Binnaz Abla

ben chitrayı sormak istiyorum

Ona astroloji attım fal baktırmak istemiyorum dedim çok detaylı yazmıştı haritamda söylediği kavramlar internetten de araştırdım zaten yeni falcı şu an kimse net bilmiyordur vade bekliyodur

Ben telwe de birine 1 yildiz verdim diye bana bakmadı.. bilmiyom ben çok üzülüyom ben...

Falcı topiğinde oylama kalksın diye konuşuluyormuş:)

chitra'da sıradayım, geldiğinde yazarım ama benim de en güvendiğim falcı geysuydu; patladı. gelecek dediği gibi gelişmedi. vadesi tutmadı hiçbir şey olmadı. e böyle olunca anı da bilemedi demek ki diye düşünüyorum. yine de ona bir fal daha baktırdım bakalım bu seferki tutar umarım

Geysu'ya şubatta fal attım bu zamana kadar her yolladığı fala verdiği vade bir ay. Ah geysu kaç tane bir ay geçti. Artık adamdan ben soğudum ve hiçbir falcı bunu demedi. İnş sana çıkar.

Geysu'ya şubatta fal attım bu zamana kadar her yolladığı fala verdiği vade bir ay. Ah geysu kaç tane bir ay geçti. Artık adamdan ben soğudum ve hiçbir falcı bunu demedi. İnş sana çıkar.
geysu bende aşamalı olarak bozuldu resmen. ilk fallarında zamanları saat gibi tutardı, sonra olayları tutturup vadeleri tutturamamaya başladı, artık olaylar da tutmuyor bir falcım vardı onu da kaybettim

Geysunun esas konu bendede çıkmıyor kaç ay geçti hep olcak
Benim inancım ve geri dönme gibi bir isteğim yok ama Allah inş sevgilisiyle yeniden bir araya gelmeyi isteyen herkesi ( tabiki kendisi için hayırlıysa)kavuştursun.

Benim inancım ve geri dönme gibi bir isteğim yok ama Allah inş sevgilisiyle yeniden bir araya gelmeyi isteyen herkesi ( tabiki kendisi için hayırlıysa)kavuştursun.
teşekkürler allah herkezin gönlüne göre versin ama bu kadar uzuldukten sonra bu kadar para verip fal baktir fıkra sonra geldiğini görmek istiyorum içim anca soğur(

Ben telwe de birine 1 yildiz verdim diye bana bakmadı.. bilmiyom ben çok üzülüyom ben...
hadi yaa sen de mi chitra olmadi acaba o tek yildiz verilen falci neden sorgulanmiyor. ha anlarim 50 al baktiririm hepsine tek yildiz veririm hadi neyse derim... ama bir falciya verldi diye... ben birden fazla faciya verdim aslida tek yildiz ama bana ondan once bakmis olmali. son zamanlarda ucuz kredili attiklarim promosyondan beter baktiklari icin. bu arada dun gece attim kunfeyekun 7 kredi tarot. benim icin birkac falcinin dedigi birseylerden bahsetti... kesin emin degilim ama sanki hisli biri? denemek isteyen olursa bilginiz olsun.

Oyle deme yaa... insallah patlamaz... istedigin gibi gelisir dilerim. biz de seviniriz burada toptan

dogumsaati cok onemliymis. 2 dk bile sapma yaparmis. genel tutuyormus ama detaylarda dakika onemliymis (oyle duydum) o yuzden ben de simdi oncelikle dogum haritami cikarmak icin dogum saatimi buldurmaya (ya da annem dogruysa teyid etmeye) calisiyorum. Ama uzun surecek. cok merak ediyorum astrolojik haritalari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…