- 13 Haziran 2017
- 1.091
- 1.847
- 133
canım ben hep binnazda baktirdim ama artık cogunu eleyip hir kaç kişinin dışında baktirmam onlarda dedikleri vadede olduğu için bir tık ondeler basirly sadece can baktımisim dolar üzerinden hem pahalı hem soru hakkım yok zaten olmadıBinnazdakiler falcı değil hissiyat yok . Nehiri tenzih ederek söylüyorum
Ya çok pembeciler, ya ağızları iyi laf yapıyor mantıklı yorum yapıyorlar ya da baştan aşağı olumsuz
Şaşırtıcı şok edici bir şey söyleyen falcı yok orda.
Misal adamın hayatında başka kadın var diyip tipini tarif eden kimse bulamazsınız binnazda. Basirly can bu konuda ağzımı açık bırakmıştı. İş için baktırıyordum, ortağım için servet avcısı yaşça büyük bir kadınla yaşıyor demişti sonra öğrendim aynen öyleymiş.
Enerji meselesi, ben süper çıktı demiyorum çünkü Yen'i baktırdım çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama çok ayrıntı bildiği şeyler oldu nokta atışlı bir faldı bu açıdan dedikleri çıkacak mı görücez , bana çok tavsiye de değildi falı ilk kez baktırdım övmek için de yazmıyorum sadece deneyimlediğim kadarıyla böyle diye belirtmek istedim.Kendim topik de açtım binnazdakilerin %99u falcı değil
Hele bilge özdoğru sadece atmasyon tutmasyon bana 1 kelime çıkmadı isteyene atarım
Hem de sinir bozucu bir kadın olumsuz konuşmuş ama bir şey bildiğinden değil atmış tutmuş sıkıntı çekeceksin iş bulamicaksın vb demişti iş 3 haftada buldum hem de süper bir işti sıkıntı falan da çekmedim
Hissiyatı falan yok 8 dklık falın 5-6 dksı olumlama çekim yasası seda dikerin kitabıydı bana
Hissiyat=0/10, olumlama çekim yasası=10/10, atmasyon tutmasyon =10/10
Çok süper baktı diyenlere şaşırıyorum bu insan falcı değil açık net.
bu fal kesinlikle enerji meselesi olumlu olanlar çıksın olumsuzlar cikmasinEnerji meselesi, ben süper çıktı demiyorum çünkü Yen'i baktırdım çıkar mı çıkmaz mı bilemem ama çok ayrıntı bildiği şeyler oldu nokta atışlı bir faldı bu açıdan dedikleri çıkacak mı görücez , bana çok tavsiye de değildi falı ilk kez baktırdım övmek için de yazmıyorum sadece deneyimlediğim kadarıyla böyle diye belirtmek istedim.
