Hep kötü haber geliyor tolincim babyster üzüldum gercektenacaba fal baktirmasak daha mi iyi olacak bu kdr fal baktiriyoruz moralimiz bozulsun doye sanki
ben hem bu oglanın peşini bırakmayı vede falı bırakmaya karar verdim başka türlü kendime gelemicem şu son 3 4 gündür mantıklı düşünmeye başladım Allah yardımcınız olsun benden bu kadar pes ediyorum, son olarak nesibeye atıcam bitircem
Canim önümüzdeki günlerde unuttirma sana bi acilim yapayim..:) bak bende merak ettim:)))
Hep kötü haber geliyor tolincim babyster üzüldum gercektenacaba fal baktirmasak daha mi iyi olacak bu kdr fal baktiriyoruz moralimiz bozulsun doye sanki
Sorma canım yaa. İnşallah sevgili falan tarzı değildir benimki genel olarak kozlara yakın davranır buda öyledir diye dua ediyorum tek
Üzme kendini hicbir erkek icin degmez. Seni seven insan sana böyle eziyet ettirmez canimm
valla kızlar ben anladım artık bu fallarda olumlu seyler dııl hep olumsuz seyler cıkıyo subatta melege baktırdıgımda bızı evlendırmıstı resmen cıkmadı ama son falında kız var dedı cıktı boyle gıderse benımde sonum psıkolog olucak
yaaa korktumm su anda bana hep dedği aynı mantıkta ılerlıyo en son fal maceremanıda onunla kapattım ztn bı hafta olcakk kızlarrr =)) ama saka gıbı banada dedı bısey yakalayabılırsın dıye rezzanda dedı aynı anda bı nesıbe melek dıyo ztn cocuğa nyse 5 senelik ilişkim valla yolarımmm omrumu yedı herıff bıde çapkınlık dedı ayyyy valla gelıyolar soldann soldann adam kac sene sonra yoldan cıktıııı =)))))saka bı yana melege gercekten guvenıyorum bana bu gune kadar hep tutarlıydı ama korkuyorum eger oyle bısey olursa benıım kımseye guvenım yok ztn(
Doğru söylüyosun da işte gönül napcaksın.
evet rezzan ablada soylemıstı ama o bıtmıs bı ılıskı demıstı ama daha yenı baslamıs bunlar bılmıyorum benım umudum yok artık
yaa uzulmee bıtanem nerden duydun sen ve sızın ılışkınız nasıl bıtmıştı uzun bı ılışkımıydı ayy allahım yaa bunlar sırf sınırımızı bozmak ıcın hayatımıza gırıyolar bende kac sene bekledım neler gectı bekledım onu yapıcam dedı bunu yapıcam dedı bekledım askere gıttı masterdı bılmemneydı sımdı bıde capkınlıgı tutarsa valla vururummm
2 yıllık ılıskımzdı 1 senedır ayrıydık aradım gene bunu yanındada kız vardı valla gerek yok bu saatten sonra artık ahımın cıkacagı gunu beklıycem
yaa valla ne kızlar varrr ellerıne takmışlar yuzuk yemedıkleri sey kalmamışş valla sınırlenıyorummmm bızdemı sans yok salakmıyızz anlamadım galıba kendımızden cok fazla ödün verıyoruz
yok yok yuzde yuz haklisin biz yaya giderken adamlar aya cikiyor benimki nefret ediyorum ondan dedigi kizla nisanlandi bana da kimse beni senin gibi sevmedi bakmadi ben bi senin yaninda huzurluyum ne guzel seymis kafanin rahat olmasi diyordu batti rahat uzulmek icin gitti uzgunmus oh olsun ohhYüz vermiyceksin bu erkeklere ... Kiymete binenler hep ezen kotu davranan kizlar oluyor iz mi birakiyolar artik ne oluyoosa bilmiyorum... Bizim gibilerde fal baktirsin dursuniste gerci bekledigim bi eski sevgilim bile yok ama.kizmayin ama kizlar siz burda acaba falda ne cikicak diye beklerken sizin adamlar coktan hayattlarindan sizi cikarmis üstüne birde yeni manita yapmis oluyorlar. Bisi derdim simdi ama burasi müsayit degil bana kizan arkadaslarda vardir elbet polenik olsunistemem ama benim görüsum bu ..
Yüz vermiyceksin bu erkeklere ... Kiymete binenler hep ezen kotu davranan kizlar oluyor iz mi birakiyolar artik ne oluyoosa bilmiyorum... Bizim gibilerde fal baktirsin dursuniste gerci bekledigim bi eski sevgilim bile yok ama.kizmayin ama kizlar siz burda acaba falda ne cikicak diye beklerken sizin adamlar coktan hayattlarindan sizi cikarmis üstüne birde yeni manita yapmis oluyorlar. Bisi derdim simdi ama burasi müsayit degil bana kizan arkadaslarda vardir elbet polenik olsunistemem ama benim görüsum bu ..
Iste bu yuzden insan farkli fallara yoneliyor su fali yumurta fali falan..ben kahveye dondum tarotu sevmiyorum hic
Bu arada cliviaxx tam kopyala yapistir fal atmis..hayqlkirikligi oldu.rumiii eh iste.ovulen kadar degil.mina yine eh iste 20kredi etmez
Galende cok basarili degil ama kotude degil.
Son hafta tellwede 100 krediden fazla harcadim.
Sonuc memnun kaldigim sadece 10kredilik iki adi duyulmqmis yeni falci..yazik oldu geri kalanq
Kafamın karışıklığından falalemdeki nalan ablaya tarot gönderdimmm. Deneyen var mı kızlar, nasıldır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?