bu kahinturk un numarasini verebilirmisin acaba?onu da bi arkadaşa 5 yıl önce dedikleri harfiyyen çıktı diye gitmiştim. adres olarak değil de telefon olarak ulaşıyorsun. hayret ettirdi bana. 1 saat sürdü. çok fazla isim tahminini yapıyor o kısım biraz uzun sürüp canınızı sıkıyor ama söylediği hrşey doğruydu. kadın baya iyi. pahalı olduğu için yılda 1 kere giderim en fazla.
tatilden döneyim handeye ben de gidicem ya ♡ çok seviyoruz birbirimizi karşılıklı. haftaya da yetere gidicem benim malla aram açık şuan. bi soriyim bakim verdiğim dersler koymuş mu..
Aynenmaille hiç fal baktirmadim kabul ederse hesap numarasıni mı gönderiyor
Fal bakmak istemedigi kişilerde mi var
Ne kadardi ucret? Yakinda mi baktirdin? Bana yanit yazmamisti su fali istedigimde.Yok hesap numarası atıyor ona yatırıyorsunuz
Tamamdır handeye birlikte gidelim :))
Nakta ya abone oldum neredeyse. Cok merak ediyorum gelecegi nasil diye. Ne zaman baktirdin ve soyledigi seyler verdigi zamanlarda mi cikti? Ve olmasini beklemedigin halde cikti oyle mi?Ben Nakta hakkında çok olumsuzdum enerjisini beğenmemiştim ama sonradan kadının dediği şeyler bir bir çıktı çok şaşkınım. Yeni biriyle ilgili isim söylemişti çıktı, anlık durumda karşı tarafın hayatında biri olduğunu bildi, ancak asıl sorduğum soru için 2 aylık bir müddet verdi bakalım çıkacak mı. Reklam olduğunu düşünerek attığıma çok pişman olmuştum ama bir baktım hiç bir falcının bilemediklerini bildi, pembe tablocu değilmiş kesinlikle, gerçekten şaşkınım
Chitra vadesi de bekliyorum :) patladi mi fali?Chitra olayı bildi ama fal konusunda vasat buluyorum kendisini bunu da belirtmek istedim
Bana 17-18 gün sonra hayatına yeni biri girecek dedi isim enerisi aldığını söyledi ve dediği gibi biriyle tanıştım vadesi bir hafta falan sarktı sanırım :) Asıl sordugum konu ile ilgili de anlık durumu çok iyi başka bir kız oldugunu bildi, sana 2 ay sonra yazacak dedi Temmuz dedi bakalım o da tutacak mı :)Nakta ya abone oldum neredeyse. Cok merak ediyorum gelecegi nasil diye. Ne zaman baktirdin ve soyledigi seyler verdigi zamanlarda mi cikti? Ve olmasini beklemedigin halde cikti oyle mi?
Chitra da doğru analizde bulundu ancak Nakta kadar ayrıntılı değildi biraz geride kalıyor :)Chitra vadesi de bekliyorum :) patladi mi fali?
Tesekkurler yanitin icin.Chitra da doğru analizde bulundu ancak Nakta kadar ayrıntılı değildi biraz geride kalıyor :)
ben ona hiç baktirmadim adını çokça sitede duyuyorum ama su falinNe kadardi ucret? Yakinda mi baktirdin? Bana yanit yazmamisti su fali istedigimde.
Geysu telve fal -ben fal sepetinde Alex baktirdim iyi biri yardimci olmaya çalışıyor ama dediği olmadıGeysu hangi sitede fal bakiyor? Bir de su hande dediginiz kisiye nasil ulaşırım kızlar?
hande beşiktaşta nerede?ikisi de farketmiyor tarot veya kahve. ama ben kahve atıyorum son zamanlar hep. sen kendini bilirsin. hangisinde daha cok enerjin tutuyosa onu at. ben beşiktaştaki falcım handeye se hep kahve baktırıyorum. daha cok mesele çıkıyor. daha uzun sürüyor sanki.
hemen bakmıyor. falsa genelde 7-8 kişi bekliyor. ben duvaeına yazıyorum sorutorum birazdan fal atıcam. kaç güne gelir. ona göre baktırıcam diyorum mesela. o da söylüyor. geysu aylık veya haftalık danışmak için harika bir falcı bence. birkaç ayda bir de handeye gidiyorum. fal işimi görüyor 2si. 3-5 ayda bir de yetere giderim karşı tarafa tarot bakar çok iyi. benim bu kadar. en sevdiklerim bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?