Binnaz Abla

Hep kötü haber geliyor tolincim babyster üzüldum gercekten acaba fal baktirmasak daha mi iyi olacak bu kdr fal baktiriyoruz moralimiz bozulsun doye sanki

valla kızlar ben anladım artık bu fallarda olumlu seyler dııl hep olumsuz seyler cıkıyo subatta melege baktırdıgımda bızı evlendırmıstı resmen cıkmadı ama son falında kız var dedı cıktı boyle gıderse benımde sonum psıkolog olucak

ben hem bu oglanın peşini bırakmayı vede falı bırakmaya karar verdim başka türlü kendime gelemicem şu son 3 4 gündür mantıklı düşünmeye başladım Allah yardımcınız olsun benden bu kadar pes ediyorum, son olarak nesibeye atıcam bitircem

fallara verdıgım parayı psıkologa verseydım sımdı unutmustum kesın ya

Hep kötü haber geliyor tolincim babyster üzüldum gercekten acaba fal baktirmasak daha mi iyi olacak bu kdr fal baktiriyoruz moralimiz bozulsun doye sanki

Sorma canım yaa. İnşallah sevgili falan tarzı değildir benimki genel olarak kozlara yakın davranır buda öyledir diye dua ediyorum tek

yaaa korktumm su anda bana hep dedği aynı mantıkta ılerlıyo en son fal maceremanıda onunla kapattım ztn bı hafta olcakk kızlarrr =)) ama saka gıbı banada dedı bısey yakalayabılırsın dıye rezzanda dedı aynı anda bı nesıbe melek dıyo ztn cocuğa nyse 5 senelik ilişkim valla yolarımmm omrumu yedı herıff bıde çapkınlık dedı ayyyy valla gelıyolar soldann soldann adam kac sene sonra yoldan cıktıııı =)))))saka bı yana melege gercekten guvenıyorum bana bu gune kadar hep tutarlıydı ama korkuyorum eger oyle bısey olursa benıım kımseye guvenım yok ztn (

evet rezzan ablada soylemıstı ama o bıtmıs bı ılıskı demıstı ama daha yenı baslamıs bunlar bılmıyorum benım umudum yok artık

evet rezzan ablada soylemıstı ama o bıtmıs bı ılıskı demıstı ama daha yenı baslamıs bunlar bılmıyorum benım umudum yok artık

yaa uzulmee bıtanem nerden duydun sen ve sızın ılışkınız nasıl bıtmıştı uzun bı ılışkımıydı ayy allahım yaa bunlar sırf sınırımızı bozmak ıcın hayatımıza gırıyolar bende kac sene bekledım neler gectı bekledım onu yapıcam dedı bunu yapıcam dedı bekledım askere gıttı masterdı bılmemneydı sımdı bıde capkınlıgı tutarsa valla vururummm

2 yıllık ılıskımzdı 1 senedır ayrıydık aradım gene bunu yanındada kız vardı valla gerek yok bu saatten sonra artık ahımın cıkacagı gunu beklıycem

Yüz vermiyceksin bu erkeklere ... Kiymete binenler hep ezen kotu davranan kizlar oluyor iz mi birakiyolar artik ne oluyoosa bilmiyorum... Bizim gibilerde fal baktirsin dursuniste gerci bekledigim bi eski sevgilim bile yok ama.kizmayin ama kizlar siz burda acaba falda ne cikicak diye beklerken sizin adamlar coktan hayattlarindan sizi cikarmis üstüne birde yeni manita yapmis oluyorlar. Bisi derdim simdi ama burasi müsayit degil bana kizan arkadaslarda vardir elbet polenik olsunistemem ama benim görüsum bu ..

yaa valla ne kızlar varrr ellerıne takmışlar yuzuk yemedıkleri sey kalmamışş valla sınırlenıyorummmm bızdemı sans yok salakmıyızz anlamadım galıba kendımızden cok fazla ödün verıyoruz

ben cozdum olayi canim oyle kizlar var ki 30 kisi ile ayni anda flort eder bir kisiyle de gorunurde sevgilidir dugerleri de yedekte daha iyi firsati bulunca hemen secenek degistiror ya da zaten mevcut sevgili onu birakinca gider yedeklerden birine bu kizlar ask acisi da cekmez ve bu kizlara anneleri taktik verir valla var boyle bi kiz tipi ve acayip mutlular yani her halta bulasirlar karda yurur izini belli etmezler yuzugu takinca masum kiz olurlar hatta bi kiz taniyorum evlenecegi gun yedekte tuttugu cocugu aradi ona da umut verdi cocugun da sevgilisinden ayrilmasina sebep oldu gitti evlendi yedekteki hala yedek! bizim gibiler de yillarca tek bi adamin gozunun isigini bekleriz karanligimiz aydinlansin diye.

yok yok yuzde yuz haklisin biz yaya giderken adamlar aya cikiyor benimki nefret ediyorum ondan dedigi kizla nisanlandi bana da kimse beni senin gibi sevmedi bakmadi ben bi senin yaninda huzurluyum ne guzel seymis kafanin rahat olmasi diyordu batti rahat uzulmek icin gitti uzgunmus oh olsun ohh

bu adam bır sene tam bırsene benım pesımden kosan adam ne aptallıkmıs onun sevgısıne guvenmek

Rumii ye ilk başta bende ihtimal vermedim ama dediği iki şey çıktı biri olumlu biri olumsuz.

Kafamın karışıklığından falalemdeki nalan ablaya tarot gönderdimmm. Deneyen var mı kızlar, nasıldır?

ben begenmedim cumleleri toparlayamamis cok iyi cok guzel olacak lafini 20 kere kullanmis :) ama begenenler de var mert de patladi bu arada gerci bana ara demisti ama asla aramam baskasiyla nisanli adami merte gore yalnizdi maddi sikintisi vardi kiz miz dusunmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…