Mesela nakta çok övüldü iki falında da birbirine çelişen şeyler söyledi hem bana hem arkadaşlarıma . Özellikle arkadaşım bir hafta arayla attı aynı kişiyi ilk falında olacak diye konuşurken ikinci fal da gömdü galiba bazıları karşı tarafı okuyorum diye bizim düşüncelerimizi okuyolar:)bu
bu fal kesinlikle enerji meselesi olumlu olanlar çıksın olumsuzlar cikmasin
inan bana Naktanın attığı fal bende Olumsuzdu aslında falın hala çıkma durumu olabilir ama iletişim kısmı patladı aramaz dediği kişi hala arıyor ve konuşuyoruz ama sonuçta olabilir bende gizem hatun düşünce okuduğunu dusunuyorum ilk dinleyim de sok olmuştumMesela nakta çok övüldü iki falında da birbirine çelişen şeyler söyledi hem bana hem arkadaşlarıma . Özellikle arkadaşım bir hafta arayla attı aynı kişiyi ilk falında olacak diye konuşurken ikinci fal da gömdü galiba bazıları karşı tarafı okuyorum diye bizim düşüncelerimizi okuyolar:)
SiZe öyle olmuş olabilir bu kadar iddialı konuşuyorsam demek ki bana olumludur söyledikleri de çıkmıştır. Enerji meselesi yani herkes herkesi beğenecek diye de Bişi yok ki. Tavsiye olduğunu ben de inkar etmiyorum özellikle söylüyorum kahvesini beğenmiyorum diye. Çok süper baktı diyenlere de şaşılacak birşey görmüyorum. Böyle deyince onu savunmaya geçiyor gibi oluyo ama ben burda Bilge özüdoğru yu savunmaya geçmiyorum sizin dediğiniz kısımda kendime söz hakkı doğuyor ona cevap veriyorumKendim topik de açtım binnazdakilerin %99u falcı değil
Hele bilge özdoğru sadece atmasyon tutmasyon bana 1 kelime çıkmadı isteyene atarım
Hem de sinir bozucu bir kadın olumsuz konuşmuş ama bir şey bildiğinden değil atmış tutmuş sıkıntı çekeceksin iş bulamicaksın vb demişti iş 3 haftada buldum hem de süper bir işti sıkıntı falan da çekmedim
Hissiyatı falan yok 8 dklık falın 5-6 dksı olumlama çekim yasası seda dikerin kitabıydı bana
SiZe öyle olmuş olabilir bu kadar iddialı konuşuyorsam demek ki bana olumludur söyledikleri de çıkmıştır. Enerji meselesi yani herkes herkesi beğenecek diye de Bişi yok ki. Tavsiye olduğunu ben de inkar etmiyorum özellikle söylüyorum kahvesini beğenmiyorum diye. Çok süper baktı diyenlere de şaşılacak birşey görmüyorum. Böyle deyince onu savunmaya geçiyor gibi oluyo ama ben burda Bilge özüdoğru yu savunmaya geçmiyorum sizin dediğiniz kısımda kendime söz hakkı doğuyor ona cevap veriyorum
Ben bulamiyorum senin actigin basligi yaa?Kendim topik de açtım binnazdakilerin %99u falcı değil
Gayet iddialıyım 2-3 kişi hariç binnazda falcı yok
Üşenmeyip topiğime yazdım
Çok para döktüm sizler dökmeyin diye uğraştım
Cidden iyi falcı sormadığınız şeyleri de söyleyen falcıdır. Mesela, süpriz yerden gelecek para, beklenmeyen terfi/iş teklifi, elektronik eşyamı kaybetme, adamın konuştuğu başka biri olması/aldatması, işyerimdeki yöneticiler arasında çıkan kavga... bunları bilen ben adamla ya da işle ilgili bir şey sorduğumda olacakları söyleyen, gidişatı söyleyen falcılar oldu bunlar iyi falcı. Şaşırtıcı ayrıntı bilen, şoke eden, benim bilmediğim şeyleri söyleyen iyi falcıdır, bu kadar. O yüzden kimsenin hakkına girmediğimden içim rahat konu açtım yazdım binnaza para kaptırmayın arkadaşlar.
Binnaz falcılarına adamı sorarsınız, olacak/olmayacak der tutma olasılığı 50-50 zaten. Bilge özdoğru ya da binnazdan bir başkası oturun düşünün hangisi şoke edici bir şey bildi hangisi adamın hayatında başkası var dedi hangisi süpriz bir parayı bildi....bana hiçbiri o yüzden para kaptırmayın diye ayrı topik açtım yazdım tek tek. Sadece sözü geçen falcı değil , hepsi hissiyatı olmayan insanlar. Bilge özdoğruya verdiğim paraya ayrıca acıdım enerjimi emdi çünkü.
Tekrar yazıyorum amacım para kaptırmamanız paranıza yazık, para kolay kazanılmıyor. Vallahi billahi tek derdim bu:) Yoksa falcıları tanımam etmem ne severim ne sevmem. Ama bu binnazdakilerin ağzı iyi laf yapıyor bu kadar, haksız kazanç var ortada.
Önerdiğin 2.3 kişi kim peki memnun kaldığınGayet iddialıyım 2-3 kişi hariç binnazda falcı yok
Üşenmeyip topiğime yazdım
Çok para döktüm sizler dökmeyin diye uğraştım
Cidden iyi falcı sormadığınız şeyleri de söyleyen falcıdır. Mesela, süpriz yerden gelecek para, beklenmeyen terfi/iş teklifi, elektronik eşyamı kaybetme, adamın konuştuğu başka biri olması/aldatması, işyerimdeki yöneticiler arasında çıkan kavga... bunları bilen ben adamla ya da işle ilgili bir şey sorduğumda olacakları söyleyen, gidişatı söyleyen falcılar oldu bunlar iyi falcı. Şaşırtıcı ayrıntı bilen, şoke eden, benim bilmediğim şeyleri söyleyen iyi falcıdır, bu kadar. O yüzden kimsenin hakkına girmediğimden içim rahat konu açtım yazdım binnaza para kaptırmayın arkadaşlar.
Binnaz falcılarına adamı sorarsınız, olacak/olmayacak der tutma olasılığı 50-50 zaten. Bilge özdoğru ya da binnazdan bir başkası oturun düşünün hangisi şoke edici bir şey bildi hangisi adamın hayatında başkası var dedi hangisi süpriz bir parayı bildi....bana hiçbiri o yüzden para kaptırmayın diye ayrı topik açtım yazdım tek tek. Sadece sözü geçen falcı değil , hepsi hissiyatı olmayan insanlar. Bilge özdoğruya verdiğim paraya ayrıca acıdım enerjimi emdi çünkü.
Tekrar yazıyorum amacım para kaptırmamanız paranıza yazık, para kolay kazanılmıyor. Vallahi billahi tek derdim bu:) Yoksa falcıları tanımam etmem ne severim ne sevmem. Ama bu binnazdakilerin ağzı iyi laf yapıyor bu kadar, haksız kazanç var ortada.
Hülya demirin bende yeri çok önemli iki tavsiyelerine kulak vermişimBende binnazda yaklaşık 4 yıldır hemrn hemen çoğunu denedim sezgi candan hariç denk gelmedi.. bana vadesine olayin gidişatına kadar Hülya demir ve hüma bal bir cok kez çok iyi bildu fakat son 4 falımda Hülya demirin dediği gibi olmadi hiç bir şey 4 yıl içinde ilk kez tamam ben artık falcimi buldum demiştim bana vadesine saatine kadar tutturmuslugu olmuştu hemde bir cok kez ama artık niye böyle oldu bilmiyorum dediği gibi olmuyor gelismeler. Ama yine hisli bir kadın. özetle binnaz ablada illa fal baktiraçarsam hüma bal nehir atesoglu Müge aydın bu 3 nu tercih ederim onlarda herşeyi tutturdugu için değil diğer falcılara göre bildikleri bazı tutturduklari ve yasadigim syler olduğu için geri kalanların bir çoğu maalesef falcı değil.
Hıiii bide belki Ekin sarpen iyi bir kart okuyucusu ve pempeci değil
bende kahve atmıştım. 1.sıradayım bana bakıyor galiba şu anda gelsin bende yazarımPerseis'ten falım geldi. Tam bir kart yorumcusu. Bomboş bir fal yollamış. Çektiğim kartların anlamlarına açık şekilde netten bakmış. Artık elde baktıracak falcı da kalmadı :)
ben ona baktırmayı düşünüyordum ama kahvePerseis'ten falım geldi. Tam bir kart yorumcusu. Bomboş bir fal yollamış. Çektiğim kartların anlamlarına açık şekilde netten bakmış. Artık elde baktıracak falcı da kalmadı :)
ben seni bekleyim umarım güzel şeyler çıkarbende kahve atmıştım. 1.sıradayım bana bakıyor galiba şu anda gelsin bende yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?