Binnaz Abla

evet ben de twitterda sıkı takipçisiyim. dm.den de yazdım ama yok cvp. nasıl ulaşılıyor bu adama acaba

evet ben de twitterda sıkı takipçisiyim. dm.den de yazdım ama yok cvp. nasıl ulaşılıyor bu adama acaba

Bir arkadaşım yıllar önce baktırdı ona. O kadar olumsuz konuşmuş ki başına bir göktaşı düşürmediği kalmış. Kız onun yüzünden aylarca zombi gibi gezdi, dediği hiçbir şeyi de yaşamadı. Baktırmak isterseniz illa ki sorarım nereden ulaşmış, ama olumsuz konuşup durduk yere moral bozabiliyor yani onu bilip de baktırın baktıracaksanız.

belki enerjileri tutmamıştır. ulaşmamıza yardımcı olursan çok sevinirim.

Şevdar avaza yakın zamanda bende fal baktırdım hem kartları yorumlamasi hemde pembe tablo cizmemesi çok hoşuma gitti anlık durum ve geçmişle ilgili yorumlari isabetliydi gelecek için dediklerini bende bekliyorum inşallah olur

sorsana canım ya cok iyi olur mesela benim aile evlilik evim de pluton gezegeni var arastırdım biraz baska gezegenlerin iyi acısı yoksa kesin olarak evlenirsem eşin erken ölümü demekmiş baya korktum evlenmicem ben diyorum artık

Zamazon kime negatif etki var demisti... Leyla_74 sana mi demisti... ne diyecegimi bilmiyorum su an bana da iyle demişti gittim dindar birini buldum. Zamazon ne dediyse aynilarini soyledi. Kendimi cok kotu hissediyorum. Esma sultan ve emre dincte aynisini demisti bana. Bu gibi durumlara cozum bulan oldu mu? Zamazon bildi herseyi. Alexte bildi sayilir payramin son gunu yazacagim o gun belli olacak. Esma sultan net tarih verdi ayni tarihi zamazonda verdi yarin icin. Eger tutarsa yazacagim. Emre dinc icin biraz daha bekleyecegim. Negatiflik durumu kime dendiydi bana bir ulassin lutfennnnn

Canim once sakin ol. Ben se sasirdim senin olayina simdi cunku bende de hem esma sultan hem zamazon hem de birkac kisi daha boyle b sey soyledi. Ama ben ne hoca bulabilirim ne de guvenirim diye es gevtim gecmeye calisiyorum. Yaz bana ozelden istersen ama benim yaprigim b sey olmadi bu konuda (( sen simdi beni cok sasirttin ama hem esma hem zamazon ayniydi demek sende de. Yahu bu insanlar ayni kisi olamazlar herhalde... Ben de byzmelek rhea tusedisi ve baska birlac falci daha aynis eyi dedi... Offf yaaa bak karistim yine

Canim ben anlamadim tam yarin net birsey belli olacak mi diyorsun? Sana ozelden de yazdim gormedin galiba henuz. Merak ettim yatin belli olacak olan ne? B de birini mi buldun sen bu negatif enerjiyle ilgili? Bana yazar misin?

Canim ben anlamadim tam yarin net birsey belli olacak mi diyorsun? Sana ozelden de yazdim gormedin galiba henuz. Merak ettim yatin belli olacak olan ne? B de birini mi buldun sen bu negatif enerjiyle ilgili? Bana yazar misin?

Bana öyle bir şey demedi sadece olumsuz düşüncelerin var bundan kurtul yoksa olmaz dedi. Sana aynısını dediler derken ne kadar detay verdiler ki? Sadece büyü var mı dediler ne dediler sana?

Bana öyle bir şey demedi sadece olumsuz düşüncelerin var bundan kurtul yoksa olmaz dedi. Sana aynısını dediler derken ne kadar detay verdiler ki? Sadece büyü var mı dediler ne dediler sana?
Bana buyu kelimesini kuanmadan negatif enerji diye bahsetti. Ama bahsettigi sey buyu yani. Dini butun bir hocafan yatdim alin dedi. Bunu bana soyleyen tek o degil. Hatta ilk zamanlar inanmadim ama simdi kafam karisti. Kendisine bana onerebilecegi biri olup olmadigini soddum. Hani bana dese ki su kisiyi ara falan hah tamam diyecegim para tuzagi befaber caliaiyorlar. Ama kadin malesef yok ailenizden yardim alin Allah rizasiyla yapacak birini bulun. Duzeleceksiniz ama bunu bozdurmazsaniz surekli gelgitler olacak dedi

İşin kötüsü gerçekten iyi birimi bulmak... eskiden Allah rızası için yardım edenler vardı ama artık öyle değil ki dünya ne kadar kötü olmuşsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…