Binnaz Abla

bu kahinturk un numarasini verebilirmisin acaba?

Ben Nakta hakkında çok olumsuzdum enerjisini beğenmemiştim ama sonradan kadının dediği şeyler bir bir çıktı çok şaşkınım. Yeni biriyle ilgili isim söylemişti çıktı, anlık durumda karşı tarafın hayatında biri olduğunu bildi, ancak asıl sorduğum soru için 2 aylık bir müddet verdi bakalım çıkacak mı. Reklam olduğunu düşünerek attığıma çok pişman olmuştum ama bir baktım hiç bir falcının bilemediklerini bildi, pembe tablocu değilmiş kesinlikle, gerçekten şaşkınım

Nakta ya abone oldum neredeyse. Cok merak ediyorum gelecegi nasil diye. Ne zaman baktirdin ve soyledigi seyler verdigi zamanlarda mi cikti? Ve olmasini beklemedigin halde cikti oyle mi?

Nakta ya abone oldum neredeyse. Cok merak ediyorum gelecegi nasil diye. Ne zaman baktirdin ve soyledigi seyler verdigi zamanlarda mi cikti? Ve olmasini beklemedigin halde cikti oyle mi?
Bana 17-18 gün sonra hayatına yeni biri girecek dedi isim enerisi aldığını söyledi ve dediği gibi biriyle tanıştım vadesi bir hafta falan sarktı sanırım :) Asıl sordugum konu ile ilgili de anlık durumu çok iyi başka bir kız oldugunu bildi, sana 2 ay sonra yazacak dedi Temmuz dedi bakalım o da tutacak mı :)

Chitra da doğru analizde bulundu ancak Nakta kadar ayrıntılı değildi biraz geride kalıyor :)
Tesekkurler yanitin icin.
Belki benim baktirma tarzimdan dolayi ben ikisini de begenirim ve genelde ayni dogrultudalar. Sadece chitra daha benden tarafli benim yapacaklarim vs gibi yorumluyor. Nakta'ya da ask kartlarinda hep karsi tarafi soruyorum. Bende de ciksin umarim.
Klasik fal duami da ekliyorum hemen : Herkesin fallarindaki guzel seyler ciksin, olumsuzlar patlasin. Herkesin gonlune gore olsun hersey.

Kızlar selamlar, fal sepeti alex ve emre dinc e baktirdim. An konusunda beni sasirttilar gelecek icin.cikar mi bilmiyirum. Alex ve emre dince baktirip gelecek icin dedikleri tutan var mi?
Gecen gun binnazabladaki esma sultana katina baktirdim ucuz diye bana olumsuz konustu ama dediklerini bugun yasadim.
Fal sepeti eylule kahve ve telwede zamazona gizli alem fali yolladim. Bekliyirum sonucu paylasacagim.

Medyum mehmet kozyatagi ambiance kafeden.nereye gecti bilen var mi?

Kızlar doğum günüm için hediye kredi yüklemişler bana 16,5 tl'm var, kime baktırmamı önerirsiniz kahvede? Nadiren baktırıyorum, iyi birine baktırayım. :)

hande beşiktaşta nerede?
geysuya artık haftada bir baktıracağım nerdeyse kendime zor engel oluyorum. handeye gidersem bir alternatifim olmuş, farklı bir insana gitmiş olurum en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…