- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
Geysu esas konu hariç bir dediği çıktı kişi tarifi aynen tuttu gizem hatun masalef ama dilerim esas konu çıksın cok güzel şeyler soylemistiBen geysuya bir kez baktırdım gizem hatun'a baya baktırdım da malesef gelecek kısmı 1 kez hariç hiç çıkmadı. An konusunda kafama takılanlar olduğunda atıyorum daha çok çünkü an konusunda daha iyi.
Bende geysu ve gizem'in aynı ķişi olduğunu düşünenlerdenim. Geysu ne kadar olumluya bağlıyorsa gizem de olumsuza meyilli. Geysu ya pek çok kez gizem e 1 kez attım. Aynı olduklarından emin olduğum için. Ama an ve geçmiş de geysu daha fazla detay biliyor. Olumsuz çıkarsa gizem olumlu çıkarsa geysu bildi durumu oluyor. Her 2 durumda yorumcunun işine gelir. Ama geysuyu beğenirim. Çıktı mı ? Evet çıktı ? Tekrar gider miyim ? Giderim.. ama bu çift profil durumu hoş değil. Zira geysu nun böyle birşeye de ihtiyacı yok. Gayet iyi yorumcu kendisi...
Anda iyi mi bu arkadaşlar emin miyizKızlarrr binnazdaki esma sultanla tellwede ki zamazon aynı kişi haberiniz olsun...kesin bilgi:)))
Bende ve bir kaç arkadaş da durum böyleydi. Tam tersi de olabilir. Birinde olumlu ise diğerinde olumsuz... Ama bana gerçekten de aynı kişi gibi geliyor.Gizem Hatun mu olumsuz? Bana baktığı her falın sonu gayet pembiş, ona kalsa şimdiye evlenmiş olmam gerekirdiZaten gelecek konusunda değil an konusunda çok başarılı buluyorum bu yüzden kendisini.
Şaşırdım siz böyle deyince.
Ben de her ikiside olumluydu. Ve hala olumlular. Zaman sarksa da olacak diyor. Belki de benim me kadar deli olduğumu bildiği için, olumsuz duyduğumda çok kafama takacağınız bildiği için kıyamayabilirBende ve bir kaç arkadaş da durum böyleydi. Tam tersi de olabilir. Birinde olumlu ise diğerinde olumsuz... Ama bana gerçekten de aynı kişi gibi geliyor.
Geysu yu gerçekten severim.... netice de fark etmez aslında. Zaten an ve geçmişi bilmesi yeterli benim için... Gelecek konusunda zaten beklentiye girmemek dusuncesinde hepimiz hem fikir olduk...
evet anlık olarak iyi olduğunu düşünüyorum...hee ama çok çok 25 tl lik bi fal değil...Anda iyi mi bu arkadaşlar emin miyiz
Gizem hatuna fal atmadım ama atan arkadaşların falını okudum aynı kişi bencede zaten diğer site ye pek girmiyor ki...bende geysu ve gizemhatun aynı diye dusunurdum eskiden , hatta bu forumda da sormustum ama sonra dusundum ki geysu ztn orda zor bakıyo doluyo bi de baska yerde hesap acıp bakcagını sanmıyorum
yüzde yüz bilemeyiz tabi de geysu normal de de cok yogun ya, ne biliyim baska sitede bakmaz gibi geldi :)Gizem hatuna fal atmadım ama atan arkadaşların falını okudum aynı kişi bencede zaten diğer site ye pek girmiyor ki...
Hangi rezzanAlex bana cok olumlu bakti, benimki ile 1,5 aydir yuzyuze gorusmuyoruz, 10 gun once facebook' ta konustuk ve alex' in 3. Cumlesi evlilikti afgjkklk benim sorum da bir iliski olabilir mi diyeydi sadece :) ben ise artik beni istemiyor diye dusunmeye basladim, maalesef rezzanin fali cikacak gibi..
Evet canım eski erkek arkadaşlarımdan biri için 8 Haziran'da iletişim demişti ama öyle birşey olmadınilmil yanlış hatırlamıyorsam nakta sana tam tarih vermişti değil mi haziran ayına dair, tuttu mu o acaba?
Ne kadar ayıp bir şey ya çok sinirlendim.Kizlar normalde binnazda baktirmiyordum gecen sene hiçbiri cikmayinca ama 22 kredim vardi halihazırda. Esma sultaninda adi cok gecince katina attim ilişki acilimi ve bana seçtiğim 7 kartın sadece teker teker anlamini yazip yollamış. Gecen sene ben de katina almıştım kitapcikta yazan kartlarin anlamını yazmis oradan biliyorum. Haliyle benim hayatimla alakasiz ve tutarsız bir fal geldi, iade aldim. Üst paragraftaki kartin anlami bu adam ayrildigi sevgilisine asla geri donmez (ki defalarca hep o döndü) ve iletisim yok, alt paragragta diğer bir kartin anlami bir yuzlesme ve iletisim yasacaksiniz gibi tutarsiz ve ozensizdi.
Kendi ozel destem ve durugoruylede bakiyorum demis ama asla oyle birsey yoktu falimda sadece kartlarin kitapcikta yazan anlamlari vardi. Bilginiz olsun soylemek istedim.
O kadın soruyu bile okumadan sallamış arkadaşıma :))) İade aldık...Kizlar normalde binnazda baktirmiyordum gecen sene hiçbiri cikmayinca ama 22 kredim vardi halihazırda. Esma sultaninda adi cok gecince katina attim ilişki acilimi ve bana seçtiğim 7 kartın sadece teker teker anlamini yazip yollamış. Gecen sene ben de katina almıştım kitapcikta yazan kartlarin anlamını yazmis oradan biliyorum. Haliyle benim hayatimla alakasiz ve tutarsız bir fal geldi, iade aldim. Üst paragraftaki kartin anlami bu adam ayrildigi sevgilisine asla geri donmez (ki defalarca hep o döndü) ve iletisim yok, alt paragragta diğer bir kartin anlami bir yuzlesme ve iletisim yasacaksiniz gibi tutarsiz ve ozensizdi.
Kendi ozel destem ve durugoruylede bakiyorum demis ama asla oyle birsey yoktu falimda sadece kartlarin kitapcikta yazan anlamlari vardi. Bilginiz olsun soylemek istedim.
Ozelden laf aliyorlar derken buradan mi yani ????merhaba kızlar, normalde üyeliğim pasifti ama sırf bunu yazmak için aktif hale getirdim yine. son 1 ayda 2 fal attım sadece bu benim için inanılmaz bir ilerleme bu süre içinde tellwe zamazon'a fal attım. gerçekten sinirden kudurdum. atmayın arkadaşlar zamazon'a fal atmayın. 5 satır cümleye 30 tl verilmez. su falını öğrenmek için selena var mesela keşke ona bi atıp nasıl olur öğrenseydin. bu sitede bazen çok detay bildi diyenler oluyor ya hani bazı falcılar için ya içimizden biri laf alıyor özelde konuşarak ya da araştırıyorlar. bir diğer konu gerçekten eski falcılara fal atın derim çok yalan dolan dönüyor fal dünyasında bunu gördüm kimsenin zarara uğramasını istemiyorum. ben çok uğradım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?