Esma sultan a ne zaman baktirmistin?Kızlar selamlar, fal sepeti alex ve emre dinc e baktirdim. An konusunda beni sasirttilar gelecek icin.cikar mi bilmiyirum. Alex ve emre dince baktirip gelecek icin dedikleri tutan var mi?
Gecen gun binnazabladaki esma sultana katina baktirdim ucuz diye bana olumsuz konustu ama dediklerini bugun yasadim.
Fal sepeti eylule kahve ve telwede zamazona gizli alem fali yolladim. Bekliyirum sonucu paylasacagim.
Medyum mehmet kozyatagi ambiance kafeden.nereye gecti bilen var mi?
Esma sultan a ne zaman baktirmistin?[/QUOT
Bugun cikani net soyledi oyle mi? Kusura bakma cok soruyorum amaCumartesi gecesi baktirdim
canım binnaz da yakalayabilirsen umit yanarida deniyebilirsin anda iyi 15 tl reklam olarak algılanmasındaBugun cikani net soyledi oyle mi? Kusura bakma cok soruyorum ama
Canım üstüne kredi alırsan Nehir iyidir ama çok pahalı. 70 tl gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ben beğendim falını. Tabi henüz çıkan bir şey yok ama anlık olarak her şeyi döktü. Bu arada doğum günün kutlu olsun :)Kızlar doğum günüm için hediye kredi yüklemişler bana 16,5 tl'm var, kime baktırmamı önerirsiniz kahvede? Nadiren baktırıyorum, iyi birine baktırayım. :)
Canım üstüne kredi alırsan Nehir iyidir ama çok pahalı. 70 tl gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Ben beğendim falını. Tabi henüz çıkan bir şey yok ama anlık olarak her şeyi döktü. Bu arada doğum günün kutlu olsun :)
O zaman Efsun Aksoy'u dene cnm. Fena değildi bende. Diğer beğenilen falcılarla ortak söylediği şeyler de vardı. Fiyatı da uygun.Ovv o kadar veremem ya bütçem müsait değil. Ehehe çok teşekkür ederim geçti üstünden 1-2 hafta ama ben de yeni gördüm yüklediklerini :)
Bari binnaz a dadanmayayim diyordum. Hic baktirmadim ama tellwe de cok para harcadim. Simdi fal atmaya calistim ama paypal olmasina ragmen kabul etmedi. Yurtdisi odemeye acik degil mi acaba bilen var mi?canım binnaz da yakalayabilirsen umit yanarida deniyebilirsin anda iyi 15 tl reklam olarak algılanmasında
hiç bilmiyorum ama telefona yuklediginde dil seçeneği sunuyor illaki yurt dışı vardır ayrıca benim paralar daha cok binnazda gittiBari binnaz a dadanmayayim diyordum. Hic baktirmadim ama tellwe de cok para harcadim. Simdi fal atmaya calistim ama paypal olmasina ragmen kabul etmedi. Yurtdisi odemeye acik degil mi acaba bilen var mi?
Kendime alinti yaptim. Odeme paypal da sorun oluyordu, ama google odemesi Kabul oldu. Allah sonumu hayir etsin. Binnaz`a da basliyorum... Aklinizda oneriniz varsa cekinmeyin cikan fali meshur olanBari binnaz a dadanmayayim diyordum. Hic baktirmadim ama tellwe de cok para harcadim. Simdi fal atmaya calistim ama paypal olmasina ragmen kabul etmedi. Yurtdisi odemeye acik degil mi acaba bilen var mi?
