gerçekten ilginc bir fal olmuş zaten kart anlamları yazıp kendi hisselerini yazmayani sevmiyorum o yüzden kart fallarıni sevmiyorumKahvesi nasıl bilmiyorum ama şöyle söyleyim. Adamla çok büyük aşk yaşamadım. İlk kart kalp kartıydı çok büyük aşk yaşamışsın demiş. Sonlara doğru kartlar bozulmuş. Hac kartı zaten olumsuzdur. Bu karta gelince adamı bekleme demiş. Son kartta yüzük görmüş beni baskasıyla evlendirmiş.
Kendisi en sahtekar falcılardan biridir. Bir çok hesabı vardır. Sultanfalcı, gelecektenhaberler, fallarkraliçesi aklımda kalanlarPeki aranızda geleceğin şifresine baktıran varmı o nasil
Falcı iyiyse kart ya da kahve fark etmez aslında. Ben 10 yıl önce arkadaşımın ısrarıyla birine baktırdım. Adam yüzüme bakarak her şeyi döktü. Dediklerini de bir bir yaşadım. Keşke ona ulaşsam. Bu uyduruk falcılara boşa para harcamazdım.gerçekten ilginc bir fal olmuş zaten kart anlamları yazıp kendi hisselerini yazmayani sevmiyorum o yüzden kart fallarıni sevmiyorum
2016 yılında baktirdim 2017 yılında evli olmam lazımdı bekarim:)Peki aranızda geleceğin şifresine baktıran varmı o nasil
Hepimiz ayni gemideyiz!Yine boşa giden bir para daha yemin ederim fallara verdugum parayla kendime bir tane yaşam koçu tutar böyle pempe hikayelerle kendimi oyalamazdim ama falcılarada kızamıyorum ki suç bende zorla kasindim:)))
Kendim topik de açtım binnazdakilerin %99u falcı değil
Hele bilge özdoğru sadece atmasyon tutmasyon bana 1 kelime çıkmadı isteyene atarım
Hem de sinir bozucu bir kadın olumsuz konuşmuş ama bir şey bildiğinden değil atmış tutmuş sıkıntı çekeceksin iş bulamicaksın vb demişti iş 3 haftada buldum hem de süper bir işti sıkıntı falan da çekmedim
Hissiyatı falan yok 8 dklık falın 5-6 dksı olumlama çekim yasası seda dikerin kitabıydı bana
Hissiyat=0/10, olumlama çekim yasası=10/10, atmasyon tutmasyon =10/10
Çok süper baktı diyenlere şaşırıyorum bu insan falcı değil açık net.
topik başlığını rica etsem
elif hanzadeye çok fal attim anda çok iyi karşı taraf düşüncesinde de iyiydi ama dediği mutluluk hiç olmadı artık atmiyorumUzun bir müddet sonra (1 sene oldu) fal baktrmayali...yeni tanistgm adam da tirt cikincabi fal attim elif hanzadeye durugoru ama... 1 sene once söylediklerini tekrar söyledi ayrintili sekilde şok oldum gercekten durugorusu iyi... tirt adamdan hayir yokmus onu söyledi.... vs vs bunaldim da attim yoksa fal fln tovbe etmstm...
Bana da çok pembe istediğim bir şey söyledi ama gerçekleşmesi şu an için zor biraz, Elif hanzadaye atıp da memnun olan var mıelif hanzadeye çok fal attim anda çok iyi karşı taraf düşüncesinde de iyiydi ama dediği mutluluk hiç olmadı artık atmiyorum
Ah ahhh tam da yarama parmak bastınkızlar herkese merhaba:) hayatında yengeç erkeği olan var mı? kendileri neden kızdıkları zaman içlerine kaçıp ağızlarından tek bir kelime alınamayan bireylerdir acaba? bilgisi olan varsa tecrübelerini bana belirtebilirse ne kadar mutlu olurum
Ah ahhh tam da yarama parmak bastın1 buçuk aydır fallara sarmamin ve hatta buraya üye olmamın sebebi yengeç erkeği ne bitmez öfke ne bitmez suskunluk bir arkadaşım demişti ki bak yengecin ingilizce adı bile cancer bu da kanser edecek seni sonunda hakkaten de dediği gibi olmak üzere
yaaaaaaama 1,5 ay çok uzun süre değil mi hiç mi ses yok ben ölürüm üzüntüden yahu
Evet çok çok uzunn 8 kilo verdim bu arada o yönden iyi oldu gerçiyaaaaaaama 1,5 ay çok uzun süre değil mi hiç mi ses yok ben ölürüm üzüntüden yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?