Binnaz Abla

kızlar aylar sonra çıkan 1-2 falcıyı paylaşmaya geldim.

hayatımda yeni biri var bir süredir. çok ilginç detayları ile bilen emine kurtuluş, fama ile gidişat ve vadeler konusunda tutturan yeşilçingene oldu.

bunların dışında ankarada rukiye diye bir falcıya aylar önce baktırdığım da çıktı. artık hiç fal baktırmıyorum, en son falımın üstünden sanırım 4 ay geçmiş. bu nedenle çıkan-çıkmayan konusu net bende.

sağlıcakla kalın

bilge Özdoğru'ya ben de bir kere baktırdım ve çok sevdim ama gelecek henüz beklemede. size gelecekle ilgili söylediklerinden tutan oldu mu?
Evet bende hep tutturan o. Olumlu da olsa olumsuz da olsa söylüyor ve ne dediyse çıkıyor bende, 1 seneyi geçkin bir süredir danışıyorum ona. Tek sorun ücreti baya arttı.

Kızlar tırt bir fal istiyorsanız naz Kobal kadın falda yemin ederim bak böyle olacak diyor yea o kadar
kesinlikle, o kadar olumsuzluğa rağmen bana yazdığı şeylerin hepsi çok olumlu yönde oldu. Allah bilir tabi ama 1 yıl içerisinde evlenmem imkansız

Evet bende hep tutturan o. Olumlu da olsa olumsuz da olsa söylüyor ve ne dediyse çıkıyor bende, 1 seneyi geçkin bir süredir danışıyorum ona. Tek sorun ücreti baya arttı.
Evet ücreti çok fazla o yüzden bir defa baktırabildim aynı falini 2 güne bir dinleyip duruyorum :))))) inşallah bende de tutar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…