binnazda fal fiyatları çok uçuk aslında daha önceleri böyle değildi sanki her dedikleri çıkıyor anlık bilseler yeter diyoruz bence 15 lik baktir falcinin yorumlarını oku istersen gerçi her falcinin yorumları şahane süper diye abartılı yorumlar varKendime alinti yaptim. Odeme paypal da sorun oluyordu, ama google odemesi Kabul oldu. Allah sonumu hayir etsin. Binnaz`a da basliyorum... Aklinizda oneriniz varsa cekinmeyin cikan fali meshur olan
fiyati düşük ama anda iyi olan geçenlerde attım elfin demet deniyebilirsinKendime alinti yaptim. Odeme paypal da sorun oluyordu, ama google odemesi Kabul oldu. Allah sonumu hayir etsin. Binnaz`a da basliyorum... Aklinizda oneriniz varsa cekinmeyin cikan fali meshur olan
uygulamayi indirdim oyle daha kolay olacak diye.. Pek cok yorumcunun yaninda yildiz yok, onlar hic puan almadi demek mi kafam karisti.binnazda fal fiyatları çok uçuk aslında daha önceleri böyle değildi sanki her dedikleri çıkıyor anlık bilseler yeter diyoruz bence 15 lik baktir falcinin yorumlarını oku istersen gerçi her falcinin yorumları şahane süper diye abartılı yorumlar var
canım bu sitede falcı online sa fal yolluyorum Tümay adını duydum ama baktirmadim yıldız olmayanlar ya yeni falcı yada yorumlardan geçerli oy almamislaruygulamayi indirdim oyle daha kolay olacak diye.. Pek cok yorumcunun yaninda yildiz yok, onlar hic puan almadi demek mi kafam karisti.
Bir de en onemlisi siraya giremiyor muyuz??? Ben nasil kovalayacagim simdi falcilarin cevrimici olmasini anlamadim.
Burada arama yapinca tumay cennet ve deniz devrim buldum cikti diye yazilmis. ama listede bulamadim isimlerini.
nehire bir kez baktirdim vadesi var ama tekrar atmayi düşünüyorumEsma Sultan falim geldi. Bana aslinda tek soyledigi sey su : esin seni cok seviyor ama uzerinizde kotu enerji var. Falin devami evi tutsulemek, akik tas alip okuyup uzerimde tasimak vs gibi yapilmasi gereken seylerle dolu... Reha (Tellwe) uzerinizde buyu var deyip bir detay vermisti. Esma Sultan da ayni detayi vermis kotu enerji derken... Enteresan tabi, ama ne vade var ne gelecekle ilgili olumlu olumsuz bir sey. Sanki devam edecekken hizlica toparlamis gibi olmus. Soylediklerini yapmamin pek mumkun olmadigini belirtip, yapmazsam durumumum karanlik olup olmadigini, ve eger degilse vadeyi sordumbakalim ne diyecek.... Esma Sultan`a fal atmak isteyen olursa bana yazabilir, ozelden gecerim falimi.
Nehir Atesoglu 700 kredi diyor, burada da cok iyi anlatilmis, ama cok degil mi ya :O
Nehir 70 tl evet ama bana yakın gelecekte dahi olsa çıkan tek falcı. Beğenmeyenlerde var ama ben çok seviyorum.Esma Sultan falim geldi. Bana aslinda tek soyledigi sey su : esin seni cok seviyor ama uzerinizde kotu enerji var. Falin devami evi tutsulemek, akik tas alip okuyup uzerimde tasimak vs gibi yapilmasi gereken seylerle dolu... Reha (Tellwe) uzerinizde buyu var deyip bir detay vermisti. Esma Sultan da ayni detayi vermis kotu enerji derken... Enteresan tabi, ama ne vade var ne gelecekle ilgili olumlu olumsuz bir sey. Sanki devam edecekken hizlica toparlamis gibi olmus. Soylediklerini yapmamin pek mumkun olmadigini belirtip, yapmazsam durumumum karanlik olup olmadigini, ve eger degilse vadeyi sordumbakalim ne diyecek.... Esma Sultan`a fal atmak isteyen olursa bana yazabilir, ozelden gecerim falimi.
Nehir Atesoglu 700 kredi diyor, burada da cok iyi anlatilmis, ama cok degil mi ya :O
Merhaba sezgi candana fal baktırmak istiyorum mail adresi nedir yardımcı olurmusunuzBendede sezgi demişti ilk falında bu kızla yürümeyecek dedi ikinci faldada farklı bi kız vardı onlada olmayacak dedi ikiside olmadı bi tek bu dedikleri çıktı diğerleri olmadı anı gerçekten iyi biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?