Canım sen bal mısın. :) Ayrıntıların için çok teşekkür ederim. Bu bulanık zamanda iyi aydınlattın beni. Olumlu olumsuz artık ne gelirse ben naktaya atıcam, unutmuyorum tabiki enerji meselesi bu işler, çok teşekkür ediyorum tekrar. :)Bende ikisi farkli tarz. Vadeleri ayni gidisat ayni. Canim cicimli konusmuyirlar. Detay veriyorlar.
Farklari: chitra yazili ama uzun. Nakta sesli.
Bendeki fallarindan yola cikarak chitra genel olarak anlatir gelismeler neler olacak vs.. Nakta ask kartlari en cok baktirdim. Soru cevap gidip karsi tarafin ne hissettigini ne dusundugunu anlatir.
Chitra mesela genel olarak su an cok mutsuz der nakta neden mutsuzsun diye sorup cevap alir.
Bende oyle oldu.
Ikisinin de vadesi henuz gelmedi bende.
Umarim memnun kalirsin. Cunku tesirgin oluyorum nakta konusu olunca. Stre_cms yazmisti mesela o da memnundu naktadan. O benim ben de onun falini dinlemiatik. Ama sonra baska bir arkadasi baktirmis beraber dinlemisler. 2 fal arasinda cok fark varmis. Nakta nin da gunu saati degisiyor herhaldeCanım sen bal mısın. :) Ayrıntıların için çok teşekkür ederim. Bu bulanık zamanda iyi aydınlattın beni. Olumlu olumsuz artık ne gelirse ben naktaya atıcam, unutmuyorum tabiki enerji meselesi bu işler, çok teşekkür ediyorum tekrar. :)
Tabiiiki bunların hepsinin farkındayım ben tamamen enerji meselesi. :) Bu zamana kadar kimlere kimlere attım, tavsiye üzerine naktaya atıyorum hiç önemli değil sonuç ne olursa olsun, ona atmasam atmasyon birine atacaktım hepsi risk yani. Paylaşırım gelince.Umarim memnun kalirsin. Cunku tesirgin oluyorum nakta konusu olunca. Stre_cms yazmisti mesela o da memnundu naktadan. O benim ben de onun falini dinlemiatik. Ama sonra baska bir arkadasi baktirmis beraber dinlemisler. 2 fal arasinda cok fark varmis. Nakta nin da gunu saati degisiyor herhaldesana iyi denk gelmesini diliyorum. Gonlunce olsun insallah :)
Cevaplar falimi okudum simdi tekrar. Bana cogunlugun verdigi vadeyi vermemis olan nadir isimlerden. Temmuz ayinda duzelmeye baslayacaksiniz demis.cevaplari begendm cnm.dierlerini denemedm
Monica bende de iyiydi. Hatta bana baktigi falda soyledigi birseyi bugun oglen teyid eder gibi oldumKizlar monica ya baktiran var mi?? Ben biraz once baktirdim da soruma detay vermedigim halde detaylica ve dogru bi sekilde yanit vermis, bide sormadigim halde ask konusuna da deginmis, fali anda mukemmel cikti 3 ay vade verdi onu bekleyip gorecegim
Smdi benim size sorum, bi tellwedekiler birbirleriyle fallari paslasiyorlarmidir?? Ben monicaya sadece bir konuda soru sordum, sormadigim seyleri de catir catir soyleyince pek bi sasirdim. Size danisayim dedim bu konuda suphesi olan varmi?
Ay ustumden yuk kalktiKızlar merhaba. :) Benim nakta falım geldi. ÖncelikleLeyla_74 ve Poramor 'a teşekkür ederim, tavsiye üzerine gittim. Nasıldı diye sorarsanız detayları bilmesi, gelecek hakkında fazla öngörüde bulunması ve en önemlisi ilgili ve özenli bakımı mutlu etti beni. Kart açması ekstra olarak. Ne olumlu ne olumsuz bir faldı. Tavsiye eder miyim, evet.
Tatlım beğenmeseydim yine teşekkür ederdim yine diyorum enerji meselesi diye sana farklı bana farklı olur şansımıza iyi denk geldi. :) Mesaj atmış önce sonra bi 5 saate attı. Çok beklemedşm. Bu gözler Ecem23 kaç gün beklemişti yani ilaç gibi geldi. Bi de yıldızname falan demiş doğum yeri saati falan tabi ben görmemişim o mesajları. Ben memnum kaldım bi de ben Bilge özüdoğrunu çok severim maalesef o çok fiyat artırmıştı takip edemiyorum onu o yüzden, onunla benzer şeyler söyleyince tamam dedim. Sevdim yani naktayı.Ay ustumden yuk kalktisevindim begenmene. Guzel seyler umalim ve oyle de olsun
Cabuk bakti mi? Genelde cabuk bakiyor, gecikecekse haber veriyor.
Ben baktirmadim. Yoksa coktan atlardim valla :) sirf cevap vermis olmak icin yazdim simdi :)Ay daha önce sormuştum kimse cevap vermedi belki bu sefer cevap veren çıkar. Ayşe Melek'e daha önce baktıranlar varsa genelde falının çıkıp çıkmadığını söyleyebilir mi, nasıldır?
Ben baktirmadim. Yoksa coktan atlardim valla :) sirf cevap vermis olmak icin yazdim simdi :)
Merhaba ben ayşe meleğe iskambil attım olumlu kartların anlamlarını tek tek yazmış ki ben böyle falları sevmiyorum ama vade olarak zamanla demis:) kahvesi daha iyi diye okumustumAy daha önce sormuştum kimse cevap vermedi belki bu sefer cevap veren çıkar. Ayşe Melek'e daha önce baktıranlar varsa genelde falının çıkıp çıkmadığını söyleyebilir mi, nasıldır?
Tatlım beğenmeseydim yine teşekkür ederdim yine diyorum enerji meselesi diye sana farklı bana farklı olur şansımıza iyi denk geldi. :) Mesaj atmış önce sonra bi 5 saate attı. Çok beklemedşm. Bu gözler Ecem23 kaç gün beklemişti yani ilaç gibi geldi. Bi de yıldızname falan demiş doğum yeri saati falan tabi ben görmemişim o mesajları. Ben memnum kaldım bi de ben Bilge özüdoğrunu çok severim maalesef o çok fiyat artırmıştı takip edemiyorum onu o yüzden, onunla benzer şeyler söyleyince tamam dedim. Sevdim yani naktayı.
Bana da donmedi emaille?Mrblar kactır yazıyorum heralde kımse bılgı sahıbı degıl medyum selena ya ulasamıyorum maıl atıyorum cvp vermıyor acaba herkese mı oyle yoksa bakmak ıstemedıgı ıcın mı? lutfen bılgısı olan yazsın bu arada reklam felan dıye dusunmeyın bu ara merak ettıgım durumlar var eskıden bakmsıtı bana bazı ayrıntıları sormam gerekıyor bılgısı olan lutfen yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?