Geysu ya ne falı attınız? olumsuzuda soyluyormu geysuYeşil çingene atmasyon tutmasyondu bana.
Geysuyu beğendim
Ki mesela anladığım kadarıyla size olumlu konuşmuş ve olumlu konuştuğu gerçekten çok azdır. Demek ki gerçekten de olumlu gördüğü için öyle demiş. :)Evet ücreti çok fazla o yüzden bir defa baktırabildimaynı falini 2 güne bir dinleyip duruyorum :))))) inşallah bende de tutar bakalım
Geysunun da analzileri güzeldi ama ne işle ne de aşkla ilgili söylediği hiçbirşey tutmadı.Geysu ya ne falı attınız? olumsuzuda soyluyormu geysu
Pelin hanımı ben de denedim oldukça nokta atışlı bir fal olmuş bu kadar detay bilmesi beni çok şaşırttı. Pembe tablo da çizmiyor sevdim kendisini.Evet bende hep tutturan o. Olumlu da olsa olumsuz da olsa söylüyor ve ne dediyse çıkıyor bende, 1 seneyi geçkin bir süredir danışıyorum ona. Tek sorun ücreti baya arttı.
Evet çok olumlu konuştu teşekkür ederim moral oldunuz inşallah dediğiniz gibidirKi mesela anladığım kadarıyla size olumlu konuşmuş ve olumlu konuştuğu gerçekten çok azdır. Demek ki gerçekten de olumlu gördüğü için öyle demiş. :)
pelin hnm nerde cnmPelin hanımı ben de denedim oldukça nokta atışlı bir fal olmuş bu kadar detay bilmesi beni çok şaşırttı. Pembe tablo da çizmiyor sevdim kendisini.
Binnaz da. Pelin Bilge özüdoğru. Katina ya da tarot öneririm kahve önermiyorumpelin hnm nerde cnm
Geysu ya ne falı attınız? olumsuzuda soyluyormu geysu
Binnazda Pelin bilge özdoğru ben kahve attım çok çok iyiydi.pelin hnm nerde cnm
Merhaba ben ayşe meleğe iskambil attım olumlu kartların anlamlarını tek tek yazmış ki ben böyle falları sevmiyorum ama vade olarak zamanla demis:) kahvesi daha iyi diye okumustum
O vidyoyu söyleye bilirmisinizKizlar bende daha demin falalem falterapistine attim, yorumu nehir (binnaz) ve birkac falci ile birdi, yaklasik ayni yorumlari yapti. Youtubeda bir videoda onermislerdi oyle buldum kendisini
Tavsiye ederim kisacasi
Ben kahve baktirdim
O vidyoyu söyleye bilirmisiniz
Teşekkür ederim bir sorum daha olacak fal terapist iyi miydi çok gittim profiline de bir türlü cesaret edemedim fal yollamaya çok iddialı konuşmuş profilindeYoutube yapyap kanalin ismi
Pelin bilge özdoğru falımı dinlesim tekrar eğer tavsiye öğüt dinlemeyi severim derseniz baktırın tabi. Benim çok sevdiğim bi tarz değil çünkü baya baya böyle yap şöyle yap demiş özlü sözler söylemiş falın 6 dakikası gerçekten tavsiye vermiş
pembe tablo olmasın tamam ama bazı falcılar sırf olumsuz konuşmak için yorum yapıyorlar çok önceleri baktirdim kaç kez hep olumsuz hiç mi düzgün bir şey çıkmaz ki bende anda bile iyi degildiKendim topik de açtım binnazdakilerin %99u falcı değil
Hele bilge özdoğru sadece atmasyon tutmasyon bana 1 kelime çıkmadı isteyene atarım
Hem de sinir bozucu bir kadın olumsuz konuşmuş ama bir şey bildiğinden değil atmış tutmuş sıkıntı çekeceksin iş bulamicaksın vb demişti iş 3 haftada buldum hem de süper bir işti sıkıntı falan da çekmedim
Hissiyatı falan yok 8 dklık falın 5-6 dksı olumlama çekim yasası seda dikerin kitabıydı bana
Hissiyat=0/10, olumlama çekim yasası=10/10, atmasyon tutmasyon =10/10
Çok süper baktı diyenlere şaşırıyorum bu insan falcı değil açık net.
pembe tablo olmasın tamam ama bazı falcılar sırf olumsuz konuşmak için yorum yapıyorlar çok önceleri baktirdim kaç kez hep olumsuz hiç mi düzgün bir şey çıkmaz ki bende anda bile iyi degildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?