- 21 Temmuz 2015
- 294
- 346
- 103
- 27
Alex gelecek için çıkmış mıydı sendeİade edildi sonunda bundan sonra fal sepetinde benim.icin 3 kisi var. Emre nesibe alex
Tellwe de sadece zamazon cunku artik onunla bag kurduk 3 kez danisiyirum.
Binnaz abla da muge bilge esma sultan
Ay süper oldu bu yorum işte tamamdır.
Valla ben de çoğunlukla Geysu'yla ilgili yazıyorum bana göre en iyi o olduğu içinBir dahakine tarot atarım artık, ne bileyim sanki bana soğukmuş gibi geliyor kart, olumsuz kartı direkt olumsuz gördüğüm içindir belki de. Bir de ona aynı hesaptan mı arka arkaya atıyorsunuz yoksa farklı hesaplardan mı? Ben farklı hesaplardan da aynı yorumu aldım Geysu'dan hep aynı tutarlı oluyor aradan zaman geçse de.
antonie seninkinin ismini cok merak ettim bak şimdi hehehya o kadar farklı ki…
bi tane hesabımda sadece kendi bilgilerimi vermişim mesela, bir tanesinde hem benim hem erkek arkadaşımın isimleri hem de anne isimlerimiz doğum tarihlerimiz. bi tanesinde hiç isim misim yok sadece burçlarımız var, diğerinde burç bile söylemeden direkt soruya dalmışımböyle farklı farklı yaptım tanıyamasın diye.
açıkçası hatırlayacağını düşünmüyorum, 100 fal demek geysu için 2 aylık bir süre demek. 2 ay arasında hatırlayacağını pek zannetmiyorum. benim eski sevgilimin ismi çok değişik bir isim, ben ilk defa o ismi onda gördüm ve o isimde başka kimseyle de tanışmadım. o yüzden beni tanıması yüksek ihtimal diye erkek arkadaşımın ismini 4 hesaptan sadece 1inde veriyorum. böyle uç bir durum yoksa çok tanıyamaz gibi geliyor bana. yine de bilgi vermeden de gayet iyi bakıyor, çok şüpheye düşersen öyle denersin bir de
yaa süperkesinlikle araştıracağım bu kadını
bana son falı çıkmadı ama henüz patladı da diyemiyorum, vadesi daha yeni geçti, ama önceki fallarının büyük çoğunluğu çıktı. ona dayanarak anda iyi diyorum
Kizlar yine ben geldim.. forumda okudum kimdi hatirlamiyorum esma sultanin ona negatiflikten bahsettigini yazmis bana da yazmisti ve hafifletici birseyler de yazmisti bana bugun icin ozel. Sana ne yazdi merak ettim. Bana dediklerinin bir kismi cikti, sevgilimin dusuncelerini net olarak okudu.
Alex te de gelecege yonelik bir durumun tutacagini dusunuyorum. Tutmaya yakinalexte gelecek tutmayan ya da tutan var mi?
Zamazona 4 kez fal baktirdim 3 unde tutturdu biri is icindi falin bildi, ikisi ask icindi yakin vadede olacaklari bildi. Digeri farkli bir konuydu ozel onu bekliyorum.
Emre dinci begendim, bekliyorum.
Eylule baktirdim cok pismanim su an grlen ses kaydi hem.kotuydu hem net bir cevap yok evelemis gevelemis bombos bir faldi. İade istedim. Parama yazik, inceliyorlarmis. Fal sepetinden iade alan oldu mu?
Mi cafedeki hande gelecegi tutturuyor mu?
Doğum haritasi analizi yaptiran oldu mu hic?
D
Esma sultan la ilgili negatif dedi bana diyen ben miydin htirlamiyirum bakmam alzim.
Ama dogum haritasi icin ben dun biriyle gorustum.
Oncelikle annemin soyledigi dogum saatinde yanilma payi olabilir diye, (2 dk bile farkediyormus) dogum saatimi buldurma hizmeti istedim (rektifikasyon diyorlarmis sanirim adina) sonrasinda da dogum haritami cikaracaklar.
Bunun icin hayatindaki belki basli (ortalam 20 adet) olaylari ve tarihleri vermen gerekiyormus.
Evlenme
Bosanma
Yurtdisi seyahatleri
Sevdigin kisilerin vefat taihleri
Vs...
Haber veririm ama kisa zamanda olmayacak bu.
