Binnaz Abla

Geysu demişken gelecek sanırım kimseye çıkmamış böyleyken an da nasıl iyi buluyorsunuz teyit mi ettiniz hani enazından bir dediği çıkar tarihleri hiç bi falcı tutturamıyor zaten onu takmıyorum da anda iyi demek için somut bir veri olmalı var mı elinizde
ciddi bir meselem var konu aşk deil oyuzden ince eleyip sık dokumam lazım geysuya atıcam ha birde cevrımıcı cok zor oluyor bana basımdaki sorunla alakalı enaz 3gun içinde dönebilmesi gerek kaç günde bakıyor

mi kafede canım. geçen gittiğimde gupse özay karşısına oturmuş fal baktırıyordu handeye 3 yıldır müdavimiyim neredeyse.

3yılda çıkan falı oldu mu ben hiç gıtmedım sureyı çok uzun tutuyo dedıklerı için çünkü bana yakın gelecek lazım

mi kafede canım. geçen gittiğimde gupse özay karşısına oturmuş fal baktırıyordu handeye 3 yıldır müdavimiyim neredeyse.
yaa süper kesinlikle araştıracağım bu kadını
bana son falı çıkmadı ama henüz patladı da diyemiyorum, vadesi daha yeni geçti, ama önceki fallarının büyük çoğunluğu çıktı. ona dayanarak anda iyi diyorum

birkaç ay önce teyit ediyordum dediği gibi yaşanıyordu çünkü aynı ortamda bulunuyorduk. şu an edemiyorum ama geçmişte teyit ettiğim için doğrudur diye düşünüyorum. yakın geleceği de çıktı bende ama esas konu bekliyor.

KIZLAR bınnazda defne tanrıkul dıye bırınr tarot attım cok morelımı bızdu baktırıpta takma kafana dıyen varmıı????

Kızlar başkasının yerine kahve içip kapatıp fal baktıran var mı? varsa nasıl yaptınız ve nasıl bakıldı bunu merak ediyorum?
Hahah ay ben bunu cok yapmisdim zamaninda.. o kisiyi düsünüyosun sora sanki oymussun gibi kapatmisdim.. yorumlarda baya iyidi haha amaa tespit edemiyosun tabi hani o kisi gercekten boyle mi düsünüyo fln diye hic ugrasma derim

işte bu aradığım şey çok teşekkür ederim bilgi için bende baktırmk istiyorum...

Geysu 3 güne bakar hemde gerçekten iyidir kişilik analizleri anlık düşünceleri filan iyi bilir

Kizlar yine ben geldim.. forumda okudum kimdi hatirlamiyorum esma sultanin ona negatiflikten bahsettigini yazmis bana da yazmisti ve hafifletici birseyler de yazmisti bana bugun icin ozel. Sana ne yazdi merak ettim. Bana dediklerinin bir kismi cikti, sevgilimin dusuncelerini net olarak okudu.

Alex te de gelecege yonelik bir durumun tutacagini dusunuyorum. Tutmaya yakin alexte gelecek tutmayan ya da tutan var mi?
Zamazona 4 kez fal baktirdim 3 unde tutturdu biri is icindi falin bildi, ikisi ask icindi yakin vadede olacaklari bildi. Digeri farkli bir konuydu ozel onu bekliyorum.

Emre dinci begendim, bekliyorum.

Eylule baktirdim cok pismanim su an grlen ses kaydi hem.kotuydu hem net bir cevap yok evelemis gevelemis bombos bir faldi. İade istedim. Parama yazik, inceliyorlarmis. Fal sepetinden iade alan oldu mu?

Mi cafedeki hande gelecegi tutturuyor mu?

Doğum haritasi analizi yaptiran oldu mu hic?

Alex tutmadı

D
Esma sultan la ilgili negatif dedi bana diyen ben miydin htirlamiyirum bakmam alzim.
Ama dogum haritasi icin ben dun biriyle gorustum.
Oncelikle annemin soyledigi dogum saatinde yanilma payi olabilir diye, (2 dk bile farkediyormus) dogum saatimi buldurma hizmeti istedim (rektifikasyon diyorlarmis sanirim adina) sonrasinda da dogum haritami cikaracaklar.
Bunun icin hayatindaki belki basli (ortalam 20 adet) olaylari ve tarihleri vermen gerekiyormus.
Evlenme
Bosanma
Yurtdisi seyahatleri
Sevdigin kisilerin vefat taihleri
Vs...

Haber veririm ama kisa zamanda olmayacak bu.

Canim dogum haritani kime cikartacaksin? Benimde saatim belli degil, ucret ne istedi merak icindeyim :)

Kızlar ben bugün Ayşe Melek diye birine tarot baktırdım. Çok net konuştuğu şeyler olmuş, nasıldır çıkar mı genelde söyledikleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…