- 27 Kasım 2016
- 1.280
- 2.185
- 133
- 35
Mavikurdele10 bence de gitme fal baktirmasan da kal:) hatirliyorum seni birgun birdenbire hesap nasil kapatilyor diye sorup gitmistin
Gitme sen lütfen
Tamam canim bekliyorum. Black_pearl88 de var onuda denedim
Aklinca aptal yerine koymaya çalışıyor durugoru, özel destem vs yazarak ama çıkıyor iste böyle foyalari.Ne kadar ayıp bir şey ya çok sinirlendim.
Bizimle isim paylasir misin. Hani cikmis gibi sayilan gelecek gidisatini dogru tahmin eden falan? Ben de cok baktirdim da
Nakta'da puruz mu gordun? Ben de cok baktirdim ona. Istersen ozelden de yazabilirsinEn son naktanın 2 hafta arayla değişen falı sonrasında kendime geldim benim artık bağımlılık olmuştu:)
Yaa ben seni yerim ama :)
Ay tamam pardon simdi gordum bunu. BekliyorummmmKuzu özelden paylaşayım olur mu
ben chitrayı sormak istiyorumtüm fallarıma bakmam lazım teker teker baya bi zaman alır konusu geldiğinde yazarım mutlaka ya da aklında bir isim olursa sorabilirsin çünkü hani %100 çıktı diyemiyorum kimse için yanlış yönlendirme yapmak istemem asla
Ben telwe de birine 1 yildiz verdim diye bana bakmadı.. bilmiyom benben chitrayı sormak istiyorum
ben chitrayı sormak istiyorum
Ben telwe de birine 1 yildiz verdim diye bana bakmadı.. bilmiyom bençok üzülüyom ben...
chitra'da sıradayım, geldiğinde yazarım ama benim de en güvendiğim falcı geysuydu; patladı. gelecek dediği gibi gelişmedi. vadesi tutmadı hiçbir şey olmadı. e böyle olunca anı da bilemedi demek ki diye düşünüyorum. yine de ona bir fal daha baktırdımChitra bende berbattı. En güvendiğim falcılar bile zaman olarak tutmadı belki zamanı sarkmıştır diye bekliyorum. Çok yakında nehir, geysu, çingene, gizem, derin, sezgi vs. en çok beğenilen bütün falcılar toplu patlayacak.
Geysu'ya şubatta fal attım bu zamana kadar her yolladığı fala verdiği vade bir ay. Ah geysu kaç tane bir ay geçti. Artık adamdan ben soğudum ve hiçbir falcı bunu demedi. İnş sana çıkar.chitra'da sıradayım, geldiğinde yazarım ama benim de en güvendiğim falcı geysuydu; patladı. gelecek dediği gibi gelişmedi. vadesi tutmadı hiçbir şey olmadı. e böyle olunca anı da bilemedi demek ki diye düşünüyorum. yine de ona bir fal daha baktırdımbakalım bu seferki tutar umarım
Geysunun esas konu bendede çıkmıyor kaç ay geçti hep olcakGeysu'ya şubatta fal attım bu zamana kadar her yolladığı fala verdiği vade bir ay. Ah geysu kaç tane bir ay geçti. Artık adamdan ben soğudum ve hiçbir falcı bunu demedi. İnş sana çıkar.
geysu bende aşamalı olarak bozuldu resmen. ilk fallarında zamanları saat gibi tutardı, sonra olayları tutturup vadeleri tutturamamaya başladı, artık olaylar da tutmuyorGeysu'ya şubatta fal attım bu zamana kadar her yolladığı fala verdiği vade bir ay. Ah geysu kaç tane bir ay geçti. Artık adamdan ben soğudum ve hiçbir falcı bunu demedi. İnş sana çıkar.
Benim inancım ve geri dönme gibi bir isteğim yok ama Allah inş sevgilisiyle yeniden bir araya gelmeyi isteyen herkesi ( tabiki kendisi için hayırlıysa)kavuştursun.Geysunun esas konu bendede çıkmıyor kaç ay geçti hep olcak
teşekkürler allah herkezin gönlüne göre versin ama bu kadar uzuldukten sonra bu kadar para verip fal baktir fıkra sonra geldiğini görmek istiyorum içim anca soğurBenim inancım ve geri dönme gibi bir isteğim yok ama Allah inş sevgilisiyle yeniden bir araya gelmeyi isteyen herkesi ( tabiki kendisi için hayırlıysa)kavuştursun.
hadi yaa sen de mi chitraBen telwe de birine 1 yildiz verdim diye bana bakmadı.. bilmiyom bençok üzülüyom ben...
Oyle deme yaa... insallah patlamaz... istedigin gibi gelisir dilerim. biz de seviniriz burada toptanChitra bende berbattı. En güvendiğim falcılar bile zaman olarak tutmadı belki zamanı sarkmıştır diye bekliyorum. Çok yakında nehir, geysu, çingene, gizem, derin, sezgi vs. en çok beğenilen bütün falcılar toplu patlayacak.
dogumsaati cok onemliymis. 2 dk bile sapma yaparmis. genel tutuyormus ama detaylarda dakika onemliymis (oyle duydum) o yuzden ben de simdi oncelikle dogum haritami cikarmak icin dogum saatimi buldurmaya (ya da annem dogruysa teyid etmeye) calisiyorum. Ama uzun surecek. cok merak ediyorum astrolojik haritalari.Ona astroloji attım fal baktırmak istemiyorum dedim çok detaylı yazmıştı haritamda söylediği kavramlar internetten de araştırdım zaten yeni falcı şu an kimse net bilmiyordur vade bekliyodur
Falcı topiğinde oylama kalksın diye konuşuluyormuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?