Benimkide yengec, gercekten agizlarindan laf almak cok zor oluyor, ama gozun kapali guvenebilirsin diye garanti edebilirim
Evet çok çok uzunn 8 kilo verdim bu arada o yönden iyi oldu gerçihiç ses yok değil de iliskimizle ilgili mümkün değil tek kelime etmiyor sorsam cevap vermiyor daha önce de çok daha kısa süreli olarak yaşamıstik benzer bir süreç sonrasında eğer o zaman ben de konuşsaydım geri dönüşü olmayacak şekilde kopardık demişti yine öyle mi düşünüyor yoksa sevgisi mi bitti hiç bilmiyorum ve bu belirsizlik beni tüketiyor (((
Kizlar erkegiyle farklimidir bilmem ama bende yengecim...eger birseyi kafama takarsam once kendi icimde yasarim benimde agzimdan laf almak zordur
Ben cok uzatmam sadece kafamda netlesmesini beklerim eger uzatirsam onemini kaybedicegini bilirim cunku..ya ben kendi adima cok sorgularim biseyleri aslinda hata bu huyumu torpulemem lazim kendim en mukemmelini yapmaya calisirim cunku karsimdanda bunu beklerim..biseye cok anlam yuklerim onun icinde cok cabalarim ama olmicagini anladigimda aci cekiceksemde cekerim kendime zulum yaparim ama karsimdakine biraz farkli bi profil cizerim....cok duygusalizdir ama karsiya gostermicem diye agrasiflesirim...ayy bende kendime zulum yapiyomusumah neden nedenn:) ne kadar bir süre kendi içine çekilirsin peki
Ben cok uzatmam sadece kafamda netlesmesini beklerim eger uzatirsam onemini kaybedicegini bilirim cunku..ya ben kendi adima cok sorgularim biseyleri aslinda hata bu huyumu torpulemem lazim kendim en mukemmelini yapmaya calisirim cunku karsimdanda bunu beklerim..biseye cok anlam yuklerim onun icinde cok cabalarim ama olmicagini anladigimda aci cekiceksemde cekerim kendime zulum yaparim ama karsimdakine biraz farkli bi profil cizerim....cok duygusalizdir ama karsiya gostermicem diye agrasiflesirim...ayy bende kendime zulum yapiyomusumanlatinca farkettim
Aynen canım ben de söylerdi diye düşünüp kendimi avutuyorum ama artık bitsin bu işkence bu belirsizlik de şu fal olaylarından da kurtulalım inşallah :)))))ama konuşsa herşey çok daha güzel olmaz mıben teraziyim zaten yengeçleri net üzüyorum
belki de kafa yapıları bu şekilde anlamıyorum sadece ilk tartışmamızda bana yapı olarak ben sessiz kalırım demişti bir süre ben de tam tersi hemen konuşulsun bitsin kafasındayım ve baya üzgünüm.
gerçekten belirsizlik çok kötü sevgisi bitse söylerdi diye düşünüyorum ben, üzülme sen de
Haaa bir buçuk ay ne ki ben tam on ay bekledim şimdi de iki ay geçti benim ki de oğlak erkeklerin yapısı bu sanırım inat burclarda aramamak gerekyaaaaaaama 1,5 ay çok uzun süre değil mi hiç mi ses yok ben ölürüm üzüntüden yahu
Haaa bir buçuk ay ne ki ben tam on ay bekledim şimdi de iki ay geçti benim ki de oğlak erkeklerin yapısı bu sanırım inat burclarda aramamak gerek
Bizde ayrılmadık inat işte hemde çok inatla sen kendini yırtsan da ağzından laf alamıyorsun o dereceama biz ayrılmadık ki bir hatamdan ötürü bana küstüo yüzden çok uzun gelmişti. bu arada oğlaklarda inatlarıyla meşhurdur
Bazen olmuyo degilya yapmaaa ben zaten yengeç insanlarını görünce direk sarılasım geliyor çok çok duygusalsınız :)
peki mesela böyle içe kapanıp ya kendi kurduğun şeylere inanırsan ne olacak. belki karşındaki insan sana olayın doğrusunu anlatıp seni inandırmak istiyor ama sen o ara içine kapanıp kötüye odaklanırsan yani böyle olur mu kısaca:)
Yengec burcu olan her kotu olayda ben bunu engelleyebilir miydim acaba diye kebdi kendini yer bitirir. Komplo teorileri uretip onlara karsi hazirlikli olup cevresini korumaya calisir. Kabuguna girip icine donmedigi zamanlardaBazen olmuyo degilvalla evet cok duygusaliz ben tv da bisey gorsem oturup aglarim birine yardim edemessem ofkelenirim sunu bil sadece tek zararimiz kendimize aslinda...
Ah iste buna cok katiliyorum malesef. Eziklik hissettiginde aci duydugnda hani "acimadi ki" diye simaran cocuklar var ya, aynen onlar gibinustunu kapatip agresiflikle ortmekBen cok uzatmam sadece kafamda netlesmesini beklerim eger uzatirsam onemini kaybedicegini bilirim cunku..ya ben kendi adima cok sorgularim biseyleri aslinda hata bu huyumu torpulemem lazim kendim en mukemmelini yapmaya calisirim cunku karsimdanda bunu beklerim..biseye cok anlam yuklerim onun icinde cok cabalarim ama olmicagini anladigimda aci cekiceksemde cekerim kendime zulum yaparim ama karsimdakine biraz farkli bi profil cizerim....cok duygusalizdir ama karsiya gostermicem diye agrasiflesirim...ayy bende kendime zulum yapiyomusumanlatinca farkettim
Bazen olmuyo degilvalla evet cok duygusaliz ben tv da bisey gorsem oturup aglarim birine yardim edemessem ofkelenirim sunu bil sadece tek zararimiz kendimize aslinda...
Bizde ayrılmadık inat işte hemde çok inatla sen kendini yırtsan da ağzından laf alamıyorsun o derece
Evet canim aslinda icinde aciyan bisey var ama kimseye gostermicez diye kendimizi yiyip bitirizz...Anac tarafimizdan geliyo cok guclu olmak zorundayiz gibiAh iste buna cok katiliyorum malesef. Eziklik hissettiginde aci duydugnda hani "acimadi ki" diye simaran cocuklar var ya, aynen onlar gibinustunu kapatip agresiflikle ortmek( ama bu kadin yengecler icin daha gecerli sanirim.
Ayyy saril bitanemm....ama iyi olur yengec insani kolay kolay insan silemez uzulme lutfen sendeYaaabak sana da sarilasim geldi:)
Halbuki inat etmese konuşsa herşey düzelir işte
Ayyy saril bitanemm....ama iyi olur yengec insani kolay kolay insan silemez uzulme lutfen sende
Bana en geç Haziran ayında yeni biri ve evlilik dedi öyle biriyle tanışmadım. Çıkmadı yani.Kizlar bir sorum var, sezginin tarihleri nasil cikiyor ? Yani ona gore patlayip patlamadigina karar vericem de
Kizlar bir sorum var, sezginin tarihleri nasil cikiyor ? Yani ona gore patlayip patlamadigina karar vericem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?