- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Öyle bir hale geliyorsun ki zaman geçince ya bu kimki diyorsun. Geri gelmesini sen istemiyorsun inan bana. Sadece zaman lazım. Ama tabiki seviyorsan çıkar inş falların :)teşekkürler allah herkezin gönlüne göre versin ama bu kadar uzuldukten sonra bu kadar para verip fal baktir fıkra sonra geldiğini görmek istiyorum içim anca soğur(
Teşekkür ederim ama bu değil başkası için dua et :)))) yeni birini istiyorumOyle deme yaa... insallah patlamaz... istedigin gibi gelisir dilerim. biz de seviniriz burada toptan
seviyorum ama o kadar çok üzüldüm ki bünyede alışkanlık yaptı o gelcek te ben istemeyecegim günleri gorcem mi acabaÖyle bir hale geliyorsun ki zaman geçince ya bu kimki diyorsun. Geri gelmesini sen istemiyorsun inan bana. Sadece zaman lazım. Ama tabiki seviyorsan çıkar inş falların :)
Evet iyiydi bende. Vade vermedi. Genelde vermezmis. Sabret olacak dedi. Tasa dondum sabirdan zatenleyla sen Black_pearl88 baktirdin mi
dogumsaati cok onemliymis. 2 dk bile sapma yaparmis. genel tutuyormus ama detaylarda dakika onemliymis (oyle duydum) o yuzden ben de simdi oncelikle dogum haritami cikarmak icin dogum saatimi buldurmaya (ya da annem dogruysa teyid etmeye) calisiyorum. Ama uzun surecek. cok merak ediyorum astrolojik haritalari.
farklı hesaptan mı attnz aynı hesaptan mı?chitra'da sıradayım, geldiğinde yazarım ama benim de en güvendiğim falcı geysuydu; patladı. gelecek dediği gibi gelişmedi. vadesi tutmadı hiçbir şey olmadı. e böyle olunca anı da bilemedi demek ki diye düşünüyorum. yine de ona bir fal daha baktırdımbakalım bu seferki tutar umarım
geysuya attığım 2 falı soruyorsun değil mi? canım normalde geysuya farklı farklı hesaplardan atıp hiiiç detay vermiyordum ben ama bu sefer aynı hesaptan attım ve "falınız çıkmadı benim de düşüncelerim değişti" diyerek biraz detay vererek baktırdımfarklı hesaptan mı attnz aynı hesaptan mı?
hımmm peki falnz cıkmadı diyince bişey dedi mi?geysuya attığım 2 falı soruyorsun değil mi? canım normalde geysuya farklı farklı hesaplardan atıp hiiiç detay vermiyordum ben ama bu sefer aynı hesaptan attım ve "falınız çıkmadı benim de düşüncelerim değişti" diyerek biraz detay vererek baktırdım
cnm chitra begeniliyo black pearl ve nakta begeniliyo ben bi de cevaplar adli falciyida cok begeniyorumKızlar ben bi süre ayrı kaldım yenilerden kimler var acaba? Pembeci olmasın.. Bi de vade vererek konuşsun. Geysu taraça serüven yeşilçingene hariç. Teşekkür ediyorum şimiden.
Canım çok teşekkür ediyorum. Aratıyorum şimdi onları ve hepsini yeni duydum daha. Senin bunlar arasında bakııp beğendiğin oldu mucnm chitra begeniliyo black pearl ve nakta begeniliyo ben bi de cevaplar adli falciyida cok begeniyorum
Aman nakta yi iyi arat. Seveni daha az sevmeyeninden. Moralin bozulmasin. Ben sevenlerdenim ama yine de belirtmek istedim. Negatif konustugunu soyleyen cok vardi.Canım çok teşekkür ediyorum. Aratıyorum şimdi onları ve hepsini yeni duydum daha. Senin bunlar arasında bakııp beğendiğin oldu mu
cevaplari begendm cnm.dierlerini denemedmCanım çok teşekkür ediyorum. Aratıyorum şimdi onları ve hepsini yeni duydum daha. Senin bunlar arasında bakııp beğendiğin oldu mu
Telwe 'de birden fazla profili olan yorumcular var... Sultanbacı vardı yanlış hatırlamıyorsam 5 profili vardı... baktırdığınız falcının başka bir profiline atttıysanız eğer şimdi de bilmesi çok normal bence.. Telwe çok şaibeli bir site bu anlamda benim için...Kizlar monica ya baktiran var mi?? Ben biraz once baktirdim da soruma detay vermedigim halde detaylica ve dogru bi sekilde yanit vermis, bide sormadigim halde ask konusuna da deginmis, fali anda mukemmel cikti 3 ay vade verdi onu bekleyip gorecegim
Smdi benim size sorum, bi tellwedekiler birbirleriyle fallari paslasiyorlarmidir?? Ben monicaya sadece bir konuda soru sordum, sormadigim seyleri de catir catir soyleyince pek bi sasirdim. Size danisayim dedim bu konuda suphesi olan varmi?
sultanfalcının profilleri en son 10 un üstündeydi canısıTelwe 'de birden fazla profili olan yorumcular var... Sultanbacı vardı yanlış hatırlamıyorsam 5 profili vardı... baktırdığınız falcının başka bir profiline atttıysanız eğer şimdi de bilmesi çok normal bence.. Telwe çok şaibeli bir site bu anlamda benim için...
Uyarın için teşekkür ederim canım dikkat edicem. Bekle canım olacak canımcılardan sıkıldığım için biraz daha gerçekçi birilerini arıyorum. :/Aman nakta yi iyi arat. Seveni daha az sevmeyeninden. Moralin bozulmasin. Ben sevenlerdenim ama yine de belirtmek istedim. Negatif konustugunu soyleyen cok vardi.
Bende ikisi farkli tarz. Vadeleri ayni gidisat ayni. Canim cicimli konusmuyirlar. Detay veriyorlar.Kızlar peki son olarak nakta mı chitra mı ya da aralarındaki fark nedir hangisi daha detaycı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?