Binnaz Abla

Aynen doğru haklısın canım

Geysu eski sevgilin dönmeyecek mi dedi? O mu cikti

Mrb canim muge aydina kahve mi katina mi baktrmistin ve dedigi tarihten ne kadar zaman sonra gerceklesti? Ben kahve baktrmstm temmuz da bir sene olacak dedgi bir olay cikti gibi oldu ama tam netlesmedi desem daha dogru sonuca baglnmadi yani
Canim verdigi tarihten bir yil sonra gerceklesti. Katina baktirmistim

Bendede sezgi demişti ilk falında bu kızla yürümeyecek dedi ikinci faldada farklı bi kız vardı onlada olmayacak dedi ikiside olmadı bi tek bu dedikleri çıktı diğerleri olmadı anı gerçekten iyi biliyo

Bendede sezgi demişti ilk falında bu kızla yürümeyecek dedi ikinci faldada farklı bi kız vardı onlada olmayacak dedi ikiside olmadı bi tek bu dedikleri çıktı diğerleri olmadı anı gerçekten iyi biliyo
sezgi bana baslarda bu kızla suanda mutlu ve huzurlu sen kendi hayatına bak derken sonra fallarda sürec ve gidişatla ilgili ya bunların arası bozulmaya baslamıs seninki kıza asık oldugunu sanmış ama asık değil yeni yeni düsüyo kafasına falan dedi sonraki fallarda da hep üzgünüm ne sen ne de o kızın kaderinde yoksunuz, cok üzgünüm bu adam sana dönmeyecek ama o kızla da yapamayacak dedi. Kız daha cok seven bağlanmış taraf olarak cıktı dedi , gercekten de kız sürekli mutluyuz diyip ilişkisini orada burada göze sokmak ister gibi paylasırken adamın hiç bir sosyal medya hesabında kıza ait en ufak bir şey bile yok sanki gizlemek istiyor yada emin olana kadar bekliyormus gibi ..
Benleyken her yerde paylaşım yapıp ilişkisini bi gazeteye ilan vermediği kalmıştı..

Merhaba geysunun falı vadesinde mi tuttu sarkma oldu mu
canım anlık durum diyorum suanki durumu bildi yani gelecekle ilgili bir tahmin değil,bunlar tuttu o yuzden vadesinde yada sarkma oldu diyemem geysunun falları genelde anında değil vadeli cıktığı olmus buradaki kişilere beni baskasıyla sevgili yapmıstı mesela sana yazacak demişti cocukla hala konusmuyoruz o tutmadı mesela, ama eski sevgilimin suanki ilişkisini falan olanı bildi kızın görünüsünü ve bas harfini mesela

teşekkürler bende de geysu anda iyiydi ama malum sonuç bekliyorum vade sarkti ama umarım er geç çıkar

geysu ya mı baktırsam acaba eger düşünce okumuyorsa ona baktırcam ama düşüncemizi karşı tarafın düşüncesi olarak okumuyor deilmi kızlar çünkü ben dayanamıyorum devamlı yalan soyluyor gibi hissediyorum bunu gerceği öğrenmem lazım Geysu yu varmı artıran hem kredimde var

Birinin yalan söyleyip söylemediğinin cevabını fallarda aramayın. Çünkü gerçekten bunun kesin cevabını alacağınızın garantisi yok. Belki diyecek ki hayır yalan söylemiyor, başkası da diyecek evet yalan söylüyor. Siz de bunları baz alarak adam hakkında fikir edineceksiniz. Onun yerine adamın davranışlarını yaklaşımını baz alın, daha sağlıklı olur.

Falları bu kadar önemsememek lazım. Hepimiz sıkıntılı evrelerde fala sarıyoruz ancak gerçeği fallarda bulacağımızı sanmak yanlış olur.

İşte anı biliyor sadece o an mutlu ama ileri bi kaç ay sonra arası bozulcağını göremiyo çok net görüyorum demişti dönüş için bana zaman sarkmasınıda geçti benim olmaz artık bende bir kez Daha baktırcam anı bildiği için :)

Çok haklısın aslında canım ilişkiyi riske atmamak lazım yüzde elli şans var zaten evet veya hayır olarak......
sadece bir olay oldu ben uzattım benım onun bana yalan soyledıgını dusundugumden dolayı bir konuda benden birşey gizledi...
yani içim çok daraldı şöyle anlatayım işim çıktı hastaneye gıdıyorum demişti ben inanmamıştım ogun buyuk bi kavga etmiştik bu sefer gercekten hastaneye düşmüş bana söylememiş yanlış anlarım diye Olay bu ve ben çok sabırsızım

geysuya mutlaka ayda 1 atarım kahve veya tarot. ama dedikleri gibi anı görüyor. bence zaten genelde an merak edilir. gelecek için hiçbiri tam tutturamıyor. ama gidişatı biliyor geysu. inş böyle devam eder. ve tüm dedikleri çıksın lütfen. amin.

geysuya tarot mu atayım kahve mi

An da herkes iyi demiş zaten bana bitek an lazim teyit edebilir miyiz bilemiyorum birde hemen bakabiliyor mu acaba anda yanılmıyorsa senin düşüncelerin bu karşı tarafın düşüncesi şu diye ayırıyorsa baktırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…