Binnaz Abla

İşin kötüsü gerçekten iyi birimi bulmak... eskiden Allah rızası için yardım edenler vardı ama artık öyle değil ki dünya ne kadar kötü olmuşsa...
Allah rizasi icin derken yine tabi belli bir miktar odeme ile demek iatiyorum. Ama hani boyle tarife gibi yazanlad var ya iste orada duduyor insan. Cocuklugumda cok duyardim gonlunden ne koparsa diye... Artik yok o cumle. Belki de artik kimsenin gonlunden b sey kopmuyor tarifeye bagladilar. ben fal baktirmK icin gelmisyim sozde neler kadistirdi kafami simdi durduk yere...

Alexte emre dincte ayni seyi soyledi , dindar birini bulduk baktirdik o da aynisini soyledi, olmayan seyi 5 kisi de soylemezdi diye dusunuyorum. Binnaz abla bernaya attim o da kapaliliktan tiksnikliktan bahsetmiş kac yerden test ettim. Napcaz!!!!

Canim ben anlamadim tam yarin net birsey belli olacak mi diyorsun? Sana ozelden de yazdim gormedin galiba henuz. Merak ettim yatin belli olacak olan ne? B de birini mi buldun sen bu negatif enerjiyle ilgili? Bana yazar misin?
Ozelden gelmemis bana birsey goremiyirum, tekrar atar misin canim. Cok canim sikildi ya.

Ozelden gelmemis bana birsey goremiyirum, tekrar atar misin canim. Cok canim sikildi ya.
Gitmemis mesajim dogru. Simdi 2 tane gonderdim. Sakin ol sakin kal. Bugununu karatma. Ne varsa gecek diye dusun. Bilmek bilinc getirir diye dusun dogruysa eger. Mesajimi oku sen. Panik olma. Kendini daha cok mutsuz edersin. Internetten arastir bu durumda onerilen kendi basina yapacagin seyleri. Ben sana daha sonra da yazacagim ama simdi musait degilim. Gonderecegim meaajlar da var. Sen sakin kal su an karartma icini.

Gitmemis mesajim dogru. Simdi 2 tane gonderdim. Sakin ol sakin kal. Bugununu karatma. Ne varsa gecek diye dusun. Bilmek bilinc getirir diye dusun dogruysa eger. Mesajimi oku sen. Panik olma. Kendini daha cok mutsuz edersin. Internetten arastir bu durumda onerilen kendi basina yapacagin seyleri. Birazdan cikiyorum meaajlarima hemen bakamam. Mutlaka yazacagim sana ama tekrar.

Kızlarrr binnazdaki esma sultanla tellwede ki zamazon aynı kişi haberiniz olsun...kesin bilgi:)))
Bu şey gibi geysu ve gizem hatun aynı kişiler ama yine de iyi bir falcı olduğu gerçeği değiştirmez :) sadece bilmek iyi boş yere okadar para vermeyelim diye. Ama zamazona çok iyi gibime geliyor arkadaşıma falı müthişti gerçekten

fal sepeti umut ile binnazda banu baran aynı kişi bilginize

Geysu ve gizem hatun bende ikisi farklı konuştu sonu olumlu ama aynı konulara hiç deginmeden falı olumluya baglamislar:) ama gizem hatunken dah iyi sanki

Gizem hatun'u inanılmaz severim, bende başarılı olan 3 falcıdan biridir kendisi. Fakat geysu ile aynı kişi mi emin olamıyorum çünkü geysuya baktırdığımda çok beğenmemiştim :/

Ama bence
Gizem hatun'u inanılmaz severim, bende başarılı olan 3 falcıdan biridir kendisi. Fakat geysu ile aynı kişi mi emin olamıyorum çünkü geysuya baktırdığımda çok beğenmemiştim :/
canım ben ilk geysuya attım bir kaç sefer konuyu biliyordu hep aynı konu icindi:) sonra gizem hatuna ilk attığımda detay vermedim öyle şeyler söyledi ki sanki kadın benim aklımdan geçenleri okuyor icimden iyi saatte olsunlar tovbe bismillah cektim :)) falı zirvede bırakmam lazımdı ama geysu olma ihtimali daha sonra attığım falda belirgindi

Ben geysuya tellweye ilk geldiği zamanlarda atmıştım, orta şeker bir faldı. Sonraları Gizem Hatun'a atmaya başladım, zaten baktığı her falda inanılmaz detaylar bildi. Burda gizem hatun geysu aynı kişi mi şüphesi dönünce fallarımı karşılaştırdım üslup ve yazım tarzı olarak benziyorlar biraz ama ikisi aynı kişiyse geysu'nun falı neden çok başarılı değildi? Kafamda deli sorular İkisinin aynı kişi olduğuna emin olabilsem hangisi denk gelse ona atacağım da emin olamıyorum malesef.

bu arada ikisinin verdiği vadeler patladı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…