Binnaz Abla

selam eowyncim şimdi gördüm bana soru sormussun forumda, geysunun tarotu bence kahvesinden kat kat daha iyi hatta bana mesaj yazması falanda cok tatlı geldi kadının tarotta aşıklar kartı cıkmıstı bende eski sevgilim ve suanki ilişkisiyle ilgili bir kart sanıp ya geysu hanım cok uzuldum kartlar iğrenc geldi galiba dedim, ya hayır dusundugunuz anlamda değil o kart üzmeyin tatlı canınızı ben kendim de acılım yapıyorum sizin kartlarınızın dısında demişti.. çok tatlı değil mi ya :))

antonie seninkinin ismini cok merak ettim bak şimdi heheh

bende anda iyi diyorum cunku yakın zamanda erkek arkadasımın eskisinin suankiyle buyuk bir kavga yasayacağını görmüştü birbirinin fotoğraflarını silmişler sosyal medyadan ve unf etmişler sonra dan yine barıstılar

gevezeyiz doğum haritası ve astrolojiyle cok ilgiliyim kendimde yorumlayabiliyorum ancak internette arastırdım bir astrologtan randevu alıp gitmeyi düsünüyorum fiyatı pahalıda gelse neden sordun

canım sen kimle görüştün? ben dincer güneri cok beğeniyorum mesaj üzerine mesaj attım ama hiçbirine dönmedi

Nesibe emre dinc dennis melih ..bi arkadasim yagmur sothiside basarili buluyor

fal sepetinde Alex melih zeus efsa venüs amber ki artik o bakmıyor nesibe hepsini denedim suan melih verdiği vadeyi bekliyorum

Teşekkür ederim kızlar

evet uslubunun güzel olduğunu bende duymuştum geysu nun... bu arada aşıklar kartı bana da boyna çıkar sana ne dedi bunun yorumu olarak

Zamazonaya kardesım attı epey samımı bı yorum geldı.. soru için gece 3 den sonra demış umarım dedıgı gıbı olurr kardesıme cok sıkıntılı cunku burdanda okudugum kadarıyla begenenler var. Eskı uyelerden yorumu olan varsa yazarsa sevınırım???

Kimden bahsedıyosunux??

gevezeyiz doğum haritası ve astrolojiyle cok ilgiliyim kendimde yorumlayabiliyorum ancak internette arastırdım bir astrologtan randevu alıp gitmeyi düsünüyorum fiyatı pahalıda gelse neden sordun
Bende istiyorum dogum haritami yorumlatmak ama cok pahali deger mi bilmiyorum o yuzden arastiriyorum

canım sen kimle görüştün? ben dincer güneri cok beğeniyorum mesaj üzerine mesaj attım ama hiçbirine dönmedi

bu kadar olur. kaç kere yazdım adama cvp yok. bence sitesinden mail atmalıyız. gitmeliyiz ona mutlaka ♡♡ adam günlük genel burç falında bile efso biliyor.

Pelin'de fal namına hiç birşey yoktu... Sorum üzerine tavsiyeler tavsiyeler.... An, geçmiş, tespit, kişi tarifi vs. sıfır... İade almıştım... ( Kadın daha ziyade ilişki ve yaşam koçu tarzında yorum yapmış ) Fal diye düşünmek benim hatamdı belki. Koçluk anlamında iyi ama...Nesibe'ye 1 yıl oldu... Onda da -sıfır.. 1 tek şey dahi bilemez mi insan... Ama bilemez tabi :)) Gerçek isimlerinizin olduğu mail adresi ile atarsanız, sosyal medya hesabınızda varsa parlatır... Buradan da bilgi toplar vs...
Müge'ye gelince, "yorumunuzun benimle alakası hiç yok, bu sefer olmadı galiba bir yanlışlık mı var acaba?" diye soran arkadaşıma " adamın hayatında başkası var güzelim , sen de işine bak " diye verdiği cevapla bitmiş biridir gözümde... Bu kız kaç kez yorum aldı sende bin bir umutla, o zaman neden söylemedin başkasının varlığını ablacım diye sorarlar adama...

bu kadar olur. kaç kere yazdım adama cvp yok. bence sitesinden mail atmalıyız. gitmeliyiz ona mutlaka ♡♡ adam günlük genel burç falında bile efso biliyor.
sitesinde telefon numarası da var ama bakmıyor, günlük fal yorumları bana tutumuyor dincer günerin ama twitterinda ne zaman transit geçişleri gezegenlerin açılarını yazdığı bir olay olsa hepsini yaşarım bu kadar mı olur diyorum bazen kendisi eurovisionda bu sene ülkelerin haritalarını cıkarmıstı, portekizin haritasına bakarak kazanacağını söylemişti ve cıktı da baya severim kendisini

Arkadaşlar merhaba geysuya fal atmayı düşünüyorum nasıl sizce iyimi söyledikleri cikiyormu bide kahvemi tarotmu atyim tavsiyelerinize ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…