Binnaz Abla

merhaba, geysuya baktırdığım bir sürü fal var, baktırma niyetin varsa kendi fallarımdan birini sana yollayabilirim, fikir alman açısından iyi olur. tarzını görüp bakıp baktırmama kararını verebilirsin. anda iyi evet ama "yanılmıyorsa" diyemeyiz, elbette yanıldığı şeyler oluyor. enerjisinin hiç tutmadığı ve alakasız fallar gönderdiği kişiler de oluyordur mesela tabi ki. kaldı ki enerjisinin tuttuğu insanlarda bile bilemediği, yanıldığı, göremediği şeyler çok olmuştur. baktıracaksan da çok fazla bir şey beklememeni öneririm. bir de hemen bakmıyor, attığım gün yorumladığına hiç denk gelmedim :) yoğun değilse genelde 1-2 gün sonra yorum alıyorum. ama şu an yoğunmuş mesela, duvarında yazıyor, atarsan bikaç gün beklersin

Kızlar binnazda fal baktirdim vade hazirandı ki ben haziran ayını zor bekledim
bir tarafım olmaz diyordu bir tarafım ister istemez umut ediyordu tekrar fal attim şimdi vade ağustos oldu yok bu fallarla bir şey olmaz böyle devam eder gider aramak isteyen arar dönmek isteyen dönerdi..

kemal devriiiimm 5lira olsa 5 lirama acırım inanamıyorum 70 lira ne demek ya

geysuya tarot mu atayım kahve mi

ikisi de farketmiyor tarot veya kahve. ama ben kahve atıyorum son zamanlar hep. sen kendini bilirsin. hangisinde daha cok enerjin tutuyosa onu at. ben beşiktaştaki falcım handeye se hep kahve baktırıyorum. daha cok mesele çıkıyor. daha uzun sürüyor sanki.

hemen bakmıyor. falsa genelde 7-8 kişi bekliyor. ben duvaeına yazıyorum sorutorum birazdan fal atıcam. kaç güne gelir. ona göre baktırıcam diyorum mesela. o da söylüyor. geysu aylık veya haftalık danışmak için harika bir falcı bence. birkaç ayda bir de handeye gidiyorum. fal işimi görüyor 2si. 3-5 ayda bir de yetere giderim karşı tarafa tarot bakar çok iyi. benim bu kadar. en sevdiklerim bunlar.

Handeyi ben de çok severim okadar tatlı bir insan ki. Ama dediği hiçbir şey zamanında çıkmamıştı, an da Harika olsa da. Sana dedikleri çıkıyor mu Hande nin? Ve geysu çıkıyor mu sana?

geysu biraz nazlı cok geç bakıyor ama her seferinde beklediğime değmiş dedirtiyor şimdi bir daha baktırıcam

Çok tesekkur ederim canim evet bana özelden yolla lütfen çooook sevinirim bana yalnız an lazım gelecek istemiyorum zaten iki gün içinde sevgilimle bi ilerleme olmazsa baktıracağım sen at canım beklıyorum ben bu gidişle baktırcam çünkü

Handeyi ben de çok severim okadar tatlı bir insan ki. Ama dediği hiçbir şey zamanında çıkmamıştı, an da Harika olsa da. Sana dedikleri çıkıyor mu Hande nin? Ve geysu çıkıyor mu sana?

bazı şeyleri erken çıksa da birçok şeyi geç çıkıyor handenin. anı çok iyi bilir. dedikleri bazen baya gecikmeli de olsa çıkar. çıkmayanlar da oluyor ufak tefek ama o tamamen benim fikir değiştirmemden kaynaklı. geysuda hep anı baz aldıgım için dedikleri çıktı mı çıkmadı mı bilmiyorum canım. birkaç ay içinde eğer dedikleri olmazsa sadece anda iyi demektir. hande, yeter ve geysudsn çok memnunum şimdilik. birkez de kahintürk belgin kostağa baktırdım. baya pahalıydı ama avcılar tarafında. evinde bakan şu meşhur istihbaratla çalışan kadın. o da handeyle paralel gidince tamam dedim olcak dedikleri kesin.

Ben yine bir handeye uğramam lazım ya :) bu dediğin kahintürk avcılar tarafında nerede ne karara bakıyor? Çok iyi miydi yani değer mi?

Ben yine bir handeye uğramam lazım ya :) bu dediğin kahintürk avcılar tarafında nerede ne karara bakıyor? Çok iyi miydi yani değer mi?

onu da bi arkadaşa 5 yıl önce dedikleri harfiyyen çıktı diye gitmiştim. adres olarak değil de telefon olarak ulaşıyorsun. hayret ettirdi bana. 1 saat sürdü. çok fazla isim tahminini yapıyor o kısım biraz uzun sürüp canınızı sıkıyor ama söylediği hrşey doğruydu. kadın baya iyi. pahalı olduğu için yılda 1 kere giderim en fazla.
tatilden döneyim handeye ben de gidicem ya ♡ çok seviyoruz birbirimizi karşılıklı. haftaya da yetere gidicem benim malla aram açık şuan. bi soriyim bakim verdiğim dersler koymuş mu..

Tamamdır handeye birlikte gidelim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…