- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Ozelden laf aliyorlar derken buradan mi yani ????
özelden derdimizi paylaşıyoruz ya mesela belki 80 ayrı kişiyle konuşmuşumdur ben ama belki de arada falcılarla konuştum gerçekten bilmiyorum. aklıma böyle bir olasılık geldi bu da olabilir ama kimseye bir suçlama yapmak için yazmadım yanlış anlaşılmak istemem kesinlikle
Aaaaaa ordaki rumuz ve burdaki ayni mi senin?
evet canım aynı ama burdan beni araştırıp yazmaya çalışan hata yapar çünkü ben her falımda başka bir durumu soruyorum ama bugünkü isyanım 3 satır fallara çünkü gerçekten o kadar ciddi emek verip yazan falcılar var ki.
IAde iste canim bir puan ver bazen geri yolluyolar . Banada öyle fal denk gelmisti bi puan vermistimm hemen iade etti
Haklisin. Kisa fallara bende cok sinir oluyorum. Ozellikle.lfi eveleyip gevelediyse. Bazilari kisa yazip cok dolu yaziyor. Ona b sey diyemem tabi.evet canım aynı ama burdan beni araştırıp yazmaya çalışan hata yapar çünkü ben her falımda başka bir durumu soruyorum ama bugünkü isyanım 3 satır fallara çünkü gerçekten o kadar ciddi emek verip yazan falcılar var ki.
Ayni sey bende de oldu. Arwn ye tek yildiz vermeye calisirken yanlislikla 4 verdim. Geri alamiyorsun evet. Bende kendiai iade etti 4 ken bile. Artik ne kadar puan derdindeyse. Ama kapali yoruma da katina ask fali diye gonderdim. Askla ilgili hicbisey giremediniz herhalde diye b seybyazmiatim sanirim.ah işte benim hatam 1 vermiştim normalde hatun iade etmedi bugün sitede iade talebini yapmaya çalışırken yanlışlıkla 4 yıldıza bastım:) bir de meğer verilen yıldız düşürülmüyormuş. Tellweye yazdım falcı iade edebilir dedi yardımcı olmuyorlar malesef. ben yandım sizler yanmayın.
Peki bu kadar cok baktirdign fallarda cikan olamdi mi hic?ah işte benim hatam 1 vermiştim normalde hatun iade etmedi bugün sitede iade talebini yapmaya çalışırken yanlışlıkla 4 yıldıza bastım:) bir de meğer verilen yıldız düşürülmüyormuş. Tellweye yazdım falcı iade edebilir dedi yardımcı olmuyorlar malesef. ben yandım sizler yanmayın.
Haklisin. Kisa fallara bende cok sinir oluyorum. Ozellikle.lfi eveleyip gevelediyse. Bazilari kisa yazip cok dolu yaziyor. Ona b sey diyemem tabi.
Peki bu kadar cok baktirdign fallarda cikan olamdi mi hic?
Bana da hissiyatt iade etti 1 yıldız verdim diye ama öyle bir faldı ki 2 haber var sorunlar ortadan kalkacak cümlelerinden başka şey yoktu bu yoruma kaç yıldız bekliyordu artık bilemiyorum
fal namına bir tane bir şey olsa anlarım ama yok malesef yani atsam falı anlarsın:) cevaplar var tellwede onun kısacık falı bile daha iyiydi:) var canım evet yakın gelecekte tutan ama şöyle söyleyebilirim en sevdiğim falcının bile falları için tam olarak çıktı diyemem benim aşk hayatım özellikle çok değişken
Kiminki cikti mesela?
tüm fallarıma bakmam lazım teker teker baya bi zaman alır konusu geldiğinde yazarım mutlaka ya da aklında bir isim olursa sorabilirsin çünkü hani %100 çıktı diyemiyorum kimse için yanlış yönlendirme yapmak istemem asla
En cok merak ettigim geysu ve yesilcingene.. onlara baktirdin mi
En az 10'ar tane falım vardır ikisinde de her zaman çok ince çok uzun baktılar ama çıkan da oldu çıkmayanı da oldu detayları özelden yazarım bir kaç kez aşk hayatımı paylaşınca linç yedim de korkuyorum:))
Gitme sen lütfenEn az 10'ar tane falım vardır ikisinde de her zaman çok ince çok uzun baktılar ama çıkan da oldu çıkmayanı da oldu detayları özelden yazarım bir kaç kez aşk hayatımı paylaşınca linç yedim de korkuyorum:))
Bizimle isim paylasir misin. Hani cikmis gibi sayilan gelecek gidisatini dogru tahmin eden falan? Ben de cok baktirdim dagerçekten bazı falcılar iyi niyetli değil bu sitelerde ne fallar bakanlar var nasıl emek vermişler mesela sen 3 satır yaz sıkıntılar dertler bitecek de e anlamıyor muyuz biz:) falcılık yapan çevremde insanlar var daha bugün bir yakınım üye oldu gerçekten hisli insanın falları çok başka oluyor hepimiz zamanla deneyimliyoruz.
Gitme sen lütfen
O kadın soruyu bile okumadan sallamış arkadaşıma :))) İade aldık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?