Binnaz Abla

canım ben hep binnazda baktirdim ama artık cogunu eleyip hir kaç kişinin dışında baktirmam onlarda dedikleri vadede olduğu için bir tık ondeler basirly sadece can baktımisim dolar üzerinden hem pahalı hem soru hakkım yok zaten olmadı

Enerji meselesi, ben süper çıktı demiyorum çünkü Yen'i baktırdım çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama çok ayrıntı bildiği şeyler oldu nokta atışlı bir faldı bu açıdan dedikleri çıkacak mı görücez , bana çok tavsiye de değildi falı ilk kez baktırdım övmek için de yazmıyorum sadece deneyimlediğim kadarıyla böyle diye belirtmek istedim.

bu
bu fal kesinlikle enerji meselesi olumlu olanlar çıksın olumsuzlar cikmasin

bu

bu fal kesinlikle enerji meselesi olumlu olanlar çıksın olumsuzlar cikmasin
Mesela nakta çok övüldü iki falında da birbirine çelişen şeyler söyledi hem bana hem arkadaşlarıma . Özellikle arkadaşım bir hafta arayla attı aynı kişiyi ilk falında olacak diye konuşurken ikinci fal da gömdü galiba bazıları karşı tarafı okuyorum diye bizim düşüncelerimizi okuyolar:)

inan bana Naktanın attığı fal bende Olumsuzdu aslında falın hala çıkma durumu olabilir ama iletişim kısmı patladı aramaz dediği kişi hala arıyor ve konuşuyoruz ama sonuçta olabilir bende gizem hatun düşünce okuduğunu dusunuyorum ilk dinleyim de sok olmuştum

SiZe öyle olmuş olabilir bu kadar iddialı konuşuyorsam demek ki bana olumludur söyledikleri de çıkmıştır. Enerji meselesi yani herkes herkesi beğenecek diye de Bişi yok ki. Tavsiye olduğunu ben de inkar etmiyorum özellikle söylüyorum kahvesini beğenmiyorum diye. Çok süper baktı diyenlere de şaşılacak birşey görmüyorum. Böyle deyince onu savunmaya geçiyor gibi oluyo ama ben burda Bilge özüdoğru yu savunmaya geçmiyorum sizin dediğiniz kısımda kendime söz hakkı doğuyor ona cevap veriyorum

Gayet iddialıyım 2-3 kişi hariç binnazda falcı yok

Üşenmeyip topiğime yazdım

Çok para döktüm sizler dökmeyin diye uğraştım

Cidden iyi falcı sormadığınız şeyleri de söyleyen falcıdır. Mesela, süpriz yerden gelecek para, beklenmeyen terfi/iş teklifi, elektronik eşyamı kaybetme, adamın konuştuğu başka biri olması/aldatması, işyerimdeki yöneticiler arasında çıkan kavga... bunları bilen ben adamla ya da işle ilgili bir şey sorduğumda olacakları söyleyen, gidişatı söyleyen falcılar oldu bunlar iyi falcı. Şaşırtıcı ayrıntı bilen, şoke eden, benim bilmediğim şeyleri söyleyen iyi falcıdır, bu kadar. O yüzden kimsenin hakkına girmediğimden içim rahat konu açtım yazdım binnaza para kaptırmayın arkadaşlar.

Binnaz falcılarına adamı sorarsınız, olacak/olmayacak der tutma olasılığı 50-50 zaten. Bilge özdoğru ya da binnazdan bir başkası oturun düşünün hangisi şoke edici bir şey bildi hangisi adamın hayatında başkası var dedi hangisi süpriz bir parayı bildi....bana hiçbiri o yüzden para kaptırmayın diye ayrı topik açtım yazdım tek tek. Sadece sözü geçen falcı değil , hepsi hissiyatı olmayan insanlar. Bilge özdoğruya verdiğim paraya ayrıca acıdım enerjimi emdi çünkü.

