Binnaz Abla

Kızlar ben bugün Ayşe Melek diye birine tarot baktırdım. Çok net konuştuğu şeyler olmuş, nasıldır çıkar mı genelde söyledikleri?
Merhaba canım ben iskambil attım olumlu musmutlu bir faldi ama dedikleri çıkmadı ama ben vadeye takılmam dersen bekle bakalim

Fal sepeti eylulun falini iade etmedi resmen heba oldu param birdaga kesinlikle fal sepetine baktirmam. Bundan sonra tellwe ve binnaz abla var benim icin.

Fal sepeti eylulun falini iade etmedi resmen heba oldu param birdaga kesinlikle fal sepetine baktirmam. Bundan sonra tellwe ve binnaz abla var benim icin.

Ben zeusdan iade istemistim iade etti ama benim icime sinmedi sonra bende tekrar ona iade ettim ..falsepeti bence gayet ciddi bi site guvenilir buluyorum..

fal sepetinde Alex melih zeus efsa venüs amber ki artik o bakmıyor nesibe hepsini denedim suan melih verdiği vadeyi bekliyorum

Vade konusunda yanilabiloyor olay durum analizi cok guzel nedibe emre dinc kisilik analizi karsi tarafin dusunceleri aktarmasi cok guzel dennisde iyi sadece cok kisa bakiyor

Ben zeusdan iade istemistim iade etti ama benim icime sinmedi sonra bende tekrar ona iade ettim ..falsepeti bence gayet ciddi bi site guvenilir buluyorum..
İki gundur bekliyorum. Gecistirip duyorlar, acip ses kaydini dinlesinler ne dedigi anlasilmiyor yagmur sesinden ve disaridaki sesten onu gectim hicbir sorumun cevabi yok. Evelemis gevelemis yarim cumlelerle dolu bir fal. İki gundur neyi degerlendiriyorlarsa artik 5 dk lik ses kaydinda

İade edildi sonunda bundan sonra fal sepetinde benim.icin 3 kisi var. Emre nesibe alex
Tellwe de sadece zamazon cunku artik onunla bag kurduk 3 kez danisiyirum.
Binnaz abla da muge bilge esma sultan

Pelin bilge özdoğru ya atmak istiyorum ama korkuyorum olumsuz biri gibi görünüyor sanki:/ esma sultan a attım müge yi de merak ediyorum.Bundan 4 yıl önce nesibe ye atmıştım bilememişti zaten uzaktan fal bakmanın ancak o kadar olduğundan bahsetmiştik özel mesajla konusmustuk sosyal medyada

binnazda fal cok baktirdim suan umit yanar favorim

Ben baktirdim canim 3 kez iki katina bir gizli alem cok detayli bakti cok seyi bildi. Yakin gelecekten cikan seyler oldu bilgin olsun.
Ben su attım acaba hepsinde aynı düzeyde iyi mi. Bir yorumda okudum ruhani varlıklar bana bilgi veriyor ben de hemen yazıyorum gibi bir şey yazmış öyle bir şey acaba var mı gerçekten onda..

Kızlar falsepetinde önerebileceğiniz biri var mı?
Ben Vildan dan memnunun bana geçen sene bu sene içerisinde olumlu bir gelişme görmüyorum dedi ve gerçekten de olmadı. Bu sefer yine baktırdım ve yine çok mantıklı bir yorum yaptı. Çıkar mı zamanla belli olur ama kesinlikle pembeci değil ve kendisi de her defasında ayrı bir açılım yapıyor. Ben sevdim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…