Nesibe emre dinc dennis melih ..bi arkadasim yagmur sothiside basarili buluyor
fal sepetinde Alex melih zeus efsa venüs amber ki artik o bakmıyor nesibe hepsini denedim suan melih verdiği vadeyi bekliyorum
Ben Vildan dan memnunun bana geçen sene bu sene içerisinde olumlu bir gelişme görmüyorum dedi ve gerçekten de olmadı. Bu sefer yine baktırdım ve yine çok mantıklı bir yorum yaptı. Çıkar mı zamanla belli olur ama kesinlikle pembeci değil ve kendisi de her defasında ayrı bir açılım yapıyor. Ben sevdim onu
ahahaha mesaj atıyorum kuzucuğum bakalım sen duydun mu daha önceantonie seninkinin ismini cok merak ettim bak şimdi heheh
selam eowyncim şimdi gördüm bana soru sormussun forumda, geysunun tarotu bence kahvesinden kat kat daha iyi hatta bana mesaj yazması falanda cok tatlı geldi kadının tarotta aşıklar kartı cıkmıstı bende eski sevgilim ve suanki ilişkisiyle ilgili bir kart sanıp ya geysu hanım cok uzuldum kartlar iğrenc geldi galiba dedim, ya hayır dusundugunuz anlamda değil o kart üzmeyin tatlı canınızı ben kendim de acılım yapıyorum sizin kartlarınızın dısında demişti.. çok tatlı değil mi ya :))
Bana 2 falı da fosforlu pembeydi çıkmadı bence hiç takılma derim:)KIZLAR bınnazda defne tanrıkul dıye bırınr tarot attım cok morelımı bızdu baktırıpta takma kafana dıyen varmıı????
Kimden bahsedıyosunux??bende anda iyi diyorum cunku yakın zamanda erkek arkadasımın eskisinin suankiyle buyuk bir kavga yasayacağını görmüştü birbirinin fotoğraflarını silmişler sosyal medyadan ve unf etmişler sonra dan yine barıstılar
Canim alex te soyke bir durum var bana dedigi birsey cikacak onu biliyorum su an. Daha sonrasini buradan yazarim.Alex gelecek için çıkmış mıydı sende
Bende istiyorum dogum haritami yorumlatmak ama cok pahali deger mi bilmiyorum o yuzden arastiriyorumgevezeyiz doğum haritası ve astrolojiyle cok ilgiliyim kendimde yorumlayabiliyorum ancak internette arastırdım bir astrologtan randevu alıp gitmeyi düsünüyorum fiyatı pahalıda gelse neden sordun
canım sen kimle görüştün? ben dincer güneri cok beğeniyorum mesaj üzerine mesaj attım ama hiçbirine dönmedi
Pelin'de fal namına hiç birşey yoktu... Sorum üzerine tavsiyeler tavsiyeler.... An, geçmiş, tespit, kişi tarifi vs. sıfır... İade almıştım... ( Kadın daha ziyade ilişki ve yaşam koçu tarzında yorum yapmış ) Fal diye düşünmek benim hatamdı belki. Koçluk anlamında iyi ama...Nesibe'ye 1 yıl oldu... Onda da -sıfır.. 1 tek şey dahi bilemez mi insan... Ama bilemez tabi :)) Gerçek isimlerinizin olduğu mail adresi ile atarsanız, sosyal medya hesabınızda varsa parlatır... Buradan da bilgi toplar vs...Pelin bilge özdoğru ya atmak istiyorum ama korkuyorum olumsuz biri gibi görünüyor sanki:/ esma sultan a attım müge yi de merak ediyorum.Bundan 4 yıl önce nesibe ye atmıştım bilememişti zaten uzaktan fal bakmanın ancak o kadar olduğundan bahsetmiştik özel mesajla konusmustuk sosyal medyada
geysu canımKimden bahsedıyosunux??
sitesinde telefon numarası da var ama bakmıyor, günlük fal yorumları bana tutumuyor dincer günerin ama twitterinda ne zaman transit geçişleri gezegenlerin açılarını yazdığı bir olay olsa hepsini yaşarım bu kadar mı olur diyorum bazen kendisi eurovisionda bu sene ülkelerin haritalarını cıkarmıstı, portekizin haritasına bakarak kazanacağını söylemişti ve cıktı da baya severim kendisinibu kadar olur. kaç kere yazdım adama cvp yok. bence sitesinden mail atmalıyız. gitmeliyiz ona mutlaka ♡♡ adam günlük genel burç falında bile efso biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?