Binnaz Abla

Evet ücreti çok fazla o yüzden bir defa baktırabildim aynı falini 2 güne bir dinleyip duruyorum :))))) inşallah bende de tutar bakalım
Ki mesela anladığım kadarıyla size olumlu konuşmuş ve olumlu konuştuğu gerçekten çok azdır. Demek ki gerçekten de olumlu gördüğü için öyle demiş. :)

Evet bende hep tutturan o. Olumlu da olsa olumsuz da olsa söylüyor ve ne dediyse çıkıyor bende, 1 seneyi geçkin bir süredir danışıyorum ona. Tek sorun ücreti baya arttı.
Pelin hanımı ben de denedim oldukça nokta atışlı bir fal olmuş bu kadar detay bilmesi beni çok şaşırttı. Pembe tablo da çizmiyor sevdim kendisini.

Ki mesela anladığım kadarıyla size olumlu konuşmuş ve olumlu konuştuğu gerçekten çok azdır. Demek ki gerçekten de olumlu gördüğü için öyle demiş. :)
Evet çok olumlu konuştu teşekkür ederim moral oldunuz inşallah dediğiniz gibidir enerjim düştüğü an dalını açıp dinliyorum umut fakirin ekmeği misali :))))

Kizlar bende daha demin falalem falterapistine attim, yorumu nehir (binnaz) ve birkac falci ile birdi, yaklasik ayni yorumlari yapti. Youtubeda bir videoda onermislerdi oyle buldum kendisini
Tavsiye ederim kisacasi
Ben kahve baktirdim

Merhaba ben ayşe meleğe iskambil attım olumlu kartların anlamlarını tek tek yazmış ki ben böyle falları sevmiyorum ama vade olarak zamanla demis:) kahvesi daha iyi diye okumustum

Ay çok teşekkür ederim yeni gördüm yazdığınızı. Tüh keşke ben de kahve atsaymışım.

Kizlar bende daha demin falalem falterapistine attim, yorumu nehir (binnaz) ve birkac falci ile birdi, yaklasik ayni yorumlari yapti. Youtubeda bir videoda onermislerdi oyle buldum kendisini
Tavsiye ederim kisacasi
Ben kahve baktirdim
O vidyoyu söyleye bilirmisiniz

Pelin bilge özdoğru falımı dinlesim tekrar eğer tavsiye öğüt dinlemeyi severim derseniz baktırın tabi. Benim çok sevdiğim bi tarz değil çünkü baya baya böyle yap şöyle yap demiş özlü sözler söylemiş falın 6 dakikası gerçekten tavsiye vermiş

Kendim topik de açtım binnazdakilerin %99u falcı değil

Hele bilge özdoğru sadece atmasyon tutmasyon bana 1 kelime çıkmadı isteyene atarım

Hem de sinir bozucu bir kadın olumsuz konuşmuş ama bir şey bildiğinden değil atmış tutmuş sıkıntı çekeceksin iş bulamicaksın vb demişti iş 3 haftada buldum hem de süper bir işti sıkıntı falan da çekmedim

Hissiyatı falan yok 8 dklık falın 5-6 dksı olumlama çekim yasası seda dikerin kitabıydı bana

Hissiyat=0/10, olumlama çekim yasası=10/10, atmasyon tutmasyon =10/10

Çok süper baktı diyenlere şaşırıyorum bu insan falcı değil açık net.

pembe tablo olmasın tamam ama bazı falcılar sırf olumsuz konuşmak için yorum yapıyorlar çok önceleri baktirdim kaç kez hep olumsuz hiç mi düzgün bir şey çıkmaz ki bende anda bile iyi degildi

pembe tablo olmasın tamam ama bazı falcılar sırf olumsuz konuşmak için yorum yapıyorlar çok önceleri baktirdim kaç kez hep olumsuz hiç mi düzgün bir şey çıkmaz ki bende anda bile iyi degildi

Binnazdakiler falcı değil hissiyat yok . Nehiri tenzih ederek söylüyorum

Ya çok pembeciler, ya ağızları iyi laf yapıyor mantıklı yorum yapıyorlar ya da baştan aşağı olumsuz

Şaşırtıcı şok edici bir şey söyleyen falcı yok orda.
Misal adamın hayatında başka kadın var diyip tipini tarif eden kimse bulamazsınız binnazda. Basirly can bu konuda ağzımı açık bırakmıştı. İş için baktırıyordum, ortağım için servet avcısı yaşça büyük bir kadınla yaşıyor demişti sonra öğrendim aynen öyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…