Binnaz Abla

gerçekten ilginc bir fal olmuş zaten kart anlamları yazıp kendi hisselerini yazmayani sevmiyorum o yüzden kart fallarıni sevmiyorum

Hadi ya neyse diğerlerine hiç fal atmamistim tek geleceğin şifresine attım onun yorumları da çok toz pembe geldi benim için imkansız dediğim bir konu için çok kısa vade vermişti ordan zaten içime sinmemisti

gerçekten ilginc bir fal olmuş zaten kart anlamları yazıp kendi hisselerini yazmayani sevmiyorum o yüzden kart fallarıni sevmiyorum
Falcı iyiyse kart ya da kahve fark etmez aslında. Ben 10 yıl önce arkadaşımın ısrarıyla birine baktırdım. Adam yüzüme bakarak her şeyi döktü. Dediklerini de bir bir yaşadım. Keşke ona ulaşsam. Bu uyduruk falcılara boşa para harcamazdım.

Yine boşa giden bir para daha yemin ederim fallara verdugum parayla kendime bir tane yaşam koçu tutar böyle pempe hikayelerle kendimi oyalamazdim ama falcılarada kızamıyorum ki suç bende zorla kasindim:)))
Hepimiz ayni gemideyiz!

topik başlığını rica etsem

selam kızlar yine falları bırakıyorum dememe rağmen buradayım , geysu ve sezgi dısında baktıracak adam bulamadığım icin falı bıraktım artık birde arkadasımın annesine baktırıyordum arkadasımın sevgilisi icin bu adamın baskasına verdiği bir sözü birşeyi var demişti adam sözlü cıktı :) bunun dısında geysu ve sezgiyle her falımda paralel seyler söyledi ancak geysunun bana bir durumla ilgili seni arayacak iletişime gecicek dediği insandan hala ses yok cıkmadı, sezgi candan da aynı şekilde...
Anlık duruma gelicek olursak dısarıdan mutlu bir cift gibi gözükseler bile erkek tarafından cok sevgi yok demişlerdi,sosyal medyada takip ediyorum kızın fotoğraflarını bile beğenmiyor değişikler valla anlamadım ben bu işi..
Adam kıza cicek almış doğum gununde jest yapmıs ama 3 falcıda aylardır tutturmuslar düşündüğün gibi bir sevgi yok vs diye, cunku adamda kızla ilgili en ufak paylasım bile yok, sürekli kızda paylaşımlar var.,sanki cok mutluyuz diye gösteriş yapıyor gibi..

Fallar kendimizi rahatlatmak için bahane, 1 senedir etmediğim dua kalmadı,sevdiği insanı baskasıyla görmek apayrı zor insanın içi acıyor.. Umarım Allah bu forumdaki herkes gönlündekine kavusturur, kavusturmayacaksa da onun icin iyiki bitti dedirtecek cok güzel aşklar yaşatır..

Uzun bir müddet sonra (1 sene oldu) fal baktrmayali...yeni tanistgm adam da tirt cikinca bi fal attim elif hanzadeye durugoru ama... 1 sene once söylediklerini tekrar söyledi ayrintili sekilde şok oldum gercekten durugorusu iyi... tirt adamdan hayir yokmus onu söyledi.... vs vs bunaldim da attim yoksa fal fln tovbe etmstm...

elif hanzadeye çok fal attim anda çok iyi karşı taraf düşüncesinde de iyiydi ama dediği mutluluk hiç olmadı artık atmiyorum

Ya şu bınnazdakı esma sultan ne kadar kotu ya az once de efsun aksoy a baktırdım hıc guzel degıldı falcı adı solemıyım reklam olur ama bunlar falcı degılkı

kızlar herkese merhaba:) hayatında yengeç erkeği olan var mı? kendileri neden kızdıkları zaman içlerine kaçıp ağızlarından tek bir kelime alınamayan bireylerdir acaba? bilgisi olan varsa tecrübelerini bana belirtebilirse ne kadar mutlu olurum

Ah ahhh tam da yarama parmak bastın 1 buçuk aydır fallara sarmamin ve hatta buraya üye olmamın sebebi yengeç erkeği ne bitmez öfke ne bitmez suskunluk bir arkadaşım demişti ki bak yengecin ingilizce adı bile cancer bu da kanser edecek seni sonunda hakkaten de dediği gibi olmak üzere

yaaaaaa ama 1,5 ay çok uzun süre değil mi hiç mi ses yok ben ölürüm üzüntüden yahu

yaaaaaa ama 1,5 ay çok uzun süre değil mi hiç mi ses yok ben ölürüm üzüntüden yahu
Evet çok çok uzunn 8 kilo verdim bu arada o yönden iyi oldu gerçi hiç ses yok değil de iliskimizle ilgili mümkün değil tek kelime etmiyor sorsam cevap vermiyor daha önce de çok daha kısa süreli olarak yaşamıstik benzer bir süreç sonrasında eğer o zaman ben de konuşsaydım geri dönüşü olmayacak şekilde kopardık demişti yine öyle mi düşünüyor yoksa sevgisi mi bitti hiç bilmiyorum ve bu belirsizlik beni tüketiyor (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…