Sinavin nasil gecti? Falda bilen oldu mu nasil gececegini:)Onu denemediğin kalsın bence.çok ya yazık günah beğenmezsen üzülürsün
Ay yok hemen duzeltelim dilegini. Ani bosver olumlu konusursa vadesi tutsun. Vadesi de kisa olsun hattasen bilirsin ama yurt dışı pahali oluyormus umarım değer bari anda tutsun:)
canım bende 2 aya kadar dedi 1 ay geçti bakalım allah kalbine göre versinAy yok hemen duzeltelim dilegini. Ani bosver olumlu konusursa vadesi tutsun. Vadesi de kisa olsun hatta
Bana 1 ay sonra dedigi 4 ay sonra kismi ciktiNehir bende bilemedi
canım allah kalbine göre versin inşallah güzel haberler verirsinAy yok hemen duzeltelim dilegini. Ani bosver olumlu konusursa vadesi tutsun. Vadesi de kisa olsun hatta
Sinavin nasil gecti? Falda bilen oldu mu nasil gececegini:)
4 ay sonra tüh ben 1 ay kaldı diye seviniyordumBana 1 ay sonra dedigi 4 ay sonra kismi cikti
Iyise ciksinda zaman nasil olsa geciyor farketmeden4 ay sonra tüh ben 1 ay kaldı diye seviniyordum
ben şu vadelerden bıktım tam vade geliyor e çıkmadı tekrsr gidiyorum bir vade daha neyse hayırlısı o aslindaIyise ciksinda zaman nasil olsa geciyor farketmeden
Ani m bilemedi yoksa vadesi mi patladi?Nehir bende bilemedi
Zaman en fazla ne kadar sarkabilir ?Bana 1 ay sonra dedigi 4 ay sonra kismi cikti
Valla canim beni 1 yili askin olan bir falda kismen cikmisti muge aydin bakmisti onada nehirinde 4 ayi gecti ama onda da kismen cikti sonuclanmadi yaniZaman en fazla ne kadar sarkabilir ?Ona göre umudu tamamen keselim
bende baktirmistim kağıttan mi okuyor yolda arabanın içinde mi bakıyor belli değilYağız er çöp aşkla aşkla kalin dan başka bir şey söylemiyor tecrubesizken baktirdiklarimdan
Evet hep aynı lafi dolandirip dolandirip söylüyor binnazda uzak durulması gereken bir falcı da umut ışık net tarih diyor profilin başında iki defa baktirdim dediği tarihler hiç çıkmadı soyleyincede ukalaca cevap veriyorbe
bende baktirmistim kağıttan mi okuyor yolda arabanın içinde mi bakıyor belli değil
ufuk kutlu bana genel olumlu bir fal göndermiş ama dediği olmadı Harun Alkan telefonla bakıyor o yüzden ona karar veremedim daha önce tecrübelerinden telefonla falı sevemedim sanki ağzından laf aliyorlar fal ona göre gelişiyorŞu an binnazda ucuz olarak önerebilecegim iki isim var harun alkan ve ufuk kutluk
Ufuk kutluk sonunu biraz pembeye bağlıyor ama anı güzel yorumluyor olumsuzluklarida söylüyor
umut ışık sürekli kopyala yapıştır günah haksiz kazanc daha önceki falllarimi bana bütünleyip tekrar veriyor ama 2 kez verdiği tarihler tam zamanında tuttu sonrası tırtEvet hep aynı lafi dolandirip dolandirip söylüyor binnazda uzak durulması gereken bir falcı da umut ışık net tarih diyor profilin başında iki defa baktirdim dediği tarihler hiç çıkmadı soyleyincede ukalaca cevap veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?