Binnaz Abla

çok ya. ben nehire 20 tl iken baktırmıştım, vade tutturmak dışında çok fazla bi şey bilememişti. daha sonra yine baktırırım diyordum ama 70e çıktığı için gidip baktırmam. benim için kendisi maksimum 20 tllik bir falcıdır, benle enerjisi pek uyuşmadı sanırım. sizin yerinizde olsam ilk defa birini denemek için 70 tl vermeyi gözüm yemezdi herhalde. nerdeyse 10 aydır fal baktırıyorum bir fala maksimum 47,5 verdim, ki o da binnazdaydı, binnazın fiyatlar çok abartı

mail adresini bilmiyorum ama binnazda fal baktığı için yakalamaya calusabilirsin face gircegi zamanı belirtiyormus
Binnazda uzun süredir takip ediyorum ama çok sık online olmuyor facetende yazdım ordada güncel bir paylaşımı yok gireceği zaman ile ilgili teşekkür ederim geri dönüşün icin:)

profiline girip "çevrimiçi olunca haber ver" seçeneğini işaretleyeceksin. sana bildirim/mail gelecek. öyle görüp girip atabilirsin

Vade tutturmak derken zamaninda ciktiysa soyledikleri ben daha ne iaterim. Benim sorum zaten cok net duzelecek mi duzelmeyecek mi? O yuzden vade tutturan lazim asil bana. Vade tutuyor denildiginde ben denemezsem pisman olurum. Bakalim :)

Vade tutturmak derken zamaninda ciktiysa soyledikleri ben daha ne iaterim. Benim sorum zaten cok net duzelecek mi duzelmeyecek mi? O yuzden vade tutturan lazim asil bana. Vade tutuyor denildiginde ben denemezsem pisman olurum. Bakalim :)
Ya benimde baktirmadigim falcı çok az kaldı banada tarih yani vade konusunda iyi olan biri lazım çoğunun dediği vadeler geçti hiç bir şey olmadı bir kaç falcinin kaldı onlarda patlamaz inşallah

Selam kızlar, son zamanlarda mert reiki'ye baktıran oldu mu? 2-3 sene önce baktırıp memnun kalmıştım şimdi fiyatı o zamana göre baya artmış. Baktırsam mı baktırmasam mı kararsız kaldım

Yok dolar değil 70 lira :)
Yok canim yaa cok gicik bende 70 dolar gorunuyor eger fal basina odersem. Yani direk nehir e baktirip odeme yaparsam. Teknik ekibe yazdim kur cevirmiyor musunuz 2 katindan fazlaya geliyor diye. Vergiler dolayisiyla oyle yaptiklarini soylediler indirimli paket alirsam daha uygun olacagini da eklediler. Ama indirimli paketle bile 56 dolara geliyor, o da 1000 kredi alirsam galiba yani... Yurtdisindan olan odemeler icin daha pahali oluyor aslinda. Buraya yazmamin sebebi baskalari da bilgilensin diye :) sikayet olarak alginlanmasin yani ben sordum ogrendim sizin de bilginize.

O zaman boşver canım çok pahalıya geliyormuş ne o öyle :/

Selam kızlar, son zamanlarda mert reiki'ye baktıran oldu mu? 2-3 sene önce baktırıp memnun kalmıştım şimdi fiyatı o zamana göre baya artmış. Baktırsam mı baktırmasam mı kararsız kaldım
Mart ayında baktirdim tarot iyiydi olumluydu dediği cikmadan kahve attım berbattı enerjisi mi düşüktü o anlatırken ben dinlerken bayildim bir daha baktirmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…