Tekrar yazıyorum amacım para kaptırmamanız paranıza yazık, para kolay kazanılmıyor. Vallahi billahi tek derdim bu:) Yoksa falcıları tanımam etmem ne severim ne sevmem. Ama bu binnazdakilerin ağzı iyi laf yapıyor bu kadar, haksız kazanç var ortada.

Son düzenleme:
Ben bulamiyorum senin actigin basligi yaa?

Tellwe kimi öneririsin canim kahvede?

Daha once soru sormadigim detay bulamayacagi bir hesaptan falcialim e tarot attim. Byzmelek gibi tarzi hemde buyuk harf yaziyor ani bildi 5 ay vade vermis. Byzmelek diger hesabimdan bakmisti yani ayni kisiyse bile gordukleri (vade uzamasi haric) ayni olmus bana... Birden fazla profil olabilecegini bildigim icin paranoya yapiyor olabilirim. Bu fal isinin cilkini cikarmaya basladim zaten sanirim artik kredi yuklemem diye umuyorum!

Önerdiğin 2.3 kişi kim peki memnun kaldığın

Bende binnazda yaklaşık 4 yıldır hemrn hemen çoğunu denedim sezgi candan hariç denk gelmedi.. bana vadesine olayin gidişatına kadar Hülya demir ve hüma bal bir cok kez çok iyi bildu fakat son 4 falımda Hülya demirin dediği gibi olmadi hiç bir şey 4 yıl içinde ilk kez tamam ben artık falcimi buldum demiştim bana vadesine saatine kadar tutturmuslugu olmuştu hemde bir cok kez ama artık niye böyle oldu bilmiyorum dediği gibi olmuyor gelismeler. Ama yine hisli bir kadın. özetle binnaz ablada illa fal baktiraçarsam hüma bal nehir atesoglu Müge aydın bu 3 nu tercih ederim onlarda herşeyi tutturdugu için değil diğer falcılara göre bildikleri bazı tutturduklari ve yasadigim syler olduğu için geri kalanların bir çoğu maalesef falcı değil.

Hıiii bide belki Ekin sarpen iyi bir kart okuyucusu ve pempeci değil

Bilge özdoğru 20 tl bile değmez. Bir kaç yıl önce atmışım tek kelime çıkmamış gerçi çıkacak bir şeyi de yok. Tüm fal boyunca adamın yalancı olduğunu demiş ve fal yorumu yerine saçmalamış. Orada ağzımı açık bırakan tek falcı Nehir. Geleceği çıkmadı. Belki vadesinden sonra olur bilmiyorum ama geçmiş ve anlık durumu dolu dolu anlattı. Her kelimesi de doğruydu. Nehir'e indirim yaptığı zamanlarda baktırın 70 tl değmez bir fal için.

h
Hülya demirin bende yeri çok önemli iki tavsiyelerine kulak vermişim

Perseis'ten falım geldi. Tam bir kart yorumcusu. Bomboş bir fal yollamış. Çektiğim kartların anlamlarına açık şekilde netten bakmış. Artık elde baktıracak falcı da kalmadı :)
bende kahve atmıştım. 1.sıradayım bana bakıyor galiba şu anda gelsin bende yazarım

Bende kahve baktırmıştım ama çok memnun kalmadım perseisten fakat fiyatı uygun en azından içinde kalmasın diye denenebilir ben öyle yapmıştım ama dediğim gibi brnde başarılı değildi belki benim enerjim tutmadı

Kahvesi nasıl bilmiyorum ama şöyle söyleyim. Adamla çok büyük aşk yaşamadım. İlk kart kalp kartıydı çok büyük aşk yaşamışsın demiş. Sonlara doğru kartlar bozulmuş. Hac kartı zaten olumsuzdur. Bu karta gelince adamı bekleme demiş. Son kartta yüzük görmüş beni baskasıyla evlendirmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…