Binnaz Abla

Kızlar bu arada eskiden bana yapılan bir tarot yorumunu tekrar okudum şimdi. Irmak Yalçın 7 ay önce eski sevgilimle hiç barışmayacağımızı ve bu kişinin istemeyerek, küskün bir şekilde gittiğini söylemişti. (O zaman ayrılık yeniydi) Kesinlikle hayatıma girmeyeceğini. Bu doğru çıktı. Hayatıma da toprak grubundan bir burcun dahil olacağını söyledi ama o henüz beklemede. Kariyerimle ilgili olarak da doğru yorumlar yaptığını görüyorum, çoğu tutmuş. Haberiniz olsun, denemek isteyen varsa denenebilir birisi bence.

Yağız Er diye birine baktırmışım bir de. Falın yarısını bana teşekkür ederek, geriye kalanını da saçmalayarak geçirmiş. Hiçbir söylediğinin tutmadığı gibi çok karışık yazmış, karman çorman hiçbir şey anlaşılmıyor. Belki bir yararlanan olur diye yazmak istedim, bu adamı önermem.

be

bende baktirmistim kağıttan mi okuyor yolda arabanın içinde mi bakıyor belli değil
Evet hep aynı lafi dolandirip dolandirip söylüyor binnazda uzak durulması gereken bir falcı da umut ışık net tarih diyor profilin başında iki defa baktirdim dediği tarihler hiç çıkmadı soyleyincede ukalaca cevap veriyor

Şu an binnazda ucuz olarak önerebilecegim iki isim var harun alkan ve ufuk kutluk
Ufuk kutluk sonunu biraz pembeye bağlıyor ama anı güzel yorumluyor olumsuzluklarida söylüyor

Şu an binnazda ucuz olarak önerebilecegim iki isim var harun alkan ve ufuk kutluk
Ufuk kutluk sonunu biraz pembeye bağlıyor ama anı güzel yorumluyor olumsuzluklarida söylüyor
ufuk kutlu bana genel olumlu bir fal göndermiş ama dediği olmadı Harun Alkan telefonla bakıyor o yüzden ona karar veremedim daha önce tecrübelerinden telefonla falı sevemedim sanki ağzından laf aliyorlar fal ona göre gelişiyor

umut ışık sürekli kopyala yapıştır günah haksiz kazanc daha önceki falllarimi bana bütünleyip tekrar veriyor ama 2 kez verdiği tarihler tam zamanında tuttu sonrası tırt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…