bu adam bır sene tam bırsene benım pesımden kosan adam ne aptallıkmıs onun sevgısıne guvenmek
Kafan karışıksa Nalân abla daha çok karıştıracak hazır ol.Şaka bi yana anlatımı biraz karmaşık ama falı bence denenebilir.Diğerlerininde kuş kondurmadığını düşünürsek...Kafamın karışıklığından falalemdeki nalan ablaya tarot gönderdimmm. Deneyen var mı kızlar, nasıldır?
Nerden bilebilirsin ki bu senin hatan degil hata karsidakinin ....sevmeyi bilmiyormuş..
ben begenmedim cumleleri toparlayamamis cok iyi cok guzel olacak lafini 20 kere kullanmis :) ama begenenler de var mert de patladi bu arada gerci bana ara demisti ama asla aramam baskasiyla nisanli adami merte gore yalnizdi maddi sikintisi vardi kiz miz dusunmuyordu
bu adam bır sene tam bırsene benım pesımden kosan adam ne aptallıkmıs onun sevgısıne guvenmek
Aramak mi ? arkadasim bosver gitsin cacik bile olmiycak biri bide baskasiylada nisanliymis.. Rezil ya ayybugun cok sinirlendim bu yazilari okudukca ...
ay bana eski sevgiline döner misin ben olmasam diyordu ucan kustan kiskaniyordu eski sevgilisinden nefret ediyordu ilk haftamizda evlenme planlari falan ben hoop yavas bi ben onceden aldatildim hizli gitmeyelim dedim demez olaydim evet hizli gittik ben de eski sevgilimi ruyamda gordum zaten dedi kafam karisik ama seni cok seviyorum diye aglamalar gitmis o kizla nisanlanmis aile mutsuz kendi mutsuz kiz benim gibi sever mi hayir ah alarak yuva kurulur mu hayir! valla icim rahat Allah buyuk
Canım benim sadece o değilki ,bu hayatta gerçekten sâdık,güvenilir insan bulmak öyle zorki..Onun için üzme kendini .İnanki hepimizin etrafından sahtekâr insan var.Sadece maskeleri inene kadar biz onları melek zannediyoruz.Gerçek yüzlerini gòrüncede en büyük darbeyi yine kendimize yediriyoruz.
benım artık ınancım yok askada evlılıgede guvenede
Yüz vermiyceksin bu erkeklere ... Kiymete binenler hep ezen kotu davranan kizlar oluyor iz mi birakiyolar artik ne oluyoosa bilmiyorum... Bizim gibilerde fal baktirsin dursuniste gerci bekledigim bi eski sevgilim bile yok ama.kizmayin ama kizlar siz burda acaba falda ne cikicak diye beklerken sizin adamlar coktan hayattlarindan sizi cikarmis üstüne birde yeni manita yapmis oluyorlar. Bisi derdim simdi ama burasi müsayit degil bana kizan arkadaslarda vardir elbet polenik olsunistemem ama benim görüsum bu ..
ben begenmedim cumleleri toparlayamamis cok iyi cok guzel olacak lafini 20 kere kullanmis :) ama begenenler de var mert de patladi bu arada gerci bana ara demisti ama asla aramam baskasiyla nisanli adami merte gore yalnizdi maddi sikintisi vardi kiz miz dusunmuyordu
ay bana eski sevgiline döner misin ben olmasam diyordu ucan kustan kiskaniyordu eski sevgilisinden nefret ediyordu ilk haftamizda evlenme planlari falan ben hoop yavas bi ben onceden aldatildim hizli gitmeyelim dedim demez olaydim evet hizli gittik ben de eski sevgilimi ruyamda gordum zaten dedi kafam karisik ama seni cok seviyorum diye aglamalar gitmis o kizla nisanlanmis aile mutsuz kendi mutsuz kiz benim gibi sever mi hayir ah alarak yuva kurulur mu hayir! valla icim rahat Allah buyuk
Kizlar bu ilk haftadan evlilik plani yapan adamdan korkcaksin bu normal bisey degil evet hoslanabilir sevebilir ama bu olmaz benimde bu iliskimden once oyle bisey olmustu bi sene tam cocuk oluyodu ve ben hic sevmiyodum bile donup bakicagim bi insan degildi bi sene yapmadigi kalmadi tamam dedi cocuk bi 360 derece dondu bu normal bisey degil yani kizlar bunlar aci cekmeyi seven insan modelleri hayal kurup pesinden kosmayi seviyolar is ciddiye bindimi viinn bi insan bi insani cok iyi tanimadan oyle evlilik hayali falan kurmazz adam gibi adam ztn ilk haftadan kiza umit vermez ben bunu anladim
Kizlar bu ilk haftadan evlilik plani yapan adamdan korkcaksin bu normal bisey degil evet hoslanabilir sevebilir ama bu olmaz benimde bu iliskimden once oyle bisey olmustu bi sene tam cocuk oluyodu ve ben hic sevmiyodum bile donup bakicagim bi insan degildi bi sene yapmadigi kalmadi tamam dedi cocuk bi 360 derece dondu bu normal bisey degil yani kizlar bunlar aci cekmeyi seven insan modelleri hayal kurup pesinden kosmayi seviyolar is ciddiye bindimi viinn bi insan bi insani cok iyi tanimadan oyle evlilik hayali falan kurmazz adam gibi adam ztn ilk haftadan kiza umit vermez ben bunu anladim
Kesinlikle katılıyorum. İlk günden evliliği konuşmak yeni taktik bu tip adamlar için, ha çıkıp ilk görüşte bunu anlayan ve ben senle evlenirim kızım diyende var ama bunu show haline getirmiyorlar burdanda anlaşılıyor ne menem adam oldukları.
ya hayır ben sunu anlamıyorum bu adamlar gece başlarını yastıga koyduklarında hcmı canları yanmıyo ya ama allah buyuk butun ettıgım ah lar cıkıcak yıktıgı hayallerım gıbı yıkılıcak inş yetmıycek otekı taraftada ıkı elım yakasında
ya hayır ben sunu anlamıyorum bu adamlar gece başlarını yastıga koyduklarında hcmı canları yanmıyo ya ama allah buyuk butun ettıgım ah lar cıkıcak yıktıgı hayallerım gıbı yıkılıcak inş yetmıycek otekı taraftada ıkı elım yakasında
herkesin hikayesi aynı benimde neredeyse 4 yıllıktı. 3 ay oldu ayrılalı ailelerimizle bile tanışmıştık artık.vallahi ayrılmadan 1 2 ay eveline kadar 4 yıldır gözümün içine bakan adam 1 ayda ben sevmiyorum dedi alışkanlık oldu herhalde bende üzülüyorum dedi gitti..bu kadar kolay mı ya nasıl insanlık nasıl olgunluk nasıl bir şeref bu..
birazdan tümmm fallarıma bakıcam bakalım kim neciymiş kim ne sallamış..
Bende anlamiyorum valla bitanem artik arkadasliklarda boyle bu zamanda o kadar cok insani cikarttim ki hayatimdanvicdan kalmamis gercekten allah korkusuda yok ve inan senn canin yandi ya bi yerde onunda cani yanar buna emin ol icten edilen dua elbet tutar hic merak etme sen ve en gicik oldugum sey erkeklerin arkasindan konustuklari afedersinix kotu kadin bile dedikleri kadinlara donmeleri lan arkasindan sallarken iyidi benim sinif arkadaslarimdan gordugum biseydi bu universitede ayrilirlar arkadan demedik kalmz kiz gercekten oyledir ama sonra barisirlar bu nasil erkeklik anlamadim erkegin bilmemnesinden korkcaksin diye bi laf vardir o galiba :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?