Acaba bakmıyor mu artık yoksa belırlı kısılere mı bakıyor onu anlayamadım ya bılen bırısı yazarsa cok sevınırımBana da donmedi emaille?biraktim sonra ben de...
Hic baktirmadim daha once.
ben surekli kahve attim çünkü kart seçmede başarısızım hep ters çekiyorumBu arada yesıl cıngenenın kahvesı mı ıyı tarotu mu?
ben kendisine iskambil attım falda olcak dediği şeye soru kisminda olmayacak demiş soru kisminda kendiyle çeliştiArkadaşlar Binnazda Gizem Sitare nasıl baktıran var mı?
Boş o zaman olcak dediği şeye sonra olmayacak dediyse saçmalamış ://ben kendisine iskambil attım falda olcak dediği şeye soru kisminda olmayacak demiş soru kisminda kendiyle çelişti
sen sitede bir arat istersen bana uymadi ama begeneni olabilirBoş o zaman olcak dediği şeye sonra olmayacak dediyse saçmalamış ://
Beğeneni var ancak arattım geneli pembe yok çıkmadı diyor bende vazgeçtim. Telwe de black pearl düşünüyorum ancak oda uzun ve detaylı ve kredinin hakkını veriyorsa atıcamsen sitede bir arat istersen bana uymadi ama begeneni olabilir
Evet bende hep tutturan o. Olumlu da olsa olumsuz da olsa söylüyor ve ne dediyse çıkıyor bende, 1 seneyi geçkin bir süredir danışıyorum ona. Tek sorun ücreti baya arttı.bilge Özdoğru'ya ben de bir kere baktırdım ve çok sevdim ama gelecek henüz beklemede. size gelecekle ilgili söylediklerinden tutan oldu mu?
Su falı güzeldi onun. Detayı güzeldi sorularım üzerine bişeyler söyledi tutturduğu oldu ama aaa harika tutturdu hepsini bildi diyemem kesinlikle.Bana da donmedi emaille?biraktim sonra ben de...
Hic baktirmadim daha once.
Acil birisi cvplarmi rica etsem fal sepeti demir nasıl ???
Bana olumsuz konuşmuş moralimi bozmak istemedim ama cikan var mı diye merak ettim sana çıktı mıGeçenlerde denedim, orta halli bir faldı.
Ne fali atiyorsun?Evet bende hep tutturan o. Olumlu da olsa olumsuz da olsa söylüyor ve ne dediyse çıkıyor bende, 1 seneyi geçkin bir süredir danışıyorum ona. Tek sorun ücreti baya arttı.
Bana olumsuz konuşmuş moralimi bozmak istemedim ama cikan var mı diye merak ettim sana çıktı mı
Kahvesini beğenmiyorum açıkçası. Tavsiye tavsiye üzerine oluyo hep. Tarot ya da katina atıyorum duruma göre. Zaten onun kart yorumlama olayını çok seviyorum.Ne fali atiyorsun?
kesinlikle, o kadar olumsuzluğa rağmen bana yazdığı şeylerin hepsi çok olumlu yönde oldu. Allah bilir tabi ama 1 yıl içerisinde evlenmem imkansızKızlar tırt bir fal istiyorsanız naz Kobalkadın falda yemin ederim bak böyle olacak diyor yea o kadar
Evet ücreti çok fazla o yüzden bir defa baktırabildimEvet bende hep tutturan o. Olumlu da olsa olumsuz da olsa söylüyor ve ne dediyse çıkıyor bende, 1 seneyi geçkin bir süredir danışıyorum ona. Tek sorun ücreti baya arttı.
Geysu mu daha ıyı yoksa yesıl cıngene mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?