merhaba, geysuya baktırdığım bir sürü fal var, baktırma niyetin varsa kendi fallarımdan birini sana yollayabilirim, fikir alman açısından iyi olur. tarzını görüp bakıp baktırmama kararını verebilirsin. anda iyi evet ama "yanılmıyorsa" diyemeyiz, elbette yanıldığı şeyler oluyor. enerjisinin hiç tutmadığı ve alakasız fallar gönderdiği kişiler de oluyordur mesela tabi ki. kaldı ki enerjisinin tuttuğu insanlarda bile bilemediği, yanıldığı, göremediği şeyler çok olmuştur. baktıracaksan da çok fazla bir şey beklememeni öneririm. bir de hemen bakmıyor, attığım gün yorumladığına hiç denk gelmedim :) yoğun değilse genelde 1-2 gün sonra yorum alıyorum. ama şu an yoğunmuş mesela, duvarında yazıyor, atarsan bikaç gün beklersinAn da herkes iyi demiş zaten bana bitek an lazim teyit edebilir miyiz bilemiyorum birde hemen bakabiliyor mu acaba anda yanılmıyorsa senin düşüncelerin bu karşı tarafın düşüncesi şu diye ayırıyorsa baktırırım
kemal devriiiimm 5lira olsa 5 lirama acırım inanamıyorum 70 lira ne demek yaSelam kızlar, araniza yeni katildim, donem dönem bunaluma girip fallara sariyirum. Bundan 3 yil once fal sepeti ve binnaz ablada ciddi paralar harcadim. Milyarlar yani 6 ay lik bir bunalimim vardi ve gunde en az 10 fal baktirdim o yuzden tum falcilara baktirdim. Bana tek tek fal sepeti ve binnaz abla falcilarini sorabilirsiniz, kim ne dedi cikti mi cikmadi mi kopya mi degil mi size yazacagim. Bu ara yine fala sardim ama cok yuksek ucrerler sadece kemal devrime baktirdim 70 tl icime oturdu bir haftadir icimden atamadim. Verdigim paraya acidim. Simdi 15 tl lik falcılara baslayacagim oneriniz var mi yeni falcilardan?
geysuya tarot mu atayım kahve mi
An da herkes iyi demiş zaten bana bitek an lazim teyit edebilir miyiz bilemiyorum birde hemen bakabiliyor mu acaba anda yanılmıyorsa senin düşüncelerin bu karşı tarafın düşüncesi şu diye ayırıyorsa baktırırım
Handeyi ben de çok severim okadar tatlı bir insan ki. Ama dediği hiçbir şey zamanında çıkmamıştı, an da Harika olsa da. Sana dedikleri çıkıyor mu Hande nin? Ve geysu çıkıyor mu sana?ikisi de farketmiyor tarot veya kahve. ama ben kahve atıyorum son zamanlar hep. sen kendini bilirsin. hangisinde daha cok enerjin tutuyosa onu at. ben beşiktaştaki falcım handeye se hep kahve baktırıyorum. daha cok mesele çıkıyor. daha uzun sürüyor sanki.
hemen bakmıyor. falsa genelde 7-8 kişi bekliyor. ben duvaeına yazıyorum sorutorum birazdan fal atıcam. kaç güne gelir. ona göre baktırıcam diyorum mesela. o da söylüyor. geysu aylık veya haftalık danışmak için harika bir falcı bence. birkaç ayda bir de handeye gidiyorum. fal işimi görüyor 2si. 3-5 ayda bir de yetere giderim karşı tarafa tarot bakar çok iyi. benim bu kadar. en sevdiklerim bunlar.
ben baktirdim anda iyiydi vade yaz aylari dedi yani acik kapıSevdar avaz a baktiran var mı pembeci gibi geldi sanki birazcik
geysu biraz nazlı cok geç bakıyor ama her seferinde beklediğime değmiş dedirtiyor şimdi bir daha baktırıcamikisi de farketmiyor tarot veya kahve. ama ben kahve atıyorum son zamanlar hep. sen kendini bilirsin. hangisinde daha cok enerjin tutuyosa onu at. ben beşiktaştaki falcım handeye se hep kahve baktırıyorum. daha cok mesele çıkıyor. daha uzun sürüyor sanki.
hemen bakmıyor. falsa genelde 7-8 kişi bekliyor. ben duvaeına yazıyorum sorutorum birazdan fal atıcam. kaç güne gelir. ona göre baktırıcam diyorum mesela. o da söylüyor. geysu aylık veya haftalık danışmak için harika bir falcı bence. birkaç ayda bir de handeye gidiyorum. fal işimi görüyor 2si. 3-5 ayda bir de yetere giderim karşı tarafa tarot bakar çok iyi. benim bu kadar. en sevdiklerim bunlar.
merhaba, geysuya baktırdığım bir sürü fal var, baktırma niyetin varsa kendi fallarımdan birini sana yollayabilirim, fikir alman açısından iyi olur. tarzını görüp bakıp baktırmama kararını verebilirsin. anda iyi evet ama "yanılmıyorsa" diyemeyiz, elbette yanıldığı şeyler oluyor. enerjisinin hiç tutmadığı ve alakasız fallar gönderdiği kişiler de oluyordur mesela tabi ki. kaldı ki enerjisinin tuttuğu insanlarda bile bilemediği, yanıldığı, göremediği şeyler çok olmuştur. baktıracaksan da çok fazla bir şey beklememeni öneririm. bir de hemen bakmıyor, attığım gün yorumladığına hiç denk gelmedim :) yoğun değilse genelde 1-2 gün sonra yorum alıyorum. ama şu an yoğunmuş mesela, duvarında yazıyor, atarsan bikaç gün beklersin
Handeyi ben de çok severim okadar tatlı bir insan ki. Ama dediği hiçbir şey zamanında çıkmamıştı, an da Harika olsa da. Sana dedikleri çıkıyor mu Hande nin? Ve geysu çıkıyor mu sana?
Ben yine bir handeye uğramam lazım ya :) bu dediğin kahintürk avcılar tarafında nerede ne karara bakıyor? Çok iyi miydi yani değer mi?bazı şeyleri erken çıksa da birçok şeyi geç çıkıyor handenin. anı çok iyi bilir. dedikleri bazen baya gecikmeli de olsa çıkar. çıkmayanlar da oluyor ufak tefek ama o tamamen benim fikir değiştirmemden kaynaklı. geysuda hep anı baz aldıgım için dedikleri çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum canım. birkaç ay içinde eğer dedikleri olmazsa sadece anda iyi demektir. hande, yeter ve geysudsn çok memnunum şimdilik. birkez de kahintürk belgin kostağa baktırdım. baya pahalıydı ama avcılar tarafında. evinde bakan şu meşhur istihbaratla çalışan kadın. o da handeyle paralel gidince tamam dedim olcak dedikleri kesin.
Ben yine bir handeye uğramam lazım ya :) bu dediğin kahintürk avcılar tarafında nerede ne karara bakıyor? Çok iyi miydi yani değer mi?
Tamamdır handeye birlikte gidelim :))onu da bi arkadaşa 5 yıl önce dedikleri harfiyyen çıktı diye gitmiştim. adres olarak değil de telefon olarak ulaşıyorsun. hayret ettirdi bana. 1 saat sürdü. çok fazla isim tahminini yapıyor o kısım biraz uzun sürüp canınızı sıkıyor ama söylediği hrşey doğruydu. kadın baya iyi. pahalı olduğu için yılda 1 kere giderim en fazla.
tatilden döneyim handeye ben de gidicem ya ♡ çok seviyoruz birbirimizi karşılıklı. haftaya da yetere gidicem benim malla aram açık şuan. bi soriyim bakim verdiğim dersler koymuş mu..
Evet medyumselena@hotmail.comMrb medyum selena nin maili değişti mi acaba bi türlü ulasamadim yazdım medyumselena bu sekilde değil mi arkadaslar
Mail attım ama cvp vermedi bu ara fal bakmıyor mu yakın zamanda baktitan var mı acaba?
Ben mayis sonu baktırmıştımMail attım ama cvp vermedi bu ara fal bakmıyor mu yakın zamanda baktitan var mı acaba?
Tsk ederim cvp yazmayinca değişti diye dusundüm size fali çıktı miBen mayis sonu baktırmıştım
maille hiç fal baktirmadim kabul ederse hesap numarasıni mı gönderiyorBen mayis sonu baktırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?