Binnaz Abla

Harun alkan yazılı bakıyordu son zamanda dikkat etmedim telofonda mi bakmaya başlamış

geysuya son defa baktırdım artık falları uzun bir süre bırakıyorum cünkü bütün falcıların aynı şeyi söylemesinin artık tesadüf oldugunu düşünmüyorum.. İkinci olarak da genelde hisli insanımdır içime bir konu ile ilgili tereddüt ettiğim şey mutlaka doğar,gercekten tam düşündüğüm gibiymiş süreç aranızda tarot kartı yorumlamayı bilen varmı geysu cok iyi bakıyor baska kimseye baktırmayı düsünmüyorum artık sonları biraz moral olsun diye daha pembeye bağlıyor gibi geldi bana ondan tarot kartından anlayan varmı diye soruyorum..

ben geysuya kahve atıyorum sadece ama vade tutmuyor

Mrb lar geçenlerde medyum selenayi sormuştum mail adresi doğru fakat cvp vermiyor kaç gün oldu acaba fal bakmak istemedigi kisilere cvp vermiyor mu bu ara mail atıp cvp alan var mı ?

Kızlar başkasının yerine kahve içip kapatıp fal baktıran var mı? varsa nasıl yaptınız ve nasıl bakıldı bunu merak ediyorum?

Ben hep kahve attım sanki tarottan enerjim geçmezmiş gibi geliyor, tarotla kahvesi arasında fark var mı acaba ikisini de denediniz mi?
ay atlıyorum ama, ben de başta sizin gibi düşünüyordum. kart fallarını sevmediğim için hep kahve atıyordum bu zamana kadar ama son 2 falımda tarot attım. ve tesadüf mü yoksa tarot atmamla bi alakası var mı bilmiyorum ama iki falım da çok iyiydi, hele sonuncusu aldığım en güzel yorumdu… tabi vadesi doldu ama ona takılmıyorum geysu bu konuda kötü olduğu için geleceği çıkarsa ya da çıkmazsa tekrar yazarım ama şunu gönül rahatlığıyla diyebilirim; tarotta en az kahvede olduğu kadar iyi :)
benim sanal fincanı denemek gibi bir düşüncem de var da cesaret edemedim
Kızlar başkasının yerine kahve içip kapatıp fal baktıran var mı? varsa nasıl yaptınız ve nasıl bakıldı bunu merak ediyorum?
ben bunu da yapacaktım ama yapmadan önce geysuya sordum. umarım sürekli geysudan bahsettiğim için geysu olmakla itham edilmem
neyse bana demişti ki "öyle de olur tabi ki ama kendi adınıza atmanız daha doğru olur, zaten sizin falınızda onun hisleri, düşünceleri ve yaşayacaklarınız çıkar. kendi adınıza atmanızı tavsiye ederim"

Ay süper oldu bu yorum işte tamamdır.
Valla ben de çoğunlukla Geysu'yla ilgili yazıyorum bana göre en iyi o olduğu için Bir dahakine tarot atarım artık, ne bileyim sanki bana soğukmuş gibi geliyor kart, olumsuz kartı direkt olumsuz gördüğüm içindir belki de. Bir de ona aynı hesaptan mı arka arkaya atıyorsunuz yoksa farklı hesaplardan mı? Ben farklı hesaplardan da aynı yorumu aldım Geysu'dan hep aynı tutarlı oluyor aradan zaman geçse de.

farklı hesaplardan atıyorum. geysuya fal atmak için kullandığım 4 hesabım var

farklı hesaplardan atıyorum. geysuya fal atmak için kullandığım 4 hesabım var
İsim veriyor musun peki? anne ismi vs istiyor ya o yüzden merak ettim. ben her hesapta aynı ismleri veriyorum ama çok aralıklarla atıyorum yani 2 falım arasında 100 kişiye bakmış oluyor zaten hatırlamaz diye düşünüyorum.

ya o kadar farklı ki…
bi tane hesabımda sadece kendi bilgilerimi vermişim mesela, bir tanesinde hem benim hem erkek arkadaşımın isimleri hem de anne isimlerimiz doğum tarihlerimiz. bi tanesinde hiç isim misim yok sadece burçlarımız var, diğerinde burç bile söylemeden direkt soruya dalmışım böyle farklı farklı yaptım tanıyamasın diye.

açıkçası hatırlayacağını düşünmüyorum, 100 fal demek geysu için 2 aylık bir süre demek. 2 ay arasında hatırlayacağını pek zannetmiyorum. benim eski sevgilimin ismi çok değişik bir isim, ben ilk defa o ismi onda gördüm ve o isimde başka kimseyle de tanışmadım. o yüzden beni tanıması yüksek ihtimal diye erkek arkadaşımın ismini 4 hesaptan sadece 1inde veriyorum. böyle uç bir durum yoksa çok tanıyamaz gibi geliyor bana. yine de bilgi vermeden de gayet iyi bakıyor, çok şüpheye düşersen öyle denersin bir de

İsimleri istediği için garanti olsun diye her yerden her istediğini yazdım ben belki bu yüzden bende çok iyi oldu hep. Bakalım bir dahakine bilgi vermem belki de, sağ olasın. :)

hande beşiktaşta nerede?
geysuya artık haftada bir baktıracağım nerdeyse kendime zor engel oluyorum. handeye gidersem bir alternatifim olmuş, farklı bir insana gitmiş olurum en azından.

mi kafede canım. geçen gittiğimde gupse özay karşısına oturmuş fal baktırıyordu handeye 3 yıldır müdavimiyim neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…