Binnaz Abla

Canım sen bal mısın. :) Ayrıntıların için çok teşekkür ederim. Bu bulanık zamanda iyi aydınlattın beni. Olumlu olumsuz artık ne gelirse ben naktaya atıcam, unutmuyorum tabiki enerji meselesi bu işler, çok teşekkür ediyorum tekrar. :)

Umarim memnun kalirsin. Cunku tesirgin oluyorum nakta konusu olunca. Stre_cms yazmisti mesela o da memnundu naktadan. O benim ben de onun falini dinlemiatik. Ama sonra baska bir arkadasi baktirmis beraber dinlemisler. 2 fal arasinda cok fark varmis. Nakta nin da gunu saati degisiyor herhalde sana iyi denk gelmesini diliyorum. Gonlunce olsun insallah :)

Tabiiiki bunların hepsinin farkındayım ben tamamen enerji meselesi. :) Bu zamana kadar kimlere kimlere attım, tavsiye üzerine naktaya atıyorum hiç önemli değil sonuç ne olursa olsun, ona atmasam atmasyon birine atacaktım hepsi risk yani. Paylaşırım gelince.

Ben de geçmişe donuk tum fallarimi okudum. Fal sepetinde pinar a fal baktirmusim. Hersey bilmis su an okurken her cumlesinin ciktigini farkettim. Hemen siteye girdim baktim artik yok o falci bileniniz var mi başka bir siteye mi gecti acaba?

Monica bende de iyiydi. Hatta bana baktigi falda soyledigi birseyi bugun oglen teyid eder gibi oldum umarim sonunda hakli cikar... vadesi var daha. bana soyledikleri diger falcilardan farkli tek bir seye yogunlasip detay vermis. benim sormadigim bir konu. bana hisli bir kadin imaji verdi... zaman gosterecek.
bu arada ben monica ya attiysam eger, kesin burada konusulmustur arat istersen.

Kızlar merhaba. :) Benim nakta falım geldi. Öncelikle Leyla_74 ve Poramor 'a teşekkür ederim, tavsiye üzerine gittim. Nasıldı diye sorarsanız detayları bilmesi, gelecek hakkında fazla öngörüde bulunması ve en önemlisi ilgili ve özenli bakımı mutlu etti beni. Kart açması ekstra olarak. Ne olumlu ne olumsuz bir faldı. Tavsiye eder miyim, evet.

Ay ustumden yuk kalkti sevindim begenmene. Guzel seyler umalim ve oyle de olsun
Cabuk bakti mi? Genelde cabuk bakiyor, gecikecekse haber veriyor.

Ay daha önce sormuştum kimse cevap vermedi belki bu sefer cevap veren çıkar. Ayşe Melek'e daha önce baktıranlar varsa genelde falının çıkıp çıkmadığını söyleyebilir mi, nasıldır?

Ay ustumden yuk kalkti sevindim begenmene. Guzel seyler umalim ve oyle de olsun
Cabuk bakti mi? Genelde cabuk bakiyor, gecikecekse haber veriyor.
Tatlım beğenmeseydim yine teşekkür ederdim yine diyorum enerji meselesi diye sana farklı bana farklı olur şansımıza iyi denk geldi. :) Mesaj atmış önce sonra bi 5 saate attı. Çok beklemedşm. Bu gözler Ecem23 kaç gün beklemişti yani ilaç gibi geldi. Bi de yıldızname falan demiş doğum yeri saati falan tabi ben görmemişim o mesajları. Ben memnum kaldım bi de ben Bilge özüdoğrunu çok severim maalesef o çok fiyat artırmıştı takip edemiyorum onu o yüzden, onunla benzer şeyler söyleyince tamam dedim. Sevdim yani naktayı.

Ay daha önce sormuştum kimse cevap vermedi belki bu sefer cevap veren çıkar. Ayşe Melek'e daha önce baktıranlar varsa genelde falının çıkıp çıkmadığını söyleyebilir mi, nasıldır?
Ben baktirmadim. Yoksa coktan atlardim valla :) sirf cevap vermis olmak icin yazdim simdi :)

Merhaba ben ayşe meleğe iskambil attım olumlu kartların anlamlarını tek tek yazmış ki ben böyle falları sevmiyorum ama vade olarak zamanla demis:) kahvesi daha iyi diye okumustum

bilge Özdoğru'ya ben de bir kere baktırdım ve çok sevdim ama gelecek henüz beklemede. size gelecekle ilgili söylediklerinden tutan oldu mu?

Mrblar kactır yazıyorum heralde kımse bılgı sahıbı degıl medyum selena ya ulasamıyorum maıl atıyorum cvp vermıyor acaba herkese mı oyle yoksa bakmak ıstemedıgı ıcın mı? lutfen bılgısı olan yazsın bu arada reklam felan dıye dusunmeyın bu ara merak ettıgım durumlar var eskıden bakmsıtı bana bazı ayrıntıları sormam gerekıyor bılgısı olan lutfen yazsın

Bana da donmedi emaille? biraktim sonra ben de...
Hic baktirmadim daha once.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…