Binnaz Abla

Benimkide yengec, gercekten agizlarindan laf almak cok zor oluyor, ama gozun kapali guvenebilirsin diye garanti edebilirim

ama konuşsa herşey çok daha güzel olmaz mı ben teraziyim zaten yengeçleri net üzüyorum

belki de kafa yapıları bu şekilde anlamıyorum sadece ilk tartışmamızda bana yapı olarak ben sessiz kalırım demişti bir süre ben de tam tersi hemen konuşulsun bitsin kafasındayım ve baya üzgünüm.

gerçekten belirsizlik çok kötü sevgisi bitse söylerdi diye düşünüyorum ben, üzülme sen de

ah neden nedenn:) ne kadar bir süre kendi içine çekilirsin peki
Ben cok uzatmam sadece kafamda netlesmesini beklerim eger uzatirsam onemini kaybedicegini bilirim cunku..ya ben kendi adima cok sorgularim biseyleri aslinda hata bu huyumu torpulemem lazim kendim en mukemmelini yapmaya calisirim cunku karsimdanda bunu beklerim..biseye cok anlam yuklerim onun icinde cok cabalarim ama olmicagini anladigimda aci cekiceksemde cekerim kendime zulum yaparim ama karsimdakine biraz farkli bi profil cizerim....cok duygusalizdir ama karsiya gostermicem diye agrasiflesirim...ayy bende kendime zulum yapiyomusum anlatinca farkettim

ya yapmaaa ben zaten yengeç insanlarını görünce direk sarılasım geliyor çok çok duygusalsınız :)

peki mesela böyle içe kapanıp ya kendi kurduğun şeylere inanırsan ne olacak. belki karşındaki insan sana olayın doğrusunu anlatıp seni inandırmak istiyor ama sen o ara içine kapanıp kötüye odaklanırsan yani böyle olur mu kısaca:)

Aynen canım ben de söylerdi diye düşünüp kendimi avutuyorum ama artık bitsin bu işkence bu belirsizlik de şu fal olaylarından da kurtulalım inşallah :)))))

Haaa bir buçuk ay ne ki ben tam on ay bekledim şimdi de iki ay geçti benim ki de oğlak erkeklerin yapısı bu sanırım inat burclarda aramamak gerek

ama biz ayrılmadık ki bir hatamdan ötürü bana küstü o yüzden çok uzun gelmişti. bu arada oğlaklarda inatlarıyla meşhurdur

Bazen olmuyo degil valla evet cok duygusaliz ben tv da bisey gorsem oturup aglarim birine yardim edemessem ofkelenirim sunu bil sadece tek zararimiz kendimize aslinda...

Bazen olmuyo degil valla evet cok duygusaliz ben tv da bisey gorsem oturup aglarim birine yardim edemessem ofkelenirim sunu bil sadece tek zararimiz kendimize aslinda...
Yengec burcu olan her kotu olayda ben bunu engelleyebilir miydim acaba diye kebdi kendini yer bitirir. Komplo teorileri uretip onlara karsi hazirlikli olup cevresini korumaya calisir. Kabuguna girip icine donmedigi zamanlarda

Ah iste buna cok katiliyorum malesef. Eziklik hissettiginde aci duydugnda hani "acimadi ki" diye simaran cocuklar var ya, aynen onlar gibinustunu kapatip agresiflikle ortmek( ama bu kadin yengecler icin daha gecerli sanirim.

Yaaa bak sana da sarilasim geldi:)

Bizde ayrılmadık inat işte hemde çok inatla sen kendini yırtsan da ağzından laf alamıyorsun o derece

Halbuki inat etmese konuşsa herşey düzelir işte

Ah iste buna cok katiliyorum malesef. Eziklik hissettiginde aci duydugnda hani "acimadi ki" diye simaran cocuklar var ya, aynen onlar gibinustunu kapatip agresiflikle ortmek( ama bu kadin yengecler icin daha gecerli sanirim.
Evet canim aslinda icinde aciyan bisey var ama kimseye gostermicez diye kendimizi yiyip bitirizz...Anac tarafimizdan geliyo cok guclu olmak zorundayiz gibi

Kizlar bir sorum var, sezginin tarihleri nasil cikiyor ? Yani ona gore patlayip patlamadigina karar vericem de

Ayyy saril bitanemm....ama iyi olur yengec insani kolay kolay insan silemez uzulme lutfen sende

Ben biraz özelden tavsiye alayim senden:)
Canim insallah silmez alttaki yorumuna istinaden de biliyorsun benim onceki basakti beni de maffetti aman bosver onlarin duygulari var mi yok mu belli degil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…