
geysuya tarot mu atayım kahve migeysuya mutlaka ayda 1 atarım kahve veya tarot. ama dedikleri gibi anı görüyor. bence zaten genelde an merak edilir. gelecek için hiçbiri tam tutturamıyor. ama gidişatı biliyor geysu. inş böyle devam eder. ve tüm dedikleri çıksın lütfen. amin.
ben tarotunu daha çok beğenmeye başladımgeysuya tarot mu atayım kahve mi
geysuya mutlaka ayda 1 atarım kahve veya tarot. ama dedikleri gibi anı görüyor. bence zaten genelde an merak edilir. gelecek için hiçbiri tam tutturamıyor. ama gidişatı biliyor geysu. inş böyle devam eder. ve tüm dedikleri çıksın lütfen